gülşencim işte bende dünğü bildiğim için sordum tatlım..
barışmanıza sevindim umarım birdaha öyle bişey yapmaz..
evet kesinlikle tatlım sen nediyosun bizim eşimle ilk 4 ayımız varya kabus gibiydi biliyomusun iyiye kötüye kavga ediyoduk aslında hep onun yanlış anlamaları yüzündendi
bide evde hep onun dediği olmuş bekarken ama tabi evlenince iş öyle olmadı sonuçta ben ona mantıklı anlatınca anlıyo ama anlatana kadarda benim çektiğimi anlatamam..
tabi tatlım evlilik tek kişinin dedikleri ile yürümez,, ortak olmalı herşey, herşey zamanla oturcak galiba....şey ben bişey itiraf edim evde hep benim dediklerim oluyor:))))))))
sorma güldencim,benim kocişde dediğim dedik çaldığım düdük misali.allah tan ikimizde aynı burçtanız.düşüncelerimiz fikirlerimiz hemen hemen aynı :))ordan yırtıyoruz yani
ben senin kocana benziyom galiba.. :))) anam ne kötü kadın oldum ben bölee:)))
kızlar bnımde prolaktın hormonum yuksek adetım 7 nisanda ınsallah olmam ya
cok sıkıldım artık hergun uzulmekten dusunmekten olcakmı olmıcakmı diye bıktımmm yaa pkosda var bende cok korkuyorum olmıycak dıye ılac ıgnede bı ıse yaramadı 3 aydır
Eki Görüntüle 378514
Eki Görüntüle 378514
Eki Görüntüle 378514
Eki Görüntüle 378514
Eki Görüntüle 378514
Eki Görüntüle 378514
Eki Görüntüle 378514
üzülme tatlım olur daha herşeyin hayırlı zamanı var:))
bılmıyorumkı aşkım ya şiş kasıklarım hala. bak benden örnek al sende yapışşşşşşş kocişineeee
zeten gamze seni örnek alırsam kesin bu ay ben hamiş olurum bak diyim tatlım ama tabi ben seni örnek alcam :)))