• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Herkeze günaydın arkadaşlar, saatleri ileri aldim kociş uyurken bi bskkm dedim:)

Günaydın tatlım, güzel bir pazar olsun:) Ben de aynen arada kaçamak bakıyorum kociş formüla izlerken:)

Nasılsın hayatım? Bu arada sen nerede oturuyorsun emosh?:)

Uykuculaaaaaaaarr hadıyın yaa bak ben erkenden kalktım yoksa sız saatlerı ılerı almadınızmı?artık bıraz daha az uyuyacanız tembeller:p hadı dalın uyusun o bebıs beklıyoo ama sıze noluyo emooooooooooooosh banuuuuuuuuuuuuuu ayy bu kızlar cok tembel yahu heee pazar keyfı yapıyonuz anladım benım kociş işe gittii elimde çayım sızı beklıyorum bak 50 den gerı sayıyorum 49 40 48 47 46 45 44 43 42 41 40000000 39 38 37 36 35 34 33 32 311111111111111 29 28 27 26 25 24 2322 211111111111 19 18 17 16 15 14 13 12 1111111 9 8 7 6 5 4 3 2 111111111111 :(((( ıyı oyle olsun

Günaydın bacım, aahh gecenin bi vaktine kadar adet sancısı çektim canim aha az öncede yine ağrıyla uyandım aman nd pazar keyfi çok keyifli geçio, orkidlerim karın ağrım ve ben cok sevioruz bu günü:)) benim kociş te grip olmuş ateşi var benden geçti muhtemelen, yarın iş var ooooffff bekadar karamsar bi gün. Oh canım valla keyif sende en iyisini yapiyon:) dök kız banada bi bardak tepem attı şimdi :)

Günaydın, mutlu pazarlar herkese. Hemen bir soruyla giriş yapıyorum.bugünler benim yumurtlama günlerim, hep bir yumurta aki kıvamında bir akıntıdan bahsedilir ya, öyle bisey bende yok, hatta epey kuru. Bu akıntı olması şart olan bisey mi? Yoksa olmayada biliyor mu?
Bir de Banu, sen soğan suyu iciyorsun, ne oldu? Kendinde ona bağlı degisiklikler gözlemlesin mı?

cok dogru utanılcaqk ne var kendın para verıp yaptırıyosun bekletıyolar sıgortalıa cıdle yaptır hemen al ıyı fıkır super :)))
bende sana sole bı anımı anlatayım ben ıkızlerıme 13 haftalık hamıle ıken cok goresım gelmıstı cok hemde ruyama gırmıslerdı gece uyanıp esıme hastalandım fena oldum numarası yapıp kendımı acıle goturtmustum bebekelrımı gorup gelmıstım kı daha dr reandevuma 3 hafta vardı 12.haftada kontrolumu olmustum 1 haftada ozlemıstım napım :)))))))

iyiymiş senden bendensin canım
bn drla bu hastalık yüzünden kanka oldum benim hep özele gitmek zorundayım
inşallah hamiş olursam ben ona yaparım numarayı:)))

ben ılk ewlendıgım ayalrda eltımlerle gorumcemle cok kotuydum ozellıke eltımle bırbırımıze gırmıstık ısyerınde hakedene hakettıgı lafı verırım sabrımı tasırdıgı surece ama artık kendımı geri çektım ewım ayrı yolum dogru ayda kaç kez goruyorum dıyorum bosver dıyorum sınırlendıgımde

niye ben onların yaptıklarını düşünüp kendimi yiyim
valla hem densizlik yapacaklar hemde susacam
valla çakarım ağızlarının ortasına(bundada ciddiyim)
ilkten bişeyler yapmaya çalıştılar ama verdim cevaplarını.:))))
bana iyiyse iyiyim ama tersim çok pis:))

Son düzenleme:
Günaydın tatlım, güzel bir pazar olsun:) Ben de aynen arada kaçamak bakıyorum kociş formüla izlerken:)

Nasılsın hayatım? Bu arada sen nerede oturuyorsun emosh?:)

Sağol canim seninde güzel olsun inşallah. Benim valla karnım ağrıo pek iyi değilim canim ya:( keyfim kacik. Sen nasilsin keyifler iyimi? Ben almanyadayım nürnberg, sen tatlim?

