Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

bende aynı kanıdayım kesin bu doktorlar bilmiyor o ağrıyla 2 farklı doktora gittim normal bişeymiş benimki yumurtlama günüm olduğundan olmuştu

hayatım ya, yanlış anlamazsan bişey diyeceğim, bence önce sen evliliğine odaklan, gerçekten herşey yolunda mı, siz doğru insanlar mısınız birbiriniz için, öyleyseniz, aranızdaki bu fikir farklılıklarına orta bu yol, çözüm bulmanız lazım.. Yok değilseniz de, ne yapabilirsiniz düşünürsün o zaman.. Sen bebek haricinde de çok karmaşık bazı duygular ve sorgulamalar içindesin çünkü anladığım kadarıyla.. Önce kendini bebek fikrinden bi parça uzaklaştırıp , içine yönel, hesaplaşmalarını, sorgulamalrını bitir net cevaplara ulaştığında , bebek dahil her konuda çözümleri bulmuş olacaksın bence.. İnşallah herşey gönlünce olur arkadaşım..

İnşallah hayatım, doğru söylüyorsun.. Kolay gelsin o zaman sana görüşürüz:)

Taşının valla, güzeldir izmir:)

Yumurtla çatladı demek sperm içine kesin girecek demek değil, o sadece senin yumurtalıklarının sağlıklı çalıştığının göstergesi, spermin içine girip giremeyeceği ise şans işi işte, zaten girse bekleyişimiz sona eriyor,hamile kalıyoruz, döllenme oluyor yani, biz de zaten girsin diye uğraşıyoruz ya tatlım:)

bak canım insan içine attıkça kimseyle paylaşamadıkça çok daha kötğü hisseder lğütfen aramızdan ayrılma ve bizimle gelişmleri paylaşmaya devamet..
eşinin araştırmamasına gelince ben burda kimsenin eşinin araştırma yaptığını düşünmüyorum canım
benim eşim çok çocuk istemesine rağmen bana ve araştırmalarıma abartma diyo gerisini sen düşün ...

erkeklerle kadınların olaylara bakma açısı o kadar farklıki ben bazen adet sancısı çekerken onun uyumasına bile sinir olurum ama bu konuda yapılacak bişey yok onlar gamsız sen kendine dikkat et gerisi bebek özleminde en kısa zamanda bitet inş.

araba aldık krediyle,eşimin maaşının yarısı araba taksidine yarısıda benzine gidiyor..
işyeri çok uzakta normalde toplu taşımayla gidebiliyor ama 1saat fazla uyumak için yada 1dakika işe geç kalmamak için çok
sık arabayla işe gidiyor..aylık benzin parası inan taksit kadar..hatta çoğunlukla mutfak paramdan eşime para veriyorum,ne üstüme bişey alabiliyorum ne kuaför yüzü görüyorum..iyice erkek oldum...arabayla gitme diyorum,bana tip tip bakıyor
bu işyerine girmesi için çok ısrar etmiştim...çok avantajlı bir yerdi onun için ama eşim bunu anlayamadı başta,
böyle bir fırsatı sırf uzaklık yüzünden kaçırmasını istemedim..şimdi işinden memnun şükür ediyor,kendine güveni bile arttı,
daha da iyiye gidiyor kariyer olarak ama yol konusu yüzünden beni hiç affetmiyor..annesi babasıda hep
oğlum bu karda kışta nasıl gidip geliyor diye telefon açıyorlar bana..bende ayarlayabilirsem orda iş bulurum demiştim ama kısmet işte
şuanki işim gibi bir yer bulamadım..birkaç yerle görüştüm ama kariyerimi aşağılara nasıl indireyim?eşim kariyer yapsın diye bukadar uğraşırken kendimden bukadar fedakarlık yapamam...üstelik daha az maaşa talim edersem borçlarımızı nasıl ödeyeceğiz bunu da düşünmüyor...
bilmiyorum özlemcim ben öyle 1aylık terkedemem..eğer gücüm varsa onu bir gün bile görmemeye,toptan terkederim ama
onu seviyorum..çok emek ettim ben ona..hep sevgimden. şimdi bunları yaşamak..ağrıma gidiyor..bunları hakettiğime inanamıyorum

kesinlikle katılıyorum. benim eşim ya koca hastanede calışıo kaç gundur bir soru soracak doktora. biras yontmak gerekiyor erkekler bizim gibi olamazlar. bu kadar ince, detaylı olamazlar. istisnalar vardır elbette. sadece bebek konusunda degil ki her konuda da

