• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

kızlar hepinize çok teşekkür ederimmm
28mart 111

30 mart 265.44

31 mart itibari ile kan değerim 590 çıkmış

çok iyi hafta içi kontole gidicemm 1000 lere çıkınca keseyi görebiliriz dedii.....

Çok çok sevindim senin adına hayırlısıyla bebeğini almak nasip olur inşaaalllh,ayrıca gebe olan tüm arkadaşlara sağlık diliyorum.Bizde 5 gündür çalışıyoruz :) Hayırlısı bakalım:)

Sağolasın canım.Sınavlarında başarılar dilerim..

Çok teşekkür ederim.Çok üzüldüm senin için bir süre bence dr gitme başka şeylere odaklan inşallah herşey düzelecek.Senin için dua edicem.

Ben çıkıyorum hayırlı akşamlar,inş yine görüşürüz,kendine çok iyi bak...

Son düzenleme:
herkese günaydın umarım güzel 1 gün ve hafta olur hepimiz için güzel haberler alırız umarım..
bugün ya sayfa çok ağır yada internet oyüzden zor yazılıyo..

günaydın kızlarrrr :)

bat' tam 1 hafta kaldı:52::52: hiç bi belirtim yok yine... bu sefer göğüslerim bile acımıyor hayret yahu:52::52:

bu arada nisan listemiz yayınlandımı kızlar

iyiyim tatlım teşekkür ederim.. güzeldi haftasonu bol bol yemek yaptım.. temizlik yaptım. canım.. birde bebek çalışmalarında bulundum:)))
sen ne yaptın tatlım geldimi kırmızılar,,

ben cts gunu gezenti oldum:))))))))) hiç yapamm halbuki. saat 9 da cıkıp akşam 10 du eve girdim. bunye alışkın degil tabi baş ağrısından uyuyamadım:):)
yok canım gelmediler daha, teşrif edemediler

bat' tam 1 hafta kaldı:52::52: hiç bi belirtim yok yine... bu sefer göğüslerim bile acımıyor hayret yahu:52::52:

günaydın romaa.. inşalllah hamişsindir tatlım hayırlısı ile...

ben cts gunu gezenti oldum:))))))))) hiç yapamm halbuki. saat 9 da cıkıp akşam 10 du eve girdim. bunye alışkın degil tabi baş ağrısından uyuyamadım:):)
yok canım gelmediler daha, teşrif edemediler

iyi yapmışsın canım.. herzaman gezmiyorsun ya arada gezmek güzel olur, başın ağrımış ama geçmiştir inşallah.. canım bu kırmızıların gelceği yok bak bu hafta mutlaka doktora git yada tekrardan test yaptır..

günaydın romaa.. inşalllah hamişsindir tatlım hayırlısı ile...

iyi yapmışsın canım.. herzaman gezmiyorsun ya arada gezmek güzel olur, başın ağrımış ama geçmiştir inşallah.. canım bu kırmızıların gelceği yok bak bu hafta mutlaka doktora git yada tekrardan test yaptır..

haftasonuna kadar gelmezlerse cts kan testi yaptırıcam:)

Herkese günaydınnn. Guzel bir hafta geçirmenizi diliyorum

günaydın özlemcim demek hala yok bu kırmızılar hay allah ya evet bencede cumartesi doktoruna git anlat bu durumu..

herkese günaydın arkadaşlar, hayırlı haftalar bol bebişli haftalar diliyorum canım.. günaydın özlemcimm..

gülşencim sanada günaydın..

günaydın canım inşallah alırız sendende güzel haberleri...

ya zaten işyerinden izin alamam:) sımdı bunun ıcın ızın ıstıcem sonra zınk kırmızılar gelcek bu sefer hormıon testlerim icin izin isticem. vermezler yani

hadi ya devlet memuru olmak bundan güzel.. izin sorunun olmuyor.. gözünü sevim memurluğun..

günaydın özlemcim demek hala yok bu kırmızılar hay allah ya evet bencede cumartesi doktoruna git anlat bu durumu..

gülşencim sanada günaydın..

günaydın canım inşallah alırız sendende güzel haberleri...

güldencim nasılsın tatlım ..

hadi ya devlet memuru olmak bundan güzel.. Izin sorunun olmuyor.. Gözünü sevim memurluğun..

Güldencim nasılsın tatlım ..

iyiyim tatlım sen nasılsın
evet ya memur olmak gibisi yok vallaha
bakalım bende 29 nisanda sınava girecem umarım kazanırımda memur olurum..

Bu arada dünde ünüversite sınavına girdim heheh:

günaydın fıstıklar , hayırlı haftalar olsun herkese.....bacaklarım çok ağrıyor romatizma mı var bende acaba neysem öptüm hepinizii

iyiyim tatlım sen nasılsın
evet ya memur olmak gibisi yok vallaha
bakalım bende 29 nisanda sınava girecem umarım kazanırımda memur olurum..

Bu arada dünde ünüversite sınavına girdim heheh:

bende iyiyim tatlım. güzel sakin bir haftasonu geçirdim..
inşallah kazanırsın canım.. hele bebek olduktan sonra çok rahat edersin memurlukta.... canım dünkü sınav içinde çok geçmiş olsun.. nasıl geçti sınavın çok zor diyorlar.. herkez zamanın yetmediğinden şikayetçi..

Back