Günaydın, mutlu pazarlar herkese. Hemen bir soruyla giriş yapıyorum.bugünler benim yumurtlama günlerim, hep bir yumurta aki kıvamında bir akıntıdan bahsedilir ya, öyle bisey bende yok, hatta epey kuru. Bu akıntı olması şart olan bisey mi? Yoksa olmayada biliyor mu?
Bir de Banu, sen soğan suyu iciyorsun, ne oldu? Kendinde ona bağlı degisiklikler gözlemlesin mı?

uzayan bir akıntı olması lazım evet , kuruluk olmaması lazım belki erken yumurtladın ya da geç yumurtlayacaksın o da olabilir, arada tuvalete gidince kontrol et bakalım akıntını.. ama olmayabilir mi onu tam bilmiyorum.. Soğan kürünün şu ana kadar hissettiğim bir etkisi olmadı tatlım, akıntım falan artmadı yani, geçen ay nasılsam aynıyım:) Ama bu iyi bişeymmiş, iltahap falan yok demekmiş yani:)

Sağol canim seninde güzel olsun inşallah. Benim valla karnım ağrıo pek iyi değilim canim ya:( keyfim kacik. Sen nasilsin keyifler iyimi? Ben almanyadayım nürnberg, sen tatlim?

Kırmızıların ilk günü öyle keyifsiz oluyor insan tatlım, hem sancı hem de azıcık da olsa moral bozukluğuna çıldırmış hormonlarında katkısı eklenince tadından yenmiyor yani:) inşallah önümüzdeki ay hamişlik sıkıntılarını konuşuruz:)) Ben de finlandiya-tampere'deyim.. Dün yazdıklarından seninde gurbet ellerde olduğunu anladım ondan sorayım bi dedim bacım:)

kızlar dun cok kotu bı ruya gordum hayırlısı sankı bı ısaretmıs gıbı bana bebek durmıcak gıbı kendını hazırla der gıbı :((((((((((((((8

Hayatım sen kendini okadar kaptırdın ve telaşlısınki rüya görmen gayet normal. Canim artık rahatla biraz neden durup dururken şimdi durmasın bebishin? Bence o sımsıkı tutunmuştur göbishine. Kötü düşünme ki kötü rüya görmd tatlım, yarın hayırlı haberlerini alıcaksın inşallah

Mart Listesi...

:nazar:

derda_ = HAMİLEEEE :49: :nazar:
Beysal = HAMİLEEEEE :49: :nazar:
nersan = HAMİLEEEE :49: :nazar:
ramrod = HAMİLEEEE :49: :nazar:
buca2006 = HAMİLEEEE...:49: :nazar:
furtadoo = 5 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
kullanilmayannick = 6 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
pozitifenerji = 8 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
emos_musti = 11 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
gulden59 = 9 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
ahirimsin_S = 1 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
nurdansvs = 10 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
elvan_byz = 8 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
nariko = 18 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
smilet = HAMİLEEEE :49: :nazar:
mustafaATA = 15 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
hayaletcasper = 26 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
elifyesiller = 15 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
organiksekerr = 19 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
ebirhim = 20 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
dalin26 = 24 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
yaseku = HAMİLEEEE :49: :nazar:

yasenyasar = 9 Mart
sayee = 10 Mart
mononokez = 11 Mart
haver87 = 13 Mart
kadriye_33 = 18 Mart
sfsfs = 21 Mart
lkmnftm = 21 Mart
Aeroplain = 23 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
hazelrose = 24 Mart
yazçiçeği = 25 Mart
YinNgYaNg = 25 Mart
canommmm = 26 Mart
nesedavut = 26 Mart
hayal_hayal = 28 Mart
melzanur = 30 Mart
Banu_K = 30 Mart
9ay = 30 Mart
hayatcokzor = 30 Mart
zytin = 30 Mart
sunaardar = 30 Mart
ozgezeren = 30 Mart İnşallah hamiş:)
belfü = 30 Mart
ebru_1907 = 31 Mart
dilayy
srg
sevilco

