• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

BAK ÖRGÜDE İYİ BİR FİKİR BENDE HİÇ BİLMİYORUM AMA BİR YERDEN BAŞLAMAK LAZIM..

BURADAYIM HAYATIM HERSEY YOLUNDA MARTI BEKLİYORUZ...

BANU HAMİLEMİSİN YOKSA ?

ÖZLEM ŞU KERESTE LAFINLA BENİ ÇOK GÜLDÜRDÜN BUGÜN BENDE EŞİME KIZINCA SEN GELECEN AKLIMA KERESTEEEE DİYECEM..

BENCE GÜZEL EŞLER ARASINDA GEÇİYOR BÖLE DYALOGLAR BİZDE EŞİMLE ÇOK İİYİZ ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR ONUNDA BENDE BİR İSMİ VAR ONU SÖYLEYİNCE ANLAR BİR TERSLİK OLDUĞUNU , DUDAĞIMIN HAREKETİNDEN HİSSEDER HAHAHA ÇOK KOMİK YA..

tabi cnm saygı asla gitmemeli. kereste derm ben ona ne var kesilen dalım der mesela:)) sen bilmiosun ben 3-4 yıl once cok guzel yeşilliklerle dolu bir agactım ama senle tanıstım dallarımı kestiler yonttular beni kereste oldum der:)))))))))))) saolsun cok guldurur beni.

annemle babam hep benim kararıma saygı duydular..ama annem kızım o senin layığın değil diye nasihatte bulunurdu..
ben ün.mezunuyum o değil diye düüşünürdüm ama demek ki kadıncağız geleceği görmüş..
ya böyle anlattıkça nefret etmeye başladım ondan..bugün geçmişle muhasebe yaptım resmen..

daha yazmadıklarım var..
babam ise 1,5ay önce çok ciddi trafik kazası geçirdi ve Allahım çok şükür onu bize bağışladı..
ben o acıları yaşarken ilk kez eşimin üzülmediğini hissettim..oysa babam onu çok severdi,evladından ayırmazdı..

babamı bırak benim yanımda bile yeterli olamadı..1gün bile işten izin almadı..
hatta babam ameliyattan çıkmış,akşam üstü eşim gelmiş beni eve götürecek..
bana diyorki şuraya uğrayıp kzenimide alalım evine bırakacakmış..
yahu benim içim yanıyor adam kuzenini evine bırakma derdinde..
kuzeni dediğim kadında zengin atlayabilir bi taksiye yada 2oğlu var gelsin cipleriyle alsınlar anasını..
ama eşim asla akrabalrını kırmaz..beni kırar ama..neredeyse kendimi atıcam okadar acıyorki içim..
canım babam için doktorlar ümitsiz konuşuyorlardı...

bu olaydan sonra zaten bana verdiği değeride gördüm kızlar..telafisiz çok kırıldım...
yine yuttum ama yok artık yaa...offfffff...kendim ettim kendim buldum..

BAK GÜZELİM SENİN HAYATIN HADDİME DEĞİL BELKİ AMA SEN BENCE ÇOCUK FİKRİNİ ÇIKAR KAFANDAN, SONRASINDA DÜŞÜN TAŞIN , DAHA GENCECİK ÇITIR ÇITIR İNSANLARIZ,,, ELBETTE HERKES MUTLU OLMAK İÇİN ÖMÜR BOYU BERABERLİKLER İÇİN BİR ARAYA GELİYOR AMA OLMAYINCADA KENDİNE İŞKENCE YAPMANIN HİÇBİR ANLAMI KALMIYOR. 2 YILDIRDA BEBEK İÇİN UĞRAŞIYORSUN OLMUYORMUŞ,BENCE HERSEYDE VAR BİR HAYIR

BAK ÖRGÜDE İYİ BİR FİKİR BENDE HİÇ BİLMİYORUM AMA BİR YERDEN BAŞLAMAK LAZIM..

BURADAYIM HAYATIM HERSEY YOLUNDA MARTI BEKLİYORUZ...

BANU HAMİLEMİSİN YOKSA ?

