• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

İlkbhr napıyoo, söktü mü acaba kırmızıları meraktayım?

Bi de Yaleli özledim ben yahu..

Belli olmaz onun sağı solu, nasılsa off pozisyonda şimdi, zorunlu tatilde diye öyle yaparım böyle yaparım diye atıp tutuyo da olablir:) yeni deneme dönemi gelsin o zaman görücez ne kadar akıllanmış:))) Di mi beluşummmm, balım, çöreğim??:))

ben sordum calısma donemın ne zman dıe. artık takmıomus. doktoru bunları dusunme relax ol demıs. om da ne zaman canım ısterse dio: bende senın canın isteğine kaldıysa zor olur o iş dedim:):) bakalımm

ben sordum calısma donemın ne zman dıe. artık takmıomus. doktoru bunları dusunme relax ol demıs. om da ne zaman canım ısterse dio: bende senın canın isteğine kaldıysa zor olur o iş dedim:):) bakalımm

Ahahahahahaha:)) eyvahlar olsun o zaman, beluşa acil afrodizyak içirmeye başlamamız lazım..:)))

Ahahahahahaha:)) eyvahlar olsun o zaman, beluşa acil afrodizyak içirmeye başlamamız lazım..:)))

artık bilmorum tatalım içirmek mim lazım komple afrodizyağa yatırıp bir kaç gun bekletmekmi lazım:))))

kizlari sizleri cok öpüyorumm, ben kacar, sohbetiniz bol olsun güzel haberlerle dolsun görüsmek üzere ;))

gorusutuz tatlım kenine ii bak

SEVGİLİ BACİŞLERİM,anca mantıklı düşünmeye başladım.Ben ne kadar da aptalca davranmışım şu son 1 haftadır.Burda hamile kalmak için çırpınan sizleri görürken,yok idrarda az çıktı yok kanda çok değer çok çıktı diye mızmızlanıp durdum.halbuki düne kadar bende sizlerin arasındaydım.anlayacağınız valla şımarıklıklarım için kusura bakmayın kıslar.valla insan birden kendini fena kaptırıyo.ama fazlasıda iyi olmuyo.ben kendime gıcık oldum valla böyle davrandığım için...eminim bu hallerimi mazur görmüşsünüzdür..sizleri çok sevdiğimi unutmayınız lüften.burda iyi kötü herbişeyi paylaşıyoruz.birbirimize destek oluyoruz.benim yaptığım sanki nispet yapmaya benzedi.sakın böyle düşünmeyin bacişler.şuan duygusala bağlamış vaziyeteyim :43:

SEVGİLİ BACİŞLERİM,anca mantıklı düşünmeye başladım.Ben ne kadar da aptalca davranmışım şu son 1 haftadır.Burda hamile kalmak için çırpınan sizleri görürken,yok idrarda az çıktı yok kanda çok değer çok çıktı diye mızmızlanıp durdum.halbuki düne kadar bende sizlerin arasındaydım.anlayacağınız valla şımarıklıklarım için kusura bakmayın kıslar.valla insan birden kendini fena kaptırıyo.ama fazlasıda iyi olmuyo.ben kendime gıcık oldum valla böyle davrandığım için...eminim bu hallerimi mazur görmüşsünüzdür..sizleri çok sevdiğimi unutmayınız lüften.burda iyi kötü herbişeyi paylaşıyoruz.birbirimize destek oluyoruz.benim yaptığım sanki nispet yapmaya benzedi.sakın böyle düşünmeyin bacişler.şuan duygusala bağlamış vaziyeteyim :43:

hayaletcim caspercim.. seni kim cimciklediyise iyi yapmış aklın başına gelmiş,, tatlım tabiki anlatcaksın içindeki durumunu nispet falan yaptığını zaten hiç düşünmüyoruz.. bizim derdimiz.. siz kendi kendinizi yiyorsunuz.. bebişleriniz iyi herşey yolunda ama siz stres yaparak sorun cıkartıyorsunuz.. hayırlısı ile inşallah Allahın izniye bebişlerinizi alcaksınız sağlıkla kucağınıza... aferin bak yola gelmişin bitanem....hoş bu durumunda pek hayra alamet değil ama duygusala bağlamışsın:X))) canım stres yok bebişler var artık taammı:))))

Ahahahahaha:) hayaletim alemsin yahu:) niye şımarıklık olsun niye yanlış anlayalım:) Biz sadece sen endişe etmeyi bırak tadını çıkar hamişliğinin istiyoruz, yoksa yani sonuna kadar şımarabilir evham yapabilir, bize de bunları günler geceler boyunca anlatabilirsin bebeğim, takma kafana öyle şeyleri ve yanlış anlamaz kimse seni burda, öyle düşünme lütfen:)

OOOO senle ısımız var bu surecte. kendıne kendıne kurmussun kuzum ya. yok ole bişi ne alakası var. sen sıkıntını anlatıon bizde dinlioss alalalla. bak sen neler dusunmuz uzulmus. :):) deliiiiiiiiii

Nihat H. hocanın programında meryem suresini okumaktan bahsetmişler komşularım dinlemiş sabah. Bir kadın bağlanmış tşk etmek için. 5 aylık hamileymiş. Meryem suresini okumuş hamile kalmış. Aklımda kalmıştı yazayım dedim. Duamlarım sizle .........inşallah bebislerimize kavusuruz Amin

Nihat H. hocanın programında meryem suresini okumaktan bahsetmişler komşularım dinlemiş sabah. Bir kadın bağlanmış tşk etmek için. 5 aylık hamileymiş. Meryem suresini okumuş hamile kalmış. Aklımda kalmıştı yazayım dedim. Duamlarım sizle .........inşallah bebislerimize kavusuruz Amin

ben bu ay okumuştum meryem suresini..ama yumurtlama günlerinde kaytarmalar olunca

tabi doğal olarak bebekte gelmedi..hani toprağı havalandırır,tohum eker,sonrada el açarak dua edersiniz yaa..
işte o dua kabul olur..tohum atmazsan dua bile kurtaramaz işte:43:

ben bu ay okumuştum meryem suresini..ama yumurtlama günlerinde kaytarmalar olunca

tabi doğal olarak bebekte gelmedi..hani toprağı havalandırır,tohum eker,sonrada el açarak dua edersiniz yaa..
işte o dua kabul olur..tohum atmazsan dua bile kurtaramaz işte:43:

Oyle dusunme canim Allah buyukutur Ol diyince olur basta saglikli olsun hayilri olsun da gelir elbede icini ferha tut sen

Pembemasal, nasılsın tatlımmm????

Dolunay, hoşgeldin tekrar:) yolunda mı herşey bacım?:)

Oyle dusunme canim Allah buyukutur Ol diyince olur basta saglikli olsun hayilri olsun da gelir elbede icini ferha tut sen

hiç umudum yok tatlım..maalesef yanlış bi koca seçtim anne olabilmek için...
çalışma yapmaktan eriniyor,neyse zaten çalışmlar bitti sonsuza kadar..
belki ilerde evlat edinirim..bebeksiz yapamam ben yaa

tatlım ben okuyorum şuan 8 gün kaldı.. inşallah şifa olur..

Back