• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

gülşencim işte bende dünğü bildiğim için sordum tatlım..

barışmanıza sevindim umarım birdaha öyle bişey yapmaz..

evet kesinlikle tatlım sen nediyosun bizim eşimle ilk 4 ayımız varya kabus gibiydi biliyomusun iyiye kötüye kavga ediyoduk aslında hep onun yanlış anlamaları yüzündendi
bide evde hep onun dediği olmuş bekarken ama tabi evlenince iş öyle olmadı sonuçta ben ona mantıklı anlatınca anlıyo ama anlatana kadarda benim çektiğimi anlatamam..

tabi tatlım evlilik tek kişinin dedikleri ile yürümez,, ortak olmalı herşey, herşey zamanla oturcak galiba....şey ben bişey itiraf edim evde hep benim dediklerim oluyor:))))))))

sorma güldencim,benim kocişde dediğim dedik çaldığım düdük misali.allah tan ikimizde aynı burçtanız.düşüncelerimiz fikirlerimiz hemen hemen aynı :))ordan yırtıyoruz yani :27:

ben senin kocana benziyom galiba.. :))) anam ne kötü kadın oldum ben bölee:)))

kızlar bnımde prolaktın hormonum yuksek adetım 7 nisanda ınsallah olmam ya :( cok sıkıldım artık hergun uzulmekten dusunmekten olcakmı olmıcakmı diye bıktımmm yaa pkosda var bende cok korkuyorum olmıycak dıye ılac ıgnede bı ıse yaramadı 3 aydır Eki Görüntüle 378514 Eki Görüntüle 378514 Eki Görüntüle 378514 Eki Görüntüle 378514 Eki Görüntüle 378514 Eki Görüntüle 378514 Eki Görüntüle 378514

üzülme tatlım olur daha herşeyin hayırlı zamanı var:))

bılmıyorumkı aşkım ya şiş kasıklarım hala. bak benden örnek al sende yapışşşşşşş kocişineeee :1:

zeten gamze seni örnek alırsam kesin bu ay ben hamiş olurum bak diyim tatlım ama tabi ben seni örnek alcam :)))

banusummm nasılsın nıye cok yoruldun sen boyle bırak her ısı zaten adetlısın ınsanın ıcınden hıc bırsey gelmez yapmak kafayı koy yere yat walla....dıkkat et kendıne tatlım.....

:))war oyle tıplemeler bosver sen kendı keyfıne rahatına saglıgına bak ....

ne alırsam ne yaparsam kıskanır....... kendı hamıle ya artık amann boşver üzülme olur bıkaç aya olmasada takma dıyo moralımı bozuyo benım. allahtan benden önce hamile kaldı yoksa yanardım ben of pufff cekılmezdı ne yapcam ne yapcam dıye dıye ::))))

gülşenimmmmmmmmmmmmmmm takıl bana tatlım rahat ol bugun başla bır boş bir dolu kafandakıleri at kenara bak valla bu ay yapıcaz bu işi artık rezıl olduk :27:

ne alırsam ne yaparsam kıskanır....... kendı hamıle ya artık amann boşver üzülme olur bıkaç aya olmasada takma dıyo moralımı bozuyo benım. allahtan benden önce hamile kaldı yoksa yanardım ben of pufff cekılmezdı ne yapcam ne yapcam dıye dıye ::))))

tatlım senı uzuyor yada rahatsızlık verıyorsa gorusme o ınsanla uzak kal muhatap bıle olma ara verdık de agzına almasına dahı musade etme uzak kal sahsen ben oyle yapıyorum lojmandayım ben herkez ıle gorsume sayılı bılır saygın kısılıgı olan ınsanlarla muhatap olurum agzı uste gelmeyen ınsanlardan hoslanmam hayatıma dahı sokamam rahatsızlık duyarım...

tatlım senı uzuyor yada rahatsızlık verıyorsa gorusme o ınsanla uzak kal muhatap bıle olma ara verdık de agzına almasına dahı musade etme uzak kal sahsen ben oyle yapıyorum lojmandayım ben herkez ıle gorsume sayılı bılır saygın kısılıgı olan ınsanlarla muhatap olurum agzı uste gelmeyen ınsanlardan hoslanmam hayatıma dahı sokamam rahatsızlık duyarım...

sorma canım yaa.. komşular benım eve gelmeye deli oluyolar hıc cıkmıyolar benden.. bende onlara ayda yılda bır belkı gıderım.. valla bazen kapıyı açmadıgımda oluyo allah bılıyoo yanii. ben vıcık vıcık olmak ıstemıyorum mutlaka bı zarar oluyo kestım bu ara ayaklarını. kapıya gelene tamda markete gıdıyordum dıyorum ne yapayım basedemıyorum..

tamammm söz ver 11. günde dr a gıtcenn yumoşlara bi baktır canımmmmmmmmmmmm ne alemdeler

söz tatlım bu akşam halletcemde ben doktora gitmekten çok kaçınıyorum o konuda söz veremeyibilirm.. ama adetin üçüncü günü hormontestine gitcem:))) anlaştıkkk
bebişim.......