dilekkk88 1 nisan
dundun 2 nisan

irmegan
chanel88
jadore232
sema84
umuttt
ncinar
yaprak__
mavusbebek

berceste = 5 Mart Nisana İnşallah..
tulins = 6 Mart Nisana inşallah..
mukut31 = 7 Mart Nisana İnşallah..
blgts = 1 Mart Nisana İnşallah..
ruveyda12 = 5 Mart Nisana İnşallah..
sesise = 19 Mart Nisana İnşallah..
lata = 9 Mart Nisana İnşallah..
Berrak = 8 Mart Nisana İnşallah..
7VerenGul = 3 Mart Nisana İnşallah..
Oflu = 11 Mart Nisana İnşallah..
yasamım = 8 Mart Nisana İnşallah..
ay_nur = 6 Mart Nisana İnşallah..
asiia = 8 Mart Nisana İnşallah..
YAPRAK15 = 10 Mart Nisana İnşallah..
elabebek = 13 Mart Nisana İnşallah..
romaroma = 12 Mart Nisana İnşallah..
fgak = 12 Mart Nisana İnşallah..
yalel = 11 Mart Nisana İnşallah..
siyahkugu = 15 Mart Nisana İnşallah..
okkesa = 14 Mart Nisana İnşallah..
ness66 = 15 Mart Nisana İnşallah..
goonnca = 12 Mart Nisana İnşallah..
miniciik = Nisana İnşallah..
aqua_83 = 12 Mart Nisana İnşallah..
edaerdugan = 17 Mart Nisana İnşallah..
kara_gül = 17 Mart Nisana İnşallah..
meriyyy = 19 Mart Nisana İnşallah..
esra9923 = 21 Mart Nisana İnşallah..
gül_sen = 18 Mart Nisana İnşallah..
gamze3737 = 18 Mart Nisana İnşallah..
ilkbhr = 16 Mart Nisana İnşallah..
tusemim = 19 Mart Nisana İnşallah..
manolyax = 24 Mart Nisana İnşallah..
ofpufya = 21 Mart Nisana İnşallah..
ebneha = 22 Mart Nisana İnşallah..
fulyaky = 20 Mart Nisana İnşallah..
NarMik = 11 Mart Nisana İnşallah..
vitamin87 = 9 Mart Nisana İnşallah..
simsiyah83 = 4 Mart Nisana İnşallah..
gunes8 = 6 Mart Nisana İnşallah..
tuhfe = 11 Mart Nisana İnşallah..
ege83 = 3 Mart Nisana İnşallah..
elibeses = 20 Mart Nisana İnşallah..
h_n86 = 22 Mart Nisana İnşallah..
kelam = 23 Mart Nisana İnşallah..
belus = 24 Mart Nisana İnşallah..
pinarosm = 25 Mart Nisana İnşallah..
ayseem = 30 Mart Nisana İnşallah..
_Emosh_ = 21 Mart Nisana İnşallah..
güney = Nisana İnşallah..
glchn = Nisana İnşallah..
yasmminn = Nisana İnşallah..
canCicegim = Nisana İnşallah..

Kırmızıların ilk günü öyle keyifsiz oluyor insan tatlım, hem sancı hem de azıcık da olsa moral bozukluğuna çıldırmış hormonlarında katkısı eklenince tadından yenmiyor yani:) inşallah önümüzdeki ay hamişlik sıkıntılarını konuşuruz:)) Ben de finlandiya-tampere'deyim.. Dün yazdıklarından seninde gurbet ellerde olduğunu anladım ondan sorayım bi dedim bacım:)

hayatim sana cevap yazdim internet cöktü yazdiklarimda gitti iyimi , diyorum iste ne gün ama :( aynen öle oluyo insan tatlim valla dedigin gibi keyifde ister istemez kacikta oluyo tabii:( insallah tatlim burda hepimiz NIsan ayinda hamileliklerimizi konusuruz. Valla bak nekadar güzel iste degisik yerlerden arkadasliklar kuruyoruz , desene sende Gurbetkushusun:) canim yaa valla sasiyorum bazen en yakinina anlatamadiklarini buarada paylasioysun okadar samimi bi ortam kuruluo cok güzel bisey .

Mart Listesi...

derda_ = HAMİLEEEE :49: :nazar:
Beysal = HAMİLEEEEE :49: :nazar:
nersan = HAMİLEEEE :49: :nazar:
ramrod = HAMİLEEEE :49: :nazar:
buca2006 = HAMİLEEEE...:49: :nazar:
furtadoo = 5 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
kullanilmayannick = 6 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
pozitifenerji = 8 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
emos_musti = 11 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
gulden59 = 9 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
ahirimsin_S = 1 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
nurdansvs = 10 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
elvan_byz = 8 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
nariko = 18 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
smilet = HAMİLEEEE :49: :nazar:
mustafaATA = 15 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
hayaletcasper = 26 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
elifyesiller = 15 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
organiksekerr = 19 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
ebirhim = 20 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
dalin26 = 24 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
yaseku = HAMİLEEEE :49: :nazar:

yasenyasar = 9 Mart
sayee = 10 Mart
mononokez = 11 Mart
haver87 = 13 Mart
kadriye_33 = 18 Mart
sfsfs = 21 Mart
lkmnftm = 21 Mart
Aeroplain = 23 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
hazelrose = 24 Mart
yazçiçeği = 25 Mart
YinNgYaNg = 25 Mart
canommmm = 26 Mart
nesedavut = 26 Mart
hayal_hayal = 28 Mart
melzanur = 30 Mart
Banu_K = 30 Mart
9ay = 30 Mart
hayatcokzor = 30 Mart
zytin = 30 Mart
sunaardar = 30 Mart
ozgezeren = 30 Mart İnşallah hamiş:)
belfü = 30 Mart
ebru_1907 = 31 Mart
dilayy
srg
sevilco

