- Konu Sahibi pembemasal
- #14.821
Polikistik overmisin ? O yüzden mi vermedi acaba ??
yok canım adetlerım düzensiz oldugu için gitmiştim ( sanırım pkoyum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Polikistik overmisin ? O yüzden mi vermedi acaba ??
Dr a danışmadan alma bence canım ya..Dalin de polikistik overli....Ama o bildiğim kadarıyla her 2 hamileliğinde de dr.da yumurta takibi yaptırdı ve çatlatma iğnesi yaptı..Klomen de kullandı..Tabi hepsi dr tavsiyesi ile kullandığı ilaçlar...İlk bebekleri kız-erkek ikiz oldular..Şimdi 3. kuzusuna hamile...
olmaz canım dr kontrolunde olacaksın . benım adetlerım cok duzensızdı polıstıkmıyım bilmiyorum valla verdı ama :))
maşallah maşallah tosun yumoş:)))
evet tatlım sıkcam dişimi bu hafta verdikçe vercem:))) ayy ne iğrenç oluyom bazen:)))))))))
Neyden korkuyorsun çatlatma iğnesinden mi ? :)) Korkulacak bir şey yok canım..O çatlatma iğnesi göbekten yapılıyor..Hiç canın acımıyor..Dr sana ilişki öneriyor..Şu gün şu saatte ilişki diyor..Böylece yumurtanın aşağı yukarı çatlama zamanına denk getirilip birşeyler biraz daha garantileniyor ...ay inşallah çatlamaya falan gerek kalmadan hamiş olurum.. ben çok korkuyorum çünkümmm((
taam canım doktor verirse kullanırım... benim üç aydır adetlerim pek düzenli maşallah Allah bozmasın.. ben kilo alırsam adetlerim manyak oluyor zaten zamanları şaşıyor.. doktor kilo alma dedi başka bişey yok dedi bana..( yoksa hala neden olmuyor öleysee,, bak sinir oldum şimdi:;(((
ahahahah benim adam artık isyanda şehir dışına atıyo kendını annesıne gidip gelecek pazartesiden itibaren kapıdn girerken hastayım diyo tabi kaçamıyo elimden
Neyden korkuyorsun çatlatma iğnesinden mi ? :)) Korkulacak bir şey yok canım..O çatlatma iğnesi göbekten yapılıyor..Hiç canın acımıyor..Dr sana ilişki öneriyor..Şu gün şu saatte ilişki diyor..Böylece yumurtanın aşağı yukarı çatlama zamanına denk getirilip birşeyler biraz daha garantileniyor ...
kız gamze gel azcık sürtün bana, bende kocaya illahlah ettireyim ilişki manyağı yapayım.:), benim koca dua eder sana valla:))
evet tatlım iğneden birde göbüştenmi anamm:)))
kız gamze gel azcık sürtün bana, bende kocaya illahlah ettireyim ilişki manyağı yapayım.:), benim koca dua eder sana valla:))
evet tatlım iğneden birde göbüştenmi anamm:)))
tatlım klomen ve kurlerı aynı anda kullanma cunku kurler yumurtlamaya ve onun buyumesıne yardımcı klomende aynı ısı yapıor ama daha garantılıevet canım bayagı büyümüş 11. gün pazartesi gitmiştim. valla bilmiyorumkı canım klomen kullandım kürler yaptım tosun gibi olmuş yumoşum
nasıl vermez catlatma ıgnesı cok sasırdım acıkcası dr una.vermek zorunda eger o yumurta catlamaz ıse kıstlesır bence dr unu hemen degıstır derım :))) eger bırden cok yumurta varsa vermemıs olması normal ama senı kendı halıne brıakmaması gerkeır 2 gunde bır takıp ıcın cagırması lazım o yumurtaların hepsı kıstlesırse aylarca ugrasırsın.vermedi canım yarın gidicem bakalım ne olmuş çatlamadıysa verır herhalde. başka yumurtalarda vardı cogul gebelik olmasın dıye vermemiştir sanırım yarın sorcam
marmik bende polistikim bu klomen denilen şeyi doktora gitmeden alsam olmazmı...
derdin ne anlamadımki valla seni :)))) ne güzel işte kocışıne sarıl dur allahım yarabbım deli etcen beni yaaa... benimkide benden kaçıyo sende garıpsın. isterik ol be yaa sen nasıl bebiş yapcan merak edıyorum
Eeee annelik kolay değil...
tatlım klomen ve kurlerı aynı anda kullanma cunku kurler yumurtlamaya ve onun buyumesıne yardımcı klomende aynı ısı yapıor ama daha garantılı
nasıl vermez catlatma ıgnesı cok sasırdım acıkcası dr una.vermek zorunda eger o yumurta catlamaz ıse kıstlesır bence dr unu hemen degıstır derım :))) eger bırden cok yumurta varsa vermemıs olması normal ama senı kendı halıne brıakmaması gerkeır 2 gunde bır takıp ıcın cagırması lazım o yumurtaların hepsı kıstlesırse aylarca ugrasırsın.
