• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ya iki ayrı başlık açtım hastaneler ile ilgili - gerçi birini yanlış yere açmışım ama acemilik işte- bir tane bilem yorum gelmemiş:))))))))) neyse ben eski sayfaları gezdim tozdum karar verdim doktoruma:)

ee hadi bakalım bulduysan sorun yok, ne zaman gideceksin??

bi bilsem canım..ben eşime bukadar değer veriyorum,onlarda herhalde bizde değer veriyoruz,üzülüyoruz oğlumuza diye mi böyle davranıyorlar?aslında kaynanama bikeresinde eşimi desteklemelerini,uzak dedikçe onunda moralinin bozulduğunu söylemiştim ama
nerdee??çok uzak oğlum nasıl gidiyorsun ah vahhh diyip duruyorlar..ee adamda hak sahibi oluyor..arabasıyla gidip geliyor işe..
buna rağmen kazası var belası var diyip yine bana karşı dolu yani..
bebeksizliktenmi bukadar doluyumm yoksa eşimle gerçektenmi uyumsuzum bilmiyorum kızlar..
rahat hamilelik...bunu hiç düşünmemiştim..evlendiğimden beri habire çözüm üretiyorum,attığım her adım plan program dahilinde..

herşeyi düşünmekten bıktım..bazen eşimin hayatına imreniyorum...hakaret için demiyorum ama gerizekalı gibi yaşıyor,nasılsa onu düşünen herşeyini toplayan biri var..

aynı çatı altında iki farklı hayat..birisi sırtını vermiş ohhhh gel keyfim gel...diğeride garibim saçını başını döküyor
yinede yaranamıyor...
anneler oğullarına kıyamaz tabi baktın hep oğulcumu oluyorlar sen kendini çekeceksin duymayacaksın üzüldğkce hastalık artar canım arabayla işe gidipde kaza düşünüyorsa dikkat etsin yok onuda istemiysa annesinin dizinde otursun bizlerde ana kuzusuyuz leylek getirmedi

walla mecburen cnm maaşı beklicem:) sımdı belki tahlil mahlil ister hazırlıklı olmam lazım. 3 mart cts gidicem allah izin verirse

evet ya paranın gözü kör olsun:) neyse yumurtlamadan önce yetişeceksin yani, sorun yok o zaman;)
bu arada ben de o tarihte kırmızı geldi mi gelmedi mi görücem, ay heyecan yaptım bak:))

Son düzenleme:
canım senin bu sıkıntılarını birebir yasadım. her dediğin kelimede bir sey canlanıo gozumde. ama arkadaslarında dedigi gibi huzuru yakalamadan bir bebek sahibi olmak ne kadar rahatlatacak seni. esinle hayatı paylaşman lazım. bunu nasıl saglaycaksınız bunu kafa kafaya verip konusmanız lazım. ama konusmak için konusmayacaksınız gerçekten anlaması lazım seni karşındakinin. he deyip geçmemeli. uff bunlar cok hassas cok zor işler ama kendini anlatman eşinin de değişmesini sağlaman lazım. burda hepimiz birşeyler diyoruz ama o evin içinde yaşayan sensin. bu yuzden ne yapman gerekiyor en iyi sen bilirsin. su anda kendine dahi itiraf edemediğin duygularında olmalı. dilerim Allah sana huzur versin. Huzursuzluk cok kötü bişi:( sakin kafayla düşün ölç tart biç sonra eşine neyi nasıl anlatacagına karar ver canım benim. seni anlamasını ve varlıkta yoklukta bir omur elini tutmasını diliyorum.

dünyada bi ben yaşıyorum bu sıkıntıları sanıyordum... üzüldüm yanlız olmadığıma..ağır yükler bunlar,nasıl başa çıkıyorsunuz..
konuşmak mümkün değil eşimle..hemen işini öne sürecek..değiştir diyeceğim bende oda madem değiştirecektim niye bu işe girmem için dil döktün diyecek başladığımız yere döneceğiz..

eşimle konuşamıyorum,hani benimde şalterlerim atıyor o dakika hemen erkekliği kabarıyor dikleniyor..
boşanma lafı bile geçiyor aramızda:(
boşamayan en adidir falan diyor:(tam sokak çocuğu ağzı var...ergelikten çıkamadığını söylüyorum ona..ben senin annen değilim
bana diklenme diyorum ama hayttt huyttt hemen delikanlılığa bağlıyor olayı..
tartışmak uzlaşmak bile çile..önceleri böylede tartışmazdık,şimdi sevye yerlerde..para kazanıyor(benzine yolada gitse)ya
iyi bir işi var,sesi çok gür çıkıyor..önceden alttan alıyorum derdi..şimdi heran kavga çıkabiliyor aramızda:(

kızlar ben evliliğin kendinsini de seviyorum,çok mutlu olmak istiyorum,eşimin iş gereği hep değişik saatlerde çalışıyor onada
amenna diyorum neden ters gidiyor herşey..ufak şeylerle mutlu olabiliyorum ama bana düşman düşman bakmasına dayanamıyorum

evet ya paranın gözü kör olsun:) neyse yumurtlamadan önce yetişeceksin yani, sorun yok o zaman;)
bu arada ben de o tarihte kırmızı geldi mi gelmedi mi görücem, ay heyecan yaptım bak:))

