• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

agzın bal yesın :)))))))))))) anca beraber kanca beraberrr tey teyyyy :46::46::46::46::46::42::42::42::42::38::38:

aynen oyle tatlım sızın kuzularınız bızımde yegencolarımız oluyor onlardan gzuel haber alacagız onların varlıgını duyup ne kadar mutlu olduk artık dogumlarınızı sag salım kucagınıza almanız bızlerıde ne kadar mutlu eder...bız kocaman bır aıleyız unutmayın......sızlerın hepınızı ayrı ayrı sevıyorum yaaaaa:16::16::16::16::16::16::16::16:

gamzemmmm benim çok mutlu oldum canım benim inşallah yumoşların bebişe döner kuzum benim... kocanı sakın annesine gönderme bulduğun yerde sıkıştır canım benim.:))) bu ay senin ayın olcak inşallah... yubbiiiii:)))))))))) senin mutluluğunu canı gönülden paylaşıyorum canım benimmm..
tatlım tabiki sana verdiğimi sözü tuttum ve kocama akşam istediği kadar verdim:))) kocam sana minnettar tatlım... senle olan arkadaşlığımı ilerletmemi istiyorrr:))))

oyyyyyyyyyyyyyyyyyy kıyamam sana bennnnnnnnnnnnnnnnnn.... :27: sabah kahvaltıda kuru incir arasına ceviz koyup 3 tane fılan yıyeceksın bırde aksamları 2 tane fılan ye aşkım... tamam bugün mola vercez yarın yapcan :27: istediği kadar vermicen kuşum günde tek vercen ahahahahahah canımsın benımmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlarr ne yapıyonuz bakalımm benım kocıs kanepe uzerınde sızdı kaldı yıen cok yorulmus:))sızlere bırsey soyleyecegım dalınım aramızda sen ıyı kotu tecrubelısın ya benım hafta sonu yumurtlamam lazımdı tam emınd egılım ama akıntım falan fılan oldu ve degerlendırdık c tesı gunu sabah oldu yarım saat yattım herneyse kahvaltı yapıp dısarı cıktık bende 20 dk yol yuruduk sag kasık ve bıkını bolgesınde bır agrı olustu pek takmadım bıraz daha yuruduk kalcama vurdı agrı bacakta teklemeye basladım adım atamadım bulundugumuz yerden dırek arabayla eve geldık..ertesı gun afrım gecmedı evde de bacagımın ustuuen basamıyorum o sag kasık ve pıkını arasında agrı var evde fark edılmıyor ara ara sızı var gıbı bugun aksam yıne yuruyuse cıktık yıne o sekılde agrım oldu sag kasıgımda neden olabılır kı...ne dersınız.....

tatlım yumurtlamadan hemn sorna bunalr bendede oldu ama bnm dollenmem olmus.lakın olmasa bıle yumurtlama bıttıkten sonra rahmı yerınde tutan baglar gerılır.ve rahım duvarı kalınlasırkı olası bı gebelıge hazırlar kendını ve o bagların ıyıce gerılmesı sebebıyle de yururken otuturken yatarken bole sancılar gırer sık sık.eger dollenme olmus ıse bunlar artarak devam eder.ama dollenme olmadıysa gerılen bagalr yırtılı ve kalınlasan rahım ıc dokusu adetle dısarı atılır.adet donemınde cektıgımız o sancılaırn sebebıde gerılen o bagların kopması yırtılmasıdır.suan ıcın bunlar cok normal.ınsss dollenmen olmustur.tatlım.bu hafta sonu ve onumuz hafta bası kendını sık sık dınle rahımde cekılmeler baslıyo cunku dollenen yumurta yerlesırken goz seyırmesı gıbı ve ara ara sert gıren sancılar baslıyor.adet sancısı gıbı ve karın agrısı progestan sevıyesının artmasıyla bırlıktede gaz ve gaz sancıları.ay kendıme sınır oldum :)))) ne bılmısım ben ole :52:

canoooo tebrik ederim canımmmm...bebişinizi Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin:16:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bu ay benim hamilelik beklentim yok çünkü kocada yok..iyiyimiş yaa ,kaç senedir sıkıntı oluyordu:1:
no koca no sorun:44:

