alt tarafı ilaç içeçek ondan bile aciz desene
sen ne sıkıntılar çek o hapı yutmaya erinsin
gelde kızma üzülmeeee
gül canım aynen bide benim gözümde şişer kötü olur ağla ağla deliririm
oda akşam yada sabah hiç bişey olmamış gibi davranır yada evet hatalıydım der okadar konu kapanmıştır ona göre
bence bizim ağlamamız ninnı gibi geliyor onlarda mışıl mışıl uyuyor
:))) artık sabahlara kadar ağlamıyorum 1 saate bitiyor ağlamam canım..
ama çemkirme konusunda inan uzman oldum yoğun psikolojik baskı yaparak çemkiriyorum..
hiç umru değil.. üzülecek olsa öyle yapmam ama üzülmüyor.. başım ağrıdı diyor sadece..
alışmış kudurmuştan beterler derler doğruymuş demekki :)
biz beş yıllık evliyiz eşim bir kere bile benim kadar üzülmedi
kafasına takıp bi konuyu 1saat bile düşündüğünü görmedim
onun için olay o an olur o anda biterrr
akşam eve gelince derim hiç bugün o mevzuyu düşündün mü
yooo der
bende akşama kadar düşüne düşüne deliririm
biz beş yıllık evliyiz eşim bir kere bile benim kadar üzülmedi
kafasına takıp bi konuyu 1saat bile düşündüğünü görmedim
onun için olay o an olur o anda biterrr
akşam eve gelince derim hiç bugün o mevzuyu düşündün mü
yooo der
bende akşama kadar düşüne düşüne deliririm
:)) kikikikiii
aynen bencede canım.. hemde ne ninni..
ilaç migrenini tetiklemiş, internettete araştırdım tam tersi migrene iyi geliyormuş..
kaç tedavidir ne iğneler haplar ilaçlar yuttum tık demedim. sol tüpüm alındı rahmim kazındı hiç sesim çıkmadı..
bir hapa bahane buluyor çıldırmam normal:)) ama bugün beni aradı hiçbirşey yokmuş gibi internetten cep faturamı yatır dedi..
bende ilk zamanları kincilik yapıyordum asla aramazdım şimdi işim düşerse küsde olsak arıyorum şunu yap diyip kapıyorum..
erkek milleti hep öyle demkki :)
takma boşver cnm bnde daha 1.5 yıllık ewliyim
sen ve eşin kaç yaşındasınız cnm?
ben 26 yaşındayım eşimde 28 canımm
yaşlılıkda bize sahip çıkıp ağlatmazlar inş.
bnde 24 eşim 25
zamanla alışıyorsun ona göre davranıyorsun zaten
inşallah canım yaaa
Anne Olamamak
Anne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek; baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek
Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek
Hiç sebep yokken iki de bir belki hamileyimdir deyip gidip test yaptırmak demek
Her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek
Gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek
Çocuk tedavisi görürken ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum diye gözyaşı dökmek demek
Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan çocuk yok mu? diye sorup, yaranı kanatması demek
Türbelere gidip Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et diye gözyaşlarıyla dua etmek demek
Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, hadi gel artık tükeniyorum diye yalvarmak demek
Anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek
Yıllarca bekleyip anne olabilmek demekse; gülümseyerek ölmek ve yavrunla yeniden doğabilmek demek
Anne olamamak demek hiç bir zaman çekirdek aile fotoğrafında 3 kişi olamamak demek
hiç bir zaman tam bir aile gibi olamamak,eksik hissetmek demek...
bebek mağazalarının önünden bazen hızlıca geçmek,bazende eşinden gizli gizli minik eşyalara bakıp,ağlamamaya çalışmak demek...
arkadaş toplantılarında çocuğuyla ilgilenmeyen tek aile olmak demek...
anne olamamak demek anne olamamanın acısını yaşayanların sözleriyle yazılarıyla avunmak demek...
bir yerlerde benim gibi acı ceken var rabbim onlarada banada ver demek...
anne olamamak demek artık hayal kurmak istememek,hayal kurunca olamayacağını düşünerek kafadan silmesi zor olsada sadece bir iki saniyeliğine kafadan atabilmek demek...
anne olamamak demek hayata tutunma dalının olmaması demek..
anne olamamak demek yanlız öleceğini düşünmek demek...
anne olamamak demek çok sevdiğin eşinle önceden onu hissetmek için sevişmek yerine sadece bebek sahibi olabilmek için sevişmek demek..
anne olamamak demek rüyanda bebeğini gördüğün zaman seni uyandıranlara gıcık olmak demek...
anne olamamak anne şarkılarında herhangi bir duygusal ortamda durduk yere ağlamak demek...
anne olamamak her duyduğu karışımları yapmak demek...
anne olamamak her ne olursa olsun umudunu kaybetmemek demek...
hım ben anlamam o işlerden kiiiiiiiiiiii :)
canımm bende eşimle bu sıraları arada küsüyorum gerçi yıllardır zaman zaman hep küsmeler ve sonra barışmalar oluyor ama ev içinde yaşanıyor ve nezaman küstük nezaman barıştık artık unutur oldum:) dün akşamdan bu yana bende küsüm zorunlu şeyler için aradım kapattım..
inşallah emeklerinin karşılığını alacaksın canım benim.. hepimiz alacağız..
bazen bu konuda bende kendimi çok yalnız hissediyorum
eşimin destek olmadığı çok zamanlar oldu
özellikle tedavilere başladığım ilk zamanlar daha çok böyleydi
bende işten izin almasın diye hep yalnız giderdim o hiç bi sıkıntıyı görmedi hep sattlerce hastanede bekleyip zorlukları ben yaşadımm bugüne kadar hangi tedavileri olduk diye sorsam tam anlatamaz
hatta bana diyor sanki sen nasıl beş dakikada anltıyorsunnn
eee herşyde ben vardım o yoktu akşam 2dakika naltrdım tüm bi günü
şimdi çoğunlukla beraber gidiyoruz ama bizim kadar kendilerini yıpratmıyorlar
zaten adet olmuşsun bide küssünüz morelinin kötü oolması normalll
üzzülme canım eşinde zamanla seni anlıyacaktırrr
aslında konu ne bilmiyorum ama küsmek yerine eşini karşına al konuş bence
kendini yalnız hissetiğinden bahsettt
valla daha önce demiştim öğleden sonra ücretli hoca olduğu için tlf sabahları arayacaksın
sende aksilikler oldu nedense bi muane alamadınn
sen daha iyi bi,lirsin hangi doktrda rahatsan ve güveniyorsan onda devam ettt
bu rada yalnız değilsin ne zman konuşmak istersen ben varımm
tamammıinanki bazen eşimden annemden bile yakınsınız bana
Saol kuzum haftaya dahiliye gtcem olmazsa ankara ya endokrine giderim
git kuzum sifa olsun insallah endokrin daha iyi olur diğer hormonlarınada baktırırsın
kuzum cok kolay...telefonunda google play yazan yere tıklıycan sonra orda büyütec var oraya tıklayıp kadınlar klubü yazınca cıkıyor ordan indircen:))
git kuzum sifa olsun insallah endokrin daha iyi olur diğer hormonlarınada baktırırsın
Evet canim bakalım burdaki ne diyecek
Canim soledim icmek istemiyo.pharmaton almistim onu icti.doktor verecekmi adam akilli icsin ben deyince takmiyor...belki yumurtlamam olsa hamis kalirdim ama yumurtam yok.amh testi yaptircam bugun bakalim kac cikacak.hic cocugum olmayacakmis gibi gelyo.hic umidim yok hayattan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?