• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

selam kızçelerrr..ben geldimmmmm :3:

hoşgeldin hayatelcim casperimm

ya arkadaslar bu ovulasyon kıtlerınden yaptım 3 gündür koyu pozitif .. çatladımı çatlıyormu dıyo kıtler anlamadım valla.. dün akşam asırı kasık agrım vardı catladı gıbıme geldı benım ama

çatlamıştır herhalde o kadar kasık ağrısına canım.. çalışmaya sen dört elle sarıl kocanın peşini hiç bırakma valla:)))

yani 1 hafta öncede öğrenilebiliyor :)

kaç günde bir adet oluyordun canım ? vede yumurtlama gününden kaç gün sonra öğrenmiştin peki:26:

çok sorduysam özür dilerim:26:

recaaaa ederim şekerim sorabilirsin :))

tatlım ben 31 günde adet oluyorum.yumurtlama günümde 12 marttı.ancak ben daha sonra tekrar yumurtladım sanırım o zaman hamile kaldım.bende prolaktin hormon yüksekliği vardı ilaç kullanıyodum.ilça hormonu düşürünce hamile kaldım tatlım.ne sormak istiyorsan cevaplarım çekinme lütfen şekerim :))

tatlım doğum günü kavgasından sonra bana süpriz hazırlamış çok beğendim hediyeler çiçekler falan barışmıştık dün yine kavga ettik akşam barıştık şimdi iyyiz canım.. çok dalgalı geçiyor bizim evlilğimiz ilk aylar diye böyle oluyor herhalde bir yılı geçsin uslanırız dimi güldencim...

banu sabah burdaydı ama tülin hiç gelmedi.:((

gülşencim işte bende dünğü bildiğim için sordum tatlım..

barışmanıza sevindim umarım birdaha öyle bişey yapmaz..

evet kesinlikle tatlım sen nediyosun bizim eşimle ilk 4 ayımız varya kabus gibiydi biliyomusun iyiye kötüye kavga ediyoduk aslında hep onun yanlış anlamaları yüzündendi
bide evde hep onun dediği olmuş bekarken ama tabi evlenince iş öyle olmadı sonuçta ben ona mantıklı anlatınca anlıyo ama anlatana kadarda benim çektiğimi anlatamam..

tatlım ben 31 günde adet oluyorum.yumurtlama günümde 12 marttı.ancak ben daha sonra tekrar yumurtladım sanırım o zaman hamile kaldım.bende prolaktin hormon yüksekliği vardı ilaç kullanıyodum.ilça hormonu düşürünce hamile kaldım tatlım.ne sormak istiyorsan cevaplarım çekinme lütfen şekerim :))

son bir soru daha sormak istiyorum canım izninle:1:

yumurtlama gününden kaç gün sonra test yaparak öğrenmiş oldun canım ?

son bir soru daha sormak istiyorum canım izninle:1:

yumurtlama gününden kaç gün sonra test yaparak öğrenmiş oldun canım ?

12.martta yumurtladığımı kabul edersek 8 gün sonra canım.yani 20 martta öğrendim.ama 19 martta pembe akıntı geldi benden o zaman az çok hissettim.

bende bende sıze bır soru saormak ıstıyorum:)))beklemek cok zor gunler gecmıyor:)banane dıycen sımdı ama aklıma bır soru gelmedı:))

gülşencim işte bende dünğü bildiğim için sordum tatlım..

barışmanıza sevindim umarım birdaha öyle bişey yapmaz..

evet kesinlikle tatlım sen nediyosun bizim eşimle ilk 4 ayımız varya kabus gibiydi biliyomusun iyiye kötüye kavga ediyoduk aslında hep onun yanlış anlamaları yüzündendi
bide evde hep onun dediği olmuş bekarken ama tabi evlenince iş öyle olmadı sonuçta ben ona mantıklı anlatınca anlıyo ama anlatana kadarda benim çektiğimi anlatamam..

