• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

28 mayis. muhtemelen esim ilac kullandigi icin nisanda ara verecegiz. bir sonraki calisma donemi mayis. o zaman bebis gelirse hediyem olur :)

eveet :) benimki 1 martta baslamisti. 13 ve 14'unde ovulaston testi pozitif cikti. atesime gore de 14. gun yumurtlamisim. senin ne zaman oldu?

ben ne test yaptım ne ateş ölçtüm ama tahmini yumurlama 15i.peki testi adetinn kaçıncı günü başladın canım ve kaç gün ölçtün

Allah allah ya , ama bu da ilginç hayatım.. Yani belki bu yerleşme kanaması denen şeyi yaşıyorsundur, inşallah da öyledir. Bu arada bildiğim kadarıyla öyle bir durumda idrar testi sonuç vermiyormuş, yerleşme kanaması varsa yani.. Hani boş yere de umutlandırmak istemiyorum ama ne bileyim kırmızılar tam gelene kadar insan da umut bitmiyor, kendi adına da arkadaşları adına da:))

Ben de bekliyorum hayatım, yarın benim asıl büyük günüm, bakalım bütün gün ha geldi ha gelecek diye bakındım ama akıntıdan başka birşey yok şimdilik.. İnşallah diyorum bekliyorum, olmadı denemeye devam:)

Ben de bugün bir arkadaşımın hamile haberini aldım bana moral oldu, uzun zamandır uğraşıyorlardı nihayet olmuş 3 ayı bitirmiş bile:) Bizim de olacak yani tatlım, kaçarı yok:)

valla bilmiyorum ki tatlim. annem de oyle dedi. o nedenle tam kirmizilari gorene kadar bekleyecegim. bi kac gune gelmezse yine test yaparim.

senin kadar pozitif enerji yayan bir insan daha tanimadim. ulkeler arasi boyle enerji yayiyorsan yakininda olsak ne olurdu cok merak ediyorum :52:

:)) Aslında yarın ama ben 30 diye ekledim kendimi , hani 1 gün gecikme payı bıraktım:) nasıl ümit olcam kuzum sana olayım valla çok isterim, inşallah da olurum:))

Ahahahahaha:) Muhteşem bir teselli ödülü olmuş, afiyet bal şeker olsun:) benim de sevdiğim dondurmalarım hazır dolapta, yarın kırmızılar gelirse dondurmalarımla başbaşa saatler geçirme planım var:))

İnşallah hep birlikte veririz haberleri tatlım:))
Banu, sen oralarda kuzey ışıklarını gördün mü? Ben çok görmek istiyorum. İleride esim ve cocuklarımızla beraber görmek gibi bir hayalim var benim:46:

valla bilmiyorum ki tatlim. annem de oyle dedi. o nedenle tam kirmizilari gorene kadar bekleyecegim. bi kac gune gelmezse yine test yaparim.

senin kadar pozitif enerji yayan bir insan daha tanimadim. ulkeler arasi boyle enerji yayiyorsan yakininda olsak ne olurdu cok merak ediyorum :52:

Utandım hem , hem de çok mutlu oldum:16: Çok teşekkür ederim:) İnşallah dualarım da enerjim kadar işe yarar da hamile kalırız kısa zamanda:) Belki bir gün denk de geliriz ne güzel olurdu:)

Annen haklı , bekle bakalım, benim de elim listede seni alta geçirmeye varmıyor daha çünkü.. Gelirse de gelir ama kırmızılar, canım sağolsun mayısa kısmet dersin..:)

ben ne test yaptım ne ateş ölçtüm ama tahmini yumurlama 15i.peki testi adetinn kaçıncı günü başladın canım ve kaç gün ölçtün

ben bu ay ilk defa yapiyordum yumurtlama gununu kacirma edisesiyle 8. gun basladim 16sina kadar devam ettim. 12'nci gunde koyulasmaya basladi 13-14 tam pozitifti. 13 ve 14 unde sabah aksam yaptim. her seferinde daha koyuydu. nisanda 12s. gun baslayacagim.

senin 15'i ise daha var canim. regl icin erken. yerlesme lekelenmesidir insallah.

Kanas mı! Ayıptır yaw gece gece, söylenir mı öyle seyler?:16:

pardon sekerim yaa hic guzel degildi zaten :34:

kocişimde yazık benden önce bekliyor.oldun mu olacanmı diye soruyor.bi olsada ben de sürpriz yapsam

ben sabah 5'te uyandim. ates olcuyordum. benimki de uyanmis kac cikti diye soruyor. sanki anlayacak :) regl oldum diyorum yok yok olmamissindir ben ruyamda gordum diyor. yazik ya bu adamlara hemen hevesleniyorlar :40:

Banu, sen oralarda kuzey ışıklarını gördün mü? Ben çok görmek istiyorum. İleride esim ve cocuklarımızla beraber görmek gibi bir hayalim var benim:46:

Görmedim dahaaaaa:(( iyice kuzeye gitmek lazım onun için, biz daha güneyde kalıyoruz.. Bu sene ilk kışımdı cesaret edemedim valla soğuktan dolayı, ben cesaret edene kadar da zamanı geçti:)) seneye inşallah gidicem ama.. Hatta belki ailecek gelirsiniz siz de bir gün:)

Kızlar yatağa artık diyen kocişimi bekletmiyeyim daha fazla, kitap okuyup uykuya dalma faslım:))

Hepinize iyi geceler diliyorum.. İnşallah haftayı güzel haberlerle bitirmek kısmet olur biz ayın son günleri kızlarına:)

Görüşmek üzereee..:16:

minnoşlar benim kociş geldi öpüyorum sizi yarın inşallah güzel haberler alırız herkese iyi geceler çok öptüm:)).bu arada ben bu ay iyiyim kafama takmıyorum bişi.(desem de inanmayın).yok yok gerçekten takmıyorum alıştım artıkın.inşallah nisana diyelim baharın gelmesiyle fıkır fıkır kaynasın yumurtalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Görmedim dahaaaaa:(( iyice kuzeye gitmek lazım onun için, biz daha güneyde kalıyoruz.. Bu sene ilk kışımdı cesaret edemedim valla soğuktan dolayı, ben cesaret edene kadar da zamanı geçti:)) seneye inşallah gidicem ama.. Hatta belki ailecek gelirsiniz siz de bir gün:)
İnşallah Banucugum ;)) sevgiler sana İstanbul'dan. Bir gün mutlaka oralara hayatın seni nasıl götürdüğünü öğrenmek isterim.

off yorulduma rtık gıt gel gıt gel bu son gıdısımdır ıns kan ıcın valla delık desık oldu kolum netten baktım sonuclara ama daha cıkmamıs yarın sabah cıakr heralde yada gece falan baksam cıkmıs olurmu.emınım katlandıgından hatta deıl 100 bence en az 150 yı gecmıstır hatta 200 olmustur :))) ıyı dusunelım ıyı olsun demi :))))

Dalincim gözlerim yasardi sen positif düsünürmüydün:))) insallah hatta 4 kaylanmistir canim, doktorda zaten hayirli oldun demis yani hersey cok iyi gidicek allahin izniyle icini rahat tut canim

Mrb arkadşlar bende aranıza katıldım 3ay denedik olmadı. Strese girdim. Geçen ay kesin olur demiştim onca denemeden sonra ama sonuç hüsran. 29yaşındayım ve çocuğum yok :25: Bende küçük bi yara haricinde bi sorun yokmuş. Önceleri bilmezdm bu kadar zor hamile kalındığını. Bilseydm hiç korunmazdım :( Benmde çocuğum olacakmı acaba :14:

Merhaba canim hosgeldin, bende 30 yasindayi
Ve bebishim yok:( insallah olucaz canim hepimiz birgün bu güzel duyguyu tadicaz, daha henüz 3 aydir deniyomussunuz biz 1 sene olcak, insalkah en kisa zamanda hamish kalirsin senelerce ugrasanlar var icini rahat tut stress yapma bak olcak insallah, önemli olan her adet yaklasiminda kendini acaba hamilemiyim diye sorgulama piskoloji cok önemli canim. Gec olsun güc olmasin sabiir hepimizin ihtiyaci olan sey.

kızlar sımdı degerımı ınternetten ogrendım. 267,4 sırayla degerlerım 17,63.267 nasıl sızce cokmu yuksek hemen hemen 3 bucuk katına cıkmıs yanı ıkı gunde 3 kat cok sevındım yaaa ben 150 beklıyodum dr da 100 3-4 gune 1000 olcak heralde allahım sızlerede yastasın ınss bu mutlulukları canlarım benım cok keyfım yerıne geldı coook sevındım cooook

Canim gözün aydin, hersey mükemmel gidiyo şuan çok şükür çok sevindim

Back