dilekkk88 1 nisan
dundun 2 nisan

irmegan
chanel88
jadore232
sema84
umuttt
ncinar
yaprak__
mavusbebek

berceste = 5 Mart Nisana İnşallah..
tulins = 6 Mart Nisana inşallah..
mukut31 = 7 Mart Nisana İnşallah..
blgts = 1 Mart Nisana İnşallah..
ruveyda12 = 5 Mart Nisana İnşallah..
sesise = 19 Mart Nisana İnşallah..
lata = 9 Mart Nisana İnşallah..
Berrak = 8 Mart Nisana İnşallah..
7VerenGul = 3 Mart Nisana İnşallah..
Oflu = 11 Mart Nisana İnşallah..
yasamım = 8 Mart Nisana İnşallah..
ay_nur = 6 Mart Nisana İnşallah..
asiia = 8 Mart Nisana İnşallah..
YAPRAK15 = 10 Mart Nisana İnşallah..
elabebek = 13 Mart Nisana İnşallah..
romaroma = 12 Mart Nisana İnşallah..
fgak = 12 Mart Nisana İnşallah..
yalel = 11 Mart Nisana İnşallah..
siyahkugu = 15 Mart Nisana İnşallah..
okkesa = 14 Mart Nisana İnşallah..
ness66 = 15 Mart Nisana İnşallah..
goonnca = 12 Mart Nisana İnşallah..
miniciik = Nisana İnşallah..
aqua_83 = 12 Mart Nisana İnşallah..
edaerdugan = 17 Mart Nisana İnşallah..
kara_gül = 17 Mart Nisana İnşallah..
meriyyy = 19 Mart Nisana İnşallah..
esra9923 = 21 Mart Nisana İnşallah..
gül_sen = 18 Mart Nisana İnşallah..
gamze3737 = 18 Mart Nisana İnşallah..
ilkbhr = 16 Mart Nisana İnşallah..
tusemim = 19 Mart Nisana İnşallah..
manolyax = 24 Mart Nisana İnşallah..
ofpufya = 21 Mart Nisana İnşallah..
ebneha = 22 Mart Nisana İnşallah..
fulyaky = 20 Mart Nisana İnşallah..
NarMik = 11 Mart Nisana İnşallah..
vitamin87 = 9 Mart Nisana İnşallah..
simsiyah83 = 4 Mart Nisana İnşallah..
gunes8 = 6 Mart Nisana İnşallah..
tuhfe = 11 Mart Nisana İnşallah..
ege83 = 3 Mart Nisana İnşallah..
elibeses = 20 Mart Nisana İnşallah..
h_n86 = 22 Mart Nisana İnşallah..
kelam = 23 Mart Nisana İnşallah..
belus = 24 Mart Nisana İnşallah..
pinarosm = 25 Mart Nisana İnşallah..
ayseem = 30 Mart Nisana İnşallah..
_Emosh_ = 21 Mart Nisana İnşallah..
güney = Nisana İnşallah..
glchn = Nisana İnşallah..
yasmminn = Nisana İnşallah..
canCicegim = Nisana İnşallah..

Allahim Nisan a resmi gecis yapmisim artik :( insan bi garip oluo bee :( hayirlisi olsun

hayatim sana cevap yazdim internet cöktü yazdiklarimda gitti iyimi , diyorum iste ne gün ama :( aynen öle oluyo insan tatlim valla dedigin gibi keyifde ister istemez kacikta oluyo tabii:( insallah tatlim burda hepimiz NIsan ayinda hamileliklerimizi konusuruz. Valla bak nekadar güzel iste degisik yerlerden arkadasliklar kuruyoruz , desene sende Gurbetkushusun:) canim yaa valla sasiyorum bazen en yakinina anlatamadiklarini buarada paylasioysun okadar samimi bi ortam kuruluo cok güzel bisey .

