• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

konuşamıyoruz biz eşimle,oysa konuşarak çok yol kat edileceğini biliyorum ama eşime ulaşamıyorum..

evlilik terapisti mi:)ayol terapisti bunalıma sokarız biz:)şaka bir yana eşim öyle terapistlere gidecek zihniyette değil..
şimdi inada bindirsem iki günde boşar beni:)tek lafıma bakar..okdar inat yani..madalya veriyolar sanki inatçılara..
bende inatçıydım ama vazgeçtim çok ilkel bir içgüdü bu,hep zararını gördüm..
eşime bu yolun yol olmadığını bigün anlatabilirsem ne ala...

ona karşı sabrım hala taşmadı...değersiz olduğumu bile hissettirdi bana sağolsun..
ama sabrım taşınca nasıl şeyler bekliyor beni bilmiyorum...

dolunay, seni bazen eşimin tutup buraya yonlendirdiğini düşünüyorum. bu kadar mı aynı olur her his, her sıkıntı.
peki sürekli bir didişme mi vaar evin içinde. yani akşamlarınız herhalde didişerek geçmio dimi. normalde nasıl eşin sana karşı.
nerde oturuodun sen

Son düzenleme:
beni kocam haftanın yarısında evde bile yok,vardiyadan dolayı çalışıyo..
benden çıt bile çıkmıyor..

oysa bende korkuyorum evde tek kalmaktan...evlenmeden önce hiç tek kalmadım ben..
ama kocam için içiyorum şurupları uyuyorum..
değermi?değmez bee

Özverisiz gitmez hiç bir ilişki ama sadece tek taraftanda da gelmemeli bu özveri.. Karşılıklı olursa ne ala, değer o zaman.. Yok sadece bir kişi debeleniyor diğeri gamsız hayat yaşıyorsa evet bazı şeyleri sorgulama vakti gelmiştir..

ahahahaha adı üstünde direk işte, direk dediğin şey, betondan, kalastan falan olur..:))))

:))) bacım Allah iyiliğini vermesin. ayy bu akşam eşimden helallik isticem cok dedikodunu yaptım die:):) ne dedin dicek; ne kadar ince, ne kadar düşünceli bir adam oldugundan bahsettim derim herhalde:))

ya iki ayrı başlık açtım hastaneler ile ilgili - gerçi birini yanlış yere açmışım ama acemilik işte- bir tane bilem yorum gelmemiş:))))))))) neyse ben eski sayfaları gezdim tozdum karar verdim doktoruma:)

ee kime gideceksin özlemcim..
bu arada dolunaycım banunun yorumlarına katılıyorum bencede önce bu sorunları çözmelisin canım..
sonra çocuk düşünmelisin çocuk kesinlikle çözüm değil hatta daha çok aranızdaki sorunları artırır..
şimdi bu söylediğimi sakın yanlış anlama çocuk nasıl sorun olur deme çünkü ozaman vaktinin hemenn hemen tamamını çocuğa harcıyacaksın ve ozaman onun vurdum duymazlığı seni çok daha fazla rahatsız edecek..
bence en güzel çözüm otturup sıkıntıları olumsuzlukları onunla konuşman olur canım..

:))) bacım Allah iyiliğini vermesin. ayy bu akşam eşimden helallik isticem cok dedikodunu yaptım die:):) ne dedin dicek; ne kadar ince, ne kadar düşünceli bir adam oldugundan bahsettim derim herhalde:))

:))) ben de yapayım bari, yerden yere vurup durduk bugün:))

Özverisiz gitmez hiç bir ilişki ama sadece tek taraftanda da gelmemeli bu özveri.. Karşılıklı olursa ne ala, değer o zaman.. Yok sadece bir kişi debeleniyor diğeri gamsız hayat yaşıyorsa evet bazı şeyleri sorgulama vakti gelmiştir..

bende bunu soylemeye calışıyorum. ben evi terkettikten sonra aileler bir araya geldi. dediğim şey aynen şuydu: yuksek maaşlar beklemedim. gezip tozmakta istemedim. parasını elime getirsinde istemedim. tek istediğim şu kısacık hayatta elimi tutup yurumesiydi. eger benimle olsaydı ben sogan ekmek yemeye razıydım, ama degildi.
ben cook yanlız kaldım, ahh ahh konusturmayın beni uleeeyyyynnn:))) şaka bi yana cancagızlarım banucum haklı. tek taraflı ittirmekle gitmez bu hayat. Allah sana hayırlı kapılar açsın o kapılara yürü en kısa zamanda arkadaşım.

adet döngün kaç günde bir arkadaşım? yumurtlama döneminde de olabilirsin, o dönemde de kasıklarda sancı olur yumurta çatladığı zaman..