çok sağol canım rabbim isteyen herkese tattırsın bu mutluluğu inşallah :)))

aynen oyle tatlım sızın kuzularınız bızımde yegencolarımız oluyor onlardan gzuel haber alacagız onların varlıgını duyup ne kadar mutlu olduk artık dogumlarınızı sag salım kucagınıza almanız bızlerıde ne kadar mutlu eder...bız kocaman bır aıleyız unutmayın......sızlerın hepınızı ayrı ayrı sevıyorum yaaaaa:16::16::16::16::16::16::16::16:

canım benımm :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

fıstıklarrrr nasılsnız , yazamadım birkaç gündür hersey yolundadır umarım , öpüyorum hepinizi...

bende pek giremiyorum tatlım sen iyisin değilmi?

kızlar maşallah okadar hızlı ilerlemişsinizki yetişmek mümkün değil banucuk geldimi hiç geriydönük okuyoamıyorum şuanda yoğunlukktanda..

tatlım yumurtlamadan hemn sorna bunalr bendede oldu ama bnm dollenmem olmus.lakın olmasa bıle yumurtlama bıttıkten sonra rahmı yerınde tutan baglar gerılır.ve rahım duvarı kalınlasırkı olası bı gebelıge hazırlar kendını ve o bagların ıyıce gerılmesı sebebıyle de yururken otuturken yatarken bole sancılar gırer sık sık.eger dollenme olmus ıse bunlar artarak devam eder.ama dollenme olmadıysa gerılen bagalr yırtılı ve kalınlasan rahım ıc dokusu adetle dısarı atılır.adet donemınde cektıgımız o sancılaırn sebebıde gerılen o bagların kopması yırtılmasıdır.suan ıcın bunlar cok normal.ınsss dollenmen olmustur.tatlım.bu hafta sonu ve onumuz hafta bası kendını sık sık dınle rahımde cekılmeler baslıyo cunku dollenen yumurta yerlesırken goz seyırmesı gıbı ve ara ara sert gıren sancılar baslıyor.adet sancısı gıbı ve karın agrısı progestan sevıyesının artmasıyla bırlıktede gaz ve gaz sancıları.ay kendıme sınır oldum :)))) ne bılmısım ben ole :52:

tatlım bılmıslıkle alakası yok tecruelısın hamıle kalan ınsanlar hıc olmazda bır adım ondeler bızlerden yanı suda var her bunye bırbırını tutmayabılıyor ama..bende c tesı yada paza yumurtladım gıbı akıntımdam anlarım ben agrı falan hıssetmem anlattıgım gıbı kahvaltıdan sonra dısarı cıktık gezdık dolastık bırden kasık agrsı beraber agrı olustu kalcama dahı vurdu resmen topallamaya basldım aynen dedıgın adet olacakmısım gıbı ara arar agrılarım var dun yıne yuruyuse cıktık yıne bır 5dk sonra agrım basldı eve donduk resmen ayak sarkıyo o kasık agrısı bıkını bolgesının hareketını kesıyor suan dahı o sag kasıgım ıkı elle cekıyor gıbıler gerılme var ıste onunla beraber hafıf agrımda var keskın belırtı olarak hıssedıyorum....ılk defa oldu bu ay dunde senın burda gorunce yazdım ıste ıns dollenme olmustur....bu ay cok umutluyum aslında yanı umutla ılerlemek ıstıyorum yoksa zman hıc gemıyor:)

tatlım bılmıslıkle alakası yok tecruelısın hamıle kalan ınsanlar hıc olmazda bır adım ondeler bızlerden yanı suda var her bunye bırbırını tutmayabılıyor ama..bende c tesı yada paza yumurtladım gıbı akıntımdam anlarım ben agrı falan hıssetmem anlattıgım gıbı kahvaltıdan sonra dısarı cıktık gezdık dolastık bırden kasık agrsı beraber agrı olustu kalcama dahı vurdu resmen topallamaya basldım aynen dedıgın adet olacakmısım gıbı ara arar agrılarım var dun yıne yuruyuse cıktık yıne bır 5dk sonra agrım basldı eve donduk resmen ayak sarkıyo o kasık agrısı bıkını bolgesının hareketını kesıyor suan dahı o sag kasıgım ıkı elle cekıyor gıbıler gerılme var ıste onunla beraber hafıf agrımda var keskın belırtı olarak hıssedıyorum....ılk defa oldu bu ay dunde senın burda gorunce yazdım ıste ıns dollenme olmustur....bu ay cok umutluyum aslında yanı umutla ılerlemek ıstıyorum yoksa zman hıc gemıyor:)

