• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

haklisin arkadasim. hayirlisi artik. bende de ishal olur. sogan suyunu 3 ay yaptim ben hic boyle bir etkisi olmadi. hormonal bir sey bence. bir de aslinda senin regline daha var. belki agrilar baska bir seyin gostergesidir. atesinin de yukselmesi iyi bir isaret. icimde bir umut oldu simdi :)

Ağrım yooook:))) sadece hani böyle karnını bir garip hissedersin ya adetten önce öyle bir his var:) 9 ay, ay zaman yaklaştıkça geçmiyor bugünler hiç:) bu son haftayı hiç sevmiyorum, uyusam haftaya bugün uyansam ne güzel olardı:))

ateşimi de bildircem sana hergün tatlım, seni ateşcibaşım ilan ettim:)

kocada senın gıbı beleşcı okadar guzel haberı şekerle atlatacak cukulata yada baklava dagıtması lazım ahahahahahha anladım tencere kapak olmussunuz:)))

hahhaha ayy valla kahkakahalar attim yemin ederim:))))) sen hakkaten cok yasa yaaaa:))) kisim nekadar bebek okadar müjde yani , ikiz falan olursa belki bir iki cocuga 1 cikolatayi paylastirmasina izin verebilirim:)))) bacim hem is , hem doktor, hem sokak yani bizde affersinde Para atmiyoruz kenefte yani :))))) saka bi yana olsunda neler neler dagitir ben biliyorum hic acimaz kiymam

Ağrım yooook:))) sadece hani böyle karnını bir garip hissedersin ya adetten önce öyle bir his var:) 9 ay, ay zaman yaklaştıkça geçmiyor bugünler hiç:) bu son haftayı hiç sevmiyorum, uyusam haftaya bugün uyansam ne güzel olardı:))

ateşimi de bildircem sana hergün tatlım, seni ateşcibaşım ilan ettim:)

banuşşş bende de aynı belirtiler olmuştu kıs.ateşim hala yüksek zaten.ay inşallahhh hayırlı haberler alırız senden ve diğer baçişlerden :)))

hahhaha ayy valla kahkakahalar attim yemin ederim:))))) sen hakkaten cok yasa yaaaa:))) kisim nekadar bebek okadar müjde yani , ikiz falan olursa belki bir iki cocuga 1 cikolatayi paylastirmasina izin verebilirim:)))) bacim hem is , hem doktor, hem sokak yani bizde affersinde Para atmiyoruz kenefte yani :))))) saka bi yana olsunda neler neler dagitir ben biliyorum hic acimaz kiymam

sende cok yasa senı cok sevdım gercı herkes bir tatlı sagolun yaaa bercesteyı merak ettım pıknıkten kac kısı dönerler sence hahahahahahahah

teşekkür ederim canım ben çok etkileniyorum herşeyden dr da psikolog gibi
hastalıktan çok beni rahatlatmaya çalışıyo seviyorum dr umu

inşallah hamilesiizdir bu arada batın kaç canım senin
adet olmayacaksın Allahın izniyle :26:

doktorunun iyi olmasi cok onemli. ben hala doktor degistirme asamasindayim. bir turlu bulamadim istedigim gibi. benim bat 27 mart canim. garanti olsun diye 30 dedim ama belli olur 3 gun icinde. bakalim kismet ya keske olsa da..

baska seyler de var. ben yakinda isten cikacagim. uluslararasi bir firmada calisiyorum. ulke ofislerini kapatiyor. sadece amerika kalacak. haliyle biz de kapaniyoruz. gelirimiz ciddi anlamda dusecek. arabamiz gidecek. ozel saglik sigortami devam ettirmek icin 4 bin TL para vermem gerekecek. ama bu sene icinde dogum yapamazsam o da bosa gidecek. keske sadece keyifle bebek yapmak icin ugrassak ama maddi kisatlamalar vs de isin icine giriyor malesef. eger simdi olsa ona gore yolumu da cizerdim.

yok bacim artik ben onu gectim aslinda da tek istegim artik ne oldugu belli olsun gelcekse gelsin kirmizlar gelmiceksede kesin bi sonuc alayim ama haftasonu girdi iste araya, buda benim sansizligim. ´Öle demeye calisiyorum canim valla artik iste hayirlisi olsun ne diyeyim . Ben aslinda Mart ayi daha verimli olur diye düsündüm ama hani Mart kedisi acisindan falan:))) kismet nisana olsun olsunda nisan olsun mayis olsun artik hangisi olursa:)

Aynen öyle tatlım olsun da ayı sorun değil:)) Ama nisan han yağmuruyla meşhurdur yağmur da berekettir ya, ondan dedim:)) İnşallah da tutar nisan aynda:)

herkese merhaba kızlar...ben şu an çok heyecanlıyım az önce arkadaşımın ısrarı üzerine test yaptım ve çoook silik 2. çizgi gördüm..ben acaba yanlış mı görüyorum diye arkadaşımın oğlu bizde kalmıştı akşam ona gösterdim burda bi çizgi görüyo musun diye evet dedi napıcaaaam çok umutlanmak da istemiyorum daha adetime 6 gün var

cagla sikel ikinciyi dogurmus cikmis bile :) maasallah (show tv actim da)

gunaydin guzel insanlarrr hersey gonlunuzce olsun insallah Rabbim hayirlisi ile hepimize anne olmayi nasip etsin insallah sevgiler hepinize ........

