• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

:)) güzel olurdu aslında , ömür boyu beraber kutlardınız:) Hayırlısı olsun tatlım..:) Gelirse de üzme kendini, bende elim yüreğimde bekliyorum valla, her an gelecek gibi hissediyorum.. İnşallah uzun sürmez bu bekleyişlerimiz..

Banucum neden bilmem ama yaziş tarzın bile sanki
Hamile hamile gelio:) sacma evet ama böle bi positif masumluk var sende, insallah yanilmam canim hamish haberini alirim insallaaah

Kizlar, erken erken bisey sormak istiyorum:) benim adet normalde 7 gün sürerdi ama bugün 4. Günüm ve benden sadece kahverengi bi akıntı gelio, yani bazilarina normal gelebilir ama benim düzene göre anormal, hayir merak ettim neden olabilir diye bi bilgisi olan varmi acaba???? Bide adetimin ilk günü 24.3. sadece sabahtan pembemsi bi lekelenme olmuştu taa gece saat tahminen 23 e kadar hata 12 de olabilir bisey gelmedi, simdi bu durumda ilk adet günüm 24 ümü 25 mi oluyo?? Hesap yapa yapa Kafam karisti yaa:( bide hic böle olmamisti sancim baslayinca gelirdi arkadan karıştım o yüzden, bi yardimci olursaniz sevinirim sekerler

Son düzenleme:
kızlar yazmak için şimdi fırsat buldum ne olur kusura bakmayın !!!

ben dün kan testimi aldım veee sonuç pozitif değerim 1030 çıktı :nazar: :nazar: :nazar:
kızlar size haber vermek için çatladım ama yazamadım,
birde grip olmuşum birden bastırdı dün çok kötüydüm ateşim çok yüksekti, şimdi biraz iyiyim bugün de doktoruma gidicem,
müsait olursan yine yazarım çok öptüm hepinizi kızlarrr,
çok sağolun çok destek oldunuz hepiniz bana iki gündür :)))99

Son düzenleme:

ben dün kan testimi aldım veee sonuç pozitif değerim 1030 çıktı :nazar: :nazar: :nazar:
birde grip olmuşum birden bastırdı dün çok kötüydüm ateşim çok yüksekti, şimdi biraz iyiyim bugün de doktoruma gidicem,

Hayirli olsun canim Allah saglikli hayirli bebekler dunyaya getirmeni nasip ettsin darisi basimiza bizim icin dua et

Kizlar, erken erken bisey sormak istiyorum:) benim adet normalde 7 gün sürerdi ama bugün 4. Günüm ve benden sadece kahverengi bi akıntı gelio, yani bazilarina normal gelebilir ama benim düzene göre anormal, hayir merak ettim neden olabilir diye bi bilgisi olan varmi acaba???? Bide adetimin ilk günü 24.3. sadece sabahtan pembemsi bi lekelenme olmuştu taa gece saat tahminen 23 e kadar hata 12 de olabilir bisey gelmedi, simdi bu durumda ilk adet günüm 24 ümü 25 mi oluyo?? Hesap yapa yapa Kafam karisti yaa:( bide hic böle olmamisti sancim baslayinca gelirdi arkadan karıştım o yüzden, bi yardimci olursaniz sevinirim sekerler

Canim mevsimsel de olabilir kan devrindeyiz ya bahar aylarinda olur boyle seyler de sen yinede test al ba bi INSALLAH hayilri haberlerle gelirsin Amin

tatlımmmmmm çok sevindim gerçekten tebrik ediyorum seni allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 1000 olmasıda çok güzel gerçekten ayyy:
hayırlı olsun tatlımmmmm:
tekrar bize gelişmeleri yazmaya devam et olurmu?

bu arada herkese günaydınnnnnn:
umarım bugün hep böyle güzel haberler alırız...
özlem sen test yaptınmı..
banucm sendende güzel haber alıcağımı düşünüyorum ..

Günaydın gulden naber nasılsın tek basına ne edıyon:))bende kocişi işe yolladım hemen netin basına gectım gece daha cok o gırıyo bende sızlerden uzak kalıyorum neyse hadı kalk borusunu öttürelim gelsin herkes...

Günaydın gulden naber nasılsın tek basına ne edıyon:))bende kocişi işe yolladım hemen netin basına gectım gece daha cok o gırıyo bende sızlerden uzak kalıyorum neyse hadı kalk borusunu öttürelim gelsin herkes...

günaydın canım:
iyiyim sen nasılsın?
iyi yapmışsın olsun zaten bende akşamları giremiyorum ..
evet evet herkes gelsin..

yumurtlamıssın bebem bugunu yarını ıyı degerlendır zaten dun ılıskı olmussa bu gece olmasada tutar yarın olsun sperm kalıtesı acısından

Dün akşamı değerlendiremedim..Tartıştık,ben de gittim yattım...:50:

Bu sabah yaptığım testin 2. çizgisi dün akşam yaptığım testin 2. çizgisine göre daha açık renkli çıktı...

