• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

kızçeler nisan topiğine hep birlikte geçelim.ayrılmayalım lüftennnnnnnnnnnnn sakınnnnnnnnnnnnn :43:

evet tatlım bırakma bu ay bir 10günlük kür tekrar uygula , belkide hamilelik için bu ay hazırlık yapmıştır rahmin inşallah öyledir nisanda bizi sevindirirsin dimi ama :)))

tatlım ben ılk ay 15 yaptım bıraktım bu kuru bu ıkıncı ayda yıne adetımın 7.gunu baslayıp 10 gun yaptım yanlısmı yapmısım acaba....yanı ııyı kotu bır faydası olur degılmı...

tatlım ben ılk ay 15 yaptım bıraktım bu kuru bu ıkıncı ayda yıne adetımın 7.gunu baslayıp 10 gun yaptım yanlısmı yapmısım acaba....yanı ııyı kotu bır faydası olur degılmı...

latacım saraçoğlu.. ikinci ve üçüncü kürü adet başlamadan 10 gün önce yapın diyor ve 5 yada 7 gün uygulayın diyor ama sende böyle yapmışsın mutlaka olur faydası tatlım.. şifa olmuştur inşallah...

hiçte yazık değil valla.. herşey karşılık.. :))

:):):):

Özleeeeeeeeeeeeeeeeeeeem:))))))))))))))))))) ahahahahahaha, yumurtlama dönemlerinde itinayla bez bağlanır:))))))))))

marka da veririm bence en iyisi o:)))))))))))

siz geçin dalganızı hatunlar geçin bakammm:)):47:

kısss bana bak gun icinde bu konularda zorluk cekmemen ıcın sana tavsıye verıyorum. sabah kalkıp işe gitmeden once wc ye gir ıkın, gidecek olan varsa aksın gitsin:):) böleece gun ıcınde rahat rahat hapşırıp aksırabilirsin kuzum:)):

:):):):

marka da veririm bence en iyisi o:)))))))))))

kısss bana bak gun icinde bu konularda zorluk cekmemen ıcın sana tavsıye verıyorum. sabah kalkıp işe gitmeden once wc ye gir ıkın, gidecek olan varsa aksın gitsin:):) böleece gun ıcınde rahat rahat hapşırıp aksırabilirsin kuzum:)):

sabahta çıkartıyom ama bitmiyo:))) nasıl depo yapıyorsam içerde.. :))

Temennilerin için çok teşekkür lerrrrr

eklemiş sağolsunnnnn,artık hep birlikteyiz....:38:

tatlım seninde hamileliğin hayırlı olsun darısı bekleyenlerin başınaa:24:

çok sağol canım :)))

canom ya bişi sorcam.seninde BAT 26 mart yazıyo banuşun listesinde.ama senin doğum tarihin 30.11.2012 diyo.benimde 26 marttı.senin şubat ayı adet tarihin nedir canım?

canım benim şubat ayı adet tarihim 23 şubat tı, senin ne zaman adet döngümüz değişik olabilir belki ondan karıştırdın olabilir mi acaba ?

iyi yapmışsın canım ,tabiki faydası olur zaten her kadının senede 1 kez yapması gerekmiş bu kürü,

latacım saraçoğlu.. ikinci ve üçüncü kürü adet başlamadan 10 gün önce yapın diyor ve 5 yada 7 gün uygulayın diyor ama sende böyle yapmışsın mutlaka olur faydası tatlım.. şifa olmuştur inşallah...

ıns tatlım bakalım ıkıncı ay faydasını gorecekmıyız:)

Back