ÖZLEM ŞU KERESTE LAFINLA BENİ ÇOK GÜLDÜRDÜN BUGÜN BENDE EŞİME KIZINCA SEN GELECEN AKLIMA KERESTEEEE DİYECEM..

BENCE GÜZEL EŞLER ARASINDA GEÇİYOR BÖLE DYALOGLAR BİZDE EŞİMLE ÇOK İİYİZ ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR ONUNDA BENDE BİR İSMİ VAR ONU SÖYLEYİNCE ANLAR BİR TERSLİK OLDUĞUNU , DUDAĞIMIN HAREKETİNDEN HİSSEDER HAHAHA ÇOK KOMİK YA..

tabi cnm saygı asla gitmemeli. kereste derm ben ona ne var kesilen dalım der mesela:)) sen bilmiosun ben 3-4 yıl once cok guzel yeşilliklerle dolu bir agactım ama senle tanıstım dallarımı kestiler yonttular beni kereste oldum der:)))))))))))) saolsun cok guldurur beni.

ALLAH MUHABBETİNİZİ NEŞENİZİ ARTTIRSIN ARKADAŞIM...

konuşursak herhalde uzlaşacağımız konu boşanma üzerine olacak..
bana karşı çok güçlü hissediyor..neden olmasınki..haybeden ev ve araba sahibi oldu..
boröları devamda etse sonuçta yarısı onun..ben bukadar eziyetler çekeceğim yarın başka bir kız gelip oturacak benim evimde..
bumudur adalet?

neden bu erkekler değişiyor...ahh bi görseydiniz bana nekadar aşıktı..
nasıl saygılıydı..bastığım yerleri öpüyordu desem yalan olmaz.
ben nasıl inanırım artık karşı cinse?

ay canım dur alalala. sakin kafayla düşün. şimdi burda konustuk konustuk tazelendi tabi sıkıntıların. düşün iice, konusmaya calış tekrar ne bilim kurtarmaya calışın.
kafa şişirmek ne demek. hepimiz birbirimiz için burdayız unutma. baglantnı koparma sakın. yaz bize iyinide kötünüde. paylaşalım, yardımlaşalım, sevinelim üzülelim beraberce. artık ne yapabilirsek

BAK GÜZELİM SENİN HAYATIN HADDİME DEĞİL BELKİ AMA SEN BENCE ÇOCUK FİKRİNİ ÇIKAR KAFANDAN, SONRASINDA DÜŞÜN TAŞIN , DAHA GENCECİK ÇITIR ÇITIR İNSANLARIZ,,, ELBETTE HERKES MUTLU OLMAK İÇİN ÖMÜR BOYU BERABERLİKLER İÇİN BİR ARAYA GELİYOR AMA OLMAYINCADA KENDİNE İŞKENCE YAPMANIN HİÇBİR ANLAMI KALMIYOR. 2 YILDIRDA BEBEK İÇİN UĞRAŞIYORSUN OLMUYORMUŞ,BENCE HERSEYDE VAR BİR HAYIR

bence herşeyde bir hayırvardır lafın çok doğru..sanırım Allahın sevgili kuluyum..bukadar istememe rağmen bebeği vermiyorsa
vardır bir hayır...testlerimiz son derece normal,hiçbir şikayetimde yok ama olmuyor işte...
kızlar...bebek fikrini 5yaşımdan beri kalbimde saklıyorum...nasıl rafa kaldırayım..

bana karşı çok güçlü hissediyor..neden olmasınki..haybeden ev ve araba sahibi oldu..
boröları devamda etse sonuçta yarısı onun..ben bukadar eziyetler çekeceğim yarın başka bir kız gelip oturacak benim evimde..
bumudur adalet?

bence herşeyde bir hayırvardır lafın çok doğru..sanırım Allahın sevgili kuluyum..bukadar istememe rağmen bebeği vermiyorsa
vardır bir hayır...testlerimiz son derece normal,hiçbir şikayetimde yok ama olmuyor işte...
kızlar...bebek fikrini 5yaşımdan beri kalbimde saklıyorum...nasıl rafa kaldırayım..

