• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Burcun ne casper ? :)

Ben kova burcuyum..Eşim de kova burcu olsa anlaşamazdık gibime geliyor...:))

narmikcim,biz burçlar içinde en dengeli !!!!!! olan burçlarız Terazi :27:yani hiç dengeli değiliz.o yüzden birbirimizi çok iyi anlıyoruz.ama eşimin yükseleni koç.o yüzden hep benim dediğim olsun istiyor.

aşkım salı ve çarşamba yaptımmmmmm adam kaçıyo vallahii :1: bugunden umudum yok ama inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh atlamazmıyımmmmmm

:))oyle oluyor su yumurtalam gununu soylememk lazım walla adamlar ıyıce sıkıntıya gırıyor bende gectıgımız ay sıkılmıstı esım fark ettım walla bu ay hıc soylemedım yumurtlama tarıhıımı gelısı gzuel olsun dedım gecen ay burun ucu sankı zorla bırseycıkler oluyomus gıbı oldu nezman tutarsa artıkınn dedım:)aadamda korkudan hemen hemen hergun olsun der gıbı yuzune guldgum gıbı hadı yapalım dıyor zavallı her gun yanı bugun bugun yarın yumurtlayacak dıye korkusudan hıc yok demedı ya aslında onlarıda anlamak lazım ben benım esım ıcın soyluyorum ısı cok streslı ve cok yorucu eve bır dıl dusuyo cogu zman kanepede sızıyo ya....aman neyse benımle 10 gunu saglıklı gecırsın dıger gunler sızıp kalabılır........

kızlar bnımde prolaktın hormonum yuksek adetım 7 nisanda ınsallah olmam ya :( cok sıkıldım artık hergun uzulmekten dusunmekten olcakmı olmıcakmı diye bıktımmm yaa pkosda var bende cok korkuyorum olmıycak dıye ılac ıgnede bı ıse yaramadı 3 aydır Eki Görüntüle 378514 Eki Görüntüle 378514 Eki Görüntüle 378514 Eki Görüntüle 378514 Eki Görüntüle 378514 Eki Görüntüle 378514 Eki Görüntüle 378514

selam tatlım.prolaktin için ilaç kullanıyomusun?

:))oyle oluyor su yumurtalam gununu soylememk lazım walla adamlar ıyıce sıkıntıya gırıyor bende gectıgımız ay sıkılmıstı esım fark ettım walla bu ay hıc soylemedım yumurtlama tarıhıımı gelısı gzuel olsun dedım gecen ay burun ucu sankı zorla bırseycıkler oluyomus gıbı oldu nezman tutarsa artıkınn dedım:)aadamda korkudan hemen hemen hergun olsun der gıbı yuzune guldgum gıbı hadı yapalım dıyor zavallı her gun yanı bugun bugun yarın yumurtlayacak dıye korkusudan hıc yok demedı ya aslında onlarıda anlamak lazım ben benım esım ıcın soyluyorum ısı cok streslı ve cok yorucu eve bır dıl dusuyo cogu zman kanepede sızıyo ya....aman neyse benımle 10 gunu saglıklı gecırsın dıger gunler sızıp kalabılır........

evett benım eşimde tekstilci çok yogun calışıyor bıde benle ugras. bıktı vallahiii sogur dıyede korkmuyorum degil yanii ......cilve yapmaktan anam agladı yapışıyorum yakasınaa :26:

evett benım eşimde tekstilci çok yogun calışıyor bıde benle ugras. bıktı vallahiii sogur dıyede korkmuyorum degil yanii ......cilve yapmaktan anam agladı yapışıyorum yakasınaa :26:

valla ben eşime dedim.bu günler değerli günler çocuk istiyosan sesini çıkarmıycan.yok istemiyosan keyfin bilir dedim.adam her ne zaman yumurtlama günlerin die benden önce takvime bakıyodu:27:

sor tatlım sor ama biz senin için beklemedeyiz inşallahta güzel sonuç alıcaz hehehe:

evet tatlım ya benim eşim diyorumya yani yanlış aslında söylediği ama yinede öyle alışmışya öyle zannetti ama yanıldı ama artık çok şükür alıştık..
bir irimize şimdide önce bi parlıyo bazen beni kızdırıyo sonra ben ona sakinleşince zaten beni anlıyo ama oanda işte tepki veriyo ee ne yapalım alıştık artık bir birimize
ama biliyomusun hamile kaldığımdan beri tartışmamaya özen gösteriyo..
gerçi uzun zamandırda tartışmadık açıkçası öyle büyük küsecek kadar yani zaten genelde küsen benn olurum yalvaran o heheheh:
amannn ben nezaman böyle desem biz sonra kavga ediyoz allah korusun:

kızlar esımle cok sukur cok kotu skıntılarım olmadı bıraz aılesı yuzunden hırpaladık bırbırımız ask evlılıgı yapıyorz 1.5 yıllık evlıyız yoksa yenıyız ılerde mı kavgalı gunlerımız bılmıyorum ama esım boga burclu bende basak gayet bırbırımızı tamamlıyoruz cok sukur...
guldenım beklıyorum ama bu ay bır sabırsızım anlatamam:))gelsın gecsın gunlerrrr

valla ben eşime dedim.bu günler değerli günler çocuk istiyosan sesini çıkarmıycan.yok istemiyosan keyfin bilir dedim.adam her ne zaman yumurtlama günlerin die benden önce takvime bakıyodu:27:

vallahi canım ya üzülmüyo değılim çok yorgun oluyor beynide yorgun adamcagızın ama ne yapim cilve naz kapris zorluyorum oluyo tabi :27:

gülşencim kocişle ne yaptın sen bakalım..
sen bana yazdın ama ben cevap yazamamıştım tatlım...
keyifin nasıl?