Dün değil önceki akşam ilişki oldu...Umarım bir işe yaramıştır ....:26:

canim oncelikle guzel dileklerin icin cok sagol. bu ay olmadi malesef. basladi kanama. onumuzdeki donem insallah.

ilk gun lekelenmenin oldugu gun mu yoksa tam olarak kanamanin basladigi gun mu diye ben de cok arastirdim. mantiken sanki lekelemenin basladigi gun ilk gunmus gibi geliyor. ama her yerde tam olara basladigi gunun ilk gun oldugu yaziyor. benim de dun sabah tuvalet kagidina pembelik geldi ama bu sabah basladi. o nedenle bu bugun ilk gunum diye sayiliyor. senin de aslinda 11de olsa 12'de olsa o gun icinde gelmis. bence 24unu ilk gun sayabilirsin.

bazen daha kisa surer. bence endise edecek bir durum yok. ilk 3 gun normal kanaman olduysa merak etme. ama hic gelmediyse hep lekelenle seklindeyse bir test yapmanda fayda var.

Dün akşamı değerlendiremedim..Tartıştık,ben de gittim yattım...:50:

Bu sabah yaptığım testin 2. çizgisi dün akşam yaptığım testin 2. çizgisine göre daha açık renkli çıktı...

Dün değil önceki akşam ilişki oldu...Umarım bir işe yaramıştır ....:26:

bgun barisirsiniz insallah cunku bugun de onemli. pozitifi gordukten 12-36 saat sonra oluyor yumurta :)

bgun barisirsiniz insallah cunku bugun de onemli. pozitifi gordukten 12-36 saat sonra oluyor yumurta :)

İnşallah..Düşünüyorum da belki daha önceki akşam test yapabilseydim daha da koyu görebilirdim belki testi...

Adetimin 46. günü ve allak bullak olmuş durumdayım...........

Benimde kurtajdan sonra tarıh degısır dedıler takıp edemıyorum kac gun gıderım kacgun hesaplamam lazım dıye beklıyorum ne zaman adet olacam?normalde adetımın ılk gununden sayarsak 27 gun 28 gun surerdı cok duzenlıydı ama yıkandıgım gunden sayarsak kı ben hep oyle sayıyordun 22 gun falan suruyordu.sımdı sadede geleyım:)) bu ay 9 martta adet oldum tekrar edetımı ne zaman beklıyeyım? kurtaj dengemı bozdu ama ben bu ay adet olmak ıstemıyoooooooooomm bananee:((((

canim oncelikle guzel dileklerin icin cok sagol. bu ay olmadi malesef. basladi kanama. onumuzdeki donem insallah.

ilk gun lekelenmenin oldugu gun mu yoksa tam olarak kanamanin basladigi gun mu diye ben de cok arastirdim. mantiken sanki lekelemenin basladigi gun ilk gunmus gibi geliyor. ama her yerde tam olara basladigi gunun ilk gun oldugu yaziyor. benim de dun sabah tuvalet kagidina pembelik geldi ama bu sabah basladi. o nedenle bu bugun ilk gunum diye sayiliyor. senin de aslinda 11de olsa 12'de olsa o gun icinde gelmis. bence 24unu ilk gun sayabilirsin.

bazen daha kisa surer. bence endise edecek bir durum yok. ilk 3 gun normal kanaman olduysa merak etme. ama hic gelmediyse hep lekelenle seklindeyse bir test yapmanda fayda var.

bencede bugün ilk gün canım ..
umarım önümüzdeki ay güzel şeyler olur..

ahada kalk borusunu duyan gelıyooo korktunuz dımı gece gelene kahvaltı yok cezalısınız gulden cayımı tazelermısın canım o gec gelenler kıskansın hıııııı:)))

Caniiim gözün aydin allah tamamini erdirsin insallah nurtopu gibi bi bebishin olsun. Cok sevindim canim:) tamda zamzninda yakalanmissin gribe:( gecmis olsun allah acil sifalar versin.

Canim mevsimsel de olabilir kan devrindeyiz ya bahar aylarinda olur boyle seyler de sen yinede test al ba bi INSALLAH hayilri haberlerle gelirsin Amin

Sagol canim benim ama ben hamish oldugumdan süphelenmedim acikcasi cünkü 3 gün baya bi kanamam oldu:( benim korkum düzenim kariscak diye dengesiz gelince hesaplar tutmicak:) bende mevsimlere yordum aslindada bi sormak istedim yinede cok sagol canim benim

Back