Kansızlık var bende her ay baktiriyorum tiroitte hamile kalmak için onemliymis gtmisken ona baktirdim dedim moralim bozuldu
troit bende de var ama bebek olmasını etkilemiyor
sordun mu doktra etkilermiymiş
ilaç falan alırsın halledilir üzülme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kansızlık var bende her ay baktiriyorum tiroitte hamile kalmak için onemliymis gtmisken ona baktirdim dedim moralim bozuldu
Sorun var dedi dahiliye ye gtcem haftaya![]()
Sorun var dedi dahiliye ye gtcem haftaya![]()
git canım benim hatta bence endroklin bölümüne git daha iyi olur
doktr daha doğru bi bilgi verir endişe etme hemen
git canım benim hatta bence endroklin bölümüne git daha iyi olur
doktr daha doğru bi bilgi verir endişe etme hemen
doktor da endokline git dedi ama buraya bi gidim ne diyecek olmaz sa endokline gtcem artik
doktor da endokline git dedi ama buraya bi gidim ne diyecek olmaz sa endokline gtcem artik
o bölüm daha güzel bakıyorda ondan canım yani öyle yap ozaman sen daha iyi bilrsin eee neler yapıyorsun evde ramazanda geliyorr
o bölüm daha güzel bakıyorda ondan canım yani öyle yap ozaman sen daha iyi bilrsin eee neler yapıyorsun evde ramazanda geliyorr
Walla daha yeni geldim eve carsilardaydim kuzum hiç bsi yapmıyorum eşimde ramazan kadar mesai ye kalcak kaldım tek başıma yani
Walla daha yeni geldim eve carsilardaydim kuzum hiç bsi yapmıyorum eşimde ramazan kadar mesai ye kalcak kaldım tek başıma yani
benim eşimde bugün geç gelecek ama babam iş çıkışı bize gelecek
bugünlerde ramazan geliyor diye işler yoğun oluyo
maşallah gezmelerdesinnn![]()
benim eşimde bugün geç gelecek ama babam iş çıkışı bize gelecek
bugünlerde ramazan geliyor diye işler yoğun oluyo
maşallah gezmelerdesinnn![]()
Iyiymis bende sabah kahvaltı sına babamgildeydim.evet bugün öyle oldu gezdim birazcık Canım bide sonuç temiz çıkaydı iyiydi
Iyiymis bende sabah kahvaltı sına babamgildeydim.evet bugün öyle oldu gezdim birazcık Canım bide sonuç temiz çıkaydı iyiydi
inşallah çıkar bir an önce git canım ramazan gelmeden hallet bence
inşallah çıkar bir an önce git canım ramazan gelmeden hallet bence
Halledemiyorum maalesef en erken 1 temmuz da randevu var
Halledemiyorum maalesef en erken 1 temmuz da randevu var
neyse geç olsun güç olmasın canım iyi sonuçlar alda
neyse geç olsun güç olmasın canım iyi sonuçlar alda
Aynen kuzum
Troit etkiler benim hipotroidim var ilacla suan 2.16 oldu sukur.ama hipotroitte hipertroitte hamis kalmayi etkiler ilacla duzene koyulunca normal yolla gebe kalinabilir
Troit etkiler benim hipotroidim var ilacla suan 2.16 oldu sukur.ama hipotroitte hipertroitte hamis kalmayi etkiler ilacla duzene koyulunca normal yolla gebe kalinabilir
CANIM BENİM NODÜLLERİM VAR KAN DÜZEYLERİM İYİ
AMA SEMA ARKADAŞIN BAKTRMASI LAZIM TROİT TABİYKİDE ÇOÇUK OLMASINI ETKİLEYE BİLİR
Moralim bozuk bugün tiroit lerime baktirdim tsh yüksek çıktı(
CANIM BENİM NODÜLLERİM VAR KAN DÜZEYLERİM İYİ
AMA SEMA ARKADAŞIN BAKTRMASI LAZIM TROİT TABİYKİDE ÇOÇUK OLMASINI ETKİLEYE BİLİR
Nodullerine baktirdinmi gulum peki...bende nodul cikmadi...
Canim hic canini sikma benimde yuksekti suan ilacla 2.1 e indi.gebe kalmayida engelliyo.ama ilacla kolaylikla normal seviyeye geliyo.ama doktor omur boyu ilac kullanacagimi soyledi.ailede varsa yuzde doksan sendede olyomus
saol cnm :)
cebimde net şuan yok ama olucak gogleden yzınca kadınlar kulübü diye çıkmazmı
Babamda guatr var tsh 8.54 çıktı oysaki 1 ay önce yine bakilmisti o zaman normal di niye çıktı doktor da şaşırdı bakalım inş önemli bişi değildir dadlim saol yazdığın icin
Nodullerine baktirdinmi gulum peki...bende nodul cikmadi...
evet canımm en son bir ay önce gittim bizim ailede var malesef annemde teyzelerimde
kan sonuçları iyi çıkınca doktor problem görmüyor
nasıl biraz morelini düzelttin mi