aslında evliliğe atılan bomba çocuk degil, öyle pıtırcık bir şeyden bomba olamaz
evliliğin tam ortasına bombanın düşme sebebi çocuk çocuk diye aglayan eşiniz vede aile erkanının çocuk olunca kafasını deve kuşu gibi kuma sokması, annenin anlaşılamaması kendine zaman ayırmasına fırsat verilmemesi vs vs.
ben mesea kızım dogduktan sonra 10 gün duş alamadığımı biliyorum bunun sebebi çocukmuydu değildi, bunun sebebi çocuk doğmadan önce gece yarılarina kadar tv izleyip telefonla oynayan kocamın cocuktan sonra birden işten çok yorularak gelmesi, wc ye girip dakikalarca çıkmaması hafta sonları hala eskisi gibi uyuyabileceğini sanması vs. kısacası evliliğin ortasindaki bomba çocuk değil çocuğu babamın evinden getirmişim gibi davranan kocamdı.
aman ne var bizde baktık3 5 tane diyen, haftada bir ayda birde olsa bir iki saat çocuk egleyip size firsat tanima lüksü göstermeyen aileler vs.
ben çocuğa firsat var ise anne bakmali taraftarı bir insanım öylede yaptım zor mu evet zor yoruldum mu evet ama inanın hiç biri bebeğin suçu değil.
deformasyon olayida bence biraz genetik, kimisi doguruyor ertesi hafta hic dogurmamış gibi oluyor kimisi içinde bir çocuk daha mayalanmış gibi kalıyor ama çaba ile onunda önüne gecilebilir bence.
mesela emziren anne zayiflar diyorlar ya bence o emzirmekten degil aksama kadar bir lokma yemek yiyecek fırsat bulamamaktan oluyor
ama çocuk güzel şey ya, şu hayatta sizi onun kadar annenizin bile sevmedigine emin oldugunuz bir varlık düşünün ve tabi sizinde.