• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Kizlarrrrrrrrr naber napiyosunuz guzel haberler var arada masalllaaaaaahhhh Rabbim herkesin bebegini korusun. Benisorarsaniz mide bulantisi kusmam yok midem donuo geceleri sadece skintili oluo ter basiyo basim donuyo filan. Bendeki en buyuk belirti gogus agrisi 8.hafta oldu hala memislerim davul gibi:)))) cok zor bisey heran doktora gitmek istiyorum ya yine bisey olduysa diye sonra kendimi bi cimcikliyorum yeter ama aaaaaaa diyorum kendime geiyorum falan filan pek salagim anliycaginiz:) ehueheuhe:1::3:

Hayatim gayet normal bunlar ama icini ferah tutmaya bak kendine zarari , bak dalinle Hayaletcaspere onlar hic panik oluyolarmi canim :))))) ama tahmin ediyorumki bizlerde öle olurduk hamish olsak. Sen bari tutabiliyosun kendini bazi arkadslar var onlar kendilerini biliyo onlar mesela hala test yapma pesindeler hamile olmalarina ragmen:)))

kıssslargebelik testleri hakkında bi yazı buldum.belki bi işe yarar.

Eczanelerde satılan testler güvenilir midir?
Bu testlerde iki sorun vardır: Öncelikle bu testler idrardaki beta HCG'yi saptadıklarından adet gecikmesinin bir hafta ile 10 gün sonrasına kadar gerçekleşmeyebilir.
Diğer bir sorun da LH adı verilen ve ovulasyonun yönetiminden sorumlu olan hormon yapısal olarak beta HCG'ye çok benzer ve özellikle eski teknolojiyle çalışan testler LH'yı beta HCG sanarak yanlış bir şekilde gebeliğin pozitif çıkmasını sağlayabilirler. Bu tür testler özellikle LH'nin yumurtlamadan önceki fizyolojik yükseldiği dönemde uygulandıklarında pozitif sonuç vererek yanıltabilirler. Bu yüzden piyasadan satın aldığınız testin özellikleri hakkında bilgi edinmeniz ve mümkün olan her durumda klinik veya hastanelerde kullanılan hassas testleri yaptırmanız daha uygundur.

bak bunu ögrenmek iyi oldu en azindan secici davraniriz atest alirken . Sagol tatlim paylasimin icin

canım ben çok test yapan biri değilim zaten günü geçerse belki yaparım.. sağolsun günü geçmeden gününde oluyomda.. en son adet günümde test yapmaya kalktım, tam idrarımı aldım.. selpağa kan geldi.. oldum yani:)) revamıydı bu bana tatlım :(( bundan sonra bayağı bi günü geçmeden asla yapmam..

aynen öle canim baya bi gecsin öle yapmalis testleri, onlardan öncesi moral bozup yada heveslenmekten baska bi ise yaramiyo canim, ayy cok yasadim o anlari bir an kendimi gördüm:(((( tabiikide reva degil canim yaaa, aam napalim bu istede bi hayir vardir diyoruz artik , cailsmalara devam tatlim, en kisa zamanda insallahhhh hamishiz deriz bizlerde

Hayatim gayet normal bunlar ama icini ferah tutmaya bak kendine zarari , bak dalinle Hayaletcaspere onlar hic panik oluyolarmi canim :))))) ama tahmin ediyorumki bizlerde öle olurduk hamish olsak. Sen bari tutabiliyosun kendini bazi arkadslar var onlar kendilerini biliyo onlar mesela hala test yapma pesindeler hamile olmalarina ragmen:)))

:27: hımmmm sankim kulaklarım çınladı benim hahahahah :))

Kızlaaaaaaaaaaaaar, ben geldiiiiiiiiiiiiim:)))
3 saatlik görüşmeden çıktım geldim, 10 nisanda dil seviye sınavına gireceğim, bu arada 2 tip kurs varmış, biri klasik eğitim diğeri modern eğitim veriyor, hangisine gitmek istediğime karar vereceğim. kadın bana 2.yi önerdi, üniversite mezunu ve daha sosyal insanlar tercih ediyormuş size uygun olur dedi, öyle klasik sınıf ders yok, oyunlar, danslar, görsel metaryeller ve grup sohbetleriyle öğretme metodu uyguluyorlarmış keyifli duruyor. konuk öğrenci olarak derslerine katılıp öyle de karar verebilirsin dediler, öyle yapıcam sanırım.. eh bu durumda hala daha izmire bilet alamıyorum, bu kurs işini belirlememiz lazım önce..

