- Konu Sahibi pembemasal
- #14.161
Özlemcim aynı sınavlardan geçmişiz..daha doğrusu sen başarıyla geçmişsin..
sıra bende..
inşallah bende bu sınavı alnımın akıyla geçerim..eşim bu konuda kimseden destek görmüyor..
ne varsa kendimde var diyip yuvamız için çırpınırsa ne ala..ama benim artık gücüm yok..birkez daha gururumu ayaklarının altına veremem..
berceste güzel demişsin canım,bende annemde ablamda aynı düşünüyoruz...bencede şuanda çırpınıyor..
çünkü onun bilgiği dolunay sen ablamı niye arıyosun diye paşayı arayacaktı ve tongaya basacaktı..
sonuçta ne olursa olsun yine ben aramış olacaktım..
beni tahrik etmeye çalışıyor kendince..
daha önceki tartışmalarımızda bana akıllı ol,yumuşakbaşlı ol,bende seninle öyle geçinirim diyor..ancak ozaman bebeği hakedermişim....madem bukadar dikkafalıyım neden boşamıyrsun diye soruyorumm yine kaçıp gidiyor..
evin taksitleri daha bitmedi ondan herhalde..
bilmiyorum kızlar aldatma,yalan dolan olmadığı sürece ben yuvamı yıkmak istemem..ama sadece bunlar değilmiş yuvayı yıkan..
ortak düşünememekte önemli...yaşlarımız ufak değil..enazından çocuk fikrinde buluşmamız lazımdı ama okadar inatki
bunu bile çok görüyor bana..
neyse topiğin havasını ağırlaştırdım...sonra yine konuşuruz kızlar..
size hayırlı yumurtlamalar:)
inşallah yumoşlarınızın içinde minnik civcivleriniz olur:)

inşallah bende bu sınavı alnımın akıyla geçerim..eşim bu konuda kimseden destek görmüyor..
ne varsa kendimde var diyip yuvamız için çırpınırsa ne ala..ama benim artık gücüm yok..birkez daha gururumu ayaklarının altına veremem..
kıss cööössperrr agzın bal yesin. bende aynını soluom. evet yuva yıkmak kolay degil biliom ben ama olmaz guzelim olmaz böle buuuuu. ayy ben biliorum senin kafanda dolasanları, aksamları evde bır basına o caresizligi, o psikolojiyi. aglıcam bak sımdı. sana yazık canım benımm. gıden senden gıdıoo. ne dıorum sevıyosa gıttıgın zman anlıcak ve kapına gelecek. . tamam sustum daha konusmucam. yurecigim cok acıdı, maziyi hatırladım. Allah vere de cabuk gece sonra adama satasıom yıne
berceste güzel demişsin canım,bende annemde ablamda aynı düşünüyoruz...bencede şuanda çırpınıyor..
çünkü onun bilgiği dolunay sen ablamı niye arıyosun diye paşayı arayacaktı ve tongaya basacaktı..
sonuçta ne olursa olsun yine ben aramış olacaktım..
beni tahrik etmeye çalışıyor kendince..
daha önceki tartışmalarımızda bana akıllı ol,yumuşakbaşlı ol,bende seninle öyle geçinirim diyor..ancak ozaman bebeği hakedermişim....madem bukadar dikkafalıyım neden boşamıyrsun diye soruyorumm yine kaçıp gidiyor..
evin taksitleri daha bitmedi ondan herhalde..
bilmiyorum kızlar aldatma,yalan dolan olmadığı sürece ben yuvamı yıkmak istemem..ama sadece bunlar değilmiş yuvayı yıkan..
ortak düşünememekte önemli...yaşlarımız ufak değil..enazından çocuk fikrinde buluşmamız lazımdı ama okadar inatki
bunu bile çok görüyor bana..
neyse topiğin havasını ağırlaştırdım...sonra yine konuşuruz kızlar..
size hayırlı yumurtlamalar:)
inşallah yumoşlarınızın içinde minnik civcivleriniz olur:)

ben herşeyi tersten okuyan birisiyimdir canım
senin durumuu okudum çok üzüldüm emin ol bizde bazen senin yaşadıklarını
senin kadar ağır olmasada yaşıyoruz
bencede gitmesi iyi olmuş biraz kafa dinlersin
ve benim sana tavsiyem bir yılda sürse bu durum sakın arama ve boşanma davası açma
evet hepimizin içinde bebek özlemi var ama bu senin benliğinden öte değil
zaten o yakında yanaşır sana ama sakın sakın
sen arama dediğin gibi kullaılmışlık zor eşin evliliği bilememiş
sorumluluk almayıda becerememiş
akıllanacaktır ablanı aradığına göre şuan çırpınıyo bence
haddim olmadan akıl verdim ama yaşanmışlıklar söyletiyor be güzelim