• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

hiç umudum yok tatlım..maalesef yanlış bi koca seçtim anne olabilmek için...
çalışma yapmaktan eriniyor,neyse zaten çalışmlar bitti sonsuza kadar..
belki ilerde evlat edinirim..bebeksiz yapamam ben yaa

dolunaycım hayırdır tatlım.. ne bu umutsuzluk.. kocanla bi sorun mu var canım benim...

kıssssssssssssssssssss, sen nabıon, nasılsın, iimisin. accık anlat bakimm

nabımm özlemcim,aynıyız..hatta daha beteriz,senden sonra barışmıştık(benim adım atmalarımla)tekrar kavga ettik
ama şimdi baya baya malları bölelim falan diyorum ciddiyyetimi anlasın diye..eve gelme dedim gelmiyor..
paçalarıda tutuştu ama ölüyorda adım atmıyor yaa..insan bi gönül alır ya..alamıyosan ver mahkemeye..oda yok..:50:
valla napiyim bilemedim...

Son düzenleme:
MART Listesiii....:)

:nazar:

derda_ = HAMİLEEEE :49: :nazar:
Beysal = HAMİLEEEEE :49: :nazar:
nersan = HAMİLEEEE :49: :nazar:
ramrod = HAMİLEEEE :49: :nazar:
buca2006 = HAMİLEEEE...:49: :nazar:
furtadoo = 5 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
kullanilmayannick = 6 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
pozitifenerji = 8 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
emos_musti = 11 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
gulden59 = 9 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
ahirimsin_S = 1 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
nurdansvs = 10 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
elvan_byz = 8 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
nariko = 18 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
smilet = HAMİLEEEE :49: :nazar:
mustafaATA = 15 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
hayaletcasper = 26 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
elifyesiller = 15 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
organiksekerr = 19 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
ebirhim = 20 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
dalin26 = 24 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
yaseku = HAMİLEEEE :49: :nazar:
sfsfs = 21 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:

yasenyasar = 9 Mart
sayee = 10 Mart
mononokez = 11 Mart
haver87 = 13 Mart
kadriye_33 = 18 Mart
lkmnftm = 21 Mart
Aeroplain = 23 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
hazelrose = 24 Mart
yazçiçeği = 25 Mart
YinNgYaNg = 25 Mart
canommmm = 26 Mart İnşallah hamiş:)
nesedavut = 26 Mart
hayal_hayal = 28 Mart
melzanur = 30 Mart
Banu_K = 30 Mart
9ay = 30 Mart
hayatcokzor = 30 Mart
zytin = 30 Mart
sunaardar = 30 Mart
ozgezeren = 30 Mart İnşallah hamiş:)
belfü = 30 Mart
ebru_1907 = 31 Mart
dilayy
srg
sevilco
alakadar
mcan84
dilekkk88 1 nisan
dundun 2 nisan
safizin 7 nisan
lalinda : 20 Nisan
2baa
irmegan
chanel88
jadore232
sema84
umuttt
ncinar
yaprak__
mavusbebek

berceste = 5 Mart Nisana İnşallah..
tulins = 6 Mart Nisana inşallah..
mukut31 = 7 Mart Nisana İnşallah..
blgts = 1 Mart Nisana İnşallah..
ruveyda12 = 5 Mart Nisana İnşallah..
sesise = 19 Mart Nisana İnşallah..
lata = 9 Mart Nisana İnşallah..
Berrak = 8 Mart Nisana İnşallah..
7VerenGul = 3 Mart Nisana İnşallah..
Oflu = 11 Mart Nisana İnşallah..
yasamım = 8 Mart Nisana İnşallah..
ay_nur = 6 Mart Nisana İnşallah..
asiia = 8 Mart Nisana İnşallah..
YAPRAK15 = 10 Mart Nisana İnşallah..
elabebek = 13 Mart Nisana İnşallah..
romaroma = 12 Mart Nisana İnşallah..
fgak = 12 Mart Nisana İnşallah..
yalel = 11 Mart Nisana İnşallah..
siyahkugu = 15 Mart Nisana İnşallah..
okkesa = 14 Mart Nisana İnşallah..
ness66 = 15 Mart Nisana İnşallah..
goonnca = 12 Mart Nisana İnşallah..
miniciik = Nisana İnşallah..
aqua_83 = 12 Mart Nisana İnşallah..
edaerdugan = 17 Mart Nisana İnşallah..
kara_gül = 17 Mart Nisana İnşallah..
meriyyy = 19 Mart Nisana İnşallah..
esra9923 = 21 Mart Nisana İnşallah..
gül_sen = 18 Mart Nisana İnşallah..
gamze3737 = 18 Mart Nisana İnşallah..
ilkbhr = 16 Mart Nisana İnşallah..
tusemim = 19 Mart Nisana İnşallah..
manolyax = 24 Mart Nisana İnşallah..
ofpufya = 21 Mart Nisana İnşallah..
ebneha = 22 Mart Nisana İnşallah..
fulyaky = 20 Mart Nisana İnşallah..
NarMik = 11 Mart Nisana İnşallah..
vitamin87 = 9 Mart Nisana İnşallah..
simsiyah83 = 4 Mart Nisana İnşallah..
gunes8 = 6 Mart Nisana İnşallah..
tuhfe = 11 Mart Nisana İnşallah..
ege83 = 3 Mart Nisana İnşallah..
elibeses = 20 Mart Nisana İnşallah..
h_n86 = 22 Mart Nisana İnşallah..
kelam = 23 Mart Nisana İnşallah..
belus = 24 Mart Nisana İnşallah..
pinarosm = 25 Mart Nisana İnşallah..
ayseem = 30 Mart Nisana İnşallah..
_Emosh_ = 21 Mart Nisana İnşallah..
güney = Nisana İnşallah..
glchn = Nisana İnşallah..
yasmminn = Nisana İnşallah..
canCicegim = Nisana İnşallah..

nabımm özlemcim,aynıyız..hatta daha beteriz,senden sonra barışmıştık(benim adım atmalarımla)tekrar kavga ettik
ama şimdi baya baya malları bölelim falan diyorum ciddiyyetimi anlasın diye..eve gelme dedim gelmiyor..
paçalarıda tutuştu ama ölüyorda adım atmıyor yaa..insan bi gönül alır ya..alamıyosan ver mahkemeye..oda yok..:50:
valla napiyim bilemedim...

eve gelmioda nere gidio, babasının evine gidiosa sormuolarmı, oglum nedir bu durum? napıosunuz die. senin ailenin haberi var mı?

masallah masallah cok hamisimiz varrr:))))))

derda_ = HAMİLEEEE :49: :nazar:
Beysal = HAMİLEEEEE :49: :nazar:
nersan = HAMİLEEEE :49: :nazar:
ramrod = HAMİLEEEE :49: :nazar:
buca2006 = HAMİLEEEE...:49: :nazar:
furtadoo = 5 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
kullanilmayannick = 6 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
pozitifenerji = 8 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
emos_musti = 11 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
gulden59 = 9 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
ahirimsin_S = 1 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
nurdansvs = 10 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
elvan_byz = 8 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
nariko = 18 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
smilet = HAMİLEEEE :49: :nazar:
mustafaATA = 15 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
hayaletcasper = 26 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
elifyesiller = 15 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
organiksekerr = 19 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
ebirhim = 20 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
dalin26 = 24 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
yaseku = HAMİLEEEE :49: :nazar:
sfsfs = 21 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:

yasenyasar = 9 Mart
sayee = 10 Mart
mononokez = 11 Mart
haver87 = 13 Mart
kadriye_33 = 18 Mart
lkmnftm = 21 Mart
Aeroplain = 23 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
hazelrose = 24 Mart
yazçiçeği = 25 Mart
YinNgYaNg = 25 Mart
canommmm = 26 Mart İnşallah hamiş:)
nesedavut = 26 Mart
hayal_hayal = 28 Mart
melzanur = 30 Mart
Banu_K = 30 Mart
9ay = 30 Mart
hayatcokzor = 30 Mart
zytin = 30 Mart
sunaardar = 30 Mart
ozgezeren = 30 Mart İnşallah hamiş:)
belfü = 30 Mart
ebru_1907 = 31 Mart
dilayy
srg
sevilco
alakadar
mcan84
dilekkk88 1 nisan
dundun 2 nisan
safizin 7 nisan
lalinda : 20 Nisan
2baa
irmegan
chanel88
jadore232
sema84
umuttt
ncinar
yaprak__
mavusbebek

berceste = 5 Mart Nisana İnşallah..
tulins = 6 Mart Nisana inşallah..
mukut31 = 7 Mart Nisana İnşallah..
blgts = 1 Mart Nisana İnşallah..
ruveyda12 = 5 Mart Nisana İnşallah..
sesise = 19 Mart Nisana İnşallah..
lata = 9 Mart Nisana İnşallah..
Berrak = 8 Mart Nisana İnşallah..
7VerenGul = 3 Mart Nisana İnşallah..
Oflu = 11 Mart Nisana İnşallah..
yasamım = 8 Mart Nisana İnşallah..
ay_nur = 6 Mart Nisana İnşallah..
asiia = 8 Mart Nisana İnşallah..
YAPRAK15 = 10 Mart Nisana İnşallah..
elabebek = 13 Mart Nisana İnşallah..
romaroma = 12 Mart Nisana İnşallah..
fgak = 12 Mart Nisana İnşallah..
yalel = 11 Mart Nisana İnşallah..
siyahkugu = 15 Mart Nisana İnşallah..
okkesa = 14 Mart Nisana İnşallah..
ness66 = 15 Mart Nisana İnşallah..
goonnca = 12 Mart Nisana İnşallah..
miniciik = Nisana İnşallah..
aqua_83 = 12 Mart Nisana İnşallah..
edaerdugan = 17 Mart Nisana İnşallah..
kara_gül = 17 Mart Nisana İnşallah..
meriyyy = 19 Mart Nisana İnşallah..
esra9923 = 21 Mart Nisana İnşallah..
gül_sen = 18 Mart Nisana İnşallah..
gamze3737 = 18 Mart Nisana İnşallah..
ilkbhr = 16 Mart Nisana İnşallah..
tusemim = 19 Mart Nisana İnşallah..
manolyax = 24 Mart Nisana İnşallah..
ofpufya = 21 Mart Nisana İnşallah..
ebneha = 22 Mart Nisana İnşallah..
fulyaky = 20 Mart Nisana İnşallah..
NarMik = 11 Mart Nisana İnşallah..
vitamin87 = 9 Mart Nisana İnşallah..
simsiyah83 = 4 Mart Nisana İnşallah..
gunes8 = 6 Mart Nisana İnşallah..
tuhfe = 11 Mart Nisana İnşallah..
ege83 = 3 Mart Nisana İnşallah..
elibeses = 20 Mart Nisana İnşallah..
h_n86 = 22 Mart Nisana İnşallah..
kelam = 23 Mart Nisana İnşallah..
belus = 24 Mart Nisana İnşallah..
pinarosm = 25 Mart Nisana İnşallah..
ayseem = 30 Mart Nisana İnşallah..
_Emosh_ = 21 Mart Nisana İnşallah..
güney = Nisana İnşallah..
glchn = Nisana İnşallah..
yasmminn = Nisana İnşallah..
canCicegim = Nisana İnşallah..

hayırlı uğurlu olsun yeni hamış arkadaşlar.. maşallah liste çok güzel.. Allah bekleyen arkadaşlara nasip etsin banucum.....

dolunaycım hayırdır tatlım.. ne bu umutsuzluk.. kocanla bi sorun mu var canım benim...

tatlım benim sorunum un ta kendisi kocam..

belkide kurtuluşumdur ayrılmak ama çok zor be kızlar..
böyle yaşamakta zor...beni arayamıyor,kötü konuşuyormuşum,ablamı arıyor,boşancaz demiş
ama hala beni sorup duruyormuş...
kaçgündür evde tek uyuyorum ve işe gidiyorum,insan bukadar vicdansız olurmu?

güya ona emanetim...git evden dediysek düşünsün diyeydi..dolunay neden bukadr sinirleniyor diye düşünmeye sevk etmek istedim ama adam kaçtı...
neyine güveniyor bilmiyorum kızlar..
bir daha benim gibisini bulmasına bulamaz..neden böyle erkekler?her türlü durumuna göre şekil aldı hayatım..
vardiya dedi,vardiyalarına göre yaşadım,gezdirmiyosun beni demedim..çocuk dedim vakti var dedi..
o dedim sonra dedi bu dedim yarın dedi..yetti benimde canıma yaa..bişeyide ortak istesek dişimi kırıcam

böyle yaşamakta zor...beni arayamıyor,kötü konuşuyormuşum,ablamı arıyor,boşancaz demiş

güya ona emanetim...git evden dediysek düşünsün diyeydi..dolunay neden bukadr sinirleniyor diye düşünmeye sevk etmek istedim ama adam kaçtı...
bir daha benim gibisini bulmasına bulamaz..neden böyle erkekler?her türlü durumuna göre şekil aldı hayatım..
vardiya dedi,vardiyalarına göre yaşadım,gezdirmiyosun beni demedim..çocuk dedim vakti var dedi..
o dedim sonra dedi bu dedim yarın dedi..yetti benimde canıma yaa..bişeyide ortak istesek dişimi kırıcam

canım benim Allah ne veriyorsa hayırlısını versin kocanında çocuğunda,, çok zor bi durum canım..inşallah en yakın zamanda atlatırsın..

off ben tecrübelerime dayanarak soluyorum. bir musibet bşin nasihtten iidir. laftan anlamayanın hakı kötektir. al eşyalarını annene babana git durumu anlat. işi ciddiye bindirsinler. bak o zaman sen 360 derece dönenleri. ben yapım aynısını, çoookcektim anlattım sana. ama şimdi sanki yeni evli gibiyim. eger eşinin sna sevgisi varsa bu hareketinle aklı başına gelecektir. yok sa bu devarn böle gidecek ama o da cok zorrr:(((

eve gelmioda nere gidio, babasının evine gidiosa sormuolarmı, oglum nedir bu durum? napıosunuz die. senin ailenin haberi var mı?

masallah masallah cok hamisimiz varrr:))))))

ayyy ailesinde kalıyor,evde bide yeni gelin var yaa..düşüncesiz bunlar..o kıza acıyorum valla..
kayınvalidemleri hiç sorma canım,2hafta önce babasıyla konuşmuştum durum böyle diye..arkadan anası bi çemkirdi..

ayy yok böyle bişey...nasıl seviyesiz bir insanmış,resmen tiksindim böyle bir kadının oğluyla olmaktan..

neyse akşama anlattım annene tek kelime bile etmeden annen koptu dedim..

sana bağırmaya hakkı yok dedi..sadece bukadar..
hakkımı savunmayacakmısın dedim..okadar bağırışı çağırışı yutayım mı dedim?cvp yok..
ben annene cvp verirsem çok kötü olur dedim,neyse aramadım o kadını,okadar seviyesizleşemicem..

annede olsa haddini bilsin,elinkızına nasıl bağırır öyle yaa..oğlunu şikayet etmeme bozulmuş..

ayyy ailesinde kalıyor,evde bide yeni gelin var yaa..düşüncesiz bunlar..o kıza acıyorum valla..
kayınvalidemleri hiç sorma canım,2hafta önce babasıyla konuşmuştum durum böyle diye..arkadan anası bi çemkirdi..

ayy yok böyle bişey...nasıl seviyesiz bir insanmış,resmen tiksindim böyle bir kadının oğluyla olmaktan..

neyse akşama anlattım annene tek kelime bile etmeden annen koptu dedim..

sana bağırmaya hakkı yok dedi..sadece bukadar..
hakkımı savunmayacakmısın dedim..okadar bağırışı çağırışı yutayım mı dedim?cvp yok..
ben annene cvp verirsem çok kötü olur dedim,neyse aramadım o kadını,okadar seviyesizleşemicem..

annede olsa haddini bilsin,elinkızına nasıl bağırır öyle yaa..oğlunu şikayet etmeme bozulmuş..

nasıl sinirim zıplıo bi bilsen

off ben tecrübelerime dayanarak soluyorum. bir musibet bşin nasihtten iidir. laftan anlamayanın hakı kötektir. al eşyalarını annene babana git durumu anlat. işi ciddiye bindirsinler. bak o zaman sen 360 derece dönenleri. ben yapım aynısını, çoookcektim anlattım sana. ama şimdi sanki yeni evli gibiyim. eger eşinin sna sevgisi varsa bu hareketinle aklı başına gelecektir. yok sa bu devarn böle gidecek ama o da cok zorrr:(((

canım annemler şuanda ablamlarda ve işime uzakta oturuyorlar..zaten h.sonları işçıkışı gidiyorum..
orda kalıyorum..evlenirken kimsenin rahatını bozmadım canım...ne babası ne anası, hiç birşey için emek vermediler..
düğün takısı masrafları hep eşimle biz borçlandık,sadece babası ev için kredi çekti,taksitlere yardımcı oldu.okadar..

bende evi ödüyorum hemde baya hatrı sayılır bir meblag...

28yaşında evlendim..kariyerimi herşey kurmuştum..özgüvenm tavandı..herişin üstesinden gelirdim geldimde ama çok yıprandım..

mahçup bi gelin değilim ben,erkek gbi her işe atlıyorum..evin erkeğiyim desem yeridir..

annem zaten biliyor durumu..babamda kısa süre önce büyük bir kaza atlattı şimdi evde dinleniyor..
ona söylesem üzülecek,iş ciddiye binene kadar söyleyemem...hem annemlerin yapacağı bişey yokki..
gittik kendimiz evlendik..yuva kurmak daha zordu..yıkması ise eğer iki tarafta isterse 8saniye sürüyor:(:43:

nasıl sinirim zıplıo bi bilsen

sakin ol özlemcim..arkadaşın hepsini hakediyor..ona nasıl muameleler ettiğimi görseniz yüzüme tükürürsünüz..
her kavgada altın tepsilerle sundum kendimi..karı koca arasında gurur olmaz dedim..
nasıl olmaz yaa?bal gibi olur..zamanında sürtmedim burnunu..aşk evliliği yaptım ben..kıyamadım onu üzmeye..
ama o beni evde tek başıma bıraktığı yetmezmiş gibi ailesine karşıda koruyamıyor..
yazıklar olsun diyorum tek.

canım annemler şuanda ablamlarda ve işime uzakta oturuyorlar..zaten h.sonları işçıkışı gidiyorum..
orda kalıyorum..evlenirken kimsenin rahatını bozmadım canım...ne babası ne anası, hiç birşey için emek vermediler..
düğün takısı masrafları hep eşimle biz borçlandık,sadece babası ev için kredi çekti,taksitlere yardımcı oldu.okadar..

28yaşında evlendim..kariyerimi herşey kurmuştum..özgüvenm tavandı..herişin üstesinden gelirdim geldimde ama çok yıprandım..

mahçup bi gelin değilim ben,erkek gbi her işe atlıyorum..evin erkeğiyim desem yeridir..

annem zaten biliyor durumu..babamda kısa süre önce büyük bir kaza atlattı şimdi evde dinleniyor..
ona söylesem üzülecek,iş ciddiye binene kadar söyleyemem...hem annemlerin yapacağı bişey yokki..
gittik kendimiz evlendik..yuva kurmak daha zordu..yıkması ise eğer iki tarafta isterse 8saniye sürüyor:(:43:

biliom canım anlattın hepsini daha once, bende aynı senin gibiydim. sazan her şeye atlayup hallediodum. hee şimdi de yapıorum ama caktırmadan. takpteyğim herşeyi ama o bana kalmadan halledio. ben sadece biliorum psikolojini de durumunu da. bu botyle gitmez . üstelik bir de cocuk istiyorsun. iç huzuru lazım sana, kendin huzlurlu olucaksın ki bebegine de geçsin. lutfen ii dusun. kmse senden kıymetli değil

kızlarrr inanmayacaksınız ama şuan yumurtluyorummmmmm:52::52::52::52:

sakin ol özlemcim..arkadaşın hepsini hakediyor..ona nasıl muameleler ettiğimi görseniz yüzüme tükürürsünüz..
her kavgada altın tepsilerle sundum kendimi..karı koca arasında gurur olmaz dedim..
nasıl olmaz yaa?bal gibi olur..zamanında sürtmedim burnunu..aşk evliliği yaptım ben..kıyamadım onu üzmeye..
ama o beni evde tek başıma bıraktığı yetmezmiş gibi ailesine karşıda koruyamıyor..

dolunay yazdıklarını hem kızarak hemde üzülerek okuyorum tatlım.. çok yıpranmışsın,, inşallah herşey başa döner de aranız düzelir canım ya,, özlemin gibi yeni evliymişsiniz gibi olursunuz canım...

evet aynen oyle benım kuzende 18 yıllık evlıdı mahkemede 4 dk ıcınde bosandık dedı....anlasmalı bosanma oldu onların allah kımsenın basına vermesın dedıgın gıbı yuva kurmak cok zor yıkılmasıda bır okadar zordur bence...

hayırlısı olsun canım. ben sana onceden de anlattım sımdı de soluorum. sen en iyisini bilirsin. dikkatlı dusun ona gore karar ver her konuda

Back