• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

çok sağol canım :)))

canım benim şubat ayı adet tarihim 23 şubat tı, senin ne zaman adet döngümüz değişik olabilir belki ondan karıştırdın olabilir mi acaba ?

iyi yapmışsın canım ,tabiki faydası olur zaten her kadının senede 1 kez yapması gerekmiş bu kürü,

dogrudur tatlım bende buradan ogrendım uyguladım ıns faydası olur beklıoruz hayırlısı ıle en yakın zmanda gelır bebısler...

çok sağol canım :)))

canım benim şubat ayı adet tarihim 23 şubat tı, senin ne zaman adet döngümüz değişik olabilir belki ondan karıştırdın olabilir mi acaba ?

iyi yapmışsın canım ,tabiki faydası olur zaten her kadının senede 1 kez yapması gerekmiş bu kürü,

canommcumm benimkide 24 şubattı.diğer sitelerde tahmini doğum tarihi 30.11.2012 yazıyo benim.kk deki hesaplamada 01.12.2012 yazıyodu.bende çoğunlu seçtim.30.11.2011 olarak değiştirdim tarihi :27:

canommcumm benimkide 24 şubattı.diğer sitelerde tahmini doğum tarihi 30.11.2012 yazıyo benim.kk deki hesaplamada 01.12.2012 yazıyodu.bende çoğunlu seçtim.30.11.2011 olarak değiştirdim tarihi :27:

aynen bende öyle yaptım canım kkda 30 kasım yazıyordu, diğer sitelerde 29 kasım bende 29 kasım yazdım zaten bebekler gününde gelmeye bilirler tatlım, oyüzden kasım sonu demek en mantıklısı geldi bana vallah :)))

aynen bende öyle yaptım canım kkda 30 kasım yazıyordu, diğer sitelerde 29 kasım bende 29 kasım yazdım zaten bebekler gününde gelmeye bilirler tatlım, oyüzden kasım sonu demek en mantıklısı geldi bana vallah :)))

hehehe aramızda 1 gün var.dalincimlede 2 yada 3 gün var :)))

haklısın şekerim :))) valla banucum gelmediler hala,benim göğüsler oldu inek memesi gibi :)) ara ara sızlıyorlar canım,yarın sabah gidicem doktoruma:)) ama sana bir sır vereyimmi sanki kendimi hamile gibi hissediyorum yaa...
hadi hayırlısı olsun canım...
Yetttim kızlarrr benide alın aranıza,topic topic dolaşıyorum....İnşallah bu son olur bu ay hamiş kalırızzz:31:

kızlar üstüne görme dedikleri şeyi yaşadım sanırım 1 hafta önce kahverengi leke bi kaç saat sürdü,ertesi günde bir kaç saat sürdü,ama böyle ped koyacak kadar değil.

sonra gece ateş basması,gözlerimin buğulanması dün regl olmam gerekiyordu olmadım.

Bugün test yaptırdım.eğer hamişssem bütün belirtileri yazacağım.Çünkü ben bu topiclerde belirti aramayı çok iyi biliyorum.:14:
hayırlı haberlerini bekliyoruz hadi bakalım :34:
kızlar ben bu ay soğan suyu içmiştim 15gün arkasından hamile kaldım ,:nazar: :nazar:
sizlerde içebilirsiniz, en azından 1 kerelik sakıncası yoktur zaten bilginiz olsun :)))
bu kür nasıl yapılıyor :26:
kızçeler nisan topiğine hep birlikte geçelim.ayrılmayalım lüftennnnnnnnnnnnn sakınnnnnnnnnnnnn :43:

her ay başka bir topiqemi geçiliyor :44:

kızlar dün evi temizlemiştim bugünde kendimi temizledim :9::9:
namazımı kılıp bir arkadaşıma gidicem..gelince inşallah güzle haberler okurum burda :8:
gittim kızlar görüşürüz :10::10:

hadi hayırlısı olsun canım...

hayırlı haberlerini bekliyoruz hadi bakalım :34:

bu kür nasıl yapılıyor :26:

her ay başka bir topiqemi geçiliyor :44:

tatlım Mart ayı bitince Nisan ayına geçicez.hamile olanlarımızda Nisan ayına geçicek.yani grubumuz aynı kalıcak.birbirimizden ayrılmak yokkk :)))

kızlar dün evi temizlemiştim bugünde kendimi temizledim :9::9:
namazımı kılıp bir arkadaşıma gidicem..gelince inşallah güzle haberler okurum burda :8:
gittim kızlar görüşürüz :10::10:

allah kabul etsin canım.görüşürüz.iyi muhabbetler arkidişinle :))

gülşenimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm doktordan geliyorum 24mm olan yumoşum çatlamış. 20 mm birtane daha var iğne verdi doktor ıgne olcammm cok mutluyummmmmmmm :1:

gülşenimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm doktordan geliyorum 24mm olan yumoşum çatlamış. 20 mm birtane daha var iğne verdi doktor ıgne olcammm cok mutluyummmmmmmm :1:
sen ne yaptın akşammm :27:

canoooo tebrik ederim canımmmm...bebişinizi Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin:16:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bu ay benim hamilelik beklentim yok çünkü kocada yok..iyiyimiş yaa ,kaç senedir sıkıntı oluyordu:1:
no koca no sorun:44:

sen ne yaptın akşammm :27:

gamzecim hadi inşallah yumurtaların bebişle dolar:)bide ikiz anası oluyomuşun ayyyy bi taşla iki bebiş:1:

Back