• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

özlemcim bilmiyorum ama birazda utanıyorum böyle yazmaktan ama eşimle aramızda ya dengesiz bi ilişkimiz var yada herkes gibiyiz bilmiyorum...mucuk mucuk öpüşürken bir anda arada atom bombası patlayabiliyor ya..!!

bide bakıyorum kavga ediyoruz,sonra yine sarmaş dolaşız,hele ben var ya çok gurusuz hissediyorum

yaprak dökümünde vardı ya hayriye hanım"ağzımızın tadı bozulmasın"diye hep ben
adım atıyorum eşime..onunla küs kalmak istemiyorum..
zaten haftada kaç gün yanımdaki..onsuz uyumak bile işkence..ama o sabaha kadar bilgisayar başında..
yanıma gel diyorum,bu saatte uyumamam lazım diyor..sabaha karşı uyuyorki gece çalışabilsinmiş..

ahh işte özlemcim kızlar benimde kadarim buymuş..ben seçtim bu adamı...kimseler zorlamadı..

sıcak bi yuva hasretiyle yandık tutuştuk eşimle..evenir evlenmez bana doyumsuz yaftası yapıştırdı..
gümüş tepsilerde sundum kendimi..bukadar yıllık evliyiz belki 2 kere o adım atmıştır...ee çocuk neden olmuyor
artık siz karar verin....

alalala. ne diyim şimdi bilemedim walla ya. siz ne kadar flört ettiniz. nasıl tanıstınız. bende cok ozele girdim ama meraktan yani

özlemcim bilmiyorum ama birazda utanıyorum böyle yazmaktan ama eşimle aramızda ya dengesiz bi ilişkimiz var yada herkes gibiyiz bilmiyorum...mucuk mucuk öpüşürken bir anda arada atom bombası patlayabiliyor ya..!!

bide bakıyorum kavga ediyoruz,sonra yine sarmaş dolaşız,hele ben var ya çok gurusuz hissediyorum

yaprak dökümünde vardı ya hayriye hanım"ağzımızın tadı bozulmasın"diye hep ben
adım atıyorum eşime..onunla küs kalmak istemiyorum..
zaten haftada kaç gün yanımdaki..onsuz uyumak bile işkence..ama o sabaha kadar bilgisayar başında..
yanıma gel diyorum,bu saatte uyumamam lazım diyor..sabaha karşı uyuyorki gece çalışabilsinmiş..

ahh işte özlemcim kızlar benimde kadarim buymuş..ben seçtim bu adamı...kimseler zorlamadı..

sıcak bi yuva hasretiyle yandık tutuştuk eşimle..evenir evlenmez bana doyumsuz yaftası yapıştırdı..
gümüş tepsilerde sundum kendimi..bukadar yıllık evliyiz belki 2 kere o adım atmıştır...ee çocuk neden olmuyor
artık siz karar verin....

işte canım hata burda belkide erkeklere nekadar kendilerini rahat hissetirirsen okadar rahat olurlar
bırak o senden özür dilesin yani kim hatalıysa o
tabiki sende dile ama gerçekten kendinin hatalı olduğunu düşünüytorsan yani sırf ağzınızın tadı bozulmasın diye değil..
işte onlar buyüzden böyleler canım..

Allah huzurunuzu mutluluğunuzu daim etsin arkadaşım. Dedim ya sorun yaşamak değil mesele, dertsiz tasasız evlilik yok zaten, bütün mesele çözebiliyor muyuz yoksa çözemiyor muyuz.. Ne mutlu size, siz çözebilen insanlardansınız demek ki.. İnşallah en kısa zamanda da bebekle taçlanır evliliğiniz..

amin canım inşallah

teşekkür ederim ilgin için çok sağol bende geçen hafta olduğunu düşünüyorum yumurtlama döneminin bakalım 29 u gibi adet olmam lazım normalde hayırlısı artık

teşekkür ederim ilgin için çok sağol bende geçen hafta olduğunu düşünüyorum yumurtlama döneminin bakalım 29 u gibi adet olmam lazım normalde hayırlısı artık

İnşallah güzel haberler verirsin bize tatlım şubat sonunda, biz de o gazla marta hızlı başlangıç yaparız sayende;)

canım benim ilk erkek arkadaşım eşimdi 7 sene sonunda evlendik 9 yıldırda evliyiz

ben de eşimle 2009 da tanıştım, 2011 mayıs da nişan, eylülde düğün yaptık:) aralık ayında da ben kocamın yanına geldim, ülkeler arası bir aşktı bir hayli zordu o yüzden ama başardık:)

Son düzenleme:
ben de eşimle 2009 da tanıştım, 2011 mayıs da nişan, eylülde düğün yaptık:) aralık ayında da ben kocamın yanına geldim, ülkeler arası bir aşktı bir hayli zordu o yüzden ama başardık:)

biz şehirlerarası çok zorlandık aynı şehiri tutturana kadar bayağ vakit kaybettik ülkeler arasını 2 yılda başarmışsınız tebrik ediyorum :)
bu akşam eve gidip hesap sormayı düşünüyorum :)

Back
X