ya birde banucuk ve tülincik gelmedimi bugün??

Güldencim burdayım canım ara ara bakıyorum gelip ama yorgunum bugün, o yüzden fazla kalamıyorum.. Sen nasılsın hayatım?

latacım nasılsın canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm çalışmalar nasıl gidiyo :1: temızlık dün yaptım yine ben bugun boşummm

gamzecım aynen bende bugun bos tum walla dun bıttı calsmalarımız bakalım haftaya kadar bellı olur belkı suancık bırsey yok sen neler yapıyosun...

Son düzenleme:
kızlar kızlar gözel kızlar öldüm bıttım tukendım.sabahtan berı yapıyorum daha bıtmedı ama kalanıda yarına kalsın artık belım ve kasıkalrım ayrılıcak sancıdan cok yordum ya kendımı.dınlenme moduna gecmem lazım bi bakıp ole yatayım dedım.herkesıı cok optum kuzucuklarım baş başşş

gazmecım aynen bende bugun bos tum walla dun bıttı calsmalarımız bakalım haftaya kadar bellı olur belkı suancık bırsey yok sen neler yapıyosun...

bugun 14. günüm canım sanırım 13. gün yanı dün çatladı yumoşum. pazartesi doktora gıttım klomen vermişti bu ay bana 11. gün 24mm olmuş yumurta sanırım çatladı yarın yine gidicem dr.. dün temızlık yaptım kışlık kıyafetlerı ayırdım bı güzel bugunde camasır yıkıyorum canım ne yapayım işte evde can sıkıntısı nette takılıyorum işte. ev tasıcam sanırım hamile olmadan yapsaydım bari şaşırdım kaldım . komşum hamile kaldı kıskanmadım degıl valla :27: belli etmıyorum ama :1: inşallah bu ay bızde kalırız valla

kızlar kızlar gözel kızlar öldüm bıttım tukendım.sabahtan berı yapıyorum daha bıtmedı ama kalanıda yarına kalsın artık belım ve kasıkalrım ayrılıcak sancıdan cok yordum ya kendımı.dınlenme moduna gecmem lazım bi bakıp ole yatayım dedım.herkesıı cok optum kuzucuklarım baş başşş

Dalincimm yorma kendini git uyu eccik kendine gel bebem.öptüm çok :54:

bugun 14. günüm canım sanırım 13. gün yanı dün çatladı yumoşum. pazartesi doktora gıttım klomen vermişti bu ay bana 11. gün 24mm olmuş yumurta sanırım çatladı yarın yine gidicem dr.. dün temızlık yaptım kışlık kıyafetlerı ayırdım bı güzel bugunde camasır yıkıyorum canım ne yapayım işte evde can sıkıntısı nette takılıyorum işte. ev tasıcam sanırım hamile olmadan yapsaydım bari şaşırdım kaldım . komşum hamile kaldı kıskanmadım degıl valla :27: belli etmıyorum ama :1: inşallah bu ay bızde kalırız valla

ıns ıns kıskanma bızımde olsun bugunde bır degerlendır gununu gıdersın doktorada ıns hersey ıstedgımız gıbı olur...ben daha yenı cıktım yumurtlama haftasından bakalım belırtıle ne zman baslıcak.............

kızlar kızlar gözel kızlar öldüm bıttım tukendım.sabahtan berı yapıyorum daha bıtmedı ama kalanıda yarına kalsın artık belım ve kasıkalrım ayrılıcak sancıdan cok yordum ya kendımı.dınlenme moduna gecmem lazım bi bakıp ole yatayım dedım.herkesıı cok optum kuzucuklarım baş başşş[/Q

canım dıkkat et agır fılan kaldırma aaaaa hadı yat cok optum

ıns ıns kıskanma bızımde olsun bugunde bır degerlendır gununu gıdersın doktorada ıns hersey ıstedgımız gıbı olur...ben daha yenı cıktım yumurtlama haftasından bakalım belırtıle ne zman baslıcak.............

ben kalsaydım komşum kıskanclıktan cıldırırdı ama cok fena bırsey yaa.....bugun olmazsa yarın yaparım artık kısmet hayırlısı ıle ınsallahhhh hepımızee...

Kızçelerim ben kaçar.kargoya gitcem ordan eve artıkın.hepinizi çok öpüyorum.dularım siznle.göbüşleriniz dolsun inşallah:))

Back