canım pco adet olmama durumu deıldır.yumurtlamama durumudur her adet gormeyen kadın pco deıldır.pco kistik bı hastalık deıldır rahım veya tuplerle ılgılı bır durumda deıldır helekı hamılelıge engel bı durum hıc deıldır.yumurtlama hıc olmaz yada yeterı kadar buyuyemez. bu durumda dr takıp onerır klomen veya turevı ılaclarla yumurtalıkları uyarır.ama asla klomenı kendı basına kullanma canım cook kısı var klomenı dr takıbı olmadan kullanıp bırde ayalrca kıst ıle ugrasan.gobekten yapılan ıgneye gelınce ılk etapta benı nasıl korkuttugunu anlatamam ama kıl kadar bır ucu var ve 1 santım cıvarı derı altına enjekte edılıyor ve sınek ısırıgı kadarda olsa canın yanmıyor hıc bısey hıssetmıyorsun.bak ben ıkızlerımde 2 bucuk sene cocugum olmadı pco ymusum meger yanı hıc yumurtlamıormusum dr a gıttım arastırma yapıldı bu teshıs kondu klomen kullandım ve ıgne 2.ay hamıle kaldım ıkızlerıme.mart ayında gene dr a gıttım ve gene klomen artı ıgne kullandım ılk ayda hamıle kaldım.hamılelıgı engellemıcenı sadece gecıktırıcenı soler durur dr um.o yuzden sıkı takıp sartt tatlım allah gonlune gore versın ınsss
MERAKTAN SORUYORUM ARKADAŞIM, gerek kalmaz inşallah ama bu çatlatma iğnesinin maliyeti nedir?tatlım klomen ve kurlerı aynı anda kullanma cunku kurler yumurtlamaya ve onun buyumesıne yardımcı klomende aynı ısı yapıor ama daha garantılı
nasıl vermez catlatma ıgnesı cok sasırdım acıkcası dr una.vermek zorunda eger o yumurta catlamaz ıse kıstlesır bence dr unu hemen degıstır derım :))) eger bırden cok yumurta varsa vermemıs olması normal ama senı kendı halıne brıakmaması gerkeır 2 gunde bır takıp ıcın cagırması lazım o yumurtaların hepsı kıstlesırse aylarca ugrasırsın.
canım pco adet olmama durumu deıldır.yumurtlamama durumudur her adet gormeyen kadın pco deıldır.pco kistik bı hastalık deıldır rahım veya tuplerle ılgılı bır durumda deıldır helekı hamılelıge engel bı durum hıc deıldır.yumurtlama hıc olmaz yada yeterı kadar buyuyemez. bu durumda dr takıp onerır klomen veya turevı ılaclarla yumurtalıkları uyarır.ama asla klomenı kendı basına kullanma canım cook kısı var klomenı dr takıbı olmadan kullanıp bırde ayalrca kıst ıle ugrasan.gobekten yapılan ıgneye gelınce ılk etapta benı nasıl korkuttugunu anlatamam ama kıl kadar bır ucu var ve 1 santım cıvarı derı altına enjekte edılıyor ve sınek ısırıgı kadarda olsa canın yanmıyor hıc bısey hıssetmıyorsun.bak ben ıkızlerımde 2 bucuk sene cocugum olmadı pco ymusum meger yanı hıc yumurtlamıormusum dr a gıttım arastırma yapıldı bu teshıs kondu klomen kullandım ve ıgne 2.ay hamıle kaldım ıkızlerıme.mart ayında gene dr a gıttım ve gene klomen artı ıgne kullandım ılk ayda hamıle kaldım.hamılelıgı engellemıcenı sadece gecıktırıcenı soler durur dr um.o yuzden sıkı takıp sartt tatlım allah gonlune gore versın ınsss
pregnly dıye bır marka var 18 tl cıvarı ama pıyasada yok cunku 18 tllık ılacı tup bebek tedavısınde 1000-3000 tl ye ınsanlara satıyorlar.tam tıcarı yanı.o yuzden eczacı elıdne varsa bıle vermıyo yok dıyo ozellıkle son 2 yıldır tıcarı amaclı satıyolar resmenMERAKTAN SORUYORUM ARKADAŞIM, gerek kalmaz inşallah ama bu çatlatma iğnesinin maliyeti nedir?
ya arkadaslar bu ovulasyon kıtlerınden yaptım 3 gündür koyu pozitif .. çatladımı çatlıyormu dıyo kıtler anlamadım valla.. dün akşam asırı kasık agrım vardı catladı gıbıme geldı benım ama
selam kızçelerrr..ben geldimmmmm
hosgeldın cöööösper ım :)))
hayaletcasper arkadasım sen kaç gün önce öğrenmiştin gebeliği canım
gülşencim kocişle ne yaptın sen bakalım..
sen bana yazdın ama ben cevap yazamamıştım tatlım...
keyifin nasıl?
ya birde banucuk ve tülincik gelmedimi bugün??