• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

günaydın kıslarrr.canommm hayırlı olsun canım.inşallah sağlıkla kucağına alırsın.darısı tüm bacişlerimin başına olsun :))ben bugün biraz daha iyiyim.

dalinn salı günü yaptırdığım testte değer 625.56 çıkmıştı.iyi değilmi bu değer?

ıyı ne kelıme mukemmellllll tatlımm sahane.sen benden 3-4 gun onde gıdıyosun sanırım.bnmde 267,4 cıktı en az 2 gun olmalı aramızda

hersey cok guzel gıdıyo allah sonunuda hayırlı etsın ınss:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ıyı ne kelıme mukemmellllll tatlımm sahane.sen benden 3-4 gun onde gıdıyosun sanırım.bnmde 267,4 cıktı en az 2 gun olmalı aramızda

hersey cok guzel gıdıyo allah sonunuda hayırlı etsın ınss:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

inşallah canım benim.Allah sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin inşallah.tüm bacişlerimde bebişlerine kavuşsun inşallahhhhhhh:nazar:

benım yumurtam catalrken uzayan cınsten akıntım oldu.ve beraberınde sol yumurtalıgımda agır olmak uzere karın bolgem de agrı ve sancı sonra carsamba gecesı bırden kesıldı agrılarım ve cok az seffaf akıntım oldu anladımkı yumurtladım persembede malum ılıskı oldu.ama ılıskıden sonra akıntım oladı hıc ama kupkuruydumm.malum ılıskıden 1 hafta sonra akıntılarım basladı beyaz renklı bazen az beyaz bazende su gıbı kokusuz ve renksız ve akıntıyla bırlıkte rahımde cekılmeler basladı sankı goz seyırmesı gıbı ve ara ara hafıf batmalar ve gaz sancısı.o gun ıcıme dogdu rahme yerlestıgı ınankı.ve o gunden ıtıbaren 4-5 gun o cekılmeler devam ettı ve bıttı yerını sancı ya goguslerdekı hafıf mor damarlara gaz sancısına ve karın agrısına bıraktı bırde ılıskıden 1 hafta sonra gecede 5 sefer wc ye kalkıyordum ben.ama o dollenme asamasında hıc akıntım olmadı kupkuruydum.suan ıse cıddı anlamda akıntım var gunde 3 kez camasırımı degsıtırıyorum su gıbı renksız kokusuz sankı adet olmus gıbı hıssedıyorum yada altıma etmıs gıbı.

ama en onemlı belırtı rahımde cekılme goguslerın hassaslasmaya baslaması ve sık ıdrara cıkma.anıden gıren karın agrısı kasık sancısı ayaga kalktıgımda 20 snye suren bı sancı sonra gecıyo.akıntı yavas yavas artıyo ılıskıden 1 hafta sonra az az basladı suan dahadada fazlalastı.suan kuruyum dıye endıse etme cunku normal bebek rahme tutundugunda baslıyo akıntılar.
Sağolasın canım..Şu an ne kuru ne ıslak..İkisinin ortası gibiyim..Sadece belim ağrıyor hafiften..Daha vaktim var anlamak için o zaman...:)

günaydın arkadaşlar
size bişey danışacam lütfen yardımcı olun...şu ana felaket şekilde hastayım boğazım şişmiş ve nezleyim doktora gitmem ve ilaç almam lazım :2: ama daha adetimin 24. günü uzun zamandır bebek düşünüyoruz ben riske atma istemiyorum ne yapmalıyım???????
cevaplarınızı bekliyorummm.....

canım biz şimdi nediyelimki önemli bi konu bu sonuçta
ama eğer hamilemiyim acaba diyosan bence önce bi kan testi yaptır sonra doktora gidip ilaç kullan
yada gittiğin doktora böyle 1 ihtimalden bahset..

canım gunaydın, ne yaptın erik isini??

kuzum ben sabh test yaptım sen ve belus ıcın:) esek kadar tek cızgı cıktı o kadar kalındı ki tek cızgı bir ara benle dalga gecıolar sandım:):) cizginin kalınlıgına sinirlendim solenerek hazırlanıyorum, aynen sunları soluyorum ; sok sok gozumun ıcıne kadar uzat o kalın cızgıyı ıı ce anlıyım hamıle olmadıgımı:):)

bebeğim eşim bugün erik işini çözecek..
bu arada olsun en azndan şimdi kafan daha rahat olmadımı şimdi tek isteyimiz biran önce adet olman ve hormon testlerini yaptırman..

bu arada gecikmelerindende doktoruna bahsetmeyi unutma tatlım..

canım biz şimdi nediyelimki önemli bi konu bu sonuçta
ama eğer hamilemiyim acaba diyosan bence önce bi kan testi yaptır sonra doktora gidip ilaç kullan
yada gittiğin doktora böyle 1 ihtimalden bahset..

bebeğim eşim bugün erik işini çözecek..
bu arada olsun en azndan şimdi kafan daha rahat olmadımı şimdi tek isteyimiz biran önce adet olman ve hormon testlerini yaptırman..

bu arada gecikmelerindende doktoruna bahsetmeyi unutma tatlım..

normalde gecikmem olmaz ama soliyim tabi bilsin adam:)

Benimde kurtajdan sonra tarıh degısır dedıler takıp edemıyorum kac gun gıderım kacgun hesaplamam lazım dıye beklıyorum ne zaman adet olacam?normalde adetımın ılk gununden sayarsak 27 gun 28 gun surerdı cok duzenlıydı ama yıkandıgım gunden sayarsak kı ben hep oyle sayıyordun 22 gun falan suruyordu.sımdı sadede geleyım:)) bu ay 9 martta adet oldum tekrar edetımı ne zaman beklıyeyım? kurtaj dengemı bozdu ama ben bu ay adet olmak ıstemıyoooooooooomm bananee:((((

Günaydin baciiim, unutmadim seni gördümmm ama firsatim olmadi kiz yogun bi basladim sabaha suan is yerindeyim isler relax bugün o yüzden kisa bi girebiliyom canikom:) Bacim eger hala düzenli geldigini düsünücek olursak yani 28 gün olsa dönemin 7.4. Adet görmen gerekiyo canim, ki insallah gelemzzz insallah Hamishim dersin vallahi cok süperr olur;) aglama canim aglama sana seker veriicem dicem ama oda masraf simdi sen iyisimi aglama sadece :))))))))))))))))

Günaydın kızlar cumartesi doktordan randevu aldım bakalım bebeişimi görebilcezmi

hadi bakalım inşalah göreceksin canım allahın izniyle günaydın bu arada..

normalde gecikmem olmaz ama soliyim tabi bilsin adam:)

söyle bebeğim söyle...

hayaletim casperim sen bugün nasılsın bakalım kullanıyosun değilmi progestanı..

hadi bakalım inşalah göreceksin canım allahın izniyle günaydın bu arada..

söyle bebeğim söyle...

hayaletim casperim sen bugün nasılsın bakalım kullanıyosun değilmi progestanı..

güldencimm selam canım.evet pogestanı kullanıyorum.bugün daha iyiyim canikom.inşallah günler geçtikçe daha iyi olacağız Allah ın izniyle :))

olma sen adet gelsn bebişşşş:

emosum 1 aya mahsus ola bilir böyle şyler mevsimsel ve sitres ola bilir oyüzden yine tekrar ederse araştır ozaman doktoruna sormalısın bence..
benimde hep normal 4 gün süren adetim çocuk düşünmeye başladığımda 6 7 gün sürmeye başlamıştı..

Bende mevsimsel odlugunu düsündüm gerci canim ama yinede iste hedefimiz bebish oldugu icin düsünüyo insan , zaten benim normal adetim 7 gün sürüyo, ondan sasirdim. Biraz piskolojikde sanirim benimkisi bünye kafayi yemeye basladi :))) Bilgilerin icin tsk canim sagolasin eger biadhaki ayda aynisi olursa gidicem doktora.

Son düzenleme:
sımdı bazı testler var 2 saat sonra cıkar ama progestan fsh gıbı testler 3-4 gunden once cıkmıyo

valla tatlım ben sabah erkenden kan vermiştim öğleden sonra hepsi çıkmıştı.saat 3-4 gibi

o zaman ben gidip kan veririm sabah artıkın doktoru arayıp öğrenirim sonucu, amaaann telden de hiç sevmiom bu işleri ya gozelrının içine bakmam lazım doktorun:):)

Günaydin sekerim , test yaptinmi ?
yaptım canım, beklediğim gibi negatif.

Dee get ordan saat kac hee kahvaltıyı soruyo bız horozlarla beraber yaptık kahvaltıyı:)) nerdesın sen aslında sana ceza var dusunuyem gebesın dıye teyt gecmıyorum belkı bıraz hafıfı olabılır hmm ne olsaa kahvaltını et kahveler senden benımkı orta olsun yanında cıkolata:)) hadı bakalım yok öyle kaytarmak.

kizim bana belesci diyosun ama sende masallah kendini Hürrem Sultan zannediyon:)) analdik belki hamish olabilirsin ihtimalin var ama dur bakalim daha simdiden binme tepemize :))))

Back