Amiiin.. Zor iş gerçekten kadın olmak.. ama güzel de yani bir taraftan.. Mesela şu an bütün bunları , hiç tanışmadan bu kadar rahat paylaşabilmemiz, birbirimize içenlikle destek olabilmemiz, kadın olmanın en güzel yanlarından ve lütuflarından biri.. Doğursak da doğurmasak da hepimiz de o anne ruhu, o koşulsuz sevebilme yeteneği var..

hiç tanımadağımız bir insanın mutluluğuna gönülden sevinip aynı şekilde üzülen ile üzülebiliyoruz

ben buraya doğal terapi ortamı diyorum . çok sağolun kızlar :)

ee kime gideceksin özlemcim..
bu arada dolunaycım banunun yorumlarına katılıyorum bencede önce bu sorunları çözmelisin canım..
sonra çocuk düşünmelisin çocuk kesinlikle çözüm değil hatta daha çok aranızdaki sorunları artırır..
şimdi bu söylediğimi sakın yanlış anlama çocuk nasıl sorun olur deme çünkü ozaman vaktinin hemenn hemen tamamını çocuğa harcıyacaksın ve ozaman onun vurdum duymazlığı seni çok daha fazla rahatsız edecek..
bence en güzel çözüm otturup sıkıntıları olumsuzlukları onunla konuşman olur canım..

canım benim hoşgeldin. kolan hastanesi - murat öztürk e gidicem canım. kardeşim ve onun arkadaşının doktoru. çook memnunlar. risk olmadıkça normal dogum taraftarı + ilgili + güvenilir. psikolojik destekde cabası:)

arkadaşlar benim adetimin ilk gününden beri 17 gün geçti belim ağrıyo iştahım açıldı bu hafta kasıklarım sancıyor acaba kendi kendime mi işkilleniyorum bu kadar çabuk belirti verirmi arkadaşlar yardımcı olun ne olur bunlar ne şimdi

bence yumurtulyor olabilirisn,çünkü adet gününün üzerinden 17 gün geçmesi bunu işaret ediyor bence..sen bence bu bir kaç günü iyi eğerlendir canım :)

bende bunu soylemeye calışıyorum. ben evi terkettikten sonra aileler bir araya geldi. dediğim şey aynen şuydu: yuksek maaşlar beklemedim. gezip tozmakta istemedim. parasını elime getirsinde istemedim. tek istediğim şu kısacık hayatta elimi tutup yurumesiydi. eger benimle olsaydı ben sogan ekmek yemeye razıydım, ama degildi.
ben cook yanlız kaldım, ahh ahh konusturmayın beni uleeeyyyynnn:))) şaka bi yana cancagızlarım banucum haklı. tek taraflı ittirmekle gitmez bu hayat. Allah sana hayırlı kapılar açsın o kapılara yürü en kısa zamanda arkadaşım.

amiiin.. Senin nasıl peki durumlar şimdi? anladı mı nerede hata yaptığını ve senin neler beklediğini?

dolunay, seni bazen eşimin tutup buraya yonlendirdiğini düşünüyorum. bu kadar mı aynı olur her his, her sıkıntı.
peki sürekli bir didişme mi vaar evin içinde. yani akşamlarınız herhalde didişerek geçmio dimi. normalde nasıl eşin sana karşı.
nerde oturuodun sen

özlemcim bilmiyorum ama birazda utanıyorum böyle yazmaktan ama eşimle aramızda ya dengesiz bi ilişkimiz var yada herkes gibiyiz bilmiyorum...mucuk mucuk öpüşürken bir anda arada atom bombası patlayabiliyor ya..!!

bide bakıyorum kavga ediyoruz,sonra yine sarmaş dolaşız,hele ben var ya çok gurusuz hissediyorum

yaprak dökümünde vardı ya hayriye hanım"ağzımızın tadı bozulmasın"diye hep ben
adım atıyorum eşime..onunla küs kalmak istemiyorum..
zaten haftada kaç gün yanımdaki..onsuz uyumak bile işkence..ama o sabaha kadar bilgisayar başında..
yanıma gel diyorum,bu saatte uyumamam lazım diyor..sabaha karşı uyuyorki gece çalışabilsinmiş..