şimdide gidebilirim ama elimdeki parayıda teste verirsem ayın sonunu goremem diye korkuyorum. işte kadınlık böle bişi:))))))))))) o kadar ince bir insanım hesap et işte, benim gibi ince bir insanın kerrressste bir eşi var:)) ay bugun cok kereste dedim ben bu adama kulacıkları kızardımı acaba:)
walla bende heycan yapıorum ama en cok doktor ne dicek acaba onun heyecanı var. ters bişi varmı yokmu degerler nasıl falan filan işte. ama senden bu çalışmalarının karşılığında güzel bir haber bekliom walla dier arkadaşlarda oldugu gibi. inşallahhhh

Son düzenleme:
:)))) keyifler iyi canım,evet canım deneme günlerim yakın ,bakalım ne olacak :))

tutar inşallah tatlımmm.. Bakalım biz de deneme dönemini muzaffer bir edayla bitirdik ama spremciklerin akın sonuçlarını 12-13 gün sonra öğrenicez..:)))

şimdide gidebilirim ama elimdeki parayıda teste verirsem ayın sonunu goremem diye korkuyorum. işte kadınlık böle bişi:))))))))))) o kadar ince bir insanım hesap et işte, benim gibi ince bir insanın kerrressste bir eşi var:)) ay bugun cok kereste dedim ben bu adama kulacıkları kızardımı acaba:)

ya hayatım erkek milletinin en incesinde bile var kerestelik hali , kadın erkek arasındaki en büyük fark budur bence:)) akşama öpüverirsin kocanı, çınlamışsa da kulağı , geçer gider:))

inşallah tatlım, hepimiz güzel haberler alırız bu ay her konudaaa:)

Son düzenleme:
dünyada bi ben yaşıyorum bu sıkıntıları sanıyordum... üzüldüm yanlız olmadığıma..ağır yükler bunlar,nasıl başa çıkıyorsunuz..
konuşmak mümkün değil eşimle..hemen işini öne sürecek..değiştir diyeceğim bende oda madem değiştirecektim niye bu işe girmem için dil döktün diyecek başladığımız yere döneceğiz..

eşimle konuşamıyorum,hani benimde şalterlerim atıyor o dakika hemen erkekliği kabarıyor dikleniyor..
boşanma lafı bile geçiyor aramızda:(
boşamayan en adidir falan diyor:(tam sokak çocuğu ağzı var...ergelikten çıkamadığını söylüyorum ona..ben senin annen değilim
bana diklenme diyorum ama hayttt huyttt hemen delikanlılığa bağlıyor olayı..
tartışmak uzlaşmak bile çile..önceleri böylede tartışmazdık,şimdi sevye yerlerde..para kazanıyor(benzine yolada gitse)ya
iyi bir işi var,sesi çok gür çıkıyor..önceden alttan alıyorum derdi..şimdi heran kavga çıkabiliyor aramızda:(

kızlar ben evliliğin kendinsini de seviyorum,çok mutlu olmak istiyorum,eşimin iş gereği hep değişik saatlerde çalışıyor onada
amenna diyorum neden ters gidiyor herşey..ufak şeylerle mutlu olabiliyorum ama bana düşman düşman bakmasına dayanamıyorum

yıpratmışsınız gibi birbirinizi. hani ne bilim sanki birbirinizi dinlemeye bile tahammülünüz kalmamış gibi. tekrar soluyorum yanlış bişi yazarsam kusura bakma. ben kendi yaşdıklarımdan yola çıkarak yazıyorum bunları. ya bazı çiftler evlilik terapistine gidip aşabilio bunları. sizde denemezmisiniz. ya belki saçmalıyorum ama anlattıklarından da başka ne yapılabilir diye düşünüorum böle bişiler çıkıo. en iyisini sen bilirsin canım

ya hayatım erkek milletinin en incesinde bile var kerestelik hali , kadın erkek arasındaki en büyük fark budur bence:)) akşama öpüverirsin kocanı, çınlamışsa da kulağı , geçer gider:))

inşallah tatlım, hepimiz güzel haberler alırız bu ay her konudaaa:)

aman olsun banu ya ben bu kadar yontabildiğime bile şükrediyorum. uuu buralara gelen kadar ne yollardan geçtik neler gordum. cok sukur bugunumuze.
amin amin. herkes bişiler beklio bakalım neler neler olcak

arkadaşlar benim adetimin ilk gününden beri 17 gün geçti belim ağrıyo iştahım açıldı bu hafta kasıklarım sancıyor acaba kendi kendime mi işkilleniyorum bu kadar çabuk belirti verirmi arkadaşlar yardımcı olun ne olur bunlar ne şimdi

