Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

bak bu konuda haklısın hayatım , erkeği mutlu etmenin yagene yöntemlerinden biri bu yapacak birsey yok verecen...karıncalar yiyeceğine adamın mutlu olsun...

evet evet tülinimmm hoşgeldin tekraradan:)

evet bende cok duygulandım, kız artık nazı niyazı cilveyi de gecti direk verecem dio:)))))))))))))

bak bu konuda haklısın hayatım , erkeği mutlu etmenin yagene yöntemlerinden biri bu yapacak birsey yok verecen...karıncalar yiyeceğine adamın mutlu olsun...

Heç yaaa de mi yani tülinim.. vermeden almak olmaz:)))))Hele bebiş hiç olmaz:)))))

bacişlerr ben kaçar akşama izmitten arkidişim kankam gelicek.yemek yapıcem.hepicinizi kocemen öpüyom sefgilerimleeeeennnnn yarın öğlene kadan çalışıyom bemmm görüşürüsssss

aynen ole bacım.ısı planına rayına oturtuktan sonra herseye vakıt kalıyor

benim yengemde 2 dene var biri 3 aylık habirem uyuyo biri 2,5 yalında tam bi çete annemlerde bakıyolar ama vakti olmuyo yemek çamaşır ütü ev işi çocukların bakımı düşünüce çok zor yani senin çocuklar uslu bence kendi kendilerine oynuolardır yada hepo uyuyolar :)

evet evet tülinimmm hoşgeldin tekraradan:)

evet bende cok duygulandım, kız artık nazı niyazı cilveyi de gecti direk verecem dio:)))))))))))))
hoşbulduk özlemimmmm
heç yaaa de mi yani tülinim.. Vermeden almak olmaz:)))))hele bebiş hiç olmaz:)))))
tabi canım, bu işinde püf noktası bu ,,,bebekte oturduğun yerden olmuyor ki ....beluş vallaha bak ben senle uğraşmazdım hiç kuzum benide kışkırttı bu ikisi...
bacişlerr ben kaçar akşama izmitten arkidişim kankam gelicek.yemek yapıcem.hepicinizi kocemen öpüyom sefgilerimleeeeennnnn yarın öğlene kadan çalışıyom bemmm görüşürüsssss

canım kendine çok ii bak , iyi sohbetler size arkadaşınla , kaynatın bol boll

Ne yazık ki geldi kırmızılar bana Nisana kısmet artık:)) Sen nasılsın?

iyiyim canım sağolasın. benim de sabah ya da akşam gelir zaten gelsin de doktora gideyim istiyorum. kist küçüldü ise çalışmalara başlanacak. nisan a adımı yazdırırım belki de kim bilir :)

peki biz diqer topiqe geçince burası ne olucak :26:
tatlım burası böyle kalacak, bizim engün bilgilerimizden faydalanmak isteyen google kullanıcıları bebekle ilgili yazdığı her konuda sayfamızdan yardım alabilecek ,
kızlar ben kaçar herkesı optum ıyı bakın kendınıze baş başşşş

güle güleee....

iyiyim canım sağolasın. benim de sabah ya da akşam gelir zaten gelsin de doktora gideyim istiyorum. kist küçüldü ise çalışmalara başlanacak. nisan a adımı yazdırırım belki de kim bilir :)

İnşallah gelmez hayatım.. Ama gelirse de canın sağolsun, dediğin gibi nisana devam ederiz.. Yinede kırmızı gelmedikçe ümit bitmez bacım:)

Arkadaşlar benim regl olmama 6 gün var ama 3 ,4 gündür bel ve göğüs ağrım kasıklarda batma ve sulu akıntım bazende baş dönmem oluyor hamileysem bu kadar kısa zamanda belirti verir mi ? Çoook merak ediyorum.Psikolojikmi diyorum ama resmen her şey hissedilir derecede.Sizce nedir??

psikolojikte olabilir gerçekte yani öyle yada böyle bat gününü bekle bence

kız erginsena avatarın çoooook hoşuma gidiyooo çok pozitifff duruyooo yaa:)

inşallah hep böyle gülersin canım:)çoook tatlı bi foto:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…