Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Merhaba hanimlar artik bu sayfada yogunlasmisiniz ben de burayay yaziyim dedim:) adet duzensizligi galiba benimkisi :S 11 ocak ta son adet ve hala yok yok yok tabi insallah sonucu bebisti:) Banucum sen nasilsin ne var ne yok senden?

merhaba canım. baya geçmiş gunun. inşallah hayırlısı ise bebiş haberini alırsınız.

kızlar ben acayip kötüyüm 2 gündür acayip şişkinliğim var gazımı çıkaramıyorum çamaşırımda 2 minik damla pembe akıntı vardı anlayamadım ama kafama takıldı.dün akşam saati aşırı akıntım geldi idrarımı kaçırmışım gibi tuhaf şeyler yaşıyorum ya ne oluyor böyle..

Merhaba hanimlar artik bu sayfada yogunlasmisiniz ben de burayay yaziyim dedim:) adet duzensizligi galiba benimkisi :S 11 ocak ta son adet ve hala yok yok yok tabi insallah sonucu bebisti:) Banucum sen nasilsin ne var ne yok senden?

canım ben bu sayfayı çok sevdim bat 27 şubat ama bu sayfadan kopmak istemiyorum

tatlım artık olan olmuş kendini daha fazla ypıratma fakat bundan sonra istemediğin birşey olduğunda yapma ve tepkini kesinlikle koy..
yani neye kesinlikle konuşve yanlış birşey olduğunda nedenini sor..
belkide anlıyacaktır yavaş yavaş..

canım bencede çocuk düşüncenden önce bunları çözlmelisin sen..
asla çocuk için ona bağımlı olma sonra bunu sürekli kullanır..
düşünsene çocuk olduğuzaman çok daha kötüsü olur allah korusun..
çünkü ozaman işin içinde çocuk sorumluluğu olacakki çoccuğun sorumluluğunu tek başına alman çok daha zor..

çiftlerin her ikiside hazır olduğu zaman çocuk olmalı ..
önce bazı şeylerin yoluna girmesini bekle yada konuşmayı dene içindeki herşeyi toparla ve anlat
yada yazmayı dene anlatamam dersen..

Günaydıııııııııııııııııııııııııın Kızlar..:))

İnanın hepinizi özledim.. Harika , ışık ışık bir gün diliyorum hepinize.. Kocalarımızla sorunlarımızı çözdüğümüz, sağlık sorunları yaşamadığımız, göbüşlerimizin dolu olduğu günler olsun hepimize..

Mart Listemiz... Bol şans..

ahirimsin_S = 1 Mart
9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
kandilll = 2 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
furtadoo = 5 Mart
berceste = 5 Mart
kullanilmayannick = 6 Mart
tulins = 6 Mart
mukut31 = 7 Mart
ebru_1907 = 7 Mart
Berrak = 8 Mart
lata = 9 Mart
gulden59 = 9 Mart
derda_ = 9 Mart (inşallah hamile)
yasenyasar = 9 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart
yalel = 11 Mart
elabebek = 13 Mart
haver87 = 13 Mart
okkesa = 14 Mart
ness66 = 15 Mart
siyahkugu = 15 Mart
elifyesiller = 15 Mart
ilkbhr = 16 Mart
edaerdugan = 17 Mart
nariko = 18 Mart
sesise = 19 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
manolyax = 24 Mart
ramrod = 26 Mart

canommmm
güney
ay_nur
bonbons

Son düzenleme:

Aaa yerleşme kanaması olabilir o pembe leke, ay inşallah yaa, heyecan yaptım bak:) umutlandırmak da istemem seni ama olabilir yani:)

canım ben bu sayfayı çok sevdim bat 27 şubat ama bu sayfadan kopmak istemiyorum

Kopma hayatım, illa marta kalmana gerek yok sohbet için, hatta kalma inşallah mart listesine, bize deneyimlerini anlat hamişlikle ilgili inşallah..

Günaydın tatlım, öncelikle sil kafandan o olumsuz düşünceleri, senin yaşadığın bambaşka bir sorundu allaha şükür atlattın.. bebek için niye bekleyesin ki o kadar, sağlıklısın gençsin, olur inşallah en kısa zamanda.. ama sen kafana bu tarz düşünceleri sokarsan, kendini olumsuz etkiler, süreci uzatırsın.. Bu ay ki sloganımızı hatırla, pozitif düşünce bebiş getirir:) Bol şans tatlım, sıkma sakın canını..