Son düzenleme:
aman olsun banu ya ben bu kadar yontabildiğime bile şükrediyorum. uuu buralara gelen kadar ne yollardan geçtik neler gordum. cok sukur bugunumuze.

kadın olmak ne kadar zor aslında gerçekten zoru başarıyoruz çok güçlüyüz ve çok değerliyiz eş,kaynana,iş hayatı,para,yemek,temizlik,alışveriş,bebek,hamilelik,doğum,bebek bakımı,sonrasında çocuklar her zaman sorumluluk vs..vs.. ne kadar çok şey düşünüp ne kadar çok şeyi aynı anda idare edebiliyoruz hangi erkek bunların hepsiyle başadebilir

Allah herkezin evine huzur versin arkadaşlarım

arkadaşlar benim adetimin ilk gününden beri 17 gün geçti belim ağrıyo iştahım açıldı bu hafta kasıklarım sancıyor acaba kendi kendime mi işkilleniyorum bu kadar çabuk belirti verirmi arkadaşlar yardımcı olun ne olur bunlar ne şimdi

adet döngün kaç günde bir arkadaşım? yumurtlama döneminde de olabilirsin, o dönemde de kasıklarda sancı olur yumurta çatladığı zaman..

yıpratmışsınız gibi birbirinizi. hani ne bilim sanki birbirinizi dinlemeye bile tahammülünüz kalmamış gibi. tekrar soluyorum yanlış bişi yazarsam kusura bakma. ben kendi yaşdıklarımdan yola çıkarak yazıyorum bunları. ya bazı çiftler evlilik terapistine gidip aşabilio bunları. sizde denemezmisiniz. ya belki saçmalıyorum ama anlattıklarından da başka ne yapılabilir diye düşünüorum böle bişiler çıkıo. en iyisini sen bilirsin canım

konuşamıyoruz biz eşimle,oysa konuşarak çok yol kat edileceğini biliyorum ama eşime ulaşamıyorum..

evlilik terapisti mi:)ayol terapisti bunalıma sokarız biz:)şaka bir yana eşim öyle terapistlere gidecek zihniyette değil..
şimdi inada bindirsem iki günde boşar beni:)tek lafıma bakar..okdar inat yani..madalya veriyolar sanki inatçılara..
bende inatçıydım ama vazgeçtim çok ilkel bir içgüdü bu,hep zararını gördüm..
eşime bu yolun yol olmadığını bigün anlatabilirsem ne ala...

ona karşı sabrım hala taşmadı...değersiz olduğumu bile hissettirdi bana sağolsun..
ama sabrım taşınca nasıl şeyler bekliyor beni bilmiyorum...

kadın olmak ne kadar zor aslında gerçekten zoru başarıyoruz çok güçlüyüz ve çok değerliyiz eş,kaynana,iş hayatı,para,yemek,temizlik,alışveriş,bebek,hamilelik,doğum,bebek bakımı,sonrasında çocuklar her zaman sorumluluk vs..vs.. ne kadar çok şey düşünüp ne kadar çok şeyi aynı anda idare edebiliyoruz hangi erkek bunların hepsiyle başadebilir

Amiiin.. Zor iş gerçekten kadın olmak.. ama güzel de yani bir taraftan.. Mesela şu an bütün bunları , hiç tanışmadan bu kadar rahat paylaşabilmemiz, birbirimize içenlikle destek olabilmemiz, kadın olmanın en güzel yanlarından ve lütuflarından biri.. Doğursak da doğurmasak da hepimiz de o anne ruhu, o koşulsuz sevebilme yeteneği var..

Son düzenleme:

evet oyle gercekten. bir dunya şeyi aynı anda düşünüosun dediğin gibi. fiziki yorgunluktan ziyade kafa yorgun. adam calışıo eve gelio yemegini yiyo ve yatıo. ama evin direği.:)

evet oyle gercekten. bir dunya şeyi aynı anda düşünüosun dediğin gibi. fiziki yorgunluktan ziyade kafa yorgun. adam calışıo eve gelio yemegini yiyo ve yatıo. ama evin direği.:)

ahahahaha adı üstünde direk işte, direk dediğin şey, betondan, kalastan falan olur..:))))

beni kocam haftanın yarısında evde bile yok,vardiyadan dolayı çalışıyo..
benden çıt bile çıkmıyor..

oysa bende korkuyorum evde tek kalmaktan...evlenmeden önce hiç tek kalmadım ben..
ama kocam için içiyorum şurupları uyuyorum..
değermi?değmez bee

Son düzenleme:
Back
X