- Konu Sahibi pembemasal
- #1.481
hoşgeldin canım inşallah mart ayı hayırlı olur senin için,
ve bebiş isteyen herkes için :)))
İNŞALLAHHHHHH canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin canım inşallah mart ayı hayırlı olur senin için,
ve bebiş isteyen herkes için :)))
merhaba cnm hoşgeldin..
inşallah marta senin için hayırlı olur..
bu arada canom senin ağrılar inşallah güzel birşeylerin habercisidir..
inşallah klomen işe yaramıştır..
günaydın teyzoşlarrrrrr
süper harika mükemmel şahane bir haftasonundan sonra, yeni haftaya merhabaaaaa
nasılsınız bakalım?
o kadar çok sayfa varki okumam gereken... zor biraz.
ne var ne yok.. güzel haberler var mı bakalım bu haftaya başlarken?
inşallah canım öyledir ama umutlanmak istemiyorum,
dün ve bu sabahta mide bulantıları ile kalkıyorum sanırım psikolojik bunlar ama,
birde birşey sorcam sana doktorum en son gittiğin doktorum (adını unuttum) senden tahlil istedimi?
sen hangi tahlilleri yaptırdın canım?
herkese gunaydın arkadaşlar ve iyi haftalar diliyorum
Seyhun Beye gidiyorum ben canım..
tahlil derken ney için tahlil klomen içinmi hayır istemedi..
ama bizim çorludaki doktorların öyle özellikleri yok sende biliyosun..
bütün tahlillerimi ben araştırıp yaptırdım
o sadece toksmaplazmayla kızamıkçık istedi oda ben çok ısrar içtiğim için..
günaydın teyzoşlarrrrrr
süper harika mükemmel şahane bir haftasonundan sonra, yeni haftaya merhabaaaaa
nasılsınız bakalım?
o kadar çok sayfa varki okumam gereken... zor biraz.
ne var ne yok.. güzel haberler var mı bakalım bu haftaya başlarken?
günaydın özlemcim nasılsın..
inşallah canım öyledir ama umutlanmak istemiyorum,
dün ve bu sabahta mide bulantıları ile kalkıyorum sanırım psikolojik bunlar ama,
birde birşey sorcam sana doktorum en son gittiğin doktorum (adını unuttum) senden tahlil istedimi?
sen hangi tahlilleri yaptırdın canım?
benim doktorum ilk gittiğim ay istemişti,serbert T3,T4,TSH,FSH,LH,Estradiol E2,DHEA,Kortizol
ama bunlar haricinde başka tahlil gereklimi? bilgin var mı acaba?
iyi canım saol sen nasılsın? haftasonu giremiyorum ben varmı guzel haberler. derda dan ses cıktı mı mesela
bende iyiyim canım sağol.
vallaha fazla eski sayfalar bakamadım malum
bugün haftanın ilk günü ve burası biraz yoğun ama galiba yok canım..
merhabalar,ben yeni katıldım aranıza :)) gerçi sürekli yazılanları okuyordumkimi zaman hüzülnedim sizlerle kimiz zamanda sevindim :))) Bende hamile kalmayı dileyenlerdenim inşallahhhh.Bakalım benimde 23 Şubat Adet tarihim.Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah
Hoşgeldin hayatım, inşallah güzel sonuç alırsın, şubatın 4 yılda bir gelen 29'u uğurlu gelir sana:))
Amin inşallah öyle olur ama nedense hiç umudum yok
Merhaba tekrar tatlım, öncelikle sen o yumurtlama günlerinden iki gün önce ve 2 gün sonraya kadar devam et, bazen değişebiliyor, erken ya da geç olabiliyor sağlama almış olursun. Ayrıca her gün ilişkiye gerek yok, gün aşırı veya 2 günde bir de yapabilirsin, ama gün aşırı yani bir gün dolu bir gün boş olursa daha iyi olur. Doktorlar da hergüne gerek olmadığını, hatta bazen hergün seks yapmanın erkeğin sperm kalitesini düşürebildiğini söylüyorlar.. Zaten spremler de , senin vücudunda 2-3 gün canlı kalıyor. İnşallah güzel sonuçlar alırsın tatlım.. Bol şans..
kızlar benimde bat 10 mart . 1 haftadır soğan kürü uyguluyorum soğan kürü kullandıktan sonra çok hamile kalanlar olmuş çok araştırdım . inş bende faydasını görürüm de 10 mart da adet olmam :))
özlem , yalel günaydın kızlar hoşgeldiniz hepinizin haftasonu güzel geçmiş :)
özlem canım ben de kontrolediyorum ama derda hiç yazmamış sanırım bir haber..
Günaydın herkese iyi bir hafta diliyorum ocak ayındada ben böyleydim mide bulantısıyla uyanıyordum ve 3 4 gün geçikmişti tahlilde yok çıkınca kırmızılar geldi hamilelik bekleyen anne adaylarında olabilir bir durummuş inşallah bu ay herkese iyi gelir uğurlu gelir
Olacak tabii:)) Ben de aynı durum var, çalışmıyorum evdeyim bu sıralar ama eşimin gelme saati yaklaşınca bi bakıyorum ki yapmam gereken herşey kalmış ben hala netteyim:)))
çok şükür hayatım keyfim yerinde dün doktor kontrolüm vardı söylemiştim.. Yumurtalarım çatlamış hersey yolunda tatlım...bu arada ben bugüne kadar hiç yumurtlama ağrısı yaşamamışım herhalde çok şaşkınım karnımda batma falan hiç olmazdı bende ama şuan hepsi var.. Akıntım tam doktoruin istediği gibi şeffaf sakız gibi...bu beni çok mutlu etti tabi,,ilişki verdi tam gaz devam yani..
ay çok sevindim güzel haberler bunlar:) inşallah yumurtalar bebişe dönüşür bu ay:))) ben iyiyim hayatım keyfim yerinde, bende 15-16 sı gibi yaşadım o yumurtlama günlerini, bende oluyor o batmalar ve akıntı, oradan anlıyorum zaten.. gerçi şimdi o kasılmalar geçti, akıntım normale dönmeye başladı.. bakalım cici tatlı spremcikler başarıya ulaştı mı görücem 2 hafta sonra:))
bende bu ay başladım çalışmalara arkadaşlar bat 29 şubat bakalım hayırlısı herkes için
oh yukleyebildm:_)
Banu'cuğum...Takipçinim hala:) İnşallah bakalım 2 hafta sonra alırız senden güzel haberleriÇok heyecanla bekliyorum seni inan ki. Ben de yarın kontrole gideceğim. İnşallah bebeğimin kalbi atıyorur. Abdominal kontrolle duyulmasa bile alltan muayene ile duyulabiliyormuş. Doktor eğer karından duyamaz ise alttan bakmasını rica edeceğim. Seyahat etme durumumuz var. Bebeğin kalp atışlarını bekliyoruz. Yoksa izin kağıdı vermiyor doktor
hhahah İnşallah canlanırsın bebeğim
![]()
merhaba canım hoşgeldin. haftasonunun süper olmasına sevindim.
günaydın canım vallaha biz iyiyiz ama sende süpersin bakıyorum nasıl geçti bakalım hafta sonun anlaşılan çok güzel geçmiş amahehe:)
bizim ufaklık nasıl..
özlem , yalel günaydın kızlar hoşgeldiniz hepinizin haftasonu güzel geçmiş :)