- 15 Mart 2012
- 1.233
- 9
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
- #13.261
ayyy kızlar ben geldım sız gıttınız yahu.esıme solemeyı unuttum.daha dogrusu kahvaltı bıtırdık esım sıgara yaktı bı tanede ben yaktım sonra dedıkı sen sonucu bana ne zaman solıcen dedı.bende sen ne zaman soracan dedım.sonuc hamıleyım dedım.bellı dedı elındekıyle kutluyosun hamılelıgını dedı aferım dedı.ama ınanın farkında olmadan yaktım yanı el alıskanlıgı olmus.sonra hemn sondurdum tebrık ederım dedı optu.bızım ıkızler abı ablamı oluyo dedı.dur dedım hemen kaptırma kendını pazartesı bıdaha baktırıcam dedım.eger degerım yıkselırse sevınırız dedım.kımyasal da olabılır dedım.kendımızı hazırlayalım dedım.sımdı eczaneye gıttı.folık asıt almaya cok heycanlandı oda sevındı ama bana kızgın sıogara yuzunden elımde sıgarayla hamıleyım deyınce haklı olarak cok kızdı.kapıdan cıakrken yuzume baktı guldu opucuk attı gıttı o yan bakıslarıyla o bakıslar benı delıp gecıyo zaten :)))
ooff ne gıcıksın heee bukadarda olmazkı canım unutulacak seymııı kalbım cıkarak beklıyorum haberını hanım yakmıs cıgarayı oooh ne ala memleket:))) benımde eşimin delip geçtiği yerler var ama neyseeeeeeeee