• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Kizlarrrrrrrrr naber napiyosunuz guzel haberler var arada masalllaaaaaahhhh Rabbim herkesin bebegini korusun. Benisorarsaniz mide bulantisi kusmam yok midem donuo geceleri sadece skintili oluo ter basiyo basim donuyo filan. Bendeki en buyuk belirti gogus agrisi 8.hafta oldu hala memislerim davul gibi:)))) cok zor bisey heran doktora gitmek istiyorum ya yine bisey olduysa diye sonra kendimi bi cimcikliyorum yeter ama aaaaaaa diyorum kendime geiyorum falan filan pek salagim anliycaginiz:) ehueheuhe:1::3:

ramrodcum sen kendini sık sık cimcikle bence, tatlım biraz rahat olun lütfen ya,, stres yapıyorsunuz olmuyor böle... ne güzel hamişsin Allah sağlıklı doğumlar nasıp etsin.. canım benim sakin sakin.. cimcik cimcik...

valla baslarda her denemede verdim dicem kalp krizi gecirkcesin:)) artik vermiyorum bacim, gectim o günleri artik, zaten testi bile yaparken artik ne icin yapiyosan sonucu zaten biliyosun deyipte yapiyorum:)

canım ben çok test yapan biri değilim zaten günü geçerse belki yaparım.. sağolsun günü geçmeden gününde oluyomda.. en son adet günümde test yapmaya kalktım, tam idrarımı aldım.. selpağa kan geldi.. oldum yani:)) revamıydı bu bana tatlım :(( bundan sonra bayağı bi günü geçmeden asla yapmam..

emoshhhhhh hatlar karıştı kız ben iimde amca kızının bebişide ii :)(:):):):):):):

aaamaann valla sizi okurken bende siyirdim he gülerken isimleri karsitridim canimyaaa kusura bakma Bercesteye yazicaktim :)))) kafa birakmadiniz kiz bende:)) ama amca kizinin da iy olduguna sevindim ögrenmis oldum bari :)))) ;)

ramrodd kısss sende bize benzeme bacım yaaa :)) ben ve dalin resmen tet manyağı olduk çıktık :27:

canim gecen evde bi tane erken gebelik testi buldum bi yapiyim bari dedim:)))) idrara testi sokar sokmaz 2. cizgi morardi resmen ne bekledim ne ettim ay dedim ne rahat biseymisss bi mutlu oldum bi mutlu oldm:):1::1::1:

kıssslargebelik testleri hakkında bi yazı buldum.belki bi işe yarar.

Eczanelerde satılan testler güvenilir midir?
Bu testlerde iki sorun vardır: Öncelikle bu testler idrardaki beta HCG'yi saptadıklarından adet gecikmesinin bir hafta ile 10 gün sonrasına kadar gerçekleşmeyebilir.
Diğer bir sorun da LH adı verilen ve ovulasyonun yönetiminden sorumlu olan hormon yapısal olarak beta HCG'ye çok benzer ve özellikle eski teknolojiyle çalışan testler LH'yı beta HCG sanarak yanlış bir şekilde gebeliğin pozitif çıkmasını sağlayabilirler. Bu tür testler özellikle LH'nin yumurtlamadan önceki fizyolojik yükseldiği dönemde uygulandıklarında pozitif sonuç vererek yanıltabilirler. Bu yüzden piyasadan satın aldığınız testin özellikleri hakkında bilgi edinmeniz ve mümkün olan her durumda klinik veya hastanelerde kullanılan hassas testleri yaptırmanız daha uygundur.

napıyoruzzzz kan testi yapıyoruzzzz:)))

Kızlaaaaaaaaaaaaar, ben geldiiiiiiiiiiiiim:)))
3 saatlik görüşmeden çıktım geldim, 10 nisanda dil seviye sınavına gireceğim, bu arada 2 tip kurs varmış, biri klasik eğitim diğeri modern eğitim veriyor, hangisine gitmek istediğime karar vereceğim. kadın bana 2.yi önerdi, üniversite mezunu ve daha sosyal insanlar tercih ediyormuş size uygun olur dedi, öyle klasik sınıf ders yok, oyunlar, danslar, görsel metaryeller ve grup sohbetleriyle öğretme metodu uyguluyorlarmış keyifli duruyor. konuk öğrenci olarak derslerine katılıp öyle de karar verebilirsin dediler, öyle yapıcam sanırım.. eh bu durumda hala daha izmire bilet alamıyorum, bu kurs işini belirlememiz lazım önce..

Bu arada, görüşmeye giderken bi başladı benim karın kasık ağrıları çok fenaydı, hani adet başlayınca olur ya, gelmeye başlamıştır ama tam sökmemiştir böyle kıvrandırır, aynen öyleydim, ıslaklık da hissetmeye başlayınca eyvah dedim eve gidene kadar batacak üstüm başım, allahtan uzun kazak kaban vardı üzerimde, uçlarını çekiştire çekiştire oturup, eve öyle döndüm, koştum tuvalete hemen ped falan koymaya ama bir cacık yok, akıntı var sadece.. gerçi daha 2 günüm var kırmızıların gelmesine ama yani dışardeyken tamam dedim geldi , moralim bozuldu hatta o derece..

Neyse işte benim havadisler bu kadar şimdilik:) geçmişi bir okuyup dönüyorum bakayım kimler neler yapmış:)

umutlanma tabide hiç belli olmaz şekerim ya nasip hadi bakalım :)

kısmet canım herseyın hayırlısı

valla baslarda her denemede verdim dicem kalp krizi gecirkcesin:)) artik vermiyorum bacim, gectim o günleri artik, zaten testi bile yaparken artik ne icin yapiyosan sonucu zaten biliyosun deyipte yapiyorum:)

o bana da oluo bazen, bişi diil bir tek cizgiyi gorunce sinirleniorum teste bagrıorum:)))))))))))))

3 saatlik görüşmeden çıktım geldim, 10 nisanda dil seviye sınavına gireceğim, bu arada 2 tip kurs varmış, biri klasik eğitim diğeri modern eğitim veriyor, hangisine gitmek istediğime karar vereceğim. kadın bana 2.yi önerdi, üniversite mezunu ve daha sosyal insanlar tercih ediyormuş size uygun olur dedi, öyle klasik sınıf ders yok, oyunlar, danslar, görsel metaryeller ve grup sohbetleriyle öğretme metodu uyguluyorlarmış keyifli duruyor. konuk öğrenci olarak derslerine katılıp öyle de karar verebilirsin dediler, öyle yapıcam sanırım.. eh bu durumda hala daha izmire bilet alamıyorum, bu kurs işini belirlememiz lazım önce..

Bu arada, görüşmeye giderken bi başladı benim karın kasık ağrıları çok fenaydı, hani adet başlayınca olur ya, gelmeye başlamıştır ama tam sökmemiştir böyle kıvrandırır, aynen öyleydim, ıslaklık da hissetmeye başlayınca eyvah dedim eve gidene kadar batacak üstüm başım, allahtan uzun kazak kaban vardı üzerimde, uçlarını çekiştire çekiştire oturup, eve öyle döndüm, koştum tuvalete hemen ped falan koymaya ama bir cacık yok, akıntı var sadece.. gerçi daha 2 günüm var kırmızıların gelmesine ama yani dışardeyken tamam dedim geldi , moralim bozuldu hatta o derece..

Neyse işte benim havadisler bu kadar şimdilik:) geçmişi bir okuyup dönüyorum bakayım kimler neler yapmış:)

oo süpermis, bende burda soruodum seni bu kızın gorusmesi kaçtaydı die. hadi bakalım sekerim yeni bir donem baslıo senin icin. Rastgelee:)))))))

aminnnnnnnnnnnnnn ama azaltmam lazım artık gerçi benim kan değerlerim kaç defa ölçüldü dr lar hep diyoki normal bir kadına göre çok çok ii kan değerlerin bebek için hazırsın dio ama olsun azaltmak lazım artık ben hergün muhakkak içiyorum

sen hazirsin ama senin bebish pek hazir degil daha anlasilan tatlim, seni masus bekletiyo :)
canikom bendede ayni ayni sorun var cay ve kahve hele kahve yani muhakkak 2-3 fincan icioyrum günde hele bide calisinca dahada cok oluyo bu, azaltmak gerekiyo evette insan bisey olmadan pek vaz gecemiyo , simdi hamish olsayim aninda düsünmezdim keserdim, böle vazgecemiyorum kolay kolay napim.

dogum yaptım oda sessizdi oglumun erayımın sesi eksikti bi tek diye bi yazı arkadas yasadıklarını anlatmıs ama mahvoldum gercekten hamişler nolur siz okumayın canım lütfen

ayy dün eceli de bunu diyodu iste ben okumadim okumak istemedim cok etkileniyorum böle seylerden , felaket biseymis hassas olanlar okumasin bence:((((

hoşgeldin banuşummmm.sen herşeyi başarırsın canım.ben inanıyorum.allah yardımcın olsun inşallah :))

hoşgeldin şeker hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah kurs
bu arada gelmez inşallah kırmızılarrrr

ayy dün eceli de bunu diyodu iste ben okumadim okumak istemedim cok etkileniyorum böle seylerden , felaket biseymis hassas olanlar okumasin bence:((((

aynen canım ben zaten cok duygusalım bazen hastaneye gittigimde kendimi unutup ordakilere aglarım buda onlardan biri oldu benim için bencede hassas olanlar okumasın hele hamişler hiçççç

Back