• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

merhaba cnm hoşgeldin..
inşallah marta senin için hayırlı olur..
bu arada canom senin ağrılar inşallah güzel birşeylerin habercisidir..
inşallah klomen işe yaramıştır..

inşallah canım öyledir ama umutlanmak istemiyorum,
dün ve bu sabahta mide bulantıları ile kalkıyorum sanırım psikolojik bunlar ama,

birde birşey sorcam sana doktorum en son gittiğin doktorum (adını unuttum) senden tahlil istedimi?
sen hangi tahlilleri yaptırdın canım?

günaydın teyzoşlarrrrrr

süper harika mükemmel şahane bir haftasonundan sonra, yeni haftaya merhabaaaaa

nasılsınız bakalım?

o kadar çok sayfa varki okumam gereken... zor biraz.
ne var ne yok.. güzel haberler var mı bakalım bu haftaya başlarken?

günaydın teyzoşlarrrrrr

nasılsınız bakalım?

merhaba canım hoşgeldin. haftasonunun süper olmasına sevindim.

dün ve bu sabahta mide bulantıları ile kalkıyorum sanırım psikolojik bunlar ama,

birde birşey sorcam sana doktorum en son gittiğin doktorum (adını unuttum) senden tahlil istedimi?

Seyhun Beye gidiyorum ben canım..
tahlil derken ney için tahlil klomen içinmi hayır istemedi..
ama bizim çorludaki doktorların öyle özellikleri yok sende biliyosun..
bütün tahlillerimi ben araştırıp yaptırdım
o sadece toksmaplazmayla kızamıkçık istedi oda ben çok ısrar içtiğim için..

Seyhun Beye gidiyorum ben canım..
tahlil derken ney için tahlil klomen içinmi hayır istemedi..
ama bizim çorludaki doktorların öyle özellikleri yok sende biliyosun..
bütün tahlillerimi ben araştırıp yaptırdım
o sadece toksmaplazmayla kızamıkçık istedi oda ben çok ısrar içtiğim için..

benim doktorum ilk gittiğim ay istemişti,serbert T3,T4,TSH,FSH,LH,Estradiol E2,DHEA,Kortizol
ama bunlar haricinde başka tahlil gereklimi? bilgin var mı acaba?

günaydın teyzoşlarrrrrr

nasılsınız bakalım?

günaydın canım vallaha biz iyiyiz ama sende süpersin bakıyorum nasıl geçti bakalım hafta sonun anlaşılan çok güzel geçmiş amahehe:)
bizim ufaklık nasıl..

Günaydın herkese iyi bir hafta diliyorum ocak ayındada ben böyleydim mide bulantısıyla uyanıyordum ve 3 4 gün geçikmişti tahlilde yok çıkınca kırmızılar geldi hamilelik bekleyen anne adaylarında olabilir bir durummuş inşallah bu ay herkese iyi gelir uğurlu gelir

benim doktorum ilk gittiğim ay istemişti,serbert T3,T4,TSH,FSH,LH,Estradiol E2,DHEA,Kortizol
ama bunlar haricinde başka tahlil gereklimi? bilgin var mı acaba?

evet tam kansayımı, idrar testi, toksaplazma, kızamıkçık, hormon testleri var ama zaten sana yapılmış gerek yok onlara..
yani bunları bilinmesi gerekiyor..
kibazı doktorlar hepatitb bile
istiyolar..

özlem , yalel günaydın kızlar hoşgeldiniz hepinizin haftasonu güzel geçmiş :)

özlem canım ben de kontrolediyorum ama derda hiç yazmamış sanırım bir haber..

merhabalar,ben yeni katıldım aranıza :)) gerçi sürekli yazılanları okuyordumkimi zaman hüzülnedim sizlerle kimiz zamanda sevindim :))) Bende hamile kalmayı dileyenlerdenim inşallahhhh.Bakalım benimde 23 Şubat Adet tarihim.Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah

Hoşgeldin hayatım, inşallah güzel sonuç alırsın, şubatın 4 yılda bir gelen 29'u uğurlu gelir sana:))

Amin inşallah öyle olur ama nedense hiç umudum yok :(

Merhaba tekrar tatlım, öncelikle sen o yumurtlama günlerinden iki gün önce ve 2 gün sonraya kadar devam et, bazen değişebiliyor, erken ya da geç olabiliyor sağlama almış olursun. Ayrıca her gün ilişkiye gerek yok, gün aşırı veya 2 günde bir de yapabilirsin, ama gün aşırı yani bir gün dolu bir gün boş olursa daha iyi olur. Doktorlar da hergüne gerek olmadığını, hatta bazen hergün seks yapmanın erkeğin sperm kalitesini düşürebildiğini söylüyorlar.. Zaten spremler de , senin vücudunda 2-3 gün canlı kalıyor. İnşallah güzel sonuçlar alırsın tatlım.. Bol şans..

kızlar benimde bat 10 mart . 1 haftadır soğan kürü uyguluyorum soğan kürü kullandıktan sonra çok hamile kalanlar olmuş çok araştırdım . inş bende faydasını görürüm de 10 mart da adet olmam :))

Soğan kürü nedir ne için yapılır nasıl yapılır çok duydum forumda ama hiç bir bilgim yok yardım edermisiniz