sorma güldencim,benim kocişde dediğim dedik çaldığım düdük misali.allah tan ikimizde aynı burçtanız.düşüncelerimiz fikirlerimiz hemen hemen aynı :))ordan yırtıyoruz yani :27:

bende bende sıze bır soru saormak ıstıyorum:)))beklemek cok zor gunler gecmıyor:)banane dıycen sımdı ama aklıma bır soru gelmedı:))

ahhh kıyamam bacımaa.inşallah hayırlı bekleyişler olur latacımm.inşallahh tüm bacişlerin göbüşleri bebişle dolarrrrrrrrrrrrrrrrrr :49:

pregnly dıye bır marka var 18 tl cıvarı ama pıyasada yok cunku 18 tllık ılacı tup bebek tedavısınde 1000-3000 tl ye ınsanlara satıyorlar.tam tıcarı yanı.o yuzden eczacı elıdne varsa bıle vermıyo yok dıyo ozellıkle son 2 yıldır tıcarı amaclı satıyolar resmen
bırde benım kullandıgım ovıtrelle var gobekten yapılan 76 tl sıgorta karsılamıyor 18 yasından buyuklere.18 yasından kucuksen verıormus karsılıyormus sıgorta goyaa ole dıo eczaılar bılmıorum ama ben 76 tl ye aldım.pregnly bulabılırsen kı hıc sanmıyorum onu al kalcadan vuruluyo ama gobekten olan hem koölay temıne dılıyo hem kendın yapıosun ve hıc acımıyo

bencede tatlım catlamıs sankı sıkı calıss :)) 3 gundur pozıtıf dıyosun pekı 3 gundur calıstınmı sakın ılıskıye gırmedık deme doverım :)))) 3 gun once basladıysa catlamaya hemen catladıoysa omru kısalmıstır tatlım hemen calısma hemennnnnnn bu gece atla herıfının ustune :)))

aşkım salı ve çarşamba yaptımmmmmm adam kaçıyo vallahii :1: bugunden umudum yok ama inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh atlamazmıyımmmmmm

sorma güldencim,benim kocişde dediğim dedik çaldığım düdük misali.allah tan ikimizde aynı burçtanız.düşüncelerimiz fikirlerimiz hemen hemen aynı :))ordan yırtıyoruz yani :27:

Burcun ne casper ? :)

Ben kova burcuyum..Eşim de kova burcu olsa anlaşamazdık gibime geliyor...:))

sor tatlım sor ama biz senin için beklemedeyiz inşallahta güzel sonuç alıcaz hehehe:

evet tatlım ya benim eşim diyorumya yani yanlış aslında söylediği ama yinede öyle alışmışya öyle zannetti ama yanıldı ama artık çok şükür alıştık..
bir irimize şimdide önce bi parlıyo bazen beni kızdırıyo sonra ben ona sakinleşince zaten beni anlıyo ama oanda işte tepki veriyo ee ne yapalım alıştık artık bir birimize
ama biliyomusun hamile kaldığımdan beri tartışmamaya özen gösteriyo..
gerçi uzun zamandırda tartışmadık açıkçası öyle büyük küsecek kadar yani zaten genelde küsen benn olurum yalvaran o heheheh:
amannn ben nezaman böyle desem biz sonra kavga ediyoz allah korusun:

sor tatlım sor ama biz senin için beklemedeyiz inşallahta güzel sonuç alıcaz hehehe:

evet tatlım ya benim eşim diyorumya yani yanlış aslında söylediği ama yinede öyle alışmışya öyle zannetti ama yanıldı ama artık çok şükür alıştık..
bir irimize şimdide önce bi parlıyo bazen beni kızdırıyo sonra ben ona sakinleşince zaten beni anlıyo ama oanda işte tepki veriyo ee ne yapalım alıştık artık bir birimize
ama biliyomusun hamile kaldığımdan beri tartışmamaya özen gösteriyo..
gerçi uzun zamandırda tartışmadık açıkçası öyle büyük küsecek kadar yani zaten genelde küsen benn olurum yalvaran o heheheh:
amannn ben nezaman böyle desem biz sonra kavga ediyoz allah korusun:

allah korusun tartışmayın lütfen.bebişler etkileniyolar annelerinin karnında.o yüzdennn stres yok üzülmek yok :)))

kızlar bnımde prolaktın hormonum yuksek adetım 7 nisanda ınsallah olmam ya :( cok sıkıldım artık hergun uzulmekten dusunmekten olcakmı olmıcakmı diye bıktımmm yaa pkosda var bende cok korkuyorum olmıycak dıye ılac ıgnede bı ıse yaramadı 3 aydır Eki Görüntüle 378514 Eki Görüntüle 378514 Eki Görüntüle 378514 Eki Görüntüle 378514 Eki Görüntüle 378514 Eki Görüntüle 378514 Eki Görüntüle 378514

canım benim bende aynı olacakmı olacakmı haklısın valla. hiç düşünmemek lazım başka şeylerle oyalan dicem ama olmuyo biliyorum :(((

Back