• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Kizlar öncelikle yine selam olsun , ya ben regli oldum dedim ya simdi zannediyorum ki gelio ama karnim normalde cok agrir o agrim yok hala gecen günler gibi kasik agrilarim ve baski var. Affedersiniz tuvalette gittigimde sadecemyine o ayni akintim var benim ?? yani adet oldugumda kan geldiyse eger durup yine akinti gelebilirmi??? demem o ki gelen kan da zaten böle aknti ile karisik biseydi ben onu görünce baglanti koptu bende hastalandim dedim, kafam karisti ya:( bilen varsa nolur cevap versin. Cünkü bu aksam bir iki kadeh bisey icmek istiyorum arkadsarla toplasicaz eger durum hala kritik ise icmicem de :)

Kizlar öncelikle yine selam olsun , ya ben regli oldum dedim ya simdi zannediyorum ki gelio ama karnim normalde cok agrir o agrim yok hala gecen günler gibi kasik agrilarim ve baski var. Affedersiniz tuvalette gittigimde sadecemyine o ayni akintim var benim ?? yani adet oldugumda kan geldiyse eger durup yine akinti gelebilirmi??? demem o ki gelen kan da zaten böle aknti ile karisik biseydi ben onu görünce baglanti koptu bende hastalandim dedim, kafam karisti ya:( bilen varsa nolur cevap versin. Cünkü bu aksam bir iki kadeh bisey icmek istiyorum arkadsarla toplasicaz eger durum hala kritik ise icmicem de :)

tatlim icme sakin bence hala gebelik sansi var

gorumcem aradı az once sınırımı bozdu benım.ona soledım yok ıkı cocukla nasıl olcakmısta bakabılırım dıyosan doguruyummusta 3.ye ne gerek varmısmısta kendısıde 7 aylık hamıle yanı.kıskanıomudur napıo anlamıorumkı tovbe yarabbım ınsan gzuel dılekelrde bulunur ıyıce keyfımı kacırdı.

kendi hükümdarlığı sona erecek ya ondandır dikkatler senin üstüne çevrildi
sinir oluorum böyle haddini bilmeyenlere
ben bu bebeği yapıyosam eğer nasıl bakacağımıda düşünmüşümdür dimi
boşver sen keyfini bozma canım biz çok mutluyuz senin adına:nazar:

tatlim icme sakin bence hala gebelik sansi var

bende emin olamadim iste, yani dedigim gibi öle parca kan falan gelmedi benden sildigimde tuvaletkagidinda akintiyla birlikte vardi ben onu görünce fazla incelemdim bile tamam regli oldum dedim, iptal dim zaten, ama simdi iste silince yine sadece o aktini var sasirdim kaldim yaaa bu ne olaki :(

bencede içm canım üstüü görme gibi bir durum var biliyor musun bilmiyorum bende
bu siteden öğrenmiştim birçok arkadaş kırmızılar geldi zannetti ama bir iki gün sonra kesildi
sen en iyisi bekle canım heleki normalden farklı geliyorsa şans daha çok artıyor inşallah:49::54:

bencede içm canım üstüü görme gibi bir durum var biliyor musun bilmiyorum bende
bu siteden öğrenmiştim birçok arkadaş kırmızılar geldi zannetti ama bir iki gün sonra kesildi
sen en iyisi bekle canım heleki normalden farklı geliyorsa şans daha çok artıyor inşallah:49::54:

ya bende öle bisey okudum oluyomus bazi kadinlarda ondan emin olamadim zaten bende,
ayyy ölemi dersin canim yaa? ay ümitlenmekte istemiyorum ama yani eger regli olduysam niye dursun sonra akinti gelsin dimi ? oda var ay valla piskopat oldum ciktim bu ay ben ya , ya diyorumki ey güzel allahim eger yoksa gelsin biran önce su kirmizilarda ümidi keselim, ama tam öle diyorum pat yine bi acaba cikiyo , benim bünye benimle dalga gecio valla ha .

Son düzenleme:
ya bende öle bisey okudum oluyomus bazi kadinlarda ondan emin olamadim zaten bende,
ayyy ölemi dersin canim yaa? ay ümitlenmekte istemiyorum ama yani eger regli olduysam niye dursun sonra akinti gelsin dimi ? oda var ay valla piskopat oldum ciktim bu ay ben ya , ya diyorumki ey güzel allahim eger yoksa gelsin biran önce su kirmizilarda ümidi keselim, ama tam öle diyorum pat yine bi acaba cikiyo , benim bünye benimle dalga gecio valla ha .

ama canim su gercekte var ben iki gün dür test te yapiyorum bugünde yapmistim kirmiziyi görmeden negatif cikio hafif cizgi bile yok ?

EMOSSSS CUM lekelenm olabilir bu dediklerin yerlesme olayi ben fark ettimde genelde ya adet gunu ya bir iki gun once oluyo bu olay insallah da oyledir tatlim :)

DALINCIMMM bence de kiskanmis seni resmen :))

EMOSSSS CUM lekelenm olabilir bu dediklerin yerlesme olayi ben fark ettimde genelde ya adet gunu ya bir iki gun once oluyo bu olay insallah da oyledir tatlim :)

iyi güzelde tatlim benim 21 mart ti adet günü bugüne kadar bisey yoktu ve idrar testlerimde negatif cikio ????

