- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #15.301
Arkadaşlar benim regl olmama 6 gün var ama 3 ,4 gündür bel ve göğüs ağrım kasıklarda batma ve sulu akıntım bazende baş dönmem oluyor hamileysem bu kadar kısa zamanda belirti verir mi ? Çoook merak ediyorum.Psikolojikmi diyorum ama resmen her şey hissedilir derecede.Sizce nedir??
benim yengemde 2 dene var biri 3 aylık habirem uyuyo biri 2,5 yalında tam bi çete annemlerde bakıyolar ama vakti olmuyo yemek çamaşır ütü ev işi çocukların bakımı düşünüce çok zor yani senin çocuklar uslu bence kendi kendilerine oynuolardır yada hepo uyuyolar :)
psikolojikte olabilir gerçekte yani öyle yada böyle bat gününü bekle bence
Piskolojik de olabilir gerçekten de hamişlik olabilir. İnşallah hamişsindir.. Ve normal bir zaman, 1 hafta önceden ufak tefek belirtiler ve akıntı olması çok da garip değil hayatım..
ayyy kaçacaktım kaynos arayınca kaldım sımdı kacıyom.
sundua cvplayımda banyo gunu bugun benım oglum bır usludur kı sormaaa gı5tsın o cenenın bırı yerde bırı goktee.kızım desen tam cete facebooka bıle pek gıremıyorum zamanım burda gecıyo dıye.acık duruyo arada bır bakınıyorum.cok yaramaz deıller ama usluda deıllerrr.kendı kendıelrıne oynamazlar ıllakı tepemde kızımın oyuncakalrı gezer otururuz oynarız.
bende gelmıyım bıdaha bariiii belusum baksana garıp karsıladın cok :)))) tamam gıdıyorum bıdahada gelmıyorum gorersın hıh
tatlım burası böyle kalacak, bizim engün bilgilerimizden faydalanmak isteyen google kullanıcıları bebekle ilgili yazdığı her konuda sayfamızdan yardım alabilecek ,
iviiiittttttttttt hayatımm bizim engiiinnnnn bilgilerimizden faydalansınlarr
güle güleee....
kız erginsena avatarın çoooook hoşuma gidiyooo çok pozitifff duruyooo yaa:)
inşallah hep böyle gülersin canım:)çoook tatlı bi foto:)
ne garibi şekerim sende aaa altından kalkabiliosan ne mutlu sana ne güzel işte
sadece ben etrafımda bu kadar yetişebilen görmedimde ondan biri aksamasa öteki aksar formülünü merak ettim ayollllll yardımcın falan var heralde die düşündüm
benim abilerim ikiz ayol annem çok anlatır ii bilirim o zorluğu ondan şaşıyorum sanaaa
selam kızlar nasılsınız.eski yazdıklarınıza bakmadan hemen konuya girmek istiyorum.ben hala adet olmadım akıntı desen o da eskisinden az geliyor kuruluk var gibi.birde geceden beri bu göbeğimin dört parmak altında batmalar oluyor çok ve uzun sürüyor.şimdi uyudumda öyle ağrısı geçti.hani diyorsunuz ya nefesim kesiliyor o vaziyette.adet sancısından farklı gerçekten .pazartesi beklicem diyordum ama eşim bugün test alacak yapacam.böyle işte sizde ne var ne yok?
selam kızlar nasılsınız.eski yazdıklarınıza bakmadan hemen konuya girmek istiyorum.ben hala adet olmadım akıntı desen o da eskisinden az geliyor kuruluk var gibi.birde geceden beri bu göbeğimin dört parmak altında batmalar oluyor çok ve uzun sürüyor.şimdi uyudumda öyle ağrısı geçti.hani diyorsunuz ya nefesim kesiliyor o vaziyette.adet sancısından farklı gerçekten .pazartesi beklicem diyordum ama eşim bugün test alacak yapacam.böyle işte sizde ne var ne yok?
SaĞOL canım teşekkür ederim,peki bunlar hamilelik belirtileri midir?Mesela dün yüzmeye gittim kasığımdaki batmalar geçti ama sabah tekrar başladı iğne batar gibi,bir de ben adet dönemlerimde bile böyle ağrı batma falan olmaz,..
haaa bide bu arada bebişi bilem yaptın kıııızzzzz ne diim ben sana ilahi dalin yaaaa maaşallah maaşallahhhh tü tü tü
kızlar hepinizi seviyommm
kendinize iyi bakınnn:)
iyi akşamlar iyi tatiller.....
rica ederim erginsena cidden çok pozitifsinnn:)
Merhaba bayanlar, ne var ne yok ??? Cuma geldi şükür , hadi iki gün dinlenin. Gerçi biz bayanlara hafta sonu hafta içinden daha yorucu geçiyor di mi(
cam silcem ben de , ufak ufak bahar temizliği zamanı geldi sanki...
Canım bizim buralarda yoqun yaqmur yaqışı var...sizin orası açıkmı cam sileceksin
Merhaba bayanlar, ne var ne yok ??? Cuma geldi şükür , hadi iki gün dinlenin. Gerçi biz bayanlara hafta sonu hafta içinden daha yorucu geçiyor di mi(
cam silcem ben de , ufak ufak bahar temizliği zamanı geldi sanki...
İnşallah pozitif çıkar testte tatlım:)))
tabe tabe 2 gün dinlencez ben yarın çalışıom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?