• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

valla siz neyse de.. ben de takılıyorum, bazen Begüm zırlayınca farkediyorum çok kaldığımı nette :))
çamaşırlar makinede bekliyorlar asılmak için, bulaşıklar makinede bekliyorlar yerleştirilmek için, evi (-)ok götürüyor bir süredir, bakıyorum eşim arıyor akşam gelirken bişey lazım mı diye.... bende daha yemek bile yok :))
biraz çeki düzen vermem lazım bu konuda kendime.
kızımı bahçeye falan çıkartmam lazım malum...... :))) takılıp kalıyorum nete...

haydi bakalım tulins, hayırlısı olsun.. inşallah iyi değerlendirebilmişsinizdir.. inşallah meleğin görmüştür çabalarınızı, ne kadar çok istediğinizi... bu ay gelmeye karar vermiştir.

haydi bakalım bekliyoruz banu, güzel haberler ver bize inşallah...

daha çok yeniymiş çalışmalarınız. inşallah çok bekletmez meleğiniz sizi de canım.

ramrod, o testlere güvenme bacım. takılma, sen kendni kontrol et. bilirsin işte nelere bakacağını. en garantisi, akıntı kontrolü yapmak.

inşallah duyacaksın minik pıt pıtlarınızı... güzel haberlerini bekliyoruz mavibattaniye...

özlemcim, güldencim.. süperdi valla haftasonum.
çok ihtiyacım varmış böyle gezip tozmaya... değişik bişeyler yapmaya... çok ihtiyacım varmış. şarj oldum resmen :))

cumartesi günü sabah kalhvaltıdan sonra bi çıktık, akşamın körüne kadar dolaştık, yedik içtik hoş geçtik.
dün sabah da, kahvaltıya gittik. galata kulesinin dibinde bi KONAK pastahanesi var. muazzam bi manzarası var. eskiden giderdik eşimle, evlendikten sonra hiç gidememiştik. oraya gittik, süperdi.
Begüm orda uyudu. uyanınca, karşıda (avrupa yakasında) dolaştık biraz. Benim ofisim eskiden etilerdeydi, oraları özlemişim, 3-5 aydır gidememiştim etiler tarafına. istinye park... bebek sahil... ortaköy.. derken akşam oldu, begümün uyku saatine eve geldik.
ay bayıldım.. ne zamandır böyle değişiklik yapmamıştık kendimize... çocukla kapandım kaldım eve... enerji doldum haftasonu :))
özlem , yalel günaydın kızlar hoşgeldiniz hepinizin haftasonu güzel geçmiş :)

canım wallahi keyif yapmışsınız. Allah daim etsin inş bu keyfinizi, mutlulugunuzu. Ben de muhteşem haftasonmu yazcam:)) sabah 8 de kalktım kursa gittim saat 2 de eve geldim. sil süpir silkele cifle yıka as derken hooop akşam olmuş, pazar yine 8 de kalktım kursa gittim saat 2 de evdeydim. accık yatim dedim din dan don eşim dışardaydı o gelmiş, yine tam uyucaktım din dan dn bu sefer annem yne tam dalacam derken din dan don bu sefer babam. özlem dedim kalk sen kim hafta sonu iki bacagı uzatıp yayılmak kim:) derken hop akşam olmuş sabah burdayım işte:)))

sanada günaydın canım,
evet haklısın bende bu belirtiler psikolojik olabilir diye dikkate olmamaya çalışıyorum,
benim 25 şubat eğer gelirse adetim,
birde kullandığımız ilaçlarda yapabiliyor bazı belirtileri,
hayırlısı artık ne diyelim bebiş varsa sevinicez,
yoksada da üzülüp :)) bir daha ki aya bakıcaz artık :))

daha 10 gün var ama sanki akşama sabaha gelecek gibi kırmızılar öyle hissediyorum çok umutsuzluğa düştüm bugün çokda keyifsizim yaklaştıkca stres yapıyorum galiba

valla siz neyse de.. ben de takılıyorum, bazen Begüm zırlayınca farkediyorum çok kaldığımı nette :))
çamaşırlar makinede bekliyorlar asılmak için, bulaşıklar makinede bekliyorlar yerleştirilmek için, evi (-)ok götürüyor bir süredir, bakıyorum eşim arıyor akşam gelirken bişey lazım mı diye.... bende daha yemek bile yok :))
biraz çeki düzen vermem lazım bu konuda kendime.
kızımı bahçeye falan çıkartmam lazım malum...... :))) takılıp kalıyorum nete...