berceste selam :) senin adinin yanidaki + isareti ne anlama geliyor cok merak ettim

kesin kiskanmis. keske biz 5 tane yapicaz deseydin :)
ayyy sınırlerımı fena gerdı sormayın benden buyuk dıorum saygısızlıke tmeyım dıyorum.
tatlım sen bı kan testı yaptırsana yalvarıyorum sana artık
kendi hükümdarlığı sona erecek ya ondandır dikkatler senin üstüne çevrildi
sinir oluorum böyle haddini bilmeyenlere
ben bu bebeği yapıyosam eğer nasıl bakacağımıda düşünmüşümdür dimi
boşver sen keyfini bozma canım biz çok mutluyuz senin adına:nazar:
solemsıtı zaten dusunuyoruz dedıgımde.en kucuk bebekelr ılgı gorur dıye bır lafına rasıdna gecırmsıtı sımdı onun bebegı kısmetse tabı hersey allahtan 7 aylık oldugunda ben dogum yapıcam herkezın ılgısı bana ve bebegıme donecek dıye korkuyo hıssedıyorum.bune sacma mantık ben 3.bebegımı dogurup elegımıa sarım duvara ama sneın bı tane ben dogururum buyuturum gene yaparsın 2-3 tane daha demı ama.ınsanı nası gerıyolar ya .mantıga bak ben dogurucam o hamıle ıns ben yanılıyorumdur ıns o bole fasatlık yapmıyordur.allah saglıklı hayırlı ewlatlazqr versın demnek yerıne moral bozmayı secıyo

dimi sanki

ayyy sınırlerımı fena gerdı sormayın benden buyuk dıorum saygısızlıke tmeyım dıyorum.

solemsıtı zaten dusunuyoruz dedıgımde.en kucuk bebekelr ılgı gorur dıye bır lafına rasıdna gecırmsıtı sımdı onun bebegı kısmetse tabı hersey allahtan 7 aylık oldugunda ben dogum yapıcam herkezın ılgısı bana ve bebegıme donecek dıye korkuyo hıssedıyorum.bune sacma mantık ben 3.bebegımı dogurup elegımıa sarım duvara ama sneın bı tane ben dogururum buyuturum gene yaparsın 2-3 tane daha demı ama.ınsanı nası gerıyolar ya .mantıga bak ben dogurucam o hamıle ıns ben yanılıyorumdur ıns o bole fasatlık yapmıyordur.allah saglıklı hayırlı ewlatlazqr versın demnek yerıne moral bozmayı secıyo

dimi sanki

canim benim yaptircam ama hafta sonu doktorlar yok hastanede burda yapmiolar öle test falan doktoruma gitmem gerekyior

canim benim yaptircam ama hafta sonu doktorlar yok hastanede burda yapmiolar öle test falan doktoruma gitmem gerekyior

hastalanma numarasıyla git testini yaptır karnım çok ağrıyo yada başım de
aama gebelik riskide var de ve testi cilde hemen yap sonucuda hemen al
Allahım kendimden utanıyorum:17::52:

dimi sanki

ne büyüğü yaa benim parolam şudur büyükten büyüklük görürsem sayg duyarım
eşimede dedim zaten oda annemle babam dıında sana kim saygısızlık yaparsa cevabını ver diyo:52:
6 kardeşler enküçüğü bende valla yeri gelince okka gibi konuşurum kimse bişey diyemezzz

hastalanma numarasıyla git testini yaptır karnım çok ağrıyo yada başım de
aama gebelik riskide var de ve testi cilde hemen yap sonucuda hemen al
Allahım kendimden utanıyorum:17::52:

suan aynen bende sekerim öle deyip telefon actim sikayetlerimi anlattim sakin olun zaten daha test icin erken demezmi ? kanaminiz siddetlenirse gelirsiniz dedi , sanki ben kesin hamlieyim kan geldi dedim allahm yaa bunlarda ayri bi mal yani, zaten bu saatte test falan yapmazmislar dinlen dedi belki bebek yerlesiyodur dedi cekme olabilri kasikta dedi bunlar nprmal dedi sakin olun dedi pazartesi doktorunuza gidin. senin anlican yutmadi yani canim :)))

gözünü sevdigim türk hasteneleri simdiye kadar kesin ve net bi sonuc almistim :((

Son düzenleme:
suan aynen bende sekerim öle deyip telefon actim sikayetlerimi anlattim sakin olun zaten daha test icin erken demezmi ? kanaminiz siddetlenirse gelirsiniz dedi , sanki ben kesin hamlieyim kan geldi dedim allahm yaa bunlarda ayri bi mal yani, zaten bu saatte test falan yapmazmislar dinlen dedi belki bebek yerlesiyodur dedi cekme olabilri kasikta dedi bunlar nprmal dedi sakin olun dedi pazartesi doktorunuza gidin. senin anlican yutmadi yani canim :)))

gözünü sevdigim türk hasteneleri simdiye kadar kesin ve net bi sonuc almistim :((

iyide sen gebeliğini söylemişsin yanlış
böbreklerim ağrıyo ciğerim yanıyo diyeceksin sonra sana
gebelik riski varmı diye soracakları sende VAR diyecektin
artık olan olmuş pazartesiyi bekle :38:

neyse kizlar artik pazartesini beklicem eger böle devam ederse eger kafayi yemessem tabii... arkadslarada basim agrio ii degilim der icmem artik napalim olsun keske ve yeterkide icmeyi verririm önemli degil tabiiki . Yardimlariniz, ilginiz ve destekleriniz icin cok sagolun iyiki varsiniz iyi aksamlariniz olsun öpüyorum sizi

iyide sen gebeliğini söylemişsin yanlış
böbreklerim ağrıyo ciğerim yanıyo diyeceksin sonra sana
gebelik riski varmı diye soracakları sende VAR diyecektin
artık olan olmuş pazartesiyi bekle :38:

ayy ne bilim canim yaa okadarini düsünemedim valla:( zaten panik halindeydim anladi benim salak oldugumu :) savdi gitti basindan iste:) evet Pazartesiye kaldik...

Back