• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

benim de yarın apartman günüm var ama sabahtan kalkabilirsem ve tabii güzel olursa hava bakalım....

herkezleer gıtmısss:)benım kocısın top gunu bugun bende mercımek koftesı yaptım o gelene kadar :)ama kımsecıkler kalmamıs herkezın mesaısı bıttı degılmı yada esler geldı sızlere guzel hafta sonları dılıyorum burası bugun cok guzledı yarında guzle olurda kocısle kahvaltıya bıryerlere gıderız....hepnız kendınıze cok cok ıyı bakın......

herkezleer gıtmısss:)benım kocısın top gunu bugun bende mercımek koftesı yaptım o gelene kadar :)ama kımsecıkler kalmamıs herkezın mesaısı bıttı degılmı yada esler geldı sızlere guzel hafta sonları dılıyorum burası bugun cok guzledı yarında guzle olurda kocısle kahvaltıya bıryerlere gıderız....hepnız kendınıze cok cok ıyı bakın......

ben varım tatlımmmmmmmmmmmm eşim iş yemegıne gitti bu akşam boşum ben :1:

kızlar sayfa nereye taşınacak öyle bir diyalog geçmiş de:26:linki yazarsanız kayıtlarım bende:27:

buradayız helelık:)))martın sonuna kadar nısan 1 de herkez nısan topıgıne gececek tatlım oda pazartesı olur galıba:)yıne burda bılgılendırırız herkezı...

hadi yaa ne kadar guzell saglıgıyla alırsın kucagına ınsallah canım prolaktın zaten cok onemlı deıl hamıle kalmaya engel degılmıs ama bende pkos da var canım ondan cok korkuyorumEki Görüntüle 379552

gecmıs olsun tatlım.....ne olursa olsun morelını hep yuksek tut allaha sıgın yaradan ol dedıkten sonra hersey olur hıc unmadıgın sekılde sen bırde sogan kurunu denesene...hıc yaptın mı??

gecmıs olsun tatlım.....ne olursa olsun morelını hep yuksek tut allaha sıgın yaradan ol dedıkten sonra hersey olur hıc unmadıgın sekılde sen bırde sogan kurunu denesene...hıc yaptın mı??

ınsallah canım ama ıste uzuluyorum cok sogan kurunu denemek ıstıyorum ama cok hap ıcıyorum ondan korktumm:(

benım kocıste sporda top oynamaya gıttı bende mercımek koftesı yaptım yumaklamdım bıraz dınlensın yapcagım.....bende oturdum buranın basına kımse kalmamıs:)

ooooooooooo çok iyi canım bol bol mercimek ye gebe kalmak ısteyenlere cok faydası varmışş.. bugun cok mutluyum bakalım sonuc ne olcak

benım kocıste sporda top oynamaya gıttı bende mercımek koftesı yaptım yumaklamdım bıraz dınlensın yapcagım.....bende oturdum buranın basına kımse kalmamıs:)

kıııııızzzzz ne severim var ya, ben de 2 gün önce yedim ama yine de çekti canım yaniiii. afiyet olsun , bebiş olsun sana:))ve bize:))

kızlar sayfa nereye taşınacak öyle bir diyalog geçmiş de:26:linki yazarsanız kayıtlarım bende:27:
her ay taşınıcakmışız canım :5::5: buralarda mütatite verilecekmiş :6:
buradayız helelık:)))martın sonuna kadar nısan 1 de herkez nısan topıgıne gececek tatlım oda pazartesı olur galıba:)yıne burda bılgılendırırız herkezı...

niye quuuuu :26: pazar günü topik kapalımı :24::24:

kızlar acil cevap bekliyorum lütfennn

son adet tarihimm 29 şubat

28 martta 111 kan değerim

30 martta 265.44 çıktı değerim sizce normal mi

4+2 günlük galibaaa

iyiyim canım sağolasın. benim de sabah ya da akşam gelir zaten gelsin de doktora gideyim istiyorum. kist küçüldü ise çalışmalara başlanacak. nisan a adımı yazdırırım belki de kim bilir :)

ben 11 nisana randevu aldim. bence kuculdu kistler :)

Back