haydi bakalım tulins, hayırlısı olsun.. inşallah iyi değerlendirebilmişsinizdir.. inşallah meleğin görmüştür çabalarınızı, ne kadar çok istediğinizi... bu ay gelmeye karar vermiştir.

haydi bakalım bekliyoruz banu, güzel haberler ver bize inşallah...

daha çok yeniymiş çalışmalarınız. inşallah çok bekletmez meleğiniz sizi de canım.

ramrod, o testlere güvenme bacım. takılma, sen kendni kontrol et. bilirsin işte nelere bakacağını. en garantisi, akıntı kontrolü yapmak.

inşallah duyacaksın minik pıt pıtlarınızı... güzel haberlerini bekliyoruz mavibattaniye...

özlemcim, güldencim.. süperdi valla haftasonum.
çok ihtiyacım varmış böyle gezip tozmaya... değişik bişeyler yapmaya... çok ihtiyacım varmış. şarj oldum resmen :))

cumartesi günü sabah kalhvaltıdan sonra bi çıktık, akşamın körüne kadar dolaştık, yedik içtik hoş geçtik.
dün sabah da, kahvaltıya gittik. galata kulesinin dibinde bi KONAK pastahanesi var. muazzam bi manzarası var. eskiden giderdik eşimle, evlendikten sonra hiç gidememiştik. oraya gittik, süperdi.
Begüm orda uyudu. uyanınca, karşıda (avrupa yakasında) dolaştık biraz. Benim ofisim eskiden etilerdeydi, oraları özlemişim, 3-5 aydır gidememiştim etiler tarafına. istinye park... bebek sahil... ortaköy.. derken akşam oldu, begümün uyku saatine eve geldik.
ay bayıldım.. ne zamandır böyle değişiklik yapmamıştık kendimize... çocukla kapandım kaldım eve... enerji doldum haftasonu :))
özlem , yalel günaydın kızlar hoşgeldiniz hepinizin haftasonu güzel geçmiş :)

ooooo ne güzel gezmişsiniz vallaha çok özendim desem yapan olmaz heheh:
bend birzamanlar istanbula kursa geliyordum ozaman arkadaşım vardı onunla bebek senin ortaköy benim gezerdik
ama evlendikten sonra hiç girtmedim özel gezmeye of
evlenince böyleysem ben çocuk olunca ne olurum hiç bilmiyorum heheh:)
ama bu işten en çok begüm keyif almıştır eminim..

canım wallahi keyif yapmışsınız. Allah daim etsin inş bu keyfinizi, mutlulugunuzu. Ben de muhteşem haftasonmu yazcam:)) sabah 8 de kalktım kursa gittim saat 2 de eve geldim. sil süpir silkele cifle yıka as derken hooop akşam olmuş, pazar yine 8 de kalktım kursa gittim saat 2 de evdeydim. accık yatim dedim din dan don eşim dışardaydı o gelmiş, yine tam uyucaktım din dan dn bu sefer annem yne tam dalacam derken din dan don bu sefer babam. özlem dedim kalk sen kim hafta sonu iki bacagı uzatıp yayılmak kim:) derken hop akşam olmuş sabah burdayım işte:)))

:)))) olsun, öyle oluyor bazen.
hatta benim genelde öyle oluyor.
sabah 6:30 gibi kelkıyoruz begümle her sabah.. tatil matil yok.
8:00 gibi babamız uyanıyor haftaarası.... kahvaltısını yanına hazırlıyorum, evde yapmıyor. uykuyu tercih ediyor kendileri :)
8:30 gibi begümle kahvaltı yapıyoruz, babamız işe gidiyor o arada. biz de malum yoğun bir güne başlıyoruz. hem de ne yoğunluk....
begüm öğlende 1 saat uyuyor, o arada işte sizinle takılıyorum bu sıralarda, eskiden yemek yapardım o 1 saatte. şimdi, teeeee akşamın 18:00'i gibi ancak yemek yapabiliyorum.
gün içinde ayaklarını uzatmak ne demek... popom yer görmüyor vallahi.

haftasonu da, babacık uyanmasın diye, alıp begümü kapatıyorum kendimizi salona, kahvaltı, oyun, meyve, bahçe... fasıllarını bitiriyoruz. teee 11:30 gibi babsı uyanıyor. kahvaltı hazırlıyoruz kızımla. sonra babası işe gidecekse gidiyor, biz kalıyoruz yine evde.
pazar günü, tam eşim kalkıyor yataktan, kahvaltı yapıyoruz.. begüm uyuyor. her zaman 1 saat uyur, pazar günleri 2 saat uyuyor. kalkana kadar saat 16:00 oluyor. çorbası, meyvesi... akşam oluoyor bi biyere gidemeden.

işte bi bu haftasonu (uzuuuunnn zamandır ilk defa) begüm'ün rutin düzeninin bozulmasını göze aldık, çıktık erken erken 2 gün.. ohh ne güzelmiş valla.
begüm uyumadı, zırladı, ağladı, mızıklandı, yemedi, içmedi, kustu kaç kere... amaaaaan dedik, çocuktur olur böyle şeyler zaman zaman.. ohhh dünya varmış.

[

begüm bayıldı tabi.
akşam eve gelirken, yalvaryordu koltuğunda otururken... ''''nolluuuvv babagım, eve dötüyme bizi, acıcık daha gazdiyiyi misin babagım.. nolluuvvvv '''
''okoparka girmeyelim ayabamızla babagım noluuvvvv, inmeyelim ayabamızdan, noluuuvvvvv'' :)))))))

kızlar burda size iki hastane ile ilgili yorumlarını sorabiliyomuyum. yani yanlış yerde yanlış şey yazmak istemem:))

yooo sen şimdi burda bizede sora bilirsin internettende araştıra bilirsin..
yani yine bizim sitemizde mutlaka bu hastanelerle ilgili yorum bulacaksındır..
hangi hastaneleri soracaksın..

8:00 gibi babamız uyanıyor haftaarası.... kahvaltısını yanına hazırlıyorum, evde yapmıyor. uykuyu tercih ediyor kendileri :)
8:30 gibi begümle kahvaltı yapıyoruz, babamız işe gidiyor o arada. biz de malum yoğun bir güne başlıyoruz. hem de ne yoğunluk....
begüm öğlende 1 saat uyuyor, o arada işte sizinle takılıyorum bu sıralarda, eskiden yemek yapardım o 1 saatte. şimdi, teeeee akşamın 18:00'i gibi ancak yemek yapabiliyorum.

haftasonu da, babacık uyanmasın diye, alıp begümü kapatıyorum kendimizi salona, kahvaltı, oyun, meyve, bahçe... fasıllarını bitiriyoruz. teee 11:30 gibi babsı uyanıyor. kahvaltı hazırlıyoruz kızımla. sonra babası işe gidecekse gidiyor, biz kalıyoruz yine evde.
pazar günü, tam eşim kalkıyor yataktan, kahvaltı yapıyoruz.. begüm uyuyor. her zaman 1 saat uyur, pazar günleri 2 saat uyuyor. kalkana kadar saat 16:00 oluyor. çorbası, meyvesi... akşam oluoyor bi biyere gidemeden.

işte bi bu haftasonu (uzuuuunnn zamandır ilk defa) begüm'ün rutin düzeninin bozulmasını göze aldık, çıktık erken erken 2 gün.. ohh ne güzelmiş valla.
begüm uyumadı, zırladı, ağladı, mızıklandı, yemedi, içmedi, kustu kaç kere... amaaaaan dedik, çocuktur olur böyle şeyler zaman zaman.. ohhh dünya varmış.

dogru cnm, arada yapın böle şeyler bişi olmas

daha 10 gün var ama sanki akşama sabaha gelecek gibi kırmızılar öyle hissediyorum çok umutsuzluğa düştüm bugün çokda keyifsizim yaklaştıkca stres yapıyorum galiba

bence bu tamamen bizim pskolojimizle alakalı aynı şeyleri bende hissediyorum ama kesinlikle düşündüğümüz için..
kafanı başka şeylerle meşkul etmeyi dene canım..

begüm bayıldı tabi.
akşam eve gelirken, yalvaryordu koltuğunda otururken... ''''nolluuuvv babagım, eve dötüyme bizi, acıcık daha gazdiyiyi misin babagım.. nolluuvvvv '''
''okoparka girmeyelim ayabamızla babagım noluuvvvv, inmeyelim ayabamızdan, noluuuvvvvv'' :)))))))

:)) yerim onun o dillerini:))

yooo sen şimdi burda bizede sora bilirsin internettende araştıra bilirsin..
yani yine bizim sitemizde mutlaka bu hastanelerle ilgili yorum bulacaksındır..
hangi hastaneleri soracaksın..

yani internetten araştırmama gerek yok. ben kararsız kaldım sadece. belki duyan hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar vardır die buradan sormak istedim.n fikir amacıyla. yeni önerilşer de olabilir tabi. Avrupa yakasında benim sormak istediğim hastaneler. Esenler hayat hastanesi ve bahçelievler meltem hastanesi???? duyan bilen varmı:)

oooooooh iyi yapmışsınız canım boşver arada öyle şeyler lazım..
hem bence begümede sized deyişiklik olmuş..

begüm bayıldı tabi.

yalelcim ne tatlı kızım var senin ya tam yemelik vallah,:9:
kızlar bişey dicem dün dışarda gezerken benim gözüme ilk defa bu kadar bebekli anne gözüktü,
sizlerde de oluyor mu kafamı nereye çevirsem ya hamileydi bayanlar yada kucağında bebeği vardı,

:)) yerim onun o dillerini:))

bayılır begüm, ısırılmaya, mıncıklanmaya.... ye teyzesi ye :)

yani internetten araştırmama gerek yok. ben kararsız kaldım sadece. belki duyan hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar vardır die buradan sormak istedim.n fikir amacıyla. yeni önerilşer de olabilir tabi. Avrupa yakasında benim sormak istediğim hastaneler. Esenler hayat hastanesi ve bahçelievler meltem hastanesi???? duyan bilen varmı:)

valla özlemcim, hiç bir fikrim yok gerçekten.
ama burda hastahanelerin sorulduğu fikir beyan edildiği bi bölüm var.
bakıyım bulup, linkini veriyim sana. belki orda bulusun... sen de başlık açıp sorabilirsin.

begüm bayıldı tabi.

ayyyyyy yiyecem lşimdi ben onuuuu:
:):)

oooooooh iyi yapmışsınız canım boşver arada öyle şeyler lazım..
hem bence begümede sized deyişiklik olmuş..

he valla, iyi geldi.
tzvsiye ederim :)

yalelcim ne tatlı kızım var senin ya tam yemelik vallah,:9:
kızlar bişey dicem dün dışarda gezerken benim gözüme ilk defa bu kadar bebekli anne gözüktü,
sizlerde de oluyor mu kafamı nereye çevirsem ya hamileydi bayanlar yada kucağında bebeği vardı,

hahahaha ben hamileyken bana da öyle oluyordu.
''ya herkes mi aynı zamanda karar vermiş çocuk yapmaya.. bu ne böyle herkes hamile'' derdim hep..
sonra da ben bebeğimi koyup pusetine gezdirirken, ''allahım herkes doğurmuş, ne bu ya, her yer bebek arabasında minik bebek..'' demeye başlamıştım.
şimdi de, her alış veriş merkezinde hep çocuk mağazalarına, oyuncakçılara falan gidiyoruz tabiki. bu durumda da hep 2-3 yaşlarında çocuklar görüyorum etrafta... '''e aynı dönemde doğuruldu bunlar.. herkes salıveriyor ortalığa'' diyorum kendi kendime :)))

bakıyım bulup, linkini veriyim sana. belki orda bulusun... sen de başlık açıp sorabilirsin.

canım sen nerde oturuyorsun

benimde fikrim yok özlemcim..
ama mesela google amcama aranızda hayat hastahanesine giden varmı.
yada meltem hastanesine giden varmı diye sorarsan yine bizim sitede bula bilirsin diye düşünüyorum canım..

ayyyyyy yiyecem lşimdi ben onuuuu:
:):)

gözünden uyku akıyor sıpanın, artık geberiyor uykusuzluktan yorgunluktan... koysan yere, ayakta duramaz yorgunluktan.... hala yalvarıyor eşşek sıpası :)))
bu yalvarmaları falan da, ''peppee'' var bi çizgi film.. ordan öğreniyorlar bunlar. pepee sürekli yalvarıyor... '''noluurrr şuşu, nolurrrr annee'' falan diye.. bunlar da öğreniyorlar.

dün bi oyuncakçıda gördüm bi 3 yaş civarında paşa vardı.. tutturuyor annesine.. '''nolluurrrr anne, şuşu gibi konuş benimle anne, noluurrr anne alalım bunu annee'' falan diye :))))
onu görünce benimki de başladı yalvarmaya durup dururken.. ''noluuvvv annegim, noluuvvv bunu da alalım mı'' diye :)

benimde fikrim yok özlemcim..
ama mesela google amcama aranızda hayat hastahanesine giden varmı.
yada meltem hastanesine giden varmı diye sorarsan yine bizim sitede bula bilirsin diye düşünüyorum canım..

canım simdi konu actım bened bakalım belki gelir 1-2 bişi. patron çıkacak şimdi musait olurum o zaman da buradan araştıracam varmı bişiler die

Back
X