İnşallah konuşucaz tatlım hamişlik hallerimizi çok yakında, yürekten inanıyorum ben buna yani:)
Kesinlikle katılıyorum sana, kadınlığın en güzel yanlarından biri bence bu, paylaşmaya açık olmamız ve burası gerçekten çok samimi ve keyifli bir ortam, ciddi ciddi yılardır kanka gibi olduk:) İyi ki varsınız hepiniz:16::16:

Allahim Nisan a resmi gecis yapmisim artik :( insan bi garip oluo bee :( hayirlisi olsun

Üzülme kuzu, nisanda bu kadar bereketli geçerse harika olacak demektir bu:)

Ben kocişle yürüşüye çıkıcam şimdi, gelince uğrarım yine öpüyorum çok:)

Valla canim selam öncelikle , bildigim kadariyla olmasi gerekiyo cünkü cogumuz ordan anlioyurz yumurtlama dönemimizi herkez degil tabiiki ben mesala hala cözemedim :) o yüzden sen en iyisimi ates ölcümü yada ovulasyon testi yap. söle biseyde tavsiye edebilirim, adet oldugunun 12. gününden itibaren 17. gününe kadar her 2 günde bir calismalar yapin:) yani ozaman acaba yumurtladimmi gectimmi derdin olmaz bari baslamadan tutmus olabilme ihitmalin yüksek olur tatlim

Hayatım sen kendini okadar kaptırdın ve telaşlısınki rüya görmen gayet normal. Canim artık rahatla biraz neden durup dururken şimdi durmasın bebishin? Bence o sımsıkı tutunmuştur göbishine. Kötü düşünme ki kötü rüya görmd tatlım, yarın hayırlı haberlerini alıcaksın inşallah
etrafımdan en yakınlarımdan okadar kımyasal gebelık haberı aldımkı.artık neredeyse benımde ole olacak dıye ınanmıs vazıyetteyım bırde dusugum var benım o yuzden cok endıselıyım
niye ben onların yaptıklarını düşünüp kendimi yiyim
valla hem densizlik yapacaklar hemde susacam
valla çakarım ağızlarının ortasına(bundada ciddiyim)
ilkten bişeyler yapmaya çalıştılar ama verdim cevaplarını.:))))
bana iyiyse iyiyim ama tersim çok pis:))

bnmde tersım cok pıs hemde cok bır bayanın burnunu kırdım kızımı ıttı dıye.ama kendımı cook sıkarım bardagım tasarsa affetmem

İnşallah konuşucaz tatlım hamişlik hallerimizi çok yakında, yürekten inanıyorum ben buna yani:)
Kesinlikle katılıyorum sana, kadınlığın en güzel yanlarından biri bence bu, paylaşmaya açık olmamız ve burası gerçekten çok samimi ve keyifli bir ortam, ciddi ciddi yılardır kanka gibi olduk:) İyi ki varsınız hepiniz:16::16:

Canim benim yaa insallah dedigin gibi olur. ben daha yeni girdim ama öle bi alistim ki her bos ani giriyorum buraya. Iyi geliyosunuz bacilarim gercekten ben yoksa bu ayi daha zor atlatirdim sanirim hele bide belirtilerim falanda olmustu ya bayabi heveslenmistik biz:( ama suan sinirda kendimi ii tutabiliyorum sayenizde oildu bu eminim , Cok sagolun bende sizi cok sevdim gercekten yaa herkez ayri ayri bi tatli .

etrafımdan en yakınlarımdan okadar kımyasal gebelık haberı aldımkı.artık neredeyse benımde ole olacak dıye ınanmıs vazıyetteyım bırde dusugum var benım o yuzden cok endıselıyım

bnmde tersım cok pıs hemde cok bır bayanın burnunu kırdım kızımı ıttı dıye.ama kendımı cook sıkarım bardagım tasarsa affetmem

canim benim senin masallah nurtopu gibi 2 tane melegin var , neden etkileniyosunki etraftan bukadar, sen dogal yollardan hamile kalabiliyosun ki allahim sana 2 tane tatlimi tatli melek göndermis zaten. Benimde cok var tatlim etrafimda öle insanlar hatta bizim bile Tüpbebek ihtimalimiz var biliomusun? esim Varkosel ameliayti oldu eger düzelme olmazsa tek sansimiz o. sen icini raht tut, bebshin cöööö yapti bile sana canim benim:)

bu arada benim ablam bir meleginden sonra bir düsük yapti ama simdi 2. melegi daha dogrusu o benim kuzum 5 yasinda.

Son düzenleme:
Üzülme kuzu, nisanda bu kadar bereketli geçerse harika olacak demektir bu:)

Ben kocişle yürüşüye çıkıcam şimdi, gelince uğrarım yine öpüyorum çok:)

yok bacim öle bi garipsedim sadece, insallah Nisan ayi insallah hepimize bereklti gelsin :)) insallah canikom.
Tamam canim bol keyifli gezmeler , bende kismetse daha insallah bu saatte kahvalti hazirlicam erken erken :))))
görüsürüz bacim öpyüorum

Back