İnşallah hayatım ya, ben de çok umutlandırmamaya çalışıyorum kendim, adet geçip testte pozitifi görene kadar , tüm bu ağrıların onlarca başka nedeni olabilir çünkü.. Elbette temennim hepimizin güzel sonuçlar alması ama insanın kendini aksi sonuçlara da hazır tutması lazım..

kesinlikle katılıyorum sana.. ben de aynı şeyleri söylemeye çalışıyorum.. sağlıklı çocuklar, sağlıklı ve mutlu anne babalardan gelir, bunu da unutmamak lazım..

Amin hayatım.. Sağlıkla al bebeğini kucağına sen de inşallah:) sana mesaj attım ayrıca..

ahahahah:)) o puzzledan ben de aldım da,adet günü yaklaştıkça, evi yıkıp yeniden inşa etsem kar etmiyor valla, yine de düşünüyorum:)))

İnşallah alırsın bebiş haberini bu ay tatılm.. sıkma kendini, hayırlısı olsun hepimiz için..

ben hamile olayımda tek mide bulantılarınada razıyım

kuzumm senin de az kaldı şafağa:) ilk haber senden gelecek, dilerim böyle cillop gibi nazar boncuklu hamiş yazarız isminin yanına:) nasılsın bu arada var mı bi belirti emare:)

valla sorma gitsin aynı hislerdeyim, bi heyecan bir merakla açıyorum hergün sayfayı..:) çok da keyifli ve samimi bir ortam, herkese çok teşekkür ederim ben de, bu ortamı yarattıkları ve bütün samimiyetleriyle yaklaştıkları için..

ya ben endişeliyim senin için pembemasal ya, hani bebiştir inşallah diyorum hala ama bir yandan de değilse bir an önce başlasın adetin de düzene girsin yine diyorum.. ve elbette hayırlısı olsun arkadaşım, valla bana dert oldu senin durumun.. mavibatteniyenin güzel haberini aldık, seninkini de alırsak huzura erecekmişim gibi hissediyorum inan:) ben iyiyim, arada kasılmalar, aniden hareket edince gelen kramplar var ama bekliyorum, olumlu olumsuz sonuçlara hazırım.. martın başı olmazsa sonunu tutturucam inşallah:)))

günaydın canım..
inşallah güzel günler bekler bizi ve önümüzdeki ay güzel şeylerden bahsediyo oluruz..

gunaydın canım sana da. nasılsın?

benim suçum ne peki?ben anne olmaya hazırım,hatta her geçen ay bu ihtimalimin nekadar azaldığınında bilincindeyim..

konuşup duruyoruz zaten hep ben haksızım..asla üstüne almaz,alsada eften püften şeylerdir..
arada ben gümbürtüye gidiyorum işte..

arabanın vergisinin vakti geldi mesela arabayla ilgili tüm harcamalar eşime aittir kasko,bakım falan..

onuda benden bekliyor..ocak ayı vergisini yatırmadı mesela,200küsür bişey yaa 1aylık sigarasından az..
yarın öderim diyoriparam yok diyor,onu diyor bunu diyor...kızlar bide benim ödemelerimi görseniz

hepsi ya gününden önce yada vakitlice...önce borçlarımı öder kalanla idare ederim..aileden böyle gördük biz,
nebileyim yaa böyle relax insan görmedim ben yaa.o bu kadar rahat olunca ben geriliyorum..
ilk kez bu ay bende ödemelerine yardımcı olmadım (normalde kocamdır diye el atıyorum)oda babamın kazasındaki tavrından dolayı..

canım ne oldugnu bilmiorum ama inşallah hayırlara işarettir:)

sen bozma o hanımefendiliğini bende hiç sevmem kayınbabayla samimi olanları yada eniştesiyle samimi olanı kızımız demek önemli değil onu hissettirmek önemli kızları varsa aynı olaylarıda onlar yaşar görürsün sende

geçmiş olsun bende bu ay hiç çekmediğim kadar sancı çektim yumurtlama haftasında akşamda biraz vardı hayra çıksın inş.

eşimede dedim ama...sana bişey olsa nebileyimm canımdan can verirdim sana...böbrekmi ciğermi ne lazımsa
sana verirdim ama sen beni çok hayal kırıklığına uğrattın dedim..bugün lazım olsa sana hiçbişeyimi vermem dedim..
sen sokaktaki adamsın dedim...hatta işyerimdekiler bile daha çok yanımdaydılar kötü günümde..
kızlar ben sinsi değilim..içime atamıyorum..
yüzüne söylüyorum böyle...çok bozuldu tabi eşim..

ama babamın daha doğrusu benim hayatımın en acı günlerimde sanki babam diş çektirmeye gitmiş gibi
olaylara önem vermediğini görmek beni hem yıktı hemde kendime getirdi.. her şerde bir hayır vardır ..

başka şey olsa unuturdum kızlar,ama bu olay aklıma geldikçe nesini unutuyorsun diyorum kendime..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…