- Konu Sahibi pembemasal
- #1.781
hanımlar merhaba bende anne olma hayalini marta erteleyenlerdenim bat 15 mart 3-4 aydır ilaç + yumurta takibi yaptırıyorum siz neler yapıyosunuz arkadaşlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl tanıstınız sız ulkeler arası canım:)
biz şehirlerarası çok zorlandık aynı şehiri tutturana kadar bayağ vakit kaybettik ülkeler arasını 2 yılda başarmışsınız tebrik ediyorum :)
bu akşam eve gidip hesap sormayı düşünüyorum :)
kader kısmet işi işte, o marmarise tatile gelmişti, ben de arkadaşlara gezmeye,öyle oldu ilk tanışmamız, sonra işte o bi daha geldi bu sefer izmire, bi daha bi daha derken evlendik bile işte:) ama gerçekten zor uzun mesafe ilişkiler.. bazen yok olmayacak dediğim oldu, ama eşim hiç vazgeçmedi , onun kararlılığıyla geldik bu noktaya daha çok sanırım..
kader kısmet işi işte, o marmarise tatile gelmişti, ben de arkadaşlara gezmeye,öyle oldu ilk tanışmamız, sonra işte o bi daha geldi bu sefer izmire, bi daha bi daha derken evlendik bile işte:) ama gerçekten zor uzun mesafe ilişkiler.. bazen yok olmayacak dediğim oldu, ama eşim hiç vazgeçmedi , onun kararlılığıyla geldik bu noktaya daha çok sanırım..
hanımlar merhaba bende anne olma hayalini marta erteleyenlerdenim bat 15 mart 3-4 aydır ilaç + yumurta takibi yaptırıyorum siz neler yapıyosunuz arkadaşlar
ayy yakınız inşallah bize güler mart dimi :):)
ay hafıza yokki bende yazdıysan da unuttum canm. Nerde yasıodun sen?
Allah bozmasın bu mutlu beraberliğe sağlıklı birde bebiş nasip etsin inşallah.
ya hayatım valla inan o kadar kolay olmadı:))) yaşadığın zorlukları tahmin edebiliyorum.. ama sonrasında değmiş bee , iyiki de öyle debelenmişiz diyor insan:)
Finlandiya da hayatım, soğuk ama şirin bir kuzey avrupa ülkesi, hani şu vikingler var ya tarihte , o kavimden ve o coğrafyadan yani:)
anacımmm baktım resimlerine :))) ne iş yapıo eşin, ordamı dogmus buyumus, ailesi ordamı. ayyy cok ilgimi çekti:)) almanya desen falan o kadar ilgimi çekmicekti yani:)))
Valla belirti bilmem ne birşeyle oluyor ama aslında bende umutsuzum yok yaa tutmucak bak görürsün çokmu karanlık olduk:)) inşallah hayırlısı phoff
canım bırkac gun gecırıyo dıye yazmıslar tam olarak kac gun bılmıorum:)) bu sogan kür adetıde duzenlıyomus ya belkı ondandır ne biliyim ıste ıcerde bıseyler oluyo ama ne :)))
soğana alıstım valla kürden sonra ben hergun yapıp ıcıomuşu alıskanlık yapıomuş felan ıyyyk :))
bu arada yenı gelen arkadaslara hosssgeldınız dıorum
bu arada kasıklarımda falan sızlamalar var ara ara ama asıl benim arada bir belimde böyle iğne batmasıyla karıncalanma arası garip bir şeyler oluyor, tuhaf bir his, acı vermiyor da sanki böyle tatlı bir ürperti gibi.. nedir acaba yahu bu? deliriyor olma ihtimalim nedir acep?:)))[
ayyy ıns bebektır ya hadı bakalım gzuel haberler beklıyoruz sılerden ılk mart haftası gozler ve yurekler sızınle:)
Finlandiya da hayatım, soğuk ama şirin bir kuzey avrupa ülkesi, hani şu vikingler var ya tarihte , o kavimden ve o coğrafyadan yani:)
resim var mı canım oralardan?
anacımmm baktım resimlerine :))) ne iş yapıo eşin, ordamı dogmus buyumus, ailesi ordamı. ayyy cok ilgimi çekti:)) almanya desen falan o kadar ilgimi çekmicekti yani:)))
Eşim finli hayatım, hep buradaymış, gerçi anne tarafı rus, 2. dünya savaşından sonra buraya gelmişler, annesi 3-4 yaşındaymış o yüzden rus kültürüyle alakası yok pek ama şahsen ben merak ediyorum bizden çıkacak bebek nasıl olacak diye, çıkarsa tabii:))))
Ben tamperede yaşıyorum, heri göllerle ve ağaçlarla kaplı bir yer, güzel bir ülke kendi halinde sakin, sosyal devlet sistemlerini tam oturtmuşlar ve tıkır tıkır işletiyorlar.. İnsan bakınca üzülüyor biraz da biz niye yapamamışız, şu adamların 6 milyon nüfusla yaptığını diye..
Bu da benim yaşadığım şehirden manzaralar:)
tampere - Google'da Ara
Eşim finli hayatım, hep buradaymış, gerçi anne tarafı rus, 2. dünya savaşından sonra buraya gelmişler, annesi 3-4 yaşındaymış o yüzden rus kültürüyle alakası yok pek ama şahsen ben merak ediyorum bizden çıkacak bebek nasıl olacak diye, çıkarsa tabii:))))
Ben tamperede yaşıyorum, heri göllerle ve ağaçlarla kaplı bir yer, güzel bir ülke kendi halinde sakin, sosyal devlet sistemlerini tam oturtmuşlar ve tıkır tıkır işletiyorlar.. İnsan bakınca üzülüyor biraz da biz niye yapamamışız, şu adamların 6 milyon nüfusla yaptığını diye..
Bu da benim yaşadığım şehirden manzaralar:)
tampere - Google'da Ara
Yanlız ben nedense hiç eşinin finli olma ihtimalini düşünmemişim:)) kafaya bak. cok ta guzel bir yer burası canım ya.
Canım benim bir omur saglıkla huzurla aşkla yaşayın inşallah