Günaydın herkese iyi bir hafta diliyorum ocak ayındada ben böyleydim mide bulantısıyla uyanıyordum ve 3 4 gün geçikmişti tahlilde yok çıkınca kırmızılar geldi hamilelik bekleyen anne adaylarında olabilir bir durummuş inşallah bu ay herkese iyi gelir uğurlu gelir

sanada günaydın canım,
evet haklısın bende bu belirtiler psikolojik olabilir diye dikkate olmamaya çalışıyorum,
benim 25 şubat eğer gelirse adetim,
birde kullandığımız ilaçlarda yapabiliyor bazı belirtileri,
hayırlısı artık ne diyelim bebiş varsa sevinicez,
yoksada da üzülüp :)) bir daha ki aya bakıcaz artık :))

Olacak tabii:)) Ben de aynı durum var, çalışmıyorum evdeyim bu sıralar ama eşimin gelme saati yaklaşınca bi bakıyorum ki yapmam gereken herşey kalmış ben hala netteyim:)))

valla siz neyse de.. ben de takılıyorum, bazen Begüm zırlayınca farkediyorum çok kaldığımı nette :))
çamaşırlar makinede bekliyorlar asılmak için, bulaşıklar makinede bekliyorlar yerleştirilmek için, evi (-)ok götürüyor bir süredir, bakıyorum eşim arıyor akşam gelirken bişey lazım mı diye.... bende daha yemek bile yok :))
biraz çeki düzen vermem lazım bu konuda kendime.
kızımı bahçeye falan çıkartmam lazım malum...... :))) takılıp kalıyorum nete...

çok şükür hayatım keyfim yerinde dün doktor kontrolüm vardı söylemiştim.. Yumurtalarım çatlamış hersey yolunda tatlım...bu arada ben bugüne kadar hiç yumurtlama ağrısı yaşamamışım herhalde çok şaşkınım karnımda batma falan hiç olmazdı bende ama şuan hepsi var.. Akıntım tam doktoruin istediği gibi şeffaf sakız gibi...bu beni çok mutlu etti tabi,,ilişki verdi tam gaz devam yani..

haydi bakalım tulins, hayırlısı olsun.. inşallah iyi değerlendirebilmişsinizdir.. inşallah meleğin görmüştür çabalarınızı, ne kadar çok istediğinizi... bu ay gelmeye karar vermiştir.

ay çok sevindim güzel haberler bunlar:) inşallah yumurtalar bebişe dönüşür bu ay:))) ben iyiyim hayatım keyfim yerinde, bende 15-16 sı gibi yaşadım o yumurtlama günlerini, bende oluyor o batmalar ve akıntı, oradan anlıyorum zaten.. gerçi şimdi o kasılmalar geçti, akıntım normale dönmeye başladı.. bakalım cici tatlı spremcikler başarıya ulaştı mı görücem 2 hafta sonra:))

haydi bakalım bekliyoruz banu, güzel haberler ver bize inşallah...

bende bu ay başladım çalışmalara arkadaşlar bat 29 şubat bakalım hayırlısı herkes için

daha çok yeniymiş çalışmalarınız. inşallah çok bekletmez meleğiniz sizi de canım.

oh yukleyebildm:_)

ramrod, o testlere güvenme bacım. takılma, sen kendni kontrol et. bilirsin işte nelere bakacağını. en garantisi, akıntı kontrolü yapmak.

Banu'cuğum...Takipçinim hala:) İnşallah bakalım 2 hafta sonra alırız senden güzel haberleri :D Çok heyecanla bekliyorum seni inan ki. Ben de yarın kontrole gideceğim. İnşallah bebeğimin kalbi atıyorur. Abdominal kontrolle duyulmasa bile alltan muayene ile duyulabiliyormuş. Doktor eğer karından duyamaz ise alttan bakmasını rica edeceğim. Seyahat etme durumumuz var. Bebeğin kalp atışlarını bekliyoruz. Yoksa izin kağıdı vermiyor doktor :D hhahah İnşallah canlanırsın bebeğim:emir_bebek:

inşallah duyacaksın minik pıt pıtlarınızı... güzel haberlerini bekliyoruz mavibattaniye...

merhaba canım hoşgeldin. haftasonunun süper olmasına sevindim.

günaydın canım vallaha biz iyiyiz ama sende süpersin bakıyorum nasıl geçti bakalım hafta sonun anlaşılan çok güzel geçmiş amahehe:)
bizim ufaklık nasıl..

özlemcim, güldencim.. süperdi valla haftasonum.
çok ihtiyacım varmış böyle gezip tozmaya... değişik bişeyler yapmaya... çok ihtiyacım varmış. şarj oldum resmen :))

cumartesi günü sabah kalhvaltıdan sonra bi çıktık, akşamın körüne kadar dolaştık, yedik içtik hoş geçtik.
dün sabah da, kahvaltıya gittik. galata kulesinin dibinde bi KONAK pastahanesi var. muazzam bi manzarası var. eskiden giderdik eşimle, evlendikten sonra hiç gidememiştik. oraya gittik, süperdi.
Begüm orda uyudu. uyanınca, karşıda (avrupa yakasında) dolaştık biraz. Benim ofisim eskiden etilerdeydi, oraları özlemişim, 3-5 aydır gidememiştim etiler tarafına. istinye park... bebek sahil... ortaköy.. derken akşam oldu, begümün uyku saatine eve geldik.
ay bayıldım.. ne zamandır böyle değişiklik yapmamıştık kendimize... çocukla kapandım kaldım eve... enerji doldum haftasonu :))
özlem , yalel günaydın kızlar hoşgeldiniz hepinizin haftasonu güzel geçmiş :)

Back
X