tamammm söz ver 11. günde dr a gıtcenn yumoşlara bi baktır canımmmmmmmmmmmm ne alemdeler

sorma canım yaa.. komşular benım eve gelmeye deli oluyolar hıc cıkmıyolar benden.. bende onlara ayda yılda bır belkı gıderım.. valla bazen kapıyı açmadıgımda oluyo allah bılıyoo yanii. ben vıcık vıcık olmak ıstemıyorum mutlaka bı zarar oluyo kestım bu ara ayaklarını. kapıya gelene tamda markete gıdıyordum dıyorum ne yapayım basedemıyorum..

gamzem sen ne fenasın kız:)))

ne var ne yok bi iki gündür aktif sayılmam ortamda, whats up men?:))
ütü bitti sayılır , bi kaçamak yapiim dedim atladım sayfaya. sizde ne var ne yok yeni hamişler var mı bayanlar:))))

TEBRİKLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER...:nazar::nazar::nazar: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım, harika çıkmış değerin de çok mutlu oldum, tebrikler tekrar:) hemen ekliyorum listeye hamiş diye:)

Benim kırmızılar geldi kızlar, her zamanki gibi tam gününde sabah erkenden.. Neyse en azından testlere para dökmekten ve boş yere fazla ümitlenmekten kurtarıyorlar beni.. Nisana inşallah deyip önümüze bakmak lazım..

Bekleyen herkese bol şans..

Banuuuuuuu, hayal kırıklığı yasıyorum su an! Nasıl olur? Gecmis olsun arkadasım.
Ama hala pozitifsin, ne güzel.
Ben büyük bir inançla, her seyin bir manası olduguna inanıyorum. Mutlaka bir anlamı var, bu ay hamile kalmamış olmanın. Ama olacak. Bak su an burada ezan okunuyor. Tum kalbimle hem senin hem de bu topikteki diğer arkadaslarım için hem de kendim için dua ediyorum, biz de kuzularımıza kavuşalım diye. Rabbim kabul etsin.
Bazen kırmızıların gelmesi bile büyük nimet kızlar. Ben bir rahatsızlıktan dolayı 1 sene boyunca adet görememiştim.sonra küçük bir operasyonla düzeldi adetlerim.İlk kendiliğinden adet olduğumda hiç unutmuyorum, sevinçten ağlamıştım. Gecti gitti iste! Şimdi ise çok şükür rahmimden bir rahatsızlığım yok, sadece kuzularımın gelecegi gunü bekliyorum tevekkülle.
Rabbim hepimize bahsedecek o mutluluğu inanın kızlar!
Güzel günler gereceğiz cocuklar, güneşli günler!

banusummm nasılsın nıye cok yoruldun sen boyle bırak her ısı zaten adetlısın ınsanın ıcınden hıc bırsey gelmez yapmak kafayı koy yere yat walla....dıkkat et kendıne tatlım.....

İş yapmadım zaten hayatım adet yorgunluğu benimkisi, dinlendim zaten gün boyu, görümcem geldi bi de, onla lafladık yürüyüş yaptık azıcık iyiyim yani:)

Banuuuuuuu, hayal kırıklığı yasıyorum su an! Nasıl olur? Gecmis olsun arkadasım.
Ben büyük bir inançla, her seyin bir manası olduguna inanıyorum. Mutlaka bir anlamı var, bu ay hamile kalmamış olmanın. Ama olacak. Bak su an burada ezan okunuyor. Tum kalbimle hem senin hem de bu topikteki diğer arkadaslarım için hem de kendim için dua ediyorum, biz de kuzularımıza kavuşalım diye. Rabbim kabul etsin.
Bazen kırmızıların gelmesi bile büyük nimet kızlar. Ben bir rahatsızlıktan dolayı 1 sene boyunca adet görememiştim.sonra küçük bir operasyonla düzeldi adetlerim.İlk kendiliğinden adet olduğumda hiç unutmuyorum, sevinçten ağlamıştım. Gecti gitti iste! Şimdi ise çok şükür rahmimden bir rahatsızlığım yok, sadece kuzularımın gelecegi gunü bekliyorum tevekkülle.

Valla ben de sabah pek bir buruktum, ne yalan söyliyeyim bi hayli üzüldüm sabah ama dediğine katılıyorum, mutlaka herşeyin bir nedeni ve bir zamanı vardır. Hayat en azından bana bunu öğretti, çok istediğim ama olmayan veya benim istediğim zaman olmayan şeylerin, sonradan benim için en hayırlısı olmuş olduğunu gördüm. O yüzden şimdi de aynı şeyi düşünüyorum.. Elbette insan üzülüyor buruluyor ama sakin kalmak lazım, dediğin gibi tevekkül edip beklemekten başka yapacak birşey yok. İnşallah hepimizin evlat isteği gerçekleşir.. Şimdi daha iyiyim.. İlk bir iki günü atlattıktan sonra zaten insan yeni döneme odaklanmaya başlıyor..

İnşallah nisan ayı yağmurları gibi bereketli gelir bize tatlım:)

içimden geçenleri ne de güzel dile getirmişsin canım arkadaşım
bakalım bizm zamanımız ne zaman mearakla bekleyecem

Back