• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ayyy kızlar ben geldım sız gıttınız yahu.esıme solemeyı unuttum.daha dogrusu kahvaltı bıtırdık esım sıgara yaktı bı tanede ben yaktım sonra dedıkı sen sonucu bana ne zaman solıcen dedı.bende sen ne zaman soracan dedım.sonuc hamıleyım dedım.bellı dedı elındekıyle kutluyosun hamılelıgını dedı aferım dedı.ama ınanın farkında olmadan yaktım yanı el alıskanlıgı olmus.sonra hemn sondurdum tebrık ederım dedı optu.bızım ıkızler abı ablamı oluyo dedı.dur dedım hemen kaptırma kendını pazartesı bıdaha baktırıcam dedım.eger degerım yıkselırse sevınırız dedım.kımyasal da olabılır dedım.kendımızı hazırlayalım dedım.sımdı eczaneye gıttı.folık asıt almaya cok heycanlandı oda sevındı ama bana kızgın sıogara yuzunden elımde sıgarayla hamıleyım deyınce haklı olarak cok kızdı.kapıdan cıakrken yuzume baktı guldu opucuk attı gıttı :49::54::21::21::21::21::21::21: o yan bakıslarıyla o bakıslar benı delıp gecıyo zaten :)))

ooff ne gıcıksın heee bukadarda olmazkı canım unutulacak seymııı kalbım cıkarak beklıyorum haberını hanım yakmıs cıgarayı oooh ne ala memleket:))) benımde eşimin delip geçtiği yerler var ama neyseeeeeeeee:P

solemeyı unuttum esım bana ne zaman solıceksın dıyınce bende ne zaman soracaksın dedıgımde ee sen surprız yapmıcakm ıydın dedı.hanı kadınlar suprız yapar ole soler bende bekledım dedı bnm aklımdan coooktan uctu cocuklara gomulunce aglastılar o sıra

ayyy kızlar ben geldım sız gıttınız yahu.esıme solemeyı unuttum.daha dogrusu kahvaltı bıtırdık esım sıgara yaktı bı tanede ben yaktım sonra dedıkı sen sonucu bana ne zaman solıcen dedı.bende sen ne zaman soracan dedım.sonuc hamıleyım dedım.bellı dedı elındekıyle kutluyosun hamılelıgını dedı aferım dedı.ama ınanın farkında olmadan yaktım yanı el alıskanlıgı olmus.sonra hemn sondurdum tebrık ederım dedı optu.bızım ıkızler abı ablamı oluyo dedı.dur dedım hemen kaptırma kendını pazartesı bıdaha baktırıcam dedım.eger degerım yıkselırse sevınırız dedım.kımyasal da olabılır dedım.kendımızı hazırlayalım dedım.sımdı eczaneye gıttı.folık asıt almaya cok heycanlandı oda sevındı ama bana kızgın sıogara yuzunden elımde sıgarayla hamıleyım deyınce haklı olarak cok kızdı.kapıdan cıakrken yuzume baktı guldu opucuk attı gıttı :49::54::21::21::21::21::21::21: o yan bakıslarıyla o bakıslar benı delıp gecıyo zaten :)))

:)) eşin haklı sigara konusunda yavrimo:) Hadi bakalım allah mutluluğunuzu daim etsin tatlım..

Ben müsadenizi istiyorum şimdilik, malum kociş evde bugün.. sonra yine arada kaçamak yaparım, öpüyorum hepiniziii..:)

ooff ne gıcıksın heee bukadarda olmazkı canım unutulacak seymııı kalbım cıkarak beklıyorum haberını hanım yakmıs cıgarayı oooh ne ala memleket:))) benımde eşimin delip geçtiği yerler var ama neyseeeeeeeee:P

alıskanlık olmus sıgara ıcmek tamamen farkında olmadan yaktım ama yarılamadan esım mudehale ettı sondurdum :)

puhahahahahha soleme zaten :52::52::16::16:

alıskanlık olmus sıgara ıcmek tamamen farkında olmadan yaktım ama yarılamadan esım mudehale ettı sondurdum :)

puhahahahahha soleme zaten :52::52::16::16::71:

:)) eşin haklı sigara konusunda yavrimo:) Hadi bakalım allah mutluluğunuzu daim etsin tatlım..

Ben müsadenizi istiyorum şimdilik, malum kociş evde bugün.. sonra yine arada kaçamak yaparım, öpüyorum hepiniziii..:)

amın tatlım hepımızın mutlulugu daım olsun:69::69::82::119::118::128:

biz okadar heyecanlanalım sen unut:))
ama sigaraya hayırrr
ilk hamileliğinde içtinmi peki

Son düzenleme:
biz okadar heyecanlanalım sen unut:))
ama sigaraya hayırrr
ilk hamileliğinde içtinmi peki

kat'aa ılk hamılelıgımde ewdekı testte ıkıncı cızgıyı gordum o an bıraktım ve bır tane bıle ıcmedım bugunde ıcmedım o bır kaç fırtı saymazsak bıraz arıyorum ama gecer hamılelıgım ılerlerse sayet tıksıntı olur zaten

kı9z hamılelıgımı unutmadım o unutulcak seymı sıgara olayını farkedemedım kaptırdım gıttı.esımde sıgara yakınca yanımda e bıde alıskanlıkta var.zaten esım bnm sıgara yaktıgımı gorunce bır an ıcınden hamıle deıl demıs.

canim adetine 6 gun kala ogrendin ya merak ediyorum belirtilerin nelerdi varmiydi yokmuydu goguslerde renk olayi bas agrisi kasik agrisi fln herhangi bisey cok merak ediyorum benimde adetim 30 mart o yuzden heveslendim birden :PP

canim adetine 6 gun kala ogrendin ya merak ediyorum belirtilerin nelerdi varmiydi yokmuydu goguslerde renk olayi bas agrisi kasik agrisi fln herhangi bisey cok merak ediyorum benimde adetim 30 mart o yuzden heveslendim birden :PP

valla canım benim hiiiiç belirtim yoktu ama dün ruh halim biraz farklıydı arkadaşlarım farketmiş..bi de adet oldum sandım tuvalete koştum akıntıymış ayrıca dün yumurta yerken midem bulandı ama bunların hepsi dün oldu 1 günde yani ha bugün var mı desen yine bişey yok bana kalsa test yapmazdım arkadaşım ısrar etti çıkmazsa alırız yine test diye ama bakalım ben yine de güvenemiyorum teste :(

ay bide bi arkadaşım diyo ki sen çok takıyosun kafana çok kasıyosun ben de dedim ki secret yapıyorum ben hamileliği çağırıyorum o da bana geliyor bu bi felsefe:1:

canim benim goguslerinde degisiklik hissediyomusun damarlanma falan ucunda renk degisikligi yani pozitif olduna gore hormon belli etmis kendini demektir :) hayirlisi ile Rabbim hepimize de nasip etsin olumlu dusun neydii secret yapiyoruz dimi :)

canim benim goguslerinde degisiklik hissediyomusun damarlanma falan ucunda renk degisikligi yani pozitif olduna gore hormon belli etmis kendini demektir :) hayirlisi ile Rabbim hepimize de nasip etsin olumlu dusun neydii secret yapiyoruz dimi :)

benim göğüslerimde bayaaa hassaslık var ama ben hiç hamileliğe yormadım çooook afedersin gün aşırı ilişki olduğu için hassaslaştı herhalde diye düşündüm yarın sabah yine test yapacağım onun sonucuna göre pazartesi kan veririm inşallah hamileyimdir ve sen de ve tüm isteyenler...

bir de ben çok okudum belirti konusunu ama kimisi her türlü belirtiyi hissederken kimisinde hiç belirti yok ben de o kadar dinledim ki kendimi bu ay ama yok yok hiç bir belirti yaşamadım

bir de ben çok okudum belirti konusunu ama kimisi her türlü belirtiyi hissederken kimisinde hiç belirti yok ben de o kadar dinledim ki kendimi bu ay ama yok yok hiç bir belirti yaşamadım

tsk ederim canim benim bilgilerin icin ve guzel dileklerin icin hayirlisi ile testin yine pozitif cikar insallah :)))

Kizlar benide artık kesin olarak Nisan listesine alabilirsiniz, beklenen korkulu kırmızılar geldi :'''(((( umutlar bidahaki aya kaldi :(

Back