- Konu Sahibi pembemasal
-
- #15.401
günaydın tülincim.. bacakların için çok geçmiş olsun..
gunaydin arkadaslarr nasillarsiniz bakiimm:)ee siz hala buradasiniz hani nisana geciyorduk yaa
bencede artık nisana geçmeliyiz ben oraya gidiyorumm
banu k yokmu kızlar yahu
banu temizlik yapıyor tatlım , işi bitince gelir...
enerjik arkadaşım benimm hadi gel seni bekleyenler varr...tamam canım sağol teşekkür ederim..
onun çok güzel bi enerjisi varda sağolsun
günaydın canım...günaydın arkadaşlar
İnşallah herşey çok iyi gidecek tatlım, güzel şeyler düşün hep:)teşekkür ederimm canımmm...
tabii yazarımm benimmm ayrı bir özelliğim mi diyeyim tam bilemedim ama parsiyel mol gebelik geçirmiştimmm....
yani gebeliğimin gelişmeleri gerçekden çok önemlii inşallah hayırlı haberler veririmm herzaman...
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. biraz daha iyiyim şimdi. sayenizde yanlız olmadığımı anladım ve yeniden umutlanmamı sağladınız. artık inanıyorumki hayatımdaki diğer olumsuzları defettiğim anda bebeğim de gelecek. az kaldı inşallah. aslında artık vazgeçmiştim bebek olması için uğraşmaktan ama Allah'tan umut kesilmez değil mi? ben de geliyorum nisan topiğinebat 29 nisan..
hadi bakalım hepimiz için hayırlısı olur inşallah..
Güldenimm günaydın, nasılsın hayatım?herkese günaydın umarım güzel 1 gün ve hafta olur hepimiz için güzel haberler alırız umarım..
bugün ya sayfa çok ağır yada internet oyüzden zor yazılıyo..
günaydın kızlarrrr :)
bat' tam 1 hafta kaldıhiç bi belirtim yok yine... bu sefer göğüslerim bile acımıyor hayret yahu
bu arada nisan listemiz yayınlandımı kızlar
herkes gitmiş burdan.. kimseler kalmamış:84:
herkes gitmiş burdan.. kimseler kalmamış:84:
ağlama kuşummmmmmmmmmmmmmmm ben varım ne yapcaz burdamıyız :26:
baksana tatlım kimse kalmamış.. ismen davetmi bekliyelim napalım..:))) neyse tatlım sen ne yaptın yumoşların ne alemde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?