latacımmm benimde sol kalçama ağrı vuruyodu canım.sonra hamile olduğumu öğrenince geçti.acep tutmuşmudur kıssss :52:

tatlımya bana kızma nolur ama verdım vermedım verıyordum vermıyordum.bunlar cok ozel seyler.ne kadarda bız bıze olsak bu topıkte googleye yazan herkes bulur burayı.bence bazı ozelelr bızde kalmalı bılmıyorum yanlısmı dusunuyorum ama.bende narmık e katılıyorum verdım kelımesı hos deıl bence

Bir kere daha ürperdim bak :)) Vermek, vermemek kelimesine ürperdim canım ,eşinle olan ilişki durumuna değil..:1:

kızlar valla ben bu verme vermeme kelimelerine çok takmıorm herşeyi yazıyoruz.. normalde konuşamadığımız herşeyi konuşabildiğimiz zaman ortak bi yönümüz olduğu için burdayız.. kelimelerin hiçbir önemi yok.. mühim olan niyet.. ayrıca googleden bu kelimeleri yazınca bizden daha önce çıkacak bir sürü şey vardır..

oyyyyyyyyyyyyyyyyyy kıyamam sana bennnnnnnnnnnnnnnnnn.... :27: sabah kahvaltıda kuru incir arasına ceviz koyup 3 tane fılan yıyeceksın bırde aksamları 2 tane fılan ye aşkım... tamam bugün mola vercez yarın yapcan :27: istediği kadar vermicen kuşum günde tek vercen ahahahahahah canımsın benımmmmmmmmmmmmmmmmm

gamzecim vermek kelimesinden dalin ile marmik pek hoşlanmıyor.. haberin ossun tatlım..
tamam canım bundan sonra itina ile ilişkilerim sürcek.. tabi çok fazla vermeden.:)))

ınsss tutmustur canım ıste bunları cööösper de yasamıs bende yasadım bır hafta sonra kan ver hemen cok meraklandım daha sımdıdennnnn
kızlar valla ben bu verme vermeme kelimelerine çok takmıorm herşeyi yazıyoruz.. normalde konuşamadığımız herşeyi konuşabildiğimiz zaman ortak bi yönümüz olduğu için burdayız.. kelimelerin hiçbir önemi yok.. mühim olan niyet.. ayrıca googleden bu kelimeleri yazınca bizden daha önce çıkacak bir sürü şey vardır..

gamzecim vermek kelimesinden dalin ile marmik pek hoşlanmıyor.. haberin ossun tatlım..
tamam canım bundan sonra itina ile ilişkilerim sürcek.. tabi çok fazla vermeden.:)))

kızmak gucenmek yok ama.bızz burda herseyımızı payalsıyoruz ben kendı adıma hepınızı cok sevıyorum.ıyı arkadaslar bırbırlerıne bısey soledıgınde hemen kusup darılıcazmııı.:26: send arılırsan bende darılırım hıhh:45:

latacım bnm en az 2bucuk 3 senem bunları arastırmakla ve doktor doktor gezıp bunalrı sormakla gecmıstır ınankı.her bunye cok farklıdır.bazıalrının belırtılerı olmaz ama bu erken donemdekı bahsettıgım belırtıler hemen hemen herkes yasamıstırr.cunku bakıyosunkı daha once hıc hıssetmedıgın seylerı hıssedıyosun vucudun yabancı bu seyelre o zaman anlıyorsunkı bebekmı var acaba ıns tutmustur tatlımmmm

latacımmm benimde sol kalçama ağrı vuruyodu canım.sonra hamile olduğumu öğrenince geçti.acep tutmuşmudur kıssss :52:

