• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

herkese merhaba kızlar...ben şu an çok heyecanlıyım az önce arkadaşımın ısrarı üzerine test yaptım ve çoook silik 2. çizgi gördüm..ben acaba yanlış mı görüyorum diye arkadaşımın oğlu bizde kalmıştı akşam ona gösterdim burda bi çizgi görüyo musun diye evet dedi napıcaaaam çok umutlanmak da istemiyorum daha adetime 6 gün var

Allahim bu mutlulunu gorur de insallah bir aksilik olmaz canim cok sevindim Masallah demek istiyorum nazar olmasin senin adetin de 30 idi sanirim dimi 6 gun sonra dedine gore benimde ole simdi benimde yapasim geldi yaa :s:s:s ama nasil cesaret ettin ya cikmasaydi :s:s:s

Ay hadi inşallah hayatım ya, hemen gidip bir kan testi yaptırsan da kesin emin olsak?:)
Taktiğe bayıldım yalnız, biz kadınlar abartırız diye çocuğa sormak harika fikir:))))
Hadi bakalım günün 2. güzel haberini sen ver bize:)

:))))))))))))))) anam babam o koşturmacada ne ara nasıl doğuruyor bunlar çatır çatır:)))

Günaydın tatlımmm:) öyle valla son haftadan gıcık kapıyorum:) Bakalım sakin sakin beklemekten başka yapacak bişey yok ama, inşallah güzel haberlerimiz olur bizimde tatlım:)

ben yine de yarın idrar testini tekrarlayayım belki test bozuktur felan gerçi tarihi geçmemiş ama olsun ah inşallah doğrudur çünkü bana çalışmalardan gına geldi bünyem bir ay daha çalışmayı kaldıramaz :1:

doktorunun iyi olmasi cok onemli. ben hala doktor degistirme asamasindayim. bir turlu bulamadim istedigim gibi. benim bat 27 mart canim. garanti olsun diye 30 dedim ama belli olur 3 gun icinde. bakalim kismet ya keske olsa da..

baska seyler de var. ben yakinda isten cikacagim. uluslararasi bir firmada calisiyorum. ulke ofislerini kapatiyor. sadece amerika kalacak. haliyle biz de kapaniyoruz. gelirimiz ciddi anlamda dusecek. arabamiz gidecek. ozel saglik sigortami devam ettirmek icin 4 bin TL para vermem gerekecek. ama bu sene icinde dogum yapamazsam o da bosa gidecek. keske sadece keyifle bebek yapmak icin ugrassak ama maddi kisatlamalar vs de isin icine giriyor malesef. eger simdi olsa ona gore yolumu da cizerdim.

Evet doktor gercekten cok önemli seni rahatlatamiyosa bilki yanlis yerdesin.
Evet tek couk sahibi olmakla da bitmiyo is canim hakklisin, durum ciddi is le ilgili , allahtan hayirisi olsun canim yaa, hem derler ya her cocuk kismetiyle gelirmis, allah bi kapi kapatirsa digerini acarmis. Sen bunlara takilma insallah bebishin göbishine yerlesmistirde kismetini annecigine hissettirir.

Allahim bu mutlulunu gorur de insallah bir aksilik olmaz canim cok sevindim Masallah demek istiyorum nazar olmasin senin adetin de 30 idi sanirim dimi 6 gun sonra dedine gore benimde ole simdi benimde yapasim geldi yaa :s:s:s ama nasil cesaret ettin ya cikmasaydi :s:s:s

zaten ben çıkmayacak diye o kadar şartlamıştım ki görünce şok oldum

canim benim ben seni kutlamistim ama denk gelmemistir gormemissindir senin icin de cok sevindim Rabbim yar ve yardimcin olsun guzelim ;))) darisi bize insallahhhhhhhhhhh !! (amin)

ay teşekkür ederim bacım.Allahıma hep dua ediyorum.önceliğide bu topikteki bacişlere veriyorum :))dileyen herkes hamile kalsın ve sağlıkla hayırla bebişlerini kucaklarına alsınlar inşalahhhhhhhhhhhhh :))) bende dahil.

herkese merhaba kızlar...ben şu an çok heyecanlıyım az önce arkadaşımın ısrarı üzerine test yaptım ve çoook silik 2. çizgi gördüm..ben acaba yanlış mı görüyorum diye arkadaşımın oğlu bizde kalmıştı akşam ona gösterdim burda bi çizgi görüyo musun diye evet dedi napıcaaaam çok umutlanmak da istemiyorum daha adetime 6 gün var

ayy canim ne desemki valla hamishindir desem bi türlü demesem bi türlü ihtimal var yari yariya diyelim sen testi yine 1-2- gün sonra tekrarla bence canim.

9ay, iş olayına üzüldüm ama sıkma canını, anladığım kadarıyla sen işinde gayet başarılı bir hatunsun, kısa zamanda işlerini tekrar yoluna koyacağına gerçekten inanıyorum.. İnşallah bebiş gelir ve çok daha net planlar yapabilirsin geleceğe dair.. Gerçekten yürekten diliyorum bunu arkadaşım..

ah canim cok tesekkur ederim guzel dileklerin ve destegin icin. insallah her sey yoluna girer yeniden. benim de inan her gun aklima geliyorsunuz. senden iyi haberler almayi cok istiyorum. tez zamanda insallah. amin :nazar: :)

Evet doktor gercekten cok önemli seni rahatlatamiyosa bilki yanlis yerdesin.
Evet tek couk sahibi olmakla da bitmiyo is canim hakklisin, durum ciddi is le ilgili , allahtan hayirisi olsun canim yaa, hem derler ya her cocuk kismetiyle gelirmis, allah bi kapi kapatirsa digerini acarmis. Sen bunlara takilma insallah bebishin göbishine yerlesmistirde kismetini annecigine hissettirir.

