• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

orası hiç belli olmaz ama biliyorsun inşallah hepimiz seviniriz bu ay canım. valla sihirli deyneğim olsa burda bulunan herkezi hamile yapardım hemencecik :1::1::1:

ay ne güzel olurdu canım ya :)

inşallah hepimiz bi an önce bebişlerimize kavusuruz :)

canım ben normal hamiilelikler için öyle söylemiştim eğer bi risk yoksa bu konudada kısıtlamaya gitmek gerekmez diye fikrimi belirtmiştim sadece..

ayrıca bu sadece erkeklerin istediği bişey olarak değerlendirilmemeli dediğim gibi doğanın kanunu bu..

ve bir şey daha eklemek istiyorum bunun için aldatmaya gidecek eş her zaman gidebilir tabiki o maksatla söylememiştim

Normal yolunda giden hamilelikler için elbette sorun yoktur..Ama çok iyi bir dr bulmak lazım..Hatta ayrıca bir perinatolog ile görüşmek lazım..Normal gebelik takibi yapan bir dr bir çok şeyi farkedemeyebilir..En iyisi tek dr a bağlı kalmamak..

Mesela plesanta previa yani bebeğinin eşinin rahim ağzını,kapatması,rahim ağzı yetmezliği,bebeğinin suyunun azalması vs gibi durumlarda erken doğuma neden olabilir..Erken doğum risklidir...Küvez olayları vs çok zor şeyler...Bu nedenlerle dr cinsel ilişkiyi yasaklar..Ben sadece erkekler açısından düşünmedim,kadınlar açısından da düşündüm..Ayrıca hamilelikte kadınların libidosu hamilelik öncesine göre daha yüksek olur..:34:

Ben aldatma konusunu senin mesajına yönelik söylemedim.Genel olarak düşüncemi yazdım..Bazıları 2 gün ilişki olmasa kocan seni aldatır vs diyorlar ya..:)) Bu tarz düşüncelere karşı genel düşüncemdi...:49:

Normal yolunda giden hamilelikler için elbette sorun yoktur..Ama çok iyi bir dr bulmak lazım..Hatta ayrıca bir perinatolog ile görüşmek lazım..Normal gebelik takibi yapan bir dr bir çok şeyi farkedemeyebilir..En iyisi tek dr a bağlı kalmamak..

Mesela plesanta previa yani bebeğinin eşinin rahim ağzını,kapatması,rahim ağzı yetmezliği,bebeğinin suyunun azalması vs gibi durumlarda erken doğuma neden olabilir..Erken doğum risklidir...Küvez olayları vs çok zor şeyler...Bu nedenlerle dr cinsel ilişkiyi yasaklar..Ben sadece erkekler açısından düşünmedim,kadınlar açısından da düşündüm..Ayrıca hamilelikte kadınların libidosu hamilelik öncesine göre daha yüksek olur..:34:

Ben aldatma konusunu senin mesajına yönelik söylemedim.Genel olarak düşüncemi yazdım..Bazıları 2 gün ilişki olmasa kocan seni aldatır vs diyorlar ya..:)) Bu tarz düşüncelere karşı genel düşüncemdi...:49:

canım ben daha önce hiç hamilelik geçirmediğim için bu kadar detaylı bilgiye sahip değilim tabiki,senin kadar bilemeye bilirim..

sadece kulaktan dolma olarak normal gebeliklerde 5. ve 6.aya kadar cinsel ilişkinin olabileceğini duydum ve ona göre yorum yaptım

gamze hoşgeldin canım..

selam hoşbuldum bıtanemmmmmmmmm. bakınıyorum oyle o sayfa bu sayfa.. komşumda hamile oldugunu öğrendi ıyıce dellendım :1: bugün 14. günüm dün cok agrıdı kasıklarım akşam gectı ama. yarın dr gıtcem bakalım çatlamışmı benım yumoş. sen ne yapıyosun canımm incire başladınmı yap mutlaka. mercimek çorbası iç bol bol. birde havuç ye canım benım yumoş 24mm di 11.gün :1:

selam hoşbuldum bıtanemmmmmmmmm. bakınıyorum oyle o sayfa bu sayfa.. komşumda hamile oldugunu öğrendi ıyıce dellendım :1: bugün 14. günüm dün cok agrıdı kasıklarım akşam gectı ama. yarın dr gıtcem bakalım çatlamışmı benım yumoş. sen ne yapıyosun canımm incire başladınmı yap mutlaka. mercimek çorbası iç bol bol. birde havuç ye canım benım yumoş 24mm di 11.gün :1:

Canım fazla büyümemiş mi dr un ne dedi ? Kistleşmiş gibi geldi bana...Dr. daha iyi bilir tabi...20 mm civarı çatlıyor yumurtalar...

Son düzenleyen: Moderatör:

boşver tatlım dellenme, bizimde olcak inşallah.. git bi doktora inşallah yumurtlamışsındır üzerine birde ilişki.. al sana nurpotu gibi çocuc:)) kaçınılmaz son:))) canım ben incire hiç başlamıcam süt hormonlarımın yüksekliğinden şüpheleniyorum.. o biliyon tetikliyor.. birde tatlım ben mercimek çorbası ile havuçtan nefret ediyorum.. ama iyi geliyorsa yerim tabi:)))
benimde iki gündür yumurtlama akıntım oluyor ama ilişki yok bendede :((((

boşver tatlım dellenme, bizimde olcak inşallah.. git bi doktora inşallah yumurtlamışsındır üzerine birde ilişki.. al sana nurpotu gibi çocuc:)) kaçınılmaz son:))) canım ben incire hiç başlamıcam süt hormonlarımın yüksekliğinden şüpheleniyorum.. o biliyon tetikliyor.. birde tatlım ben mercimek çorbası ile havuçtan nefret ediyorum.. ama iyi geliyorsa yerim tabi:)))

gamzem sen yumurtlamışın ben orayı gülücük sanıyom:)) bayağı büyümüş tatlım.

kacıncı günün oldu bır hafta oldu sanırım senın aaaaaa başla artık ilişkiye tatlım gün aşırı sık dişini :1:

vermedi canım yarın gidicem bakalım ne olmuş çatlamadıysa verır herhalde. başka yumurtalarda vardı cogul gebelik olmasın dıye vermemiştir sanırım yarın sorcam

Canım bak bunu buldum... kist ve hamilelik

İnşallah senin yumoşun çatlamıştır..

Son düzenleyen: Moderatör:
evet tatlım gülücük degil yumoş o teyzesı tosun gibi valla cok sevındım ama inşallah catlamıştır iğne fılan vermedı yarın kontrole gıdıcem canım

maşallah maşallah tosun yumoş:)))

kacıncı günün oldu bır hafta oldu sanırım senın aaaaaa başla artık ilişkiye tatlım gün aşırı sık dişini :1:

evet tatlım sıkcam dişimi bu hafta verdikçe vercem:))) ayy ne iğrenç oluyom bazen:)))))))))

marmik bende polistikim bu klomen denilen şeyi doktora gitmeden alsam olmazmı...

Dr a danışmadan alma bence canım ya..Dalin de polikistik overli....Ama o bildiğim kadarıyla her 2 hamileliğinde de dr.da yumurta takibi yaptırdı ve çatlatma iğnesi yaptı..Klomen de kullandı..Tabi hepsi dr tavsiyesi ile kullandığı ilaçlar...İlk bebekleri kız-erkek ikiz oldular..Şimdi 3. kuzusuna hamile...:nazar:

Back