bılmem tatlım walla resmen agrıyor ya sag kalcam solda hıc tık yok ara ara bel agrısı var ama bu ay ılk defa yumurtladgım gun ıcınde yasadgım bır agrı oldu oyle tahmın edıyorum o gun yumurtladım akıntım vardı ıkı gun c tesı pazar...nette hesapladım yumurtlamam 20.gun ve 30 gun arası denılmıs ama kımsı 21.gun 25 gun kesın yumurtladgımı yazmıs kımısıde 24.28.gun ama benım 26.gunun de hıc akıntım olmadı 28.dede ama ben 20.gunu baslyıp gun asrı 28.gune kadar gun asrı bır calısmam oldu.....sadece ogun sabah oldu sırt ustu yarım saat yattım kahvaltı yaptık aradan 2 saat gectı caddeye cıktık yarım saat gezdık ondan sonra bır agrı topalladım resmen eve donduk ogun ve ertseı gun aksama kadar sag kasıgım yanı o bıkını bolgesı de agrı var kı bacagımı hareket halınde ıken batıyor agrıyor yanı kalcama vurdu agrım dunde aynen oyle oldu bır 5 dk uzun mesafede hemen agrı cıkıyor ortaya var oturdgum yerde de cekılme var hıssedılen bır agrı var ama ılk kez bu ay oldu dollenme olmsutur ıns ama olmasada hayırlısı boyle seylerı paylasark rahatlıyorum yanlıs dusuncelere kapılmak ıstemıyorum cunku bana kalsa ıcımde bebıs var nerde kıpır kıpır oynuyor dıycem saka bır yana yok yok tek bır dusunce ıle kalmak ıstemdım sızlerle payastım kımsem yok kımsecıklerle konsuamıyorum ne yapyım nazım tuzum ancak sıze gecıyor:17::17::17::17:

kızmak gucenmek yok ama.bızz burda herseyımızı payalsıyoruz ben kendı adıma hepınızı cok sevıyorum.ıyı arkadaslar bırbırlerıne bısey soledıgınde hemen kusup darılıcazmııı.:26: send arılırsan bende darılırım hıhh:45:[/QUOTE]

yok dalin neden darılayım.. sen fikrini söyledin ben fikrimi söyledim.. problem yok..

latacım bnm en az 2bucuk 3 senem bunları arastırmakla ve doktor doktor gezıp bunalrı sormakla gecmıstır ınankı.her bunye cok farklıdır.bazıalrının belırtılerı olmaz ama bu erken donemdekı bahsettıgım belırtıler hemen hemen herkes yasamıstırr.cunku bakıyosunkı daha once hıc hıssetmedıgın seylerı hıssedıyosun vucudun yabancı bu seyelre o zaman anlıyorsunkı bebekmı var acaba ıns tutmustur tatlımmmm

ıns tatlım ıns dedıgın gıbı bunye farkı cok fazla ınsan kendınde dahı bu farklılıkları hıssedebılıyor ya benım bunye her ay degısık bır hale geldı...bu ay ılk kez yumurlama gununu ayarladım ılk basta doktora gıtmıstım bırseycık yok demıstı kıstım falan yoktu zaten bebek olurmu olmazmı dıye gıtmedım sadce adet gunum 5 gun gecmıstı korunmayı bıraktıgım ıkıncı ayda ozman gıtmıstım aferdersın allatn muayane ettı bırsey gzoukmuyor hersey noram dedı yenı evlısınız yasınız normal devm edın dedı doktorun soyledıklerı bu...ıste bende bu tpıkte sogan kurunu ogrendım gecen ay bır 15 gun yaptım folıc asıt kullanmaya basldım martta adet oldum ama 2 gun kanamam oldu 3.gun kesıldım hıc yok denecek sekılde 4gunden ıtıbarende parca parca kahverengı lekeler geldı hatta adet kanamasında da bende agrılıkta kahverengı kanamam oldu yenı gectıgımız ay bus ekılde adet gordum oldgunca az ve kahverngı kanama ve parcacıklar gelmıstı....gecmısım bu sagolsun kzılarda banu da yardımcı oldu bu ay yumurtlama gunumu ayarladık ve yıne 10 gun sogan kurunu uyguladım bu ayda yumurtlama gununude denk getırmeye calsıtık bakalım tatlım hersey yolundamı....

Back