aay insallah canim. amin. ne guzel bir dua ettin :)

kıslarrr ben çıkıyorum.c.tesileri yarım gün çalışıyorum.herkes kendine iyi baksın.çok öpüyorum sefgilerimleeeee :)))

ah canim cok tesekkur ederim guzel dileklerin ve destegin icin. insallah her sey yoluna girer yeniden. benim de inan her gun aklima geliyorsunuz. senden iyi haberler almayi cok istiyorum. tez zamanda insallah. amin :nazar: :)

Hepimiz güzel haberler alıp paylaşıcaz tatlım, inanıyorum ben buna, sadece zamanını bilmiyorum ama olacak:) İş konusunda da seni iyi anlıyorum, biz de benzer sorunlar var, benim de bir iş bulup çalışmam lazım, tek maaşla döndürmek bazı şeyleri zor hele bebiş de gelirse daha zor, ama dili de öğrenmem lazım, haftaya unemployed servisiyle görüşmem var , plan yapıcaz birlikte, ama bir yandan da bebiş çalışması var, aynen senin gibi keşke belli olsa da ona göre ayarlayabilsem kendimi diyorum.. Kısmet artık, tanrının bir planı var bizimle igili, bekleyip görücez artık:))

Kizlar banada müsade, e artik biraz evimle ilgileneyim dimi :) kocisimde gelicek iste alisveris falan derken arksami ederiz , bakalim girebilirsem ugrarip sonra yine. Hepinizi öpüyorum sekeler. Kendinize ii davranin ve kafaya tokadan baska bisey takmayin ;) sizi cook öptüüümmm

Hepimiz güzel haberler alıp paylaşıcaz tatlım, inanıyorum ben buna, sadece zamanını bilmiyorum ama olacak:) İş konusunda da seni iyi anlıyorum, biz de benzer sorunlar var, benim de bir iş bulup çalışmam lazım, tek maaşla döndürmek bazı şeyleri zor hele bebiş de gelirse daha zor, ama dili de öğrenmem lazım, haftaya unemployed servisiyle görüşmem var , plan yapıcaz birlikte, ama bir yandan da bebiş çalışması var, aynen senin gibi keşke belli olsa da ona göre ayarlayabilsem kendimi diyorum.. Kısmet artık, tanrının bir planı var bizimle igili, bekleyip görücez artık:))

Dedim gibi canlarim bebishleriniz kismetleriyle gelir onlar bilir gelicegi zamani bence, siz kafaniza bunlari takip moralinizi bozmayin. Banucum calismalara devam bence;) Yavrulariniz siziu hic zor durumda birakirmi ? henüz yoksa bile göbishinde elbet imdadina kosup gelecekitr banucum eminim buna sabir hepimizin ihityaci olan tek sey bu canlarim.

ben de seni cok iyi anliyorum. yabanci bir ulkede istedigin gibi bir is bulmak daha da zor. amerika kanada vs olsa daha kolay ama avrupa zor. ben de hollanda da bir sure kalmistim. ama seninki bir sure degil ki artik orda bir hayat kurmak durumundasin. neyseki insan haklarina deger veriyorlar. bebek olunca mutlaka baska haklariniz da olur. burdan cikan sonuc bize tez zamanda bebek gerek :)

simdide adriana lima ikinciye hamile :) ne cabuk kaliyorlar ya. kesin bu kiz benden de kucuktur.

Daliiiiiiiiiiiiiiiiinn noldu eşin nasıl karsıladı yazdınmı sayfaya yazdıysan ben kacırdım sanırım merak edıyooommm noldu ???

ben de seni cok iyi anliyorum. yabanci bir ulkede istedigin gibi bir is bulmak daha da zor. amerika kanada vs olsa daha kolay ama avrupa zor. ben de hollanda da bir sure kalmistim. ama seninki bir sure degil ki artik orda bir hayat kurmak durumundasin. neyseki insan haklarina deger veriyorlar. bebek olunca mutlaka baska haklariniz da olur. burdan cikan sonuc bize tez zamanda bebek gerek :)

Ahahahaha:))) kesinlikle doğru sonuç:)) Zor evet ama olsun güçlü kadınlarız biz başarırız herşeyi tatlım:)

Adriana limada mı hamiş yine:))) bize gıcık olsun diye yapıyor bunlar bence:)))))

ayyy kızlar ben geldım sız gıttınız yahu.esıme solemeyı unuttum.daha dogrusu kahvaltı bıtırdık esım sıgara yaktı bı tanede ben yaktım sonra dedıkı sen sonucu bana ne zaman solıcen dedı.bende sen ne zaman soracan dedım.sonuc hamıleyım dedım.bellı dedı elındekıyle kutluyosun hamılelıgını dedı aferım dedı.ama ınanın farkında olmadan yaktım yanı el alıskanlıgı olmus.sonra hemn sondurdum tebrık ederım dedı optu.bızım ıkızler abı ablamı oluyo dedı.dur dedım hemen kaptırma kendını pazartesı bıdaha baktırıcam dedım.eger degerım yıkselırse sevınırız dedım.kımyasal da olabılır dedım.kendımızı hazırlayalım dedım.sımdı eczaneye gıttı.folık asıt almaya cok heycanlandı oda sevındı ama bana kızgın sıogara yuzunden elımde sıgarayla hamıleyım deyınce haklı olarak cok kızdı.kapıdan cıakrken yuzume baktı guldu opucuk attı gıttı :49::54::21::21::21::21::21::21: o yan bakıslarıyla o bakıslar benı delıp gecıyo zaten :)))

Back