- Konu Sahibi pembemasal
-
- #15.321
evet fıstık burda da fena rüzgar var, toz kaldıran cinsinden. Ama yarın ii olursa yapcam inşallah..
ben calısmıom ama kursa gıdıcem sabah kalkıp.
benden farkın yokki kuzum sonuçta evde olmucan gel özlem açtım 70 lii bülent ablayıda açtım gel dertleşelim
bende önümüzdeki haftaya erteledim cnm...hafta sonu cümbür cemaat evdeyiz temizlik diye bişey mümkün olmuyor...
benim de yarın apartman günüm var ama sabahtan kalkabilirsem ve tabii güzel olursa hava bakalım....
herkezleer gıtmısss:)benım kocısın top gunu bugun bende mercımek koftesı yaptım o gelene kadar :)ama kımsecıkler kalmamıs herkezın mesaısı bıttı degılmı yada esler geldı sızlere guzel hafta sonları dılıyorum burası bugun cok guzledı yarında guzle olurda kocısle kahvaltıya bıryerlere gıderız....hepnız kendınıze cok cok ıyı bakın......
ben varım tatlımmmmmmmmmmmm eşim iş yemegıne gitti bu akşam boşum ben
bende dostinex kullanmıştım.2.ayımda hamile olduğumu öğrendim ilacı bıraktım canım.
kızlar sayfa nereye taşınacak öyle bir diyalog geçmiş de:26:linki yazarsanız kayıtlarım bende
hadi yaa ne kadar guzell saglıgıyla alırsın kucagına ınsallah canım prolaktın zaten cok onemlı deıl hamıle kalmaya engel degılmıs ama bende pkos da var canım ondan cok korkuyorumEki Görüntüle 379552
gecmıs olsun tatlım.....ne olursa olsun morelını hep yuksek tut allaha sıgın yaradan ol dedıkten sonra hersey olur hıc unmadıgın sekılde sen bırde sogan kurunu denesene...hıc yaptın mı??
benım kocıste sporda top oynamaya gıttı bende mercımek koftesı yaptım yumaklamdım bıraz dınlensın yapcagım.....bende oturdum buranın basına kımse kalmamıs:)
benım kocıste sporda top oynamaya gıttı bende mercımek koftesı yaptım yumaklamdım bıraz dınlensın yapcagım.....bende oturdum buranın basına kımse kalmamıs:)
her ay taşınıcakmışız canımkızlar sayfa nereye taşınacak öyle bir diyalog geçmiş de:26:linki yazarsanız kayıtlarım bende
buradayız helelık:)))martın sonuna kadar nısan 1 de herkez nısan topıgıne gececek tatlım oda pazartesı olur galıba:)yıne burda bılgılendırırız herkezı...
iyiyim canım sağolasın. benim de sabah ya da akşam gelir zaten gelsin de doktora gideyim istiyorum. kist küçüldü ise çalışmalara başlanacak. nisan a adımı yazdırırım belki de kim bilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?