- Konu Sahibi pembemasal
- #14.081
Yasasınnn yanlız degilim:))))))
hehehhe degilisin tatlim ))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yasasınnn yanlız degilim:))))))
Belli olmaz onun sağı solu, nasılsa off pozisyonda şimdi, zorunlu tatilde diye öyle yaparım böyle yaparım diye atıp tutuyo da olablir:) yeni deneme dönemi gelsin o zaman görücez ne kadar akıllanmış:))) Di mi beluşummmm, balım, çöreğim??:))
İlkbhr napıyoo, söktü mü acaba kırmızıları meraktayım?
Bi de Yaleli özledim ben yahu..
hehehhe degilisin tatlim ))
ben sordum calısma donemın ne zman dıe. artık takmıomus. doktoru bunları dusunme relax ol demıs. om da ne zaman canım ısterse dio: bende senın canın isteğine kaldıysa zor olur o iş dedim:):) bakalımm
Ahahahahahaha:)) eyvahlar olsun o zaman, beluşa acil afrodizyak içirmeye başlamamız lazım..:)))
kizlari sizleri cok öpüyorumm, ben kacar, sohbetiniz bol olsun güzel haberlerle dolsun görüsmek üzere )
SEVGİLİ BACİŞLERİM,anca mantıklı düşünmeye başladım.Ben ne kadar da aptalca davranmışım şu son 1 haftadır.Burda hamile kalmak için çırpınan sizleri görürken,yok idrarda az çıktı yok kanda çok değer çok çıktı diye mızmızlanıp durdum.halbuki düne kadar bende sizlerin arasındaydım.anlayacağınız valla şımarıklıklarım için kusura bakmayın kıslar.valla insan birden kendini fena kaptırıyo.ama fazlasıda iyi olmuyo.ben kendime gıcık oldum valla böyle davrandığım için...eminim bu hallerimi mazur görmüşsünüzdür..sizleri çok sevdiğimi unutmayınız lüften.burda iyi kötü herbişeyi paylaşıyoruz.birbirimize destek oluyoruz.benim yaptığım sanki nispet yapmaya benzedi.sakın böyle düşünmeyin bacişler.şuan duygusala bağlamış vaziyeteyim
SEVGİLİ BACİŞLERİM,anca mantıklı düşünmeye başladım.Ben ne kadar da aptalca davranmışım şu son 1 haftadır.Burda hamile kalmak için çırpınan sizleri görürken,yok idrarda az çıktı yok kanda çok değer çok çıktı diye mızmızlanıp durdum.halbuki düne kadar bende sizlerin arasındaydım.anlayacağınız valla şımarıklıklarım için kusura bakmayın kıslar.valla insan birden kendini fena kaptırıyo.ama fazlasıda iyi olmuyo.ben kendime gıcık oldum valla böyle davrandığım için...eminim bu hallerimi mazur görmüşsünüzdür..sizleri çok sevdiğimi unutmayınız lüften.burda iyi kötü herbişeyi paylaşıyoruz.birbirimize destek oluyoruz.benim yaptığım sanki nispet yapmaya benzedi.sakın böyle düşünmeyin bacişler.şuan duygusala bağlamış vaziyeteyim
Nihat H. hocanın programında meryem suresini okumaktan bahsetmişler komşularım dinlemiş sabah. Bir kadın bağlanmış tşk etmek için. 5 aylık hamileymiş. Meryem suresini okumuş hamile kalmış. Aklımda kalmıştı yazayım dedim. Duamlarım sizle .........inşallah bebislerimize kavusuruz Amin
ayy ben bi hamile kalsam hayırlısyla bilbortlara yazdıracam ayoll ne diyonuz siz
ben bu ay okumuştum meryem suresini..ama yumurtlama günlerinde kaytarmalar olunca
tabi doğal olarak bebekte gelmedi..hani toprağı havalandırır,tohum eker,sonrada el açarak dua edersiniz yaa..
işte o dua kabul olur..tohum atmazsan dua bile kurtaramaz işte
Nihat H. hocanın programında meryem suresini okumaktan bahsetmişler komşularım dinlemiş sabah. Bir kadın bağlanmış tşk etmek için. 5 aylık hamileymiş. Meryem suresini okumuş hamile kalmış. Aklımda kalmıştı yazayım dedim. Duamlarım sizle .........inşallah bebislerimize kavusuruz Amin
Oyle dusunme canim Allah buyukutur Ol diyince olur basta saglikli olsun hayilri olsun da gelir elbede icini ferha tut sen
ayy ben bi hamile kalsam hayırlısyla bilbortlara yazdıracam ayoll ne diyonuz siz