- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
- #1.321
arkadaslar yorum istiyorum hepinizden
ben bu ay ovulasyon testi kullandim ve yumurtlama tarihim bir turlu cikmadi bunu goruncede bugunle beraber 4 gundur sogan kuru yapiorm bugun bir belim agrio bir kotuyum hadi ovulasyon testi yapiyim dedim birde bakarimki ovulasyon cizgimin 2. cizgisi bu zmana kadar hic koyulasmadigi kadar koyu eee benim adetime 6veya 7 gun kaldi nolcak simdi muhtemel test yarina dahada koyu olur ben yumurtladimmi bu kadar gec mumkunmu yada sogan kurumu yaradi aninda off ben napcam![]()
hiç kullanmadım o testlerden, belki testte bir sorun vardır diyicem ama emin olmak zor.. soğandan olmaz ama onu unut.. belki geç yumurtlamış olabilirsin.. test dışında bir belirti hissettin mi muhtemel yumurtlama döneminde??
kızlar alakasız olacak ama yakında annemin doğum günü. bu kek buketlerinden yapıp göndertiyim diyorum hem ben de giderim ben oradayken gelir güzel olmaz mı?? her sene kazak, ev eşyası falan alıyoz bu sene değişiklik olsun dedim. zaten kıyafet illa sorun oluyo tombiş annemde :)
Bence çok güzel fikir tatlım, iyi düşünmüşsün, değişiklik olsun yap bence.. sen böyle deyince annemi özledim birden çok fenaa..