ahh işte özlemcim kızlar benimde kadarim buymuş..ben seçtim bu adamı...kimseler zorlamadı..

sıcak bi yuva hasretiyle yandık tutuştuk eşimle..evenir evlenmez bana doyumsuz yaftası yapıştırdı..
gümüş tepsilerde sundum kendimi..bukadar yıllık evliyiz belki 2 kere o adım atmıştır...ee çocuk neden olmuyor
artık siz karar verin....

ayyy kızlar sizin yazdıklarınızı okudukça
gerçekten bende eşime şükür ettim benim eşim çok mükemmel diyesim geldi..
arada onunda odunlukları var tabi ama yinede bunada şükürmüş yani hehehehe:
şaka bi yana eşim bana beni düşündüğünü herzaman hissettiriyo gerçekten..
buda çok önemli ama bende eşimle yaşadığım ufak tefek tartışmalarda ki bunlar gerçekten çok basit şeyler.
bile sanki kendimi bi çıkmaza girmiş gibi hissediyorum oyüzden sizi anlıyorum hemde çok iyi..

amiiin.. Senin nasıl peki durumlar şimdi? anladı mı nerede hata yaptığını ve senin neler beklediğini?

iyi canım cok sukur. tabiki insan 100% degişmiyor ama en azından sorumluluklarını tasıyor artık, beni dinliyor, benimle vakit geçiriyor, arabamız yok artık daha ne olsun:) azmı para yedi o. iyiyiz yani, bir bebek istiyoruz şimdi Allah ım dan. İnşallah isteyen herkesi bizi de yapar. Allah kimsenin evinden saygıyı huzuru eksik etmesin. Çok önemli bunlar

özlemcim bilmiyorum ama birazda utanıyorum böyle yazmaktan ama eşimle aramızda ya dengesiz bi ilişkimiz var yada herkes gibiyiz bilmiyorum...mucuk mucuk öpüşürken bir anda arada atom bombası patlayabiliyor ya..!!

bide bakıyorum kavga ediyoruz,sonra yine sarmaş dolaşız,hele ben var ya çok gurusuz hissediyorum

zaten haftada kaç gün yanımdaki..onsuz uyumak bile işkence..ama o sabaha kadar bilgisayar başında..
yanıma gel diyorum,bu saatte uyumamam lazım diyor..sabaha karşı uyuyorki gece çalışabilsinmiş..

ahh işte özlemcim kızlar benimde kadarim buymuş..ben seçtim bu adamı...kimseler zorlamadı..

sıcak bi yuva hasretiyle yandık tutuştuk eşimle..evenir evlenmez bana doyumsuz yaftası yapıştırdı..
gümüş tepsilerde sundum kendimi..bukadar yıllık evliyiz belki 2 kere o adım atmıştır...ee çocuk neden olmuyor

Sen seçtin diye , olumsuzlukları olduğu gibi kabul edip sineye çekmek zorunda değilsin ki arkadaşım.. Biraz taktik değiştir, biraz sen kendini naza çekmeye başla o zaman.. bazen ilişkilerin de balansı kayabiliyor , o durumlarda dengeleri yeniden ayarlamak , ilişkiye biraz ayar vermek iyi geliyor..

alalalla, ay ne diyim şimdi ben bilemedim walla ya. siz kaç sene flört ettiniz, nasıl tanıstınız. ben iice özele girdim ama meraktan yani

iyi canım cok sukur. tabiki insan 100% degişmiyor ama en azından sorumluluklarını tasıyor artık, beni dinliyor, benimle vakit geçiriyor, arabamız yok artık daha ne olsun:) azmı para yedi o. iyiyiz yani, bir bebek istiyoruz şimdi Allah ım dan. İnşallah isteyen herkesi bizi de yapar. Allah kimsenin evinden saygıyı huzuru eksik etmesin. Çok önemli bunlar

Allah huzurunuzu mutluluğunuzu daim etsin arkadaşım. Dedim ya sorun yaşamak değil mesele, dertsiz tasasız evlilik yok zaten, bütün mesele çözebiliyor muyuz yoksa çözemiyor muyuz.. Ne mutlu size, siz çözebilen insanlardansınız demek ki.. İnşallah en kısa zamanda da bebekle taçlanır evliliğiniz..

Back
X