- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
- #1.701
evet canım,ben bukadar üstüne düştüğüm için çocuk olmuyormuş:)
eşim ayrıca vardiyalı çalışıyor kızlar..bunu ancak eşi vardiyalı çalışanlar anlar,hayatımızın hiç düzeni yok..
bebek çalışmaları bile belli program dahilinde..eğerki o programı kaçırdık şansımıza küsücez bir ay sonraya bakıcaz..
işte olmuyor buyüzen
inşallah canım...sağolun yanımda olduğunuz için minnettarım size...
Banucum çok doğru biryere parmak bastın tatlım..eşimle nekadar uyumluyuz tartışılır canım..
ben yapı olarak hep mantıkla hareket ederim,pratik olmaya çalışırım,ama eşim daha relaks...
geçenlerde annelere uğrayalımmı 1saat dedim(normalde eşimle bile gezmeye vaktimiz yok)
1saat uğrayamayız annem üzülür dedi...aşkım dedim annen ikimizinde çalıştığını biliyor,şöyle 1saat otururuz bizi görürler
sonra evimize geliriz,bukadar anlayışlılardır yani diyorum,yok diyor,anneme ben izinli olduğumda giderim ...
niye çabuk kalkıyoruz diye üzülüyormuş...benimde annem var yeri geliyor 20dakikalığına uğruyoruz yaa...annemi babamı öpüyorum ...kapıdan görüyoruz nerdeyse,vaktimiz yok diyoruz,anlayışla karşılanıyoruz..nasıl bir kültür farkı var aramızda anlamıyorum...
aranızda farklılıklar olması çok normal hayatım, hepimizi en azından benim de öyle, onun olayları algılayışı tepkisi bambaşka benim ki başka.. Önemli olan bu durumlara nasıl yaklaştığınız ve çözümlediğiniz.. İlişki denen şeyin güçlüğü de, başarısı da asıl burda başlıyor zaten.. O yüzden dedim ya önce buna odaklan sen diye.. Biz burada ne dersek diyelim boş, uzaktan öğüt vermek kolaydır çünkü, ama bu hayatı yaşayan sensin, neyin doğru neyin yanlış olduğuna ve ne yapman gerektiğine de ancak sen karar verebilirsin.. Benim dileğim, en kısa zamanda tüm sorunlarını çözmen ve tüm beklentilerinin en alasından gerçekleşmesi:)