Bu arada, görüşmeye giderken bi başladı benim karın kasık ağrıları çok fenaydı, hani adet başlayınca olur ya, gelmeye başlamıştır ama tam sökmemiştir böyle kıvrandırır, aynen öyleydim, ıslaklık da hissetmeye başlayınca eyvah dedim eve gidene kadar batacak üstüm başım, allahtan uzun kazak kaban vardı üzerimde, uçlarını çekiştire çekiştire oturup, eve öyle döndüm, koştum tuvalete hemen ped falan koymaya ama bir cacık yok, akıntı var sadece.. gerçi daha 2 günüm var kırmızıların gelmesine ama yani dışardeyken tamam dedim geldi , moralim bozuldu hatta o derece..

Neyse işte benim havadisler bu kadar şimdilik:) geçmişi bir okuyup dönüyorum bakayım kimler neler yapmış:)

hosgeldin tatlim, hadi hayirlisi olsun canim hem is hem bebish icin, allah gönlüne göre versin. Yanliz tatlim moralini bozmak istemiyorum ama aynisi bendende oldu adet görmeden önce benimkisi gecikmisti bile 3 gün:( insallah seninkisi gelmez insallah hamishsindir ama cok umut edipte sonra hayal kirikligina ugrama diye diyorum canim.

her ağızdan bi ses çıkıyo ya delircem ya fenalık geldi başlıcam işşine şiştim ayyyy offffffffffffffff herkes kraldn kıralcı yeminle çok biliyolar ya burnunu sokuyolar her işe offffffffff
kimi dövsemde rahatlasam :( :27:

aaamaann valla sizi okurken bende siyirdim he gülerken isimleri karsitridim canimyaaa kusura bakma Bercesteye yazicaktim :)))) kafa birakmadiniz kiz bende:)) ama amca kizinin da iy olduguna sevindim ögrenmis oldum bari :)))) ;)

canımsın yaaa çok güldüm sağolasın

amcamınkızı taburcu edilmiş fotoğrafını göstermişler bebeğin
valla zorrrrrrrr Allah kiimmseye vermesin inşallahh
ama herkes görürünce ne yaparız diye düşünüyorlarbebek çok kötüymüş
Allah hepimize hayırlısını versin
sağol ilgin için mucckkkk

kısmet canım herseyın hayırlısı

o bana da oluo bazen, bişi diil bir tek cizgiyi gorunce sinirleniorum teste bagrıorum:)))))))))))))

yemin ederim bende diyorum, positif ciksan nolur sanki tek cizgi tek cizgi nereye kadar, bikeresinde öle bi kaptirimisim ki kendimi esim telefonda birisyle kavga ediyorum zanetti:))

Kızlaaaaaaaaaaaaar, ben geldiiiiiiiiiiiiim:)))
3 saatlik görüşmeden çıktım geldim, 10 nisanda dil seviye sınavına gireceğim, bu arada 2 tip kurs varmış, biri klasik eğitim diğeri modern eğitim veriyor, hangisine gitmek istediğime karar vereceğim. kadın bana 2.yi önerdi, üniversite mezunu ve daha sosyal insanlar tercih ediyormuş size uygun olur dedi, öyle klasik sınıf ders yok, oyunlar, danslar, görsel metaryeller ve grup sohbetleriyle öğretme metodu uyguluyorlarmış keyifli duruyor. konuk öğrenci olarak derslerine katılıp öyle de karar verebilirsin dediler, öyle yapıcam sanırım.. eh bu durumda hala daha izmire bilet alamıyorum, bu kurs işini belirlememiz lazım önce..

Bu arada, görüşmeye giderken bi başladı benim karın kasık ağrıları çok fenaydı, hani adet başlayınca olur ya, gelmeye başlamıştır ama tam sökmemiştir böyle kıvrandırır, aynen öyleydim, ıslaklık da hissetmeye başlayınca eyvah dedim eve gidene kadar batacak üstüm başım, allahtan uzun kazak kaban vardı üzerimde, uçlarını çekiştire çekiştire oturup, eve öyle döndüm, koştum tuvalete hemen ped falan koymaya ama bir cacık yok, akıntı var sadece.. gerçi daha 2 günüm var kırmızıların gelmesine ama yani dışardeyken tamam dedim geldi , moralim bozuldu hatta o derece..

Neyse işte benim havadisler bu kadar şimdilik:) geçmişi bir okuyup dönüyorum bakayım kimler neler yapmış:)
kizzzzzzzzzzz sen hamissin bencee hadi bakalimmmmm :) ramrod demisti dersin:))):3::3::3::3::3::3:

geliyo valla ama damla damla lekelenmeler ama günlük ped idare etmez mesela malesef bugün yine normal pede döndüm :(

bu çok yanlış canım durumun özel bence
benim ilk ara kanamamda gittim ve rahim duvarı kalınlaşması olduğunu öğrendim ve önceinde de çok sağlıklı bir
adet döngüm vardı
inşallah önemli bişey yoktur ama başa gelmeyince bana bişey olmaz diyenlerdenim bende
lütfen artık dr git kendi selametin için bebeğim:26:

arkadaslar gunaydin! bu sabah da bir bas agrisi ile uyadim. belki ben sabah bulantisi degil de sabah bas agrisi yasiyorum olamaz mi :)
agri kesici almayayim diye cok direndim ama dun aksam minoset aldim. olmaz olmaz agri kesici aldigim ay olur! bebek icin ugrasiyoruz ama arada hastaliklar agrilar oluyor. kullanabilecegimiz guvenli agrikesici var mi diye arastirdim da hamilelikte minoset oneriyorlarmis. bu konuda baska bir bilgisi olan var mi?
Başağrısı hamilelikte olabiliyor tatlım:) Ben de minoset diye biliyorum diğer ilaçlarla ilgili bilgim yok.. Çok da merak ediyorum seni bu arada, nasıl oldun bugün diye;)

günaydın arkadaşlar ben dün kan tahlili yaptırdım ve sonucum 1000.00 yazıyodu 5 haftalık sanırım netten araştırdım sizce bu değer iyimidir bilen var mı

TEBRİKLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER:) Gözün aydın tatlım, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..:nazar:

kızlar günaydın ....

Ben galiba hamileyim , bu sabah evde test yaptım ikinci çizgi çok netti aynı 1.çizgi gibi gözüküyor ,
çok şaşırdım :52: testim ucuz bişeydi eğer testte bi hata yoksa hamileyim dimi ?

Hadi bakalım hayatım, dörtgözle sonucunu bekliyoruz, inşallah harika haberlerle dönersin, çok umutlandım ama ben senin adına:)

banu nun bugun görüşmesi vardı değşilmi, kurs - iş bunları konusacaktı. kaçta acaba. umarım donup bize de anlatması için vakti olur

Özlemmmmm, yavyummmm, öldürdün beni yine:))) 25 liralık teste işemeli mi işememeli mi polemiğini çok başarılı buldum bacım:)) özlemişim valla seni çok :))

Beluş, kızım hamile kadına sürtünmüycen bebeeeem, kocişe sürtüncen, hamile kadına sürtünmekle olmuyor bebiş biliyorsun:)))))

Özlemmmmm, yavyummmm, öldürdün beni yine:))) 25 liralık teste işemeli mi işememeli mi polemiğini çok başarılı buldum bacım:)) özlemişim valla seni çok :))

Beluş, kızım hamile kadına sürtünmüycen bebeeeem, kocişe sürtüncen, hamile kadına sürtünmekle olmuyor bebiş biliyorsun:)))))

ben işeyemem acırım:):):):) bende osledimmm cookk.
merak etme belus akıllanmıs gibi duruo tatlım:)))

kizzzzzzzzzzz sen hamissin bencee hadi bakalimmmmm :) ramrod demisti dersin:))):3::3::3::3::3::3:

:))) inşallah hayatım.. Valla ama emosh un da dediği gibi, arada böyle oyunlar oynayabiliyor bünyemiz bize,çok umutlanmamak lazım ama yine de tabii kırmızı gelene kadar ümit bitmiyor:))

Hayalet, dalin, yahu valla ne kadar pimpiriklisiniz siz yahu:))) Herşey yolunda rahat olun.. tadını çıkarın işte hamişliğin..:))

canımsın yaaa çok güldüm sağolasın

amcamınkızı taburcu edilmiş fotoğrafını göstermişler bebeğin
valla zorrrrrrrr Allah kiimmseye vermesin inşallahh
ama herkes görürünce ne yaparız diye düşünüyorlarbebek çok kötüymüş
Allah hepimize hayırlısını versin
sağol ilgin için mucckkkk

offf allah sabir versin tatlim :((( amiiiiinnnnn kimseyi evlat acisiyla terbiye etmesin yüce rabbim. kiymamam masum yavruya yaa, allahim sen bi mucizede su masum yavruya ver insallah acisini gösterme ailesine insallah , hayirlisi olsun yinede canim benim, gelismelerden haberdar edersen cok sevinirim , valla aklima fena takildi. Hayirli haberler vermeni beklicem canim öpüyorum

her ağızdan bi ses çıkıyo ya delircem ya fenalık geldi başlıcam işşine şiştim ayyyy offffffffffffffff herkes kraldn kıralcı yeminle çok biliyolar ya burnunu sokuyolar her işe offffffffff
kimi dövsemde rahatlasam :( :27:

karsidan gelen ilk kisiyi döv sekerim, mazeretim var asabiyim ben dersin:))))n hehehe

ben işeyemem acırım:):):):) bende osledimmm cookk.
merak etme belus akıllanmıs gibi duruo tatlım:)))

Belli olmaz onun sağı solu, nasılsa off pozisyonda şimdi, zorunlu tatilde diye öyle yaparım böyle yaparım diye atıp tutuyo da olablir:) yeni deneme dönemi gelsin o zaman görücez ne kadar akıllanmış:))) Di mi beluşummmm, balım, çöreğim??:))

Back