canım hadi oldu bi bebiş ve bu hayat böyle devam ediyor. nasıl olucak. kendi psikolojin rahat degilki bebeğine de guzel şeyler yansıtabil. eşin yine böyle davranırsa ne olacak. seni anlamayacak, konusamayacaksınız, konusmaya calıstıgınızda dedigin gibi her an parlayacak. huzurlu bir ortam olmayacak bana gore. sen bilmeyen bir insan degilsin. böyle bir ortama bir bebecik getirmenin ne kadar dogru yada yanlış oldugunu anlayabilecek kapasitede bir insansın. evet özlemin cok buyuk anlayabiliorum ama yazık olur be arkadaşım. once hayatınız evliliğiniz toparlamanız lazım

bumudur adalet?

canım hadi oldu bi bebiş ve bu hayat böyle devam ediyor. nasıl olucak. kendi psikolojin rahat degilki bebeğine de guzel şeyler yansıtabil. eşin yine böyle davranırsa ne olacak. seni anlamayacak, konusamayacaksınız, konusmaya calıstıgınızda dedigin gibi her an parlayacak. huzurlu bir ortam olmayacak bana gore. sen bilmeyen bir insan degilsin. böyle bir ortama bir bebecik getirmenin ne kadar dogru yada yanlış oldugunu anlayabilecek kapasitede bir insansın. evet özlemin cok buyuk anlayabiliorum ama yazık olur be arkadaşım. once hayatınız evliliğiniz toparlamanız lazım

eşim okadar yok ki zaten evde..o bebeğe hem ben anne hemde baba olacağım..bunu göze alıyorum..
hatta geçenlerde dedimki,evet işyerin imkanların düzeldi ama hala vardiyada çalışıyorsun,kendin için bişeyler daha düşünsen
enazından 8-6 bi işin olsa...bebek istiyoruz madem sen bu bebekle anasıyla parka gidebilecekmisin bütün gün uyurken diyorum
öyle bakıyoo bana...halinden memnun...ama işyeri uzak diyede kin ve nefretli bana..

ben bide bu adamı dışardan okutuyorum desem siz kesin benim ağzıma acı biber sürersiniz..

hiç bahsetmiyim..ohalde..
iyi akşamlar kızlar..
bende salaklığıma doymayayımm..

bumudur adalet?

eşim okadar yok ki zaten evde..o bebeğe hem ben anne hemde baba olacağım..bunu göze alıyorum..
hatta geçenlerde dedimki,evet işyerin imkanların düzeldi ama hala vardiyada çalışıyorsun,kendin için bişeyler daha düşünsen
enazından 8-6 bi işin olsa...bebek istiyoruz madem sen bu bebekle anasıyla parka gidebilecekmisin bütün gün uyurken diyorum
öyle bakıyoo bana...halinden memnun...ama işyeri uzak diyede kin ve nefretli bana..

ben bide bu adamı dışardan okutuyorum desem siz kesin benim ağzıma acı biber sürersiniz..

hiç bahsetmiyim..ohalde..
iyi akşamlar kızlar..
bende salaklığıma doymayayımm..
dolunay wallaha diceklerim iki dudagımın arasına gelio ama demiorum. gidiomusun. gidiosan ii aksamlar canım yarın devam ederiz. yaz bize mutlaka

kızlar iyi akşamlar...
bugün reglim bitiyor,artık çalışmalara başlayacağız yavaş yavaş.
ama benim biraz korkularım var.vajiyi yeneli çok yeni oldu,tekrar yapamazsam diye korkuyorum:((
bide bu vaji benim psikolojimi bozmuş galiba.sanki çocuğum olmayacakmış gibi geliyor,herşey çok zormuş gibi geliyor.bilmiyorum anlar mısınız beni ama içimde hep bi ''acaba'' var.
hani 5,5 seneden sonra yendim ya sanki çocuk içinde o kadar bekleyecekmişim gibi hissediyorum:((psikolojik yani.

Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

kızlar internette bunu buldum:))

iş çıkış saati gelmiş farkında değilim kafamı kıracaklar bütün gün çalışmadım.ben artık çıkıyorum mecburen iyi akşamlar :)))

:)))oyle oluyo tatlım her ıs kalıtoo cok kotu baglılık yaptı buralar ama zevklı oluyo sohbetler hem cok sey ogrenıyor hemde paylasıyoruz derdımız devamız hıc olmazsa yuk hafıflenıyo sen de yarın telafısını yaparsın :)

Ay inşallah öyleyimdir, ne bileyim, böyle o garip ürperti gelip geçince vücudumdan ara ara ümitendim birden, ağrı sancı falan değil çünkü, karıncalanma, iğne batması gibi ama sıkıntı vermiyor, bi hoşluk duygusu veriyor sadece:) ya da diyorum ya ben delirdim galiba:)))

Finlandiya zengin ama aynı oranda pahalı bir ülke.. İnşallah hepimizin hayatında mutluluklarımız katlanarak artar, keyif dolu bir ömür yaşarız arkadaşım..

tatlım galı ba hamılesın sen yıne de cok umutlanma bılıyosun sonu cok kotu oluyo ama hayıra yor ınsallah gonlundekı ve dıleklerımız yerıne gelıyo bana da bakılırsa hamılelılık belırtılerı tabı ama yınde tecrube sahıbı olan ınsanlar yorum yapmaları daha uygun aama bende ıcgudulerımle yola cıkarak soyluyorum ıns hamılesındır:))

ama çok bebek istiyorum kızlar...napıcam ben...

Arkadasim.

Esinin degisecegine falan inaniyorsan unut derim heleki 30undan sonra. Zaten insanlarin en buyuk sikintisi acaba degisir mi diye beklerken oluyor.

Bebek istiyorsun ama boyle sorunlu bir anne babanin cocugu da sorunlu olacak. Size yetiskin olarak cok birsey olmaz ama cocuklar inanilmaz inanilmaz etkileniyor ve hayatlarinda silip atamayacaklari izler ve travmalar olusuyor. Nerden mi biliyorsan diye sorarsan ben ogretmenim. Elimizden binlerce cocuk gelip geciyor.

Bence iyice dusunup evliligini ve devam edip etmemesi gerektiginin net kararini vermen gerekli. Ben hep derim mutlu olmak ne kadar dogalsa uzulmek de o kadar dogal. Evlenmek ne kadar dogalsa bosanmak da o kadar dogal.

Merak etme eger insanlar yasadiklari sikinti yada acilari o an yasamis gibi yasamaya devam etseydi herkes acidan olur giderdi.

annemle babam hep benim kararıma saygı duydular..ama annem kızım o senin layığın değil diye nasihatte bulunurdu..
ben ün.mezunuyum o değil diye düüşünürdüm ama demek ki kadıncağız geleceği görmüş..
ya böyle anlattıkça nefret etmeye başladım ondan..bugün geçmişle muhasebe yaptım resmen..

daha yazmadıklarım var..
babam ise 1,5ay önce çok ciddi trafik kazası geçirdi ve Allahım çok şükür onu bize bağışladı..
ben o acıları yaşarken ilk kez eşimin üzülmediğini hissettim..oysa babam onu çok severdi,evladından ayırmazdı..

babamı bırak benim yanımda bile yeterli olamadı..1gün bile işten izin almadı..
hatta babam ameliyattan çıkmış,akşam üstü eşim gelmiş beni eve götürecek..
bana diyorki şuraya uğrayıp kzenimide alalım evine bırakacakmış..
yahu benim içim yanıyor adam kuzenini evine bırakma derdinde..
kuzeni dediğim kadında zengin atlayabilir bi taksiye yada 2oğlu var gelsin cipleriyle alsınlar anasını..
ama eşim asla akrabalrını kırmaz..beni kırar ama..neredeyse kendimi atıcam okadar acıyorki içim..
canım babam için doktorlar ümitsiz konuşuyorlardı...

bu olaydan sonra zaten bana verdiği değeride gördüm kızlar..telafisiz çok kırıldım...
yine yuttum ama yok artık yaa...offfffff...kendim ettim kendim buldum..

tatlım yınede oyle dusunme senın nasıbınde ve gorup yasayacagın seylermıs belkıde senın dunya ımıhanın esınden yana olacak yıne sukur et bak babanı sızlere bagıslamıs ve daha nıce nıce guzel gunler ve duygular yasayacaksın.ve ılerde belkıde esınde degısr zmanla olacak hersey sabret ve allaha sıgın herzman rabbım ıyı kullarının hep yanındadır.kotulugu ve serlerden uzak kal esın dahı olsa gorme ve gormemezlıge gel bence hersey zmanla duzelır emın ol bırde boyle dusun..

