- Konu Sahibi pembemasal
- #14.701
Benimde kurtajdan sonra tarıh degısır dedıler takıp edemıyorum kac gun gıderım kacgun hesaplamam lazım dıye beklıyorum ne zaman adet olacam?normalde adetımın ılk gununden sayarsak 27 gun 28 gun surerdı cok duzenlıydı ama yıkandıgım gunden sayarsak kı ben hep oyle sayıyordun 22 gun falan suruyordu.sımdı sadede geleyım:)) bu ay 9 martta adet oldum tekrar edetımı ne zaman beklıyeyım? kurtaj dengemı bozdu ama ben bu ay adet olmak ıstemıyoooooooooomm bananee(((
olma sen adet gelsn bebişşşş:
ahada kalk borusunu duyan gelıyooo korktunuz dımı gece gelene kahvaltı yok cezalısınız gulden cayımı tazelermısın canım o gec gelenler kıskansın hıııııı:)))
Sagol canim benim ama ben hamish oldugumdan süphelenmedim acikcasi cünkü 3 gün baya bi kanamam oldu benim korkum düzenim kariscak diye dengesiz gelince hesaplar tutmicak:) bende mevsimlere yordum aslindada bi sormak istedim yinede cok sagol canim benim
emosum 1 aya mahsus ola bilir böyle şyler mevsimsel ve sitres ola bilir oyüzden yine tekrar ederse araştır ozaman doktoruna sormalısın bence..
benimde hep normal 4 gün süren adetim çocuk düşünmeye başladığımda 6 7 gün sürmeye başlamıştı..