ah canım benim bende tamamen bitti boşanacagım dedim ama gel gör ki işte o bahsettiğin sevgi 1 ay uzak tutabildi. ama şimdi cok sukur yolunda herşey. keresteliği bazı durumlarda hala devam ediyor tabiki ama hiç kimse 4/4 lük degil. arabayı sattı şimdi kirasını kendi ödüyor. tramvay-metro ile de işine gidiyor. ben hep sölemişimdir eşim için bunu; ana-baba evinde sorumluk almıyorlar, rahatlarına düşkünler. araba ile zırt oraya bırt buraya. inan o benzin alarmı ottugunde benim dunyam kararıodu. ama nasıl yoluna koyabilirsin boyle olmasın hayatınız. birbirinizi seviyorsunuz. konusun laftan anlıodur illaki. ne bilim herşeyi detayları ile anlat ona. ben böle soluorum ama ne kadar dinler bilemiorum. ama hal çaresini bulman lazım. banu sana bir yorum yazmış. bak ona sonuna kadar katılıyorum canım. bi şekilde bi şeyler yapıp orta yol bulman lazım. yoksa yazık sana be guzelim. maddiyatı düşünmekten insanın içinde ne yaşama sevinci kalıo, ne gezme tozma isteği, ne toplum içine girme isteği. ama eşini de en iyi sen tanırsın. nasıl bazı şeyleri dank ettirebilirsin . umarım en kısa zamanda yoluna koyarsınız ve o da bazı şeylerin farkına varıp senin yukunu hafifletir.

Son düzenleme:
aslında önemsemek gerek adette çekelin ağrılar kist haberciside olabiliyor doktorlarında görevi ilgilenmek yaniii

evet haklısın. hiç önemsemedim kendimi hiç. ama neden biliyormusun. çalıştıgım işyerinde izin hep problem oldu benim e insan artık yeter ya bıktım bunlarla muhatap olacagıma çekerim dio bırakıo. şimdi ole degilim ama daha dikkatli davranmaya calışıyorum

evet canım,ben bukadar üstüne düştüğüm için çocuk olmuyormuş:)
eşim ayrıca vardiyalı çalışıyor kızlar..bunu ancak eşi vardiyalı çalışanlar anlar,hayatımızın hiç düzeni yok..
bebek çalışmaları bile belli program dahilinde..eğerki o programı kaçırdık şansımıza küsücez bir ay sonraya bakıcaz..
işte olmuyor buyüzen

inşallah canım...sağolun yanımda olduğunuz için minnettarım size...
Banucum çok doğru biryere parmak bastın tatlım..eşimle nekadar uyumluyuz tartışılır canım..
ben yapı olarak hep mantıkla hareket ederim,pratik olmaya çalışırım,ama eşim daha relaks...
geçenlerde annelere uğrayalımmı 1saat dedim(normalde eşimle bile gezmeye vaktimiz yok)
1saat uğrayamayız annem üzülür dedi...aşkım dedim annen ikimizinde çalıştığını biliyor,şöyle 1saat otururuz bizi görürler
sonra evimize geliriz,bukadar anlayışlılardır yani diyorum,yok diyor,anneme ben izinli olduğumda giderim ...
niye çabuk kalkıyoruz diye üzülüyormuş...benimde annem var yeri geliyor 20dakikalığına uğruyoruz yaa...annemi babamı öpüyorum ...kapıdan görüyoruz nerdeyse,vaktimiz yok diyoruz,anlayışla karşılanıyoruz..nasıl bir kültür farkı var aramızda anlamıyorum...

özlemcım benım arkadasta kasık agrııs oldu gitti dra kıst cıktı amaelıyat oldu bencede önemse kadındoguma gıt olmadı ürologa gıt idrar yolu enfeksıyonu falan olabılır
dolunaycım hıcbır erkek cocuk ısını önemsemez kadınalr kdar oluruna bırakırlar hep senınkı farklı degıl yanı hepsı aynı oyüzden üzme kendını

ewet ewet kesin alacam tamam benimde yerim var ama koridorda ben bebeğimin odasına asayım ben seni tutturana kadar neler çektim diye anlatırım büyüyünce :)

strese iyi gelir diye bana da örgü önerdiler, bende yeni yeni öğrenmeye başladım şimdilik akıllı ilpelerle fular örüyorum hediye ederim eşe dosta diye, akşamları bayağ bir oyalıyor kafa dağıtıyor tavsiye ederim.

canım azten gidiyorum mart başında doktora detaylı bir kontrol için. haklısınız bunlar önemli.!

ben şubat listesindeyim bat 27 şubat ama mart topiğini görünce o kadar proglanmışımki nasıl olsa tutmuyo diye tarih geçmeden ben bir sonraki aya geçtim bile

Yumurtla çatladı demek sperm içine kesin girecek demek değil, o sadece senin yumurtalıklarının sağlıklı çalıştığının göstergesi, spermin içine girip giremeyeceği ise şans işi işte, zaten girse bekleyişimiz sona eriyor,hamile kalıyoruz, döllenme oluyor yani, biz de zaten girsin diye uğraşıyoruz ya tatlım:)

Ayy tatlım demek ki ben bu olayı tam bilmiyormuşum tm anladım şimdi çok sağol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…