• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Kızlarr hala yuvarlanıp gidiyoruz dimi banucum nasılsın batma, fenalıklar falan devam mı cnm benımde dün aksam az batmam oldu sonra geçti dahada çok var bat a yaa offf :92:

ay çok sevindim güzel haberler bunlar:) inşallah yumurtalar bebişe dönüşür bu ay:))) ben iyiyim hayatım keyfim yerinde, bende 15-16 sı gibi yaşadım o yumurtlama günlerini, bende oluyor o batmalar ve akıntı, oradan anlıyorum zaten.. gerçi şimdi o kasılmalar geçti, akıntım normale dönmeye başladı.. bakalım cici tatlı spremcikler başarıya ulaştı mı görücem 2 hafta sonra:))

Banu'cuğum...Takipçinim hala:) İnşallah bakalım 2 hafta sonra alırız senden güzel haberleri :D Çok heyecanla bekliyorum seni inan ki. Ben de yarın kontrole gideceğim. İnşallah bebeğimin kalbi atıyorur. Abdominal kontrolle duyulmasa bile alltan muayene ile duyulabiliyormuş. Doktor eğer karından duyamaz ise alttan bakmasını rica edeceğim. Seyahat etme durumumuz var. Bebeğin kalp atışlarını bekliyoruz. Yoksa izin kağıdı vermiyor doktor :D hhahah İnşallah canlanırsın bebeğim:emir_bebek:

rkadaşlar bu arada benim yeni aklıma geldi. Hemen sizinle paylaşayım dedim. Adet öncesi yaşadığımız göğüs şişmesi evet hamilelik belirtisinde de aynen oluyor ama benim fark ettiğim şey, hani memelerimizin içinde böyle sert çekirdek gibi bir doku var ya... İşte oradan şişmeye başlıyor. Benim normalde o doku şişmezdi çünkü hep elle kontrol ediyorum kendimi. Hatta bu ne böyle, şimdi birde bununla da mı uğraşacağım diye yakınmış ama birtek onu hamileliğe bağlamamıştım. Bu gayet normalmiş ve asıl belirti buymuş. Yeni öğrendim. Göğüs hassasiyeti ve şişmesinden önce o içindeki dokuyu takibe alın. Hem allah göstermesin bir terslik yaşayacak olursanız önceden öğrenir doktora gidersiniz. Yada iyi bir gebelik tiyosu alırsınız diyorum ben :D İnşallah bu ay hepiniz alırsınız. Ben size duacıyım. Sizde bebeğimin kalbinin atması için dua edin lütfen....

Hoş geldın mavıbattanıye bilgilerin için sağol vay be demek öyleymiş demek o doku büyüdüğü için acıyormuş demek gögüsler inş. sende hayırlısıyla alırsın sonucunu cnm

Hoş geldın mavıbattanıye bilgilerin için sağol vay be demek öyleymiş demek o doku büyüdüğü için acıyormuş demek gögüsler inş. sende hayırlısıyla alırsın sonucunu cnm

Evet arkadaşım. Yani benim gözlemlediğim bu ki eminim öyle olduğuna. Dediğim gibi sürekli kontrol ediyorum çünkü. Şuanda bakıyorum mesela o doku kocaman olmuş artık. Yani memem kadar neredeyse :) Allah'ım bana bebeğimi sağlıkla kucağıma almayı, tüm hamilelere de tabi aynı şekilde. İsteyen anne baba adaylarına da en kısa zamanda gzel haberleri almayı nasip etsin inşşallahhhhhhh

Evet arkadaşım. Yani benim gözlemlediğim bu ki eminim öyle olduğuna. Dediğim gibi sürekli kontrol ediyorum çünkü. Şuanda bakıyorum mesela o doku kocaman olmuş artık. Yani memem kadar neredeyse :) Allah'ım bana bebeğimi sağlıkla kucağıma almayı, tüm hamilelere de tabi aynı şekilde. İsteyen anne baba adaylarına da en kısa zamanda gzel haberleri almayı nasip etsin inşşallahhhhhhh

Hmm Amin cnm amin inşallahhhhh

Kızlar sol kasığımda çok fena ağrı var wc ye bile zor yürüdüm çok acıyor iki büklüm oldum

kızlar iyigeceler ya kac gundur dogru duzgun gıremıyorum nasılsınız.ya bende batmalar var bugun dahada yogunlastı calısmalara devam tabı ınsallah yumurtalar calısıodur kızlar cokmerakedıorum..
bu arada lata ve dıger sogan kürü yapan arkadaslara bısey söylemekıstıyorumınsallah sogan kürüne devam edıosunuzdur ben devam edıorum..rkadaslar bu sogan kürü adetibıkac gun gecıktırebılıomuso yuzden erken hayaller kurmayalım adetımız felan gecerse temkinli olalım yani kızlar.bunu yenı ogrendım de sızınle paylasmak ıstedım.

selam kızlar benimde martın 5i batım ama beklemiyorum kırmızıları benide listeye ekler misinizzz
yarın görüşürüzzzz

sanırım yarın itibari ile çalışmalara başlarım, her bu dönemde bir heyecan basıyor içimi anlatamam.

rabbim hayırlı zamanda, hayırlı çocuklar nasip etsin hepimize :))

Bizde sonunda anne baba olma yolunda çalışmalara başlamaya karar verdik inşallah.Yani şu anda bile bu kararı vermiş olmanın heyecanı var içimde.Allah isteyen herkese nasip etsin.

selam kızlar gündüz gıremıyorum yazısmaları kacırıyorum umarım herkes ıyıdır ya ben bısey dıcem bu yumurtlamada akıntı kontrollerını falan takıp edıyoruz ya ben bırsey kesfetım kendımde günlük ped kullandıgımdan günlük pedde akıntı ıncelemesı yapılmıyor ped emdıgınden mesela bugün banyodan sonra ped koymamaıstım baktım yumurta akına benzer beyazımsı akıntı baslamıs yavastan bu dönemde günlük ped kullanmasakımı?

herkese günaydın kızlar..
umarım güzel 1 hafta sonu geçirmişsinizdir..
bu arada herkese iyi haftalar ve güzel haberler diliyorum..

herkese günaydın kızlar..
umarım güzel 1 hafta sonu geçirmişsinizdir..
bu arada herkese iyi haftalar ve güzel haberler diliyorum..

günaydın kızlar ....
güldencim sanada günaydın ben hiçbir şey anlamadım haftasonundan :((
çok huzursuzluk var üzerimde gece hiç uyutmadı beni,
dünde kasıklarımda ağrılardan dolayı dinlenemeden geçti yani :((
sen nasılsın nasıl geçti haftasonun umarım güzeldir :))

günaydın kızlar ....
güldencim sanada günaydın ben hiçbir şey anlamadım haftasonundan :((
çok huzursuzluk var üzerimde gece hiç uyutmadı beni,
dünde kasıklarımda ağrılardan dolayı dinlenemeden geçti yani :((
sen nasılsın nasıl geçti haftasonun umarım güzeldir :))

benim iyidi canım ama bende hiç birşey anlamadım..
cumartesi ütümü hallettim sonra akşam gezmeye gittik dünde zaten geç kalktık koför yemek falan derken dünde geçti..
yanlız akşam inanılmaz 1 şekilde başım döndü sanıyorum tansıyonum düştü..

Back
X