• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ayy ne bilim canim yaa okadarini düsünemedim valla:( zaten panik halindeydim anladi benim salak oldugumu :) savdi gitti basindan iste:) evet Pazartesiye kaldik...

nasip canım h.sonunda adet gelmezse ihtimaller artacaktır demekki
hadi hayırlısı inşallahh:54:

ayy ne bilim canim yaa okadarini düsünemedim valla:( zaten panik halindeydim anladi benim salak oldugumu :) savdi gitti basindan iste:) evet Pazartesiye kaldik...

nasip canım h.sonunda adet gelmezse ihtimaller artacaktır demekki
hadi hayırlısı inşallahh:54:

merhaba kizlar
hepinize iyi haftasonlari oncelikle
nisan ayini bekliyor olacagim insallah da
bir sey sormak istiyorum
aranizda ovulasyon testlerinden kullanan oldu mu hic
tam yumurtlama gunlerini gosteren testler varmis
bir de isi olcmek de iyi yontem diye okudum
o yontemi deneyen duzenli olarak vucut isisini kontrol eden oldu mu aranizda

merhaba kizlar
bir sey sormak istiyorum

tatlim hosgeldin. ben hem ovulasyon testi yapiyorum ama de atesmi olcuyorum. ikisi birden tam olarak yumurtlama gunumu bulmami sagliyor. tek baslarina da iyiler ama ancak ikisini birden yaparsan 100% emin olabilirsin.

hastalanma numarasıyla git testini yaptır karnım çok ağrıyo yada başım de
aama gebelik riskide var de ve testi cilde hemen yap sonucuda hemen al
Allahım kendimden utanıyorum:17::52:
cok dogru utanılcaqk ne var kendın para verıp yaptırıyosun bekletıyolar sıgortalıa cıdle yaptır hemen al ıyı fıkır super :)))
bende sana sole bı anımı anlatayım ben ıkızlerıme 13 haftalık hamıle ıken cok goresım gelmıstı cok hemde ruyama gırmıslerdı gece uyanıp esıme hastalandım fena oldum numarası yapıp kendımı acıle goturtmustum bebekelrımı gorup gelmıstım kı daha dr reandevuma 3 hafta vardı 12.haftada kontrolumu olmustum 1 haftada ozlemıstım napım :)))))))
ne büyüğü yaa benim parolam şudur büyükten büyüklük görürsem sayg duyarım
eşimede dedim zaten oda annemle babam dıında sana kim saygısızlık yaparsa cevabını ver diyo:52:
6 kardeşler enküçüğü bende valla yeri gelince okka gibi konuşurum kimse bişey diyemezzz

ben ılk ewlendıgım ayalrda eltımlerle gorumcemle cok kotuydum ozellıke eltımle bırbırımıze gırmıstık ısyerınde hakedene hakettıgı lafı verırım sabrımı tasırdıgı surece ama artık kendımı geri çektım ewım ayrı yolum dogru ayda kaç kez goruyorum dıyorum bosver dıyorum sınırlendıgımde

Canlarım ben iyiyim..Toparlandım bile...Eğer kese oluşup kalp atışı da olaydı daha çok üzülürdüm...beta hcg en az 1000-1500 olması lazım kesenin oluşması için..İlk bebeklerimi çok acı birşekilde zamansız doğurup ertesi gün mezara gömmek zorunda kaldığımız için yani çok daha acısını yaşadığım için bunu atlatmak bir nebze daha kolay..Dr. adet söktürücü tarlutal verdi..Yani farlulatalin piyasadaki yeni hali tarlutal..Ama adet olmadım henüz..Hayırlısı artık...

narmik çok geçmiş olsun canım ben biraz uzak kaldım bu aralar .ne güzel kendin hamile kalabilmişsin yine olur inşallah

arkadaslar benim kirmizilar artik iyiden iyiye geliyorum dedi. dunden beri hissediyordum o nedenle cok sasirmadim. en gec 2 gun icinde resmi olarak nisan listesine gecmis olacagim :( ama gecen aya gore daha hazirlikliyim. umutsuzluga dusmeyecegim sanirim. mart listesindeki arkadaslara bol sanslar ve hayirlisini diliyorum. iyi haftasonlari

arkadaslar benim kirmizilar artik iyiden iyiye geliyorum dedi. dunden beri hissediyordum o nedenle cok sasirmadim. en gec 2 gun icinde resmi olarak nisan listesine gecmis olacagim :( ama gecen aya gore daha hazirlikliyim. umutsuzluga dusmeyecegim sanirim. mart listesindeki arkadaslara bol sanslar ve hayirlisini diliyorum. iyi haftasonlari

tatlım sıkma canını dr a gıdıp yumurta takıbı yaptırsan gebelık sansın daha yuksek olur bı dusun ıstersen.ben mesela kendılıgımden hamıle kalamam .dogumdan hemen sonra 1 kez kaldım oda dusuk yaptım zaten.o yuzden hala kesın olarak hamıleyım demıyorum.pazartesı gunu kan degerım yuksekse ozaman tamam dıcem.sende sıkma canını ve nısana adapte ol

tatlım sıkma canını dr a gıdıp yumurta takıbı yaptırsan gebelık sansın daha yuksek olur bı dusun ıstersen.ben mesela kendılıgımden hamıle kalamam .dogumdan hemen sonra 1 kez kaldım oda dusuk yaptım zaten.o yuzden hala kesın olarak hamıleyım demıyorum.pazartesı gunu kan degerım yuksekse ozaman tamam dıcem.sende sıkma canını ve nısana adapte ol

evet canim haklisin. gidicem doktora. zaten pazatesi hemen 3. gun icin de randevu alip hormonlara baktircam. insallah yukselir degeren senin canim!

bu arada bana arada bir usume geliyor bugun. bir bilgin var mi bu konuda? neden olabilir?

cok tebrik ederim arkadasim yaaaa valla sirf seni merak ettigim icin dayanamadim baktim ne oldu diyeee.allah hayirlisiyla saglikla kucagina almayi nasip etsin.:nazar::nazar:umarim iyisindir gecmisi cok okuyamadim da:)

Iyi geceler canim , bende son iki saattir adet sancisi cekiorum, gerci benim hep agrır böle halauyuyamadim benimkisi iyice söküldü dalga geçmiş benimle:( meğersem fırtınz öncesi sessizlikmiş:(( çok bitkinim:( bu sefer kesin yani xcabasi falanda kalmadi. Artık Nisan a kismet dicez. Bencede ümitsizliğe kapilma canim kismet değilmiş , allah sağlık versin ki deneyebilelim şansımız var hala canım

merhaba kizlar
bir sey sormak istiyorum

Selam canim, bende her ikisinide yaptim. Ovulasyon testi o iste zaten yumurtlama gününü gösterio, aynı hamilelik testi gibi çift çizgiyi görünce hücum diceksiniz:) gerçi testen testede değißir muhtemelen belki benimkisi öle. Ben nisan ayina hem ovulasyon testi yapicam hemde adet döngümün 12. Günümden itibaren 17. Günüme kadar 2 gün arayla çalışmalara başlıcaz. Doktor önerisi.

Selam canim, bende her ikisinide yaptim. Ovulasyon testi o iste zaten yumurtlama gününü gösterio, aynı hamilelik testi gibi çift çizgiyi görünce hücum diceksiniz:) gerçi testen testede değißir muhtemelen belki benimkisi öle. Ben nisan ayina hem ovulasyon testi yapicam hemde adet döngümün 12. Günümden itibaren 17. Günüme kadar 2 gün arayla çalışmalara başlıcaz. Doktor önerisi.

emosh atesini fertility friend'e giriyor musun yoksa kendin mi tutuyorsun?

Uykuculaaaaaaaarr hadıyın yaa bak ben erkenden kalktım yoksa sız saatlerı ılerı almadınızmı?artık bıraz daha az uyuyacanız tembeller:p hadı dalın uyusun o bebıs beklıyoo ama sıze noluyo emooooooooooooosh banuuuuuuuuuuuuuu ayy bu kızlar cok tembel yahu heee pazar keyfı yapıyonuz anladım benım kociş işe gittii elimde çayım sızı beklıyorum bak 50 den gerı sayıyorum 49 40 48 47 46 45 44 43 42 41 40000000 39 38 37 36 35 34 33 32 311111111111111 29 28 27 26 25 24 2322 211111111111 19 18 17 16 15 14 13 12 1111111 9 8 7 6 5 4 3 2 111111111111 :(((( ıyı oyle olsun

Son düzenleme:
Günaydıııııın:)))

eceli nasılsın hayatım?:) valla ben kocadan gizli bi kaçamak yapıp bakayım buraya dedim:)))

9ay tatlım, inşallah gelmez seni şaşırtır kırmızılar da ama yine de moralinin yüksek olmasına çok sevindim, dediğin gibi haftaya doktora da gidersin kafan da daha rahat olur..

Dalin, yavrimo, takma sen onun bunun laflarını, insanlar bir tuhaf, başkalarının hayatlarına karışmaya laf söylemeye çok meraklılar, senin ailen senin kararların istersen 10 tane doğurursun, boşver sen onları, kıskançlık yapmışlar, ciddiye alma gül geç:)

Emosh, tatlım.. Üzme sende kendini, ben nisan listesi yapmaya başladım bile, nisan uğurlu gelsin inşallah:)

evet canim haklisin. gidicem doktora. zaten pazatesi hemen 3. gun icin de randevu alip hormonlara baktircam. insallah yukselir degeren senin canim!

bu arada bana arada bir usume geliyor bugun. bir bilgin var mi bu konuda? neden olabilir?
tatlım usume gelmesı hakkında tek bıldıgım adet yaklasınca usume gelıyo hormonlardan dolayoı bırde hamılelıkte banada arada gelıyor annı usumelerr tıtrıorum resmen dr a gıttıgıdne yumurta takıbı yaptırmak ıstıyorumdada de
cok tebrik ederim arkadasim yaaaa valla sirf seni merak ettigim icin dayanamadim baktim ne oldu diyeee.allah hayirlisiyla saglikla kucagina almayi nasip etsin.:nazar::nazar:umarim iyisindir gecmisi cok okuyamadim da:)

Dostlar saatlerinizi 1 saat ileri almayi unutmayin :)
aaaaaa ne zaman bu gecemı yoksa suan saat kaç
Günaydıııııın:)))

eceli nasılsın hayatım?:) valla ben kocadan gizli bi kaçamak yapıp bakayım buraya dedim:)))

9ay tatlım, inşallah gelmez seni şaşırtır kırmızılar da ama yine de moralinin yüksek olmasına çok sevindim, dediğin gibi haftaya doktora da gidersin kafan da daha rahat olur..

Dalin, yavrimo, takma sen onun bunun laflarını, insanlar bir tuhaf, başkalarının hayatlarına karışmaya laf söylemeye çok meraklılar, senin ailen senin kararların istersen 10 tane doğurursun, boşver sen onları, kıskançlık yapmışlar, ciddiye alma gül geç:)

Emosh, tatlım.. Üzme sende kendini, ben nisan listesi yapmaya başladım bile, nisan uğurlu gelsin inşallah:)
amaannn salladım bıle coktaan o anlık canım sıkıldı ama gectı kıme ne benım yatak odası meselemden.dedıgın gıbı ıster 10 tane dogururum.ama bırdahada bole seyler duyarsam da affetmem artık.allahtan eltım seker gıbı bı ınsan bırde kaynosum benden cok sevınırler heycanlanırlar sorarlar suan kaynosa desemkı hamıleyım.baslar hemen yelek patık vs ormeye.ama yarınkı kan sonucumuda alayım kesınlessın ozaman solıccem

kızlar dun cok kotu bı ruya gordum hayırlısı sankı bı ısaretmıs gıbı bana bebek durmıcak gıbı kendını hazırla der gıbı :((((((((((((((8

Hayırlara gıtsın arkadasım ac cesmeyı suya anlat hayırlara gıtsın de kötü düsünme nasıl yorarsan oyle olur hersey guzel olacak ben bılıyom senın kalbın guzel cunkı hadııııı moralını bozma...

kızlar dun cok kotu bı ruya gordum hayırlısı sankı bı ısaretmıs gıbı bana bebek durmıcak gıbı kendını hazırla der gıbı :((((((((((((((8

İçini ferah tut düşünme öyle şeyler, rüyan bi işaret falan değil , sadece sen yarınla ilgili streslisin onun gerginliği yansımış rüyana odur yani durum. İnşallah da yarın bize yükselmiş değerlerle geleceksin bütün endişen uçup gidecek tatlım..:)

Back