- Konu Sahibi pembemasal
- #1.821
BAK ÖRGÜDE İYİ BİR FİKİR BENDE HİÇ BİLMİYORUM AMA BİR YERDEN BAŞLAMAK LAZIM..
BURADAYIM HAYATIM HERSEY YOLUNDA MARTI BEKLİYORUZ...
BANU HAMİLEMİSİN YOKSA ?
ÖZLEM ŞU KERESTE LAFINLA BENİ ÇOK GÜLDÜRDÜN BUGÜN BENDE EŞİME KIZINCA SEN GELECEN AKLIMA KERESTEEEE DİYECEM..
BENCE GÜZEL EŞLER ARASINDA GEÇİYOR BÖLE DYALOGLAR BİZDE EŞİMLE ÇOK İİYİZ ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR ONUNDA BENDE BİR İSMİ VAR ONU SÖYLEYİNCE ANLAR BİR TERSLİK OLDUĞUNU , DUDAĞIMIN HAREKETİNDEN HİSSEDER HAHAHA ÇOK KOMİK YA..
tabi cnm saygı asla gitmemeli. kereste derm ben ona ne var kesilen dalım der mesela:)) sen bilmiosun ben 3-4 yıl once cok guzel yeşilliklerle dolu bir agactım ama senle tanıstım dallarımı kestiler yonttular beni kereste oldum der:)))))))))))) saolsun cok guldurur beni.
annemle babam hep benim kararıma saygı duydular..ama annem kızım o senin layığın değil diye nasihatte bulunurdu..
ben ün.mezunuyum o değil diye düüşünürdüm ama demek ki kadıncağız geleceği görmüş..
ya böyle anlattıkça nefret etmeye başladım ondan..bugün geçmişle muhasebe yaptım resmen..
daha yazmadıklarım var..
babam ise 1,5ay önce çok ciddi trafik kazası geçirdi ve Allahım çok şükür onu bize bağışladı..
ben o acıları yaşarken ilk kez eşimin üzülmediğini hissettim..oysa babam onu çok severdi,evladından ayırmazdı..
babamı bırak benim yanımda bile yeterli olamadı..1gün bile işten izin almadı..
hatta babam ameliyattan çıkmış,akşam üstü eşim gelmiş beni eve götürecek..
bana diyorki şuraya uğrayıp kzenimide alalım evine bırakacakmış..
yahu benim içim yanıyor adam kuzenini evine bırakma derdinde..
kuzeni dediğim kadında zengin atlayabilir bi taksiye yada 2oğlu var gelsin cipleriyle alsınlar anasını..
ama eşim asla akrabalrını kırmaz..beni kırar ama..neredeyse kendimi atıcam okadar acıyorki içim..
canım babam için doktorlar ümitsiz konuşuyorlardı...
bu olaydan sonra zaten bana verdiği değeride gördüm kızlar..telafisiz çok kırıldım...
yine yuttum ama yok artık yaa...offfffff...kendim ettim kendim buldum..
BAK GÜZELİM SENİN HAYATIN HADDİME DEĞİL BELKİ AMA SEN BENCE ÇOCUK FİKRİNİ ÇIKAR KAFANDAN, SONRASINDA DÜŞÜN TAŞIN , DAHA GENCECİK ÇITIR ÇITIR İNSANLARIZ,,, ELBETTE HERKES MUTLU OLMAK İÇİN ÖMÜR BOYU BERABERLİKLER İÇİN BİR ARAYA GELİYOR AMA OLMAYINCADA KENDİNE İŞKENCE YAPMANIN HİÇBİR ANLAMI KALMIYOR. 2 YILDIRDA BEBEK İÇİN UĞRAŞIYORSUN OLMUYORMUŞ,BENCE HERSEYDE VAR BİR HAYIR