Son düzenleme:
rkadaşlar bu arada benim yeni aklıma geldi. Hemen sizinle paylaşayım dedim. Adet öncesi yaşadığımız göğüs şişmesi evet hamilelik belirtisinde de aynen oluyor ama benim fark ettiğim şey, hani memelerimizin içinde böyle sert çekirdek gibi bir doku var ya... İşte oradan şişmeye başlıyor. Benim normalde o doku şişmezdi çünkü hep elle kontrol ediyorum kendimi. Hatta bu ne böyle, şimdi birde bununla da mı uğraşacağım diye yakınmış ama birtek onu hamileliğe bağlamamıştım. Bu gayet normalmiş ve asıl belirti buymuş. Yeni öğrendim. Göğüs hassasiyeti ve şişmesinden önce o içindeki dokuyu takibe alın. Hem allah göstermesin bir terslik yaşayacak olursanız önceden öğrenir doktora gidersiniz. Yada iyi bir gebelik tiyosu alırsınız diyorum ben :D İnşallah bu ay hepiniz alırsınız. Ben size duacıyım. Sizde bebeğimin kalbinin atması için dua edin lütfen....

canim bunu kac gun sonra fark ettin? Bende sislik mislik yok malesef :(

Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

kızlar internette bunu buldum:))

ben bunu yapiyorum esime :) yazik ne versm yiyip iciyor

canim bunu kac gun sonra fark ettin? Bende sislik mislik yok malesef :(

Arkadaşım reglime 2-3 gün kala fark ettim... Bu arada arkadaşlar. Bebeğimin kalbi çok küçük olduğu için kalp sesini duyamadık ama ses dalgalarını gördük... Allah'a çok şükür. Hepiniz için dua ettim bugün. İnşallah hepiniz en kısa zamanda hamiş olacaksınız arkadaşlar :=) Bulantısız bir şekilde inşallah ;)

Ne kadar hareketli bir topic burası, ne güzel! herkese selamlar. Kızlar, hamile kalmak için, takvim sayma vs gibi seylerin yanında bence en önemli olan şey, pozitif olmak ve anne olacağımıza inanmak. Kafaya çok takmamaliyiz, ben puzzle yapıyorum akşamları. Acayip kafa dağıtıyor. Bir de esimin ve benim bu konuda sağlıklı oldugumuzu düşünüp Allah'a şükrediyorum. Böyle güzel güzel konuşuyorum ama adete yakın, başlıyor gerilmeler, acaba, acaba diye düşünmeler.... Heyecanlaniyorum hep. Mart için umutluyum ama, bakalım hayırlısı artık.

kızlar kafanızı şişirdim hakkınızı helal edin..
sağolun beni dinlediniz..şuanda çok mutsuzum ama bu günler geçecek..
daha ölmedim ben 32yaşındayım ama bişeyler için daha da geç olmadan belkide yeni bir sayfa açmam lazım..
sevgide bir yere kadar..keşke benim gibi her işi mantıklı olan biririn evliliğide mantık evlilği olsaydı..
ama artık geç tabi..

artık hayriye hanım gibi alttan almayacağım..o kendi kendine anlayacak..o konuşmak isteyecek benimle..

madem konuşmaya değmiyorum yada bu yuva okadar önemli değil,gitsin boşasın napiyim..

Cnm bu konuşmalara pek katılamadım ama okudum ya üzüldüm demeye parmaklarım varmıyor ama açık konuşmak gerekirse evin erkeği sanki senmişin gibi geldi bana evi kurmalar falan nebiliyim yahu hayırlısını, iyisini versin rabbim senin için hepimiz için bir bayan olrak zor çünkü bayanlar erkeklere göre daha hassas.

Back
X