- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
- Konu Sahibi pembemasal
- #15.381
Merhaba herkese slm,aöf sınavı dolayısıyla pek sizleri takip edemiyorum.Çok geçmiş olsun canım,Rabbim tez zamnda şifa versin.
Sağolasın canım.Sınavlarında başarılar dilerim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba herkese slm,aöf sınavı dolayısıyla pek sizleri takip edemiyorum.Çok geçmiş olsun canım,Rabbim tez zamnda şifa versin.
kızlar hepinize çok teşekkür ederimmm
28mart 111
30 mart 265.44
31 mart itibari ile kan değerim 590 çıkmış
çok iyi hafta içi kontole gidicemm 1000 lere çıkınca keseyi görebiliriz dedii.....
Sağolasın canım.Sınavlarında başarılar dilerim..
herkese günaydın arkadaşlar, hayırlı haftalar bol bebişli haftalar diliyorum canım.. günaydın özlemcimm..
naber canım, nasıl geçti haftasonun
iyiyim tatlım teşekkür ederim.. güzeldi haftasonu bol bol yemek yaptım.. temizlik yaptım. canım.. birde bebek çalışmalarında bulundum:)))
sen ne yaptın tatlım geldimi kırmızılar,,
günaydın kızlarrrr :)
bat' tam 1 hafta kaldı hiç bi belirtim yok yine... bu sefer göğüslerim bile acımıyor hayret yahu
bu arada nisan listemiz yayınlandımı kızlar
ben cts gunu gezenti oldum:))))))))) hiç yapamm halbuki. saat 9 da cıkıp akşam 10 du eve girdim. bunye alışkın degil tabi baş ağrısından uyuyamadım:):)
yok canım gelmediler daha, teşrif edemediler
günaydın romaa.. inşalllah hamişsindir tatlım hayırlısı ile...
iyi yapmışsın canım.. herzaman gezmiyorsun ya arada gezmek güzel olur, başın ağrımış ama geçmiştir inşallah.. canım bu kırmızıların gelceği yok bak bu hafta mutlaka doktora git yada tekrardan test yaptır..
haftasonuna kadar gelmezlerse cts kan testi yaptırıcam:)
Allahım ya hala günleri uzatıyon ya sana bişey demiyom.. kızz yaptır haftasonuna kadar bekleme aaaaa
Herkese günaydınnn. Guzel bir hafta geçirmenizi diliyorum
herkese günaydın arkadaşlar, hayırlı haftalar bol bebişli haftalar diliyorum canım.. günaydın özlemcimm..
günaydın kızlarrrr :)
bat' tam 1 hafta kaldı hiç bi belirtim yok yine... bu sefer göğüslerim bile acımıyor hayret yahu
bu arada nisan listemiz yayınlandımı kızlar
ya zaten işyerinden izin alamam:) sımdı bunun ıcın ızın ıstıcem sonra zınk kırmızılar gelcek bu sefer hormıon testlerim icin izin isticem. vermezler yani
günaydın özlemcim demek hala yok bu kırmızılar hay allah ya evet bencede cumartesi doktoruna git anlat bu durumu..
gülşencim sanada günaydın..
günaydın canım inşallah alırız sendende güzel haberleri...
hadi ya devlet memuru olmak bundan güzel.. Izin sorunun olmuyor.. Gözünü sevim memurluğun..
Güldencim nasılsın tatlım ..
iyiyim tatlım sen nasılsın
evet ya memur olmak gibisi yok vallaha
bakalım bende 29 nisanda sınava girecem umarım kazanırımda memur olurum..
Bu arada dünde ünüversite sınavına girdim heheh:
günaydın fıstıklar , hayırlı haftalar olsun herkese.....bacaklarım çok ağrıyor romatizma mı var bende acaba neysem öptüm hepinizii