Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Mşallah bu minik prenses çok tatlı maşallah:)) valla ben de talip olabilirim) benim de 3,5 yaşında dünya yakışıklısı bir oğlum var:))

o çok vitamin deposu olan narda aynı şekilde ilk 3 ay kesinlikle yasak kızlarr....

anacım ben o narı normaldede yiyemiyorumki. benim onu yemem için onu yeme isteğinden 1 saat once elime almam, halının ustunu komple kapatacak şeilde bez sermem, koca bir legen almam ve soymaya başlamam lazım:)

anacım ben o narı normaldede yiyemiyorumki. benim onu yemem için onu yeme isteğinden 1 saat once elime almam, halının ustunu komple kapatacak şeilde bez sermem, koca bir legen almam ve soymaya başlamam lazım:)

ben lavobonun içine 1 leyen koyuyorum sonra narı 4e bölüp orada ayıkıyorum ama gerçekten uzun bi zaman harcıyorum ama yinede çok seviyorummm

ben lavobonun içine 1 leyen koyuyorum sonra narı 4e bölüp orada ayıkıyorum ama gerçekten uzun bi zaman harcıyorum ama yinede çok seviyorummm

9 aycım şimdi su incir kuru ile ilgili kafamdaki netleşmeyen seyi soruom. adetin son gunu mu başlıos

bu soruya irahim saracoglu cevap vermis:

SORU :
Hocam,incir kürünü uygularken ne zaman başladığımız önemli mi?Mesela adetimizin bittiği gün başlamak ,ya da adet olduğumuz gün başlamak fark eder mi?

CEVAP :
Dilediğiniz zaman başlayabilirsiniz.

ınsallah ama nerdee hepımızı bır koldayız walla bzıım cocuklarda belkı zengın olur teyzesı:)sankı benım bebek oldu da erkegı kızı olsun dıye karar verdım hemen ama ne yapalım teyzesı kızı gzule gorunce bır tatlılar yapıyo kacırmak ıstemdım:)

super o zaman. sogan da ara verince ona baslarız ama bunu uygulayacagımız sure ıcınde soganın 2. kullanım suresi de gelmiş oluyor:)

Son düzenleme:
Mşallah bu minik prenses çok tatlı maşallah:)) valla ben de talip olabilirim) benim de 3,5 yaşında dünya yakışıklısı bir oğlum var:))

allah sana bagıslasın tatlım e senın kı ondeymıs canımm:))benım kı hala ortada bıle yok ama nasıp kısmet bellı mı olur ayy bunun hayalını kurmak bıel cok cok tatlı artık annelık duyguları kım bılır nasıl olur

evet canım haklıısın..
o 1 gelsinde ben teyzoşu olarak ona kısmet bulurum sen merak etme evde kalmaz yani hehehehehehhehe:

sogan kurunu soran var mı acaba basım belada kaldı bu sogan kuru ıle:)

super o zaman. sogan da ara verince ona baslarız ama bunu uygulayacagımız sure ıcınde soganın 2. kullanım suresi de gelmiş oluyor:)

kızlar işinize karışmak istemem ama
bence soğanı 1kez yaptıktan sonra incire geçin zaten o sürede vicudunuzdaki şeyleri atacaktır soğan..

evet canım haklıısın..
o 1 gelsinde ben teyzoşu olarak ona kısmet bulurum sen merak etme evde kalmaz yani hehehehehehhehe:

ayyy tatlım benım tamam teyzesı sozunu unutma dedıgımız sag salım aklı basında bır evlat olsunda gerısı hıkaye de bır alalım onları kucaklarımıza

valla dogru soluosun gerçekten karışık. aynı anda yapılmıcaklar ama çakışıolar:))

ben pek kürleri anlamıyorum ama elimden gelen yardımı yapıcam sen hiç merak etme canım..
Ama bu kürleri yapan arkadaşlarımız var..

Ben soganda ikinci kurume baslayacagim kizlar. Annemle yapiyoruz. Aslinda o kadar karisik degil. Adetine 15 gun kala basliyorsun. Kur bitiyor adet oluyorsun. Eger daha once olursan kuru yarida birakmiyorsun, 15 gune dolana kadar devam ediyorsun. 15 gun bitince birakiyorsun ve bir sonraki adetine 10-15 gun kala tekrar basliyorsun. Yani arada 2 haftaya yakin zaman oluyor. Bu arada incir ve sogan kuru birlikte yapilmiyor haberiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…