DALINCIM HAMILE MI SIMDI COK COK COK COK COK MUTLU OLDUM YAAAAA BRDA BOLE HABERLER ALINCA SANKI SIRA BANA GELIYO GIBI UMITLENIYORUM YA COK SEVINDIM ALLAHIM HAYIRLISI ILE KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN 40 000 KERE MASALLAH !!!!!

BANUCUM AYNEN BENDE SENIN GIBI SON BI HAFTA NASIL GECECEK DIYE DUSUNUYOM KENDIMI DINLEMEKTEN BIR HAL OLDUM :SSSSS

herkese merhaba kızlar...ben şu an çok heyecanlıyım az önce arkadaşımın ısrarı üzerine test yaptım ve çoook silik 2. çizgi gördüm..ben acaba yanlış mı görüyorum diye arkadaşımın oğlu bizde kalmıştı akşam ona gösterdim burda bi çizgi görüyo musun diye evet dedi napıcaaaam çok umutlanmak da istemiyorum daha adetime 6 gün var

Ayyyy Bugun ıkıncı mujdeyı alalım lutfeeennnn dalınde mujdeyı verdı hayırlısı arkadasım bence belırgınlesecek cızgılerınn oof yaa cızgılere bu kadar sevınecegım hıc aklıma gelmezdı:)))ıyı dusun ıyı olsun canım

kızlar benim çıkmam lazım hava güzel ya pikniğe gitcez
kociş maça gitti gelince herşey hazır olmalıymış
akşam görüşürüz
dalinnnnnn26 eşinin tepkiyi merak ediyorum akşam ilk ona bakcam
hepinizi öpüyorum :54:

iyi eglenceler canim, böle güzel seylere konsatre ol temiz hava oh cok iyi gelicek sana, o programada takilma artik. Görüsürüz canimcim öpüldün

ay hadi inşallah.kan testi yaptırsana canım.bende adete 1 hafta kala yaptım ve bhcg pozitif çıktı.

banuşşş bende de aynı belirtiler olmuştu kıs.ateşim hala yüksek zaten.ay inşallahhh hayırlı haberler alırız senden ve diğer baçişlerden :)))

İnşallah bacımmmm:) ama daha var bakalım bekliyorum işte mel mel:)))

doktorunun iyi olmasi cok onemli. ben hala doktor degistirme asamasindayim. bir turlu bulamadim istedigim gibi. benim bat 27 mart canim. garanti olsun diye 30 dedim ama belli olur 3 gun icinde. bakalim kismet ya keske olsa da..

baska seyler de var. ben yakinda isten cikacagim. uluslararasi bir firmada calisiyorum. ulke ofislerini kapatiyor. sadece amerika kalacak. haliyle biz de kapaniyoruz. gelirimiz ciddi anlamda dusecek. arabamiz gidecek. ozel saglik sigortami devam ettirmek icin 4 bin TL para vermem gerekecek. ama bu sene icinde dogum yapamazsam o da bosa gidecek. keske sadece keyifle bebek yapmak icin ugrassak ama maddi kisatlamalar vs de isin icine giriyor malesef. eger simdi olsa ona gore yolumu da cizerdim.

9ay, iş olayına üzüldüm ama sıkma canını, anladığım kadarıyla sen işinde gayet başarılı bir hatunsun, kısa zamanda işlerini tekrar yoluna koyacağına gerçekten inanıyorum.. İnşallah bebiş gelir ve çok daha net planlar yapabilirsin geleceğe dair.. Gerçekten yürekten diliyorum bunu arkadaşım..

Bu arada baska guzel haberler varmı sayfaları atlayarak okudum ama dalının haberını beklıyordum zaten bugun ogrencek dıye takıpteydım ne kdr cok yazmasamda sızlerı hep takıp edıyom guzel arkadaslarım

Bu arada baska guzel haberler varmı sayfaları atlayarak okudum ama dalının haberını beklıyordum zaten bugun ogrencek dıye takıpteydım ne kdr cok yazmasamda sızlerı hep takıp edıyom guzel arkadaslarım

bide ben varımmmmmm zeytincimm :49:

kendimide hemen araya katıyorum hehehehe :)))

Son düzenleme:
ay hadi inşallah.kan testi yaptırsana canım.bende adete 1 hafta kala yaptım ve bhcg pozitif çıktı.

ben perşembe kan testi yaptıracaktım zaten de idrar etstini arkadaşım soktu aklıma bende garip haller varmış oysa ki ben farkında değilim yarın ve pazartesi sabahı da idrar testine devam edip pazartesi kan vericem hayırlısı bakalım şu an içim kıpır kıpır

Ay hadi inşallah hayatım ya, hemen gidip bir kan testi yaptırsan da kesin emin olsak?:)
Taktiğe bayıldım yalnız, biz kadınlar abartırız diye çocuğa sormak harika fikir:))))
Hadi bakalım günün 2. güzel haberini sen ver bