- Konu Sahibi pembemasal
- #14.121
canım annemler şuanda ablamlarda ve işime uzakta oturuyorlar..zaten h.sonları işçıkışı gidiyorum..
orda kalıyorum..evlenirken kimsenin rahatını bozmadım canım...ne babası ne anası, hiç birşey için emek vermediler..
düğün takısı masrafları hep eşimle biz borçlandık,sadece babası ev için kredi çekti,taksitlere yardımcı oldu.okadar..
bende evi ödüyorum hemde baya hatrı sayılır bir meblag...
28yaşında evlendim..kariyerimi herşey kurmuştum..özgüvenm tavandı..herişin üstesinden gelirdim geldimde ama çok yıprandım..
mahçup bi gelin değilim ben,erkek gbi her işe atlıyorum..evin erkeğiyim desem yeridir..
annem zaten biliyor durumu..babamda kısa süre önce büyük bir kaza atlattı şimdi evde dinleniyor..
ona söylesem üzülecek,iş ciddiye binene kadar söyleyemem...hem annemlerin yapacağı bişey yokki..
gittik kendimiz evlendik..yuva kurmak daha zordu..yıkması ise eğer iki tarafta isterse 8saniye sürüyor
Allah sabir versin yasadiklarin kolay degil ama ozlem bacimin dedigi gibi duzeltmeye calis yinede yani elinden geleni yap resti mi cekiyosun karsilikli oturup konusuyomusunuz ben yinede sabirli ol derim sabrin sonu selamettir insallah kolay kurulmuyor yuva ama kolay bitebiliyor bir hafta sonu bas basa biyerlere gitseniz herkesten uzak sevginizin farkina varmak icin belki ne bilim ((((