- Konu Sahibi pembemasal
- #14.021
özlemmmm bebebbbbb ya kırmızıların ne durumda geldimi senin kuzum sabahtan beri sorcam çeneden soramadım bi türlüüü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyy kızlar şimdi bi yazı okudum moral falan kalmadı aglıyorum ya cok kötü bi durum bu allahım kimseye yasatmasın o kızcagızada sabır ve tez zamanda bi bebiş versin inşallah aminn
GUNAYDINN GUZEL INSANLARRRR MUHABBETINIZ VE NESENIZ BOL OLSUN :)
canoommm ve sfsfs hayirli olsun kizlar Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin darisi bize insallah dualarinizi esirgemeyin :))
ya kizla rbenim moralim çöktü yaa cumartesi test yapmistim sasirtici bi sekilde silik cikmisti bu sabah yine yaptim ayni marka test tek cizgi cikti erken oldunu biliyorum benim bat onumuzdeki cuma ama ne bilim kendimi cok dinledim herzaman olmayan agrilarim olmustu cok umutlandim ama fiss cikti ya Rabbim hayirlisini versin ama yinede umuyorum iste ya (((
afiyet olsun canim yumurtalarina iyi gelsin yarasin :))
ayyyy kızlar şimdi bi yazı okudum moral falan kalmadı aglıyorum ya cok kötü bi durum bu allahım kimseye yasatmasın o kızcagızada sabır ve tez zamanda bi bebiş versin inşallah aminn
özlemmmm bebebbbbb ya kırmızıların ne durumda geldimi senin kuzum sabahtan beri sorcam çeneden soramadım bi türlüüü
ahh tatlım,, geçen ay ben kendime kesin hamile gözüyle bakıyordum.. kendimi dinlemekten helak olmuştum.. bütün belirtiler vardı tatlım..ama moralim alt üst oldu.. herşeyin hayırlısı canım...
evet tatlım seni bekilyourz. ne okudun..
ay canım ne okudugunu sormıcam cunku cok fena oluom, direk senin dediğine katılarak amin diorum yürekten
yok gelmedi daha canım, beklioss:)
şu hamişlikte en çok neyi merak ediyorum , ne için heyecanlanıyorum biliomusunuz hani bebiş kıpırdıyomuş ya içinde hissediyomuşsun bikere rüyamda gördüm muhteşemdi gerçeğini yaşamayı çok istiyorum :)
ah canimm insallah o günleride görücez bee yani öle ümid ediyorum , edelim dimmi ?
ayyyy özlem ? :):):):):) gelmesin bebiş gelsin inşallahhhhhh
benim bugün 12. gün dün bitti dedik sevindi kociş bugün yine geldi adam dioki hayırdır ya şelalemi açtın naptın dio bana :)
ney 12. gundu:) kuzum ben 14 gecikmeli gunu gorup 15. de kırmızıyı aldıgım icin ne umutlanıorum ne heveslenşiorum. gelir bugun yarına. zaten bu ay icin umutlu degilim.
ben yemeke gidip geliommm
Canım majezik hamilelikte kullanmılmamalı..Kullananlar yanlış yapıyorlar...Prospektüslerin içine bakın..Eğer etken maddesi kısmında parasetamol yazıyorsa kullanabilirsiniz..Parasetamol yazısı yoksa kullanmamalısınız...
kızlar bana yardım ed,n aranızda kürtajdan sonra hamile kalan varsa bana fikir versin ya
ben 5 ocakta kürtaj oldum sonra 29 günde ilk reglimi gördümmm 3 şubatta yaniii....
ardında 26 günde gördüm....
Bugün 26 günüm regli olmadım sevinmelimiyimm yoksa bu düzensizlik normal mii....
HEhehe sana ters etki yapmis canik bende yasmin kullaniyodum bebish düsünmeden önce memnundum ama kis yoksa ben ondanmi böle bazen saf salak oluyodum benimdemi acaba degerleri sapittiriyodu ?? bak merak ettim simdi ama cok gec artik 1 seneyi gecti birakali:)
Kizlarrrrrrrrr naber napiyosunuz guzel haberler var arada masalllaaaaaahhhh Rabbim herkesin bebegini korusun. Benisorarsaniz mide bulantisi kusmam yok midem donuo geceleri sadece skintili oluo ter basiyo basim donuyo filan. Bendeki en buyuk belirti gogus agrisi 8.hafta oldu hala memislerim davul gibi:)))) cok zor bisey heran doktora gitmek istiyorum ya yine bisey olduysa diye sonra kendimi bi cimcikliyorum yeter ama aaaaaaa diyorum kendime geiyorum falan filan pek salagim anliycaginiz:) ehueheuhe
:))))))))) kız narmik en azından yılda bir verşiomus o parayı, sen her denemedemi verdin yoksa:):)