valla siz neyse de.. ben de takılıyorum, bazen Begüm zırlayınca farkediyorum çok kaldığımı nette :))
çamaşırlar makinede bekliyorlar asılmak için, bulaşıklar makinede bekliyorlar yerleştirilmek için, evi (-)ok götürüyor bir süredir, bakıyorum eşim arıyor akşam gelirken bişey lazım mı diye.... bende daha yemek bile yok :))
biraz çeki düzen vermem lazım bu konuda kendime.
kızımı bahçeye falan çıkartmam lazım malum...... :))) takılıp kalıyorum nete...
haydi bakalım tulins, hayırlısı olsun.. inşallah iyi değerlendirebilmişsinizdir.. inşallah meleğin görmüştür çabalarınızı, ne kadar çok istediğinizi... bu ay gelmeye karar vermiştir.
haydi bakalım bekliyoruz banu, güzel haberler ver bize inşallah...
daha çok yeniymiş çalışmalarınız. inşallah çok bekletmez meleğiniz sizi de canım.
ramrod, o testlere güvenme bacım. takılma, sen kendni kontrol et. bilirsin işte nelere bakacağını. en garantisi, akıntı kontrolü yapmak.
inşallah duyacaksın minik pıt pıtlarınızı... güzel haberlerini bekliyoruz mavibattaniye...
özlemcim, güldencim.. süperdi valla haftasonum.
çok ihtiyacım varmış böyle gezip tozmaya... değişik bişeyler yapmaya... çok ihtiyacım varmış. şarj oldum resmen :))
cumartesi günü sabah kalhvaltıdan sonra bi çıktık, akşamın körüne kadar dolaştık, yedik içtik hoş geçtik.
dün sabah da, kahvaltıya gittik. galata kulesinin dibinde bi KONAK pastahanesi var. muazzam bi manzarası var. eskiden giderdik eşimle, evlendikten sonra hiç gidememiştik. oraya gittik, süperdi.
Begüm orda uyudu. uyanınca, karşıda (avrupa yakasında) dolaştık biraz. Benim ofisim eskiden etilerdeydi, oraları özlemişim, 3-5 aydır gidememiştim etiler tarafına. istinye park... bebek sahil... ortaköy.. derken akşam oldu, begümün uyku saatine eve geldik.
ay bayıldım.. ne zamandır böyle değişiklik yapmamıştık kendimize... çocukla kapandım kaldım eve... enerji doldum haftasonu :))
özlem , yalel günaydın kızlar hoşgeldiniz hepinizin haftasonu güzel geçmiş :)
ooooo ne güzel gezmişsiniz vallaha çok özendim desem yapan olmaz heheh:
bend birzamanlar istanbula kursa geliyordum ozaman arkadaşım vardı onunla bebek senin ortaköy benim gezerdik
ama evlendikten sonra hiç girtmedim özel gezmeye of
evlenince böyleysem ben çocuk olunca ne olurum hiç bilmiyorum heheh:)
ama bu işten en çok begüm keyif almıştır eminim..