Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

kızlarrrr beraber gecelım nısan topıgıne haber verın hepımız bırden ayrılalım buradan sessz sedasız gıtmeyın:))

İşte ufak ufak başladık bebişim taşınmaya, haber beklediğimiz bir iki kaldı sadece mart ayından.. sen ara ara bak o topiğede kuzu:)

İşte ufak ufak başladık bebişim taşınmaya, haber beklediğimiz bir iki kaldı sadece mart ayından.. sen ara ara bak o topiğede kuzu:)

tatlım pazartesı herkez nısan topıgınden devam edelım ayrı ayrı olmasın bır ora bır bura:)ben pazrtesınden ıtıbaren mart topıgıne gırmem hepmız ordan devam edelım ıste:)

tatlım pazartesı herkez nısan topıgınden devam edelım ayrı ayrı olmasın bır ora bır bura:)ben pazrtesınden ıtıbaren mart topıgıne gırmem hepmız ordan devam edelım ıste:)

Tamam kuzum:) yine arada bakarım ben buraya kalanları çağırırım:)

Tebrikler Melzanur, çok svindim Rabbim bebeğini saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah haydi tadını çıkar şimdi! Darısı basimiza

kızlar hepinize çok teşekkür ederimmm
28mart 111

30 mart 265.44

31 mart itibari ile kan değerim 590 çıkmış

çok iyi hafta içi kontole gidicemm 1000 lere çıkınca keseyi görebiliriz dedii.....

GUNAYDIN HAYIRLI PAZARLARINIZ OLSUN CANLARIM ..banuuuu bak ben yenıyım dedım anlamıyom daha nısan topıgıne nasıl gırılır nerden gırılır bılmıyom bak heppınız gıdersınız benı yalnız bırakırsınız gercı senın huyundur benı lısteye almamak kikikikikikki:))))

hey allaaam :)) Güzel pazarlar olsun sana da tatlım:) nisan listesine yazdım bile ben seni kuzu..

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...ol-bol-bebekler-gelsin-umudumuz-nisan-47.html

bu sayfaya tıklayacaksın, nisan topiğinin sayfası bu bacım:))

kızlar hepinize çok teşekkür ederimmm
28mart 111

30 mart 265.44

31 mart itibari ile kan değerim 590 çıkmış

çok iyi hafta içi kontole gidicemm 1000 lere çıkınca keseyi görebiliriz dedii.....

Tebrikler tatlım tekrar, herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim.. gelişmeleri ilet bize de..:)

Merhaba arkadaşlar..Benim fsh kendi kendine düşmüş..4.85 olmuş..2 ay önce 20 idi..Dr.tavsiyesi ile sadece 1 ay trisequens kullanmıştım 10 a düşmüştü..Sonra hiç bir şey kullanmadım..Dün tahlilde 4.85 ti..Yani iyi olan tek bu var sanırım..Rahim duvarım çok incelmiş..Sol yumurtalğımı göremedi,sağ yumurtalığımda bir kaç tane foliküler kist dedi..Gerçi kist demek için en az 2,5 cm olması lazım ama en büyüğü1,5 cm olan kistler vardı...Ben polikistik over değilim bu arada..Bana senin östrojenin azalmış o yüzden adet göremiyorsun dedi..Ki fsh düşerse östrojen yükselir vücutta..Dr.un kafasının karıştığını düşünüyorum..Göğüs uçlarım çok acıyor bir kaç gündür...Geçen hafta Eskişehir de gittiğim dr.yumurlarında sorun yok,sol yumurtalığında gelişmekte olan bir folikul var demişti..Sağ yumurtalıkta bir şey göremedi..vajinal ultrasonla bakmıştı..Ancak bu haftaki dr. da karından baktı ve sağ yumurtalığı görüp solu göremedi..Yani iki dr.un tamamen farklı gördükleri..Tek ortak nokta rahim duvarının inceldiği..Benim adetlerim 1-2 günlük arasıra olan sapmalar dışında düzenliydi normalde..Bu ay ovulasyon testinde de pozitifi gördüm..Dün akşam yaptığımda negatifti..Yıllarca rahim duvarının kalınlığı sorun olurdu halbuki..Bu kez tam tersi olmuş..Diyorum ki kendi kendi kendime..Ovulasyon testi pozitifken negatif olduğuna göre yumurtladım...2 hafta daha beklicem..Bu durumda adet olmam lazım..Benim rahim ve yumurtalıklar iyice şaşırdılar bu aralar :))

2 kez okudum yine de tam anlamadim :) doktorlar da bir oyle bir boyle demisler. neden rahim duvari kalin olan birinin birden bire rahim duvari incelir?

bence en basitinden senin yumurtan catladi ve o gunleri degerlendirdin. onemli olan bu.

2 kez okudum yine de tam anlamadim :) doktorlar da bir oyle bir boyle demisler. neden rahim duvari kalin olan birinin birden bire rahim duvari incelir?

bence en basitinden senin yumurtan catladi ve o gunleri degerlendirdin. onemli olan bu.

Canım 2 dr un görüşleri o kadar taban tabana farklı ki....

Merhaba Narmik, çok geçmiş olsun tekrar. seni bir ara soğan kürü ile ilgili bir topic te de görmüştüm. şunu hatırlatmak istedim. soğan kürü rahim duvarını inceltirmiş uzun kullanımda. yapmayı düşünüyorsan yapma bence diye bu bilgiyi paylaşmak istedim.

Tebrikler tatlım tekrar, herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim.. gelişmeleri ilet bize de..:)

teşekkür ederimm canımmm...

tabii yazarımm benimmm ayrı bir özelliğim mi diyeyim tam bilemedim ama parsiyel mol gebelik geçirmiştimmm....
yani gebeliğimin gelişmeleri gerçekden çok önemlii inşallah hayırlı haberler veririmm herzaman...

Yapmadım soğan kürünü zaten canım.Çok teşekkür ederim ilgin için...

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. biraz daha iyiyim şimdi. sayenizde yanlız olmadığımı anladım ve yeniden umutlanmamı sağladınız. artık inanıyorumki hayatımdaki diğer olumsuzları defettiğim anda bebeğim de gelecek. az kaldı inşallah. aslında artık vazgeçmiştim bebek olması için uğraşmaktan ama Allah'tan umut kesilmez değil mi? ben de geliyorum nisan topiğine bat 29 nisan..
hadi bakalım hepimiz için hayırlısı olur inşallah..

Merhaba herkese slm,aöf sınavı dolayısıyla pek sizleri takip edemiyorum.Çok geçmiş olsun canım,Rabbim tez zamnda şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…