• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Kizlar benide artık kesin olarak Nisan listesine alabilirsiniz, beklenen korkulu kırmızılar geldi :'''(((( umutlar bidahaki aya kaldi :(

Çook sinirsin hee nasıl uzuldum anlatamam saglık olsun canım bakalım benım nasıl olacak ıcımde umut yok gerci yumurtlama gecem superdi :P

slmm canım naber ben geldıgımde gıtmıstın nasılsın

Evet hayatim cikmam gerekiodu , gerci yine cikcam simdi alisverise gitcez. Benim kırmızılar tesrif ettide onu paylaşmak istedim:( ister istemez bozuldu tabii moralim buraz, iste belirtilere güvenmiceksin dedikerdi zaten hersey piskolojik:( sen napiosun canim?

Evet hayatim cikmam gerekiodu , gerci yine cikcam simdi alisverise gitcez. Benim kırmızılar tesrif ettide onu paylaşmak istedim:( ister istemez bozuldu tabii moralim buraz, iste belirtilere güvenmiceksin dedikerdi zaten hersey piskolojik:( sen napiosun canim?

yemek yaptım musakka plav kociş gelir birazdan aksamada annemler gelecek pateteslı börek yapacam yanına bıse yapamam aslında tatlı yapsammıkı öööfff ne bıleyım :))

yemek yaptım musakka plav kociş gelir birazdan aksamada annemler gelecek pateteslı börek yapacam yanına bıse yapamam aslında tatlı yapsammıkı öööfff ne bıleyım :))

zaten bu orkıd paralarını yıgsak belkı bır daıre alırdık yada son model araba kihikihikihhiiikikiki

Çook sinirsin hee nasıl uzuldum anlatamam saglık olsun canım bakalım benım nasıl olacak ıcımde umut yok gerci yumurtlama gecem superdi :P

Valla bende kendime cok sinir oldum:) bidahikne dikicem ilişkiden sonra orayi gelceği varsada gelemesin :) öle canim yaa napalim kismet değilmiş, inşallah senden hayırlı haberler alırız bari de sevindirik oluruz:) valla gecen süperdiyse verim de muhtemelen süper olmuştur heralde;)) yaramiş olsun anacım inşallah bebish olarak dönsün sana:) valla tek tavsiyem takma kendinide dinleme birak adet günün geçince testini yap gerisi fasa fiso canim

zaten bu orkıd paralarını yıgsak belkı bır daıre alırdık yada son model araba kihikihikihhiiikikiki

Ellerine sağlık canim fminim güzeldir, canin istiosa icinden geciosa ysp kıs hem düşünmesin bari ozaman bari fazla kafan başka yerlerde olur. Dorma bileydim varya bi orkid firması açardım yada orkidçinin oğluyla evlenirdim :))))

Valla bende kendime cok sinir oldum:) bidahikne dikicem ilişkiden sonra orayi gelceği varsada gelemesin :) öle canim yaa napalim kismet değilmiş, inşallah senden hayırlı haberler alırız bari de sevindirik oluruz:) valla gecen süperdiyse verim de muhtemelen süper olmuştur heralde;)) yaramiş olsun anacım inşallah bebish olarak dönsün sana:) valla tek tavsiyem takma kendinide dinleme birak adet günün geçince testini yap gerisi fasa fiso canim

haklısın aslında ama keske ıcımızdekı sese ınandırabılsek ben bu sefer kımseye demıyecem bebıs gelırse baya buyudukten sonra demeyı dusunuyorum valla nazara geldı öburunu annem sagolsun bır camıde bır kahvede dedıler mahalle benı beklıyormus meger tebrıkler o bıcım cıdden soylemıyecem belkı kocamada soylemem:P zaten 3 ay korunacagımı bılıyor herkes ama ben korunmuyorum bananee bu dunyada yıyecek lokması varsa gelecek yoksa polıs tutup korunsam ne olur ınsallah saglıklı kalp atısları gumbur gumbur gelır:) ama teyzesı bır gelsın ona ceza verecm oyle anneyı bekletmek olurmu :P

Ohhh kıss kendime geldim biraz valla, sağolasın ben boşuna girmedim hemen buraya. Artık Nisan ayına adapte olmaya başlıyayım hemen hesaplamam lazım :)) seninle konuşmak iyi geldi bacım sağolasın amz cıkmam gerekio yine alışverişe çıkcaz bakim bi yerde toptan ekonomik orkid varmı:))) canim sana kolay gelsin simdiden eline sağlık ve afiyet sun fırsat buldukça kaçarım buraya;) çok öptüm bacım seni

Ohhh kıss kendime geldim biraz valla, sağolasın ben boşuna girmedim hemen buraya. Artık Nisan ayına adapte olmaya başlıyayım hemen hesaplamam lazım :)) seninle konuşmak iyi geldi bacım sağolasın amz cıkmam gerekio yine alışverişe çıkcaz bakim bi yerde toptan ekonomik orkid varmı:))) canim sana kolay gelsin simdiden eline sağlık ve afiyet sun fırsat buldukça kaçarım buraya;) çok öptüm bacım seni[/QU

hadı bakalım kac yıne cımrılıgın ustunde anne kız paketı var onu al ahahahahha deliiiiiiiiii:)))

haklısın aslında ama keske ıcımızdekı sese ınandırabılsek ben bu sefer kımseye demıyecem bebıs gelırse baya buyudukten sonra demeyı dusunuyorum valla nazara geldı öburunu annem sagolsun bır camıde bır kahvede dedıler mahalle benı beklıyormus meger tebrıkler o bıcım cıdden soylemıyecem belkı kocamada soylemem:P zaten 3 ay korunacagımı bılıyor herkes ama ben korunmuyorum bananee bu dunyada yıyecek lokması varsa gelecek yoksa polıs tutup korunsam ne olur ınsallah saglıklı kalp atısları gumbur gumbur gelır:) ama teyzesı bır gelsın ona ceza verecm oyle anneyı bekletmek olurmu :P

Doğru diosun zaten kalbimize söz geçiremediğimiz için böle oluyo ya. Kız valla hakketti annesi :) biz kimseye bişey demedik bereket biz bide kardeşim biliodu. Herald yani şekerim bebish yok cimriliğe devamm:))) öptüm canikom seni

canim hayirliii olsunnnnnnnnn:)))))))) tebrik ediyorum:)):49::49::nazar::nazar:
tesekkur ederım bıtanem saolun varolun
valla canım benim hiiiiç belirtim yoktu ama dün ruh halim biraz farklıydı arkadaşlarım farketmiş..bi de adet oldum sandım tuvalete koştum akıntıymış ayrıca dün yumurta yerken midem bulandı ama bunların hepsi dün oldu 1 günde yani ha bugün var mı desen yine bişey yok bana kalsa test yapmazdım arkadaşım ısrar etti çıkmazsa alırız yine test diye ama bakalım ben yine de güvenemiyorum teste :(
bencede guvenme tatlım cunku adete 6 gun kala kanda bıle cıkmazken testte cıkması banada guvenılır gelmedı 3-4 gun daha bekleyıp kanda baktır bnm adetıme 3 gun kala yaptırdım 17 cıktı suan ıdrar testı yapsam 25 ten dusuk oldugu ıcın negatıf sonuc verıcek ıdrarda cıkması ıcın en hassas testler 20 yı baz alıyo kanda degerın en az 20 olması lazımkı ıdrarda cıksın hayal kırtıklıgına ugramanı ıstemem tatlım lutfen kendını cok kaptırma ama ıns hamıelsındır allah hepınızın hepımızın yuzunu guldursunnn
Kizlar benide artık kesin olarak Nisan listesine alabilirsiniz, beklenen korkulu kırmızılar geldi :'''(((( umutlar bidahaki aya kaldi :(

hadıyaaa uzuldum napalım kuzum nısan ayına bakıcaz.eger bnmde pazartesı gunu degerım dusmus olursa bende nısanda denemeye gene devam

yaaaa kımse yokmu yaaaaaa canım sıkılıyooooooooo nerdesınızzzzz heyyy huuuu cvp verın banaaaaaaaaaaaa basım donekdombelek donup duruyooo benım:53:

:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

ayyy ellerım tıtrıyo ne dıcemı bılemıyorum kalbim durcak sankııı off allahım pozitif miş kan testi hemşire 2 gün sonra tekrar etmemi istedi ben napcam sımdı yaaa
Dalinimmmmmmm harika bir haber, o kadar sevindim ki anlatamam. Gercekten çok yakın bir arkadaşimmissin gibi bekledim haberini ve öyle sevindim. Tekrar tekrar tebrikler. Bundan sonrası da güzel olur inşallah! Darısı basımıza.
Bu topikteki her hamile haberine çok seviniyorum kızlar. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah...

çok üzüldm canım nisana inşallah canım

yaaaa kımse yokmu yaaaaaa canım sıkılıyooooooooo nerdesınızzzzz heyyy huuuu cvp verın banaaaaaaaaaaaa basım donekdombelek donup duruyooo benım:53:

hala dönüyomu canım geldim de yoksun canımmm
ne güzel işte dönsün dönsün değer yükseliyordur(bildiğimden söylemiyorum kendice yorum yapıyorum)

Ya kızlar hesapladigima göre bugün veya yarın yumurtlama gunüm. Su anda adet ağrılarına benzer ağrılarım var, o kadar ki sıcak su torbası koydum kasıklarıma. Yani, yumurtlama ağrısı diye bisey duymuştum ama hiç yaşamamıştım. Benzer durum yaşayan var mı? Yani bayağı bildigin adet ağrısı gibi. Umarım iltihap ya da kist filan yoktur ya.soğan suyu da iciyorum ama gerçi bir hafta oldu başlayalı. Ne olabilir sizce?

Ya kızlar hesapladigima göre bugün veya yarın yumurtlama gunüm. Su anda adet ağrılarına benzer ağrılarım var, o kadar ki sıcak su torbası koydum kasıklarıma. Yani, yumurtlama ağrısı diye bisey duymuştum ama hiç yaşamamıştım. Benzer durum yaşayan var mı? Yani bayağı bildigin adet ağrısı gibi. Umarım iltihap ya da kist filan yoktur ya.soğan suyu da iciyorum ama gerçi bir hafta oldu başlayalı. Ne olabilir sizce?

canim su torbasini sirtina almani yada biseye sararak karnina koymani tavsiye ederim cunku sicak tutmak iyi gelmez diye biliyorum yumurtanin kalitesini etkilermis bilgineee

Dalinimmmmmmm harika bir haber, o kadar sevindim ki anlatamam. Gercekten çok yakın bir arkadaşimmissin gibi bekledim haberini ve öyle sevindim. Tekrar tekrar tebrikler. Bundan sonrası da güzel olur inşallah! Darısı basımıza.
Bu topikteki her hamile haberine çok seviniyorum kızlar. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah...
saol tatlım ıns darısıda absınıza olsun bakalım ıyıce sevınmeden once pazartesı gununude beklıcez bakalım:54:
çok üzüldm canım nisana inşallah canım

hala dönüyomu canım geldim de yoksun canımmm
ne güzel işte dönsün dönsün değer yükseliyordur(bildiğimden söylemiyorum kendice yorum yapıyorum)

canim su torbasini sirtina almani yada biseye sararak karnina koymani tavsiye ederim cunku sicak tutmak iyi gelmez diye biliyorum yumurtanin kalitesini etkilermis bilgineee
dön uyo ya hıc ıyı deılım sersem gıbıyım halsızım yorgunum.bıtkınım.yuzum gulmuyo o derece yorgun hıssedıyorum.

gorumcem aradı az once sınırımı bozdu benım.ona soledım yok ıkı cocukla nasıl olcakmısta bakabılırım dıyosan doguruyummusta 3.ye ne gerek varmısmısta kendısıde 7 aylık hamıle yanı.kıskanıomudur napıo anlamıorumkı tovbe yarabbım ınsan gzuel dılekelrde bulunur ıyıce keyfımı kacırdı.

canim iyi gelmis neyseki. bu da bir sey. en azindan onumuzdeki ay icin hazirlanmaya baslayabilirsin :)

gorumcem aradı az once sınırımı bozdu benım.ona soledım yok ıkı cocukla nasıl olcakmısta bakabılırım dıyosan doguruyummusta 3.ye ne gerek varmısmısta kendısıde 7 aylık hamıle yanı.kıskanıomudur napıo anlamıorumkı tovbe yarabbım ınsan gzuel dılekelrde bulunur ıyıce keyfımı kacırdı.

kesin kiskanmis. keske biz 5 tane yapicaz deseydin :)

Back