- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi pembemasal
- #14.641
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım kaç günde bir regli oluyorsunn.... bu kaçıncı günün yumurtalama olduuu
9ay selam canım nasılsın.sana bişi soracam hamiş kaldığını öğrendiğinde yine de lekenmelerin oldumu
tatlim ya ben hamile degilim ki :) ama cok hosuma gitti bu sorun. bir an kendimi hamile gibi hissettim :)
hayırlısı olsun canım moral bozmak yokkkkk
canım sağlık olsun uzulmeee
hayır.uzulmek yokkk nısan ayında kalacaksın ınsss gelecek bebegın
tatlim ya ben hamile degilim ki :) ama cok hosuma gitti bu sorun. bir an kendimi hamile gibi hissettim :)
Canım ya üzülme diycem ama ben bile üzüldüm gerçekten Ama biliyorsun bu üzüntü geçecek bir iki güne, sadece umudunu ve enerjini kaybetme, çok başındasın bu bebek sürecinin biliyorsun yani bazılarına olsa da öyle ha deyince olmuyor bu bebekler.. İnşallah izmirimin havası sana iyi gelir, taptaze ve keyifli dönersin aramıza..
Belki de dediğimiz gibi annesinin doğum günün bekliyordu senin bebiş gelmek için.. Sakın, üzülme benim güzel arkadaşım..
bende adet olacam galiba hani yine de insan konduramıyor.küçük küçük kahverengimsi gelmeye başlıyor hep böyle oluyor.napalım olmazsa bi daha ki aya hem nisan ayında hamiş kalırsam inşallah tahmini doğum günü benim doğum günümle aynı çıkıyor çok hoşuma gitti.bende kendimi böyle teselli edeyim artık bu ay:))
ya canim cok sagol. insallah senden hamile oldugun haberini alirim. cok ihtiyacim var buna! evet biliyorum gecicek. gecen ay da cok hevesim kacmisti ama bir sure sonra yenden heveslenmistim. esim de ruyasinda bebegimiz oldugunu gormus cok mutlu olmus. yazik o da istiyor. insallah Allh'im fazla bekletmez bizi.
bu arada sabah atesim dusmustu. anladim ordan gelecegini. peceteye pembelik geldi. devami gelmeyince yine umutlandim test yaptim ama negatif. simdi de butun belirtiler gecti. sanki hic olmamis gibi. bakalim ne zaman sokulecek. her zaman pembe akinti gelir en gec yarim saat sonra baslardi. gelsin diye kostum, zipladim ama yok gelmiyor :)
keske dogum gunumde gelse yaa cok guzel olurrr
Hadi bakalim bu aydan butun umudum sensin. dualarim seninle :26:
bende adet olacam galiba hani yine de insan konduramıyor.küçük küçük kahverengimsi gelmeye başlıyor hep böyle oluyor.napalım olmazsa bi daha ki aya hem nisan ayında hamiş kalırsam inşallah tahmini doğum günü benim doğum günümle aynı çıkıyor çok hoşuma gitti.bende kendimi böyle teselli edeyim artık bu ay:))
İnşallah yakında olacaksın hayatım:) Nasılsın? nasıl oldun?
:)) güzel olurdu aslında , ömür boyu beraber kutlardınız:) Hayırlısı olsun tatlım..:) Gelirse de üzme kendini, bende elim yüreğimde bekliyorum valla, her an gelecek gibi hissediyorum.. İnşallah uzun sürmez bu bekleyişlerimiz..
ya canim cok sagol. insallah senden hamile oldugun haberini alirim. cok ihtiyacim var buna! evet biliyorum gecicek. gecen ay da cok hevesim kacmisti ama bir sure sonra yenden heveslenmistim. esim de ruyasinda bebegimiz oldugunu gormus cok mutlu olmus. yazik o da istiyor. insallah Allh'im fazla bekletmez bizi.
bu arada sabah atesim dusmustu. anladim ordan gelecegini. peceteye pembelik geldi. devami gelmeyince yine umutlandim test yaptim ama negatif. simdi de butun belirtiler gecti. sanki hic olmamis gibi. bakalim ne zaman sokulecek. her zaman pembe akinti gelir en gec yarim saat sonra baslardi. gelsin diye kostum, zipladim ama yok gelmiyor :)
keske dogum gunumde gelse yaa cok guzel olurrr
Hadi bakalim bu aydan butun umudum sensin. dualarim seninle :26:
Allah allah ya , ama bu da ilginç hayatım.. Yani belki bu yerleşme kanaması denen şeyi yaşıyorsundur, inşallah da öyledir. Bu arada bildiğim kadarıyla öyle bir durumda idrar testi sonuç vermiyormuş, yerleşme kanaması varsa yani.. Hani boş yere de umutlandırmak istemiyorum ama ne bileyim kırmızılar tam gelene kadar insan da umut bitmiyor, kendi adına da arkadaşları adına da:))
Ben de bekliyorum hayatım, yarın benim asıl büyük günüm, bakalım bütün gün ha geldi ha gelecek diye bakındım ama akıntıdan başka birşey yok şimdilik.. İnşallah diyorum bekliyorum, olmadı denemeye devam:)
Ben de bugün bir arkadaşımın hamile haberini aldım bana moral oldu, uzun zamandır uğraşıyorlardı nihayet olmuş 3 ayı bitirmiş bile:) Bizim de olacak yani tatlım, kaçarı yok:)
:)) Aslında yarın ama ben 30 diye ekledim kendimi , hani 1 gün gecikme payı bıraktım:) nasıl ümit olcam kuzum sana olayım valla çok isterim, inşallah da olurum:))Banu, cuma di mı senin bat? İnşallah hayırlısı olur arkadasım. Sen hamile kalırsan ben çok ümitleneceğim kendim için. Ne alaka dersen öyle iste haydi bakalım Banu, görelim seni
Ahahahahaha:) Muhteşem bir teselli ödülü olmuş, afiyet bal şeker olsun:) benim de sevdiğim dondurmalarım hazır dolapta, yarın kırmızılar gelirse dondurmalarımla başbaşa saatler geçirme planım var:))ben kendimi nasil teselli ettigimi soyleyeyim: ozsutten cikolatali kanas + frambuazli pasta
inşallah canım benim senden de hayırlı haberler alırız
canım senin doğum günün ne zaman benim 3 ocak.
canım senle aynı adet dönemini yaşıyoruz şimdi hatırladım senin yumurtlama ne zaman olmuştu.bende bu ay ovulasyon testi alacam artık.