- 14 Kasım 2011
- 1.144
- 9
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
- #1.461
Kızlarr hala yuvarlanıp gidiyoruz dimi banucum nasılsın batma, fenalıklar falan devam mı cnm benımde dün aksam az batmam oldu sonra geçti dahada çok var bat a yaa offf :92:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay çok sevindim güzel haberler bunlar:) inşallah yumurtalar bebişe dönüşür bu ay:))) ben iyiyim hayatım keyfim yerinde, bende 15-16 sı gibi yaşadım o yumurtlama günlerini, bende oluyor o batmalar ve akıntı, oradan anlıyorum zaten.. gerçi şimdi o kasılmalar geçti, akıntım normale dönmeye başladı.. bakalım cici tatlı spremcikler başarıya ulaştı mı görücem 2 hafta sonra:))
Hoş geldın mavıbattanıye bilgilerin için sağol vay be demek öyleymiş demek o doku büyüdüğü için acıyormuş demek gögüsler inş. sende hayırlısıyla alırsın sonucunu cnm
Evet arkadaşım. Yani benim gözlemlediğim bu ki eminim öyle olduğuna. Dediğim gibi sürekli kontrol ediyorum çünkü. Şuanda bakıyorum mesela o doku kocaman olmuş artık. Yani memem kadar neredeyse :) Allah'ım bana bebeğimi sağlıkla kucağıma almayı, tüm hamilelere de tabi aynı şekilde. İsteyen anne baba adaylarına da en kısa zamanda gzel haberleri almayı nasip etsin inşşallahhhhhhh
selam kızlar benimde martın 5i batım ama beklemiyorum kırmızıları benide listeye ekler misinizzz
yarın görüşürüzzzz
herkese günaydın kızlar..
umarım güzel 1 hafta sonu geçirmişsinizdir..
bu arada herkese iyi haftalar ve güzel haberler diliyorum..
günaydın kızlar. şubat ayı topiğinden buraya devroldum. benide listeye eklermisiniz bat 17 mart
günaydın kızlar ....
güldencim sanada günaydın ben hiçbir şey anlamadım haftasonundan(
çok huzursuzluk var üzerimde gece hiç uyutmadı beni,
dünde kasıklarımda ağrılardan dolayı dinlenemeden geçti yani(
sen nasılsın nasıl geçti haftasonun umarım güzeldir :))
günaydın kızlar. şubat ayı topiğinden buraya devroldum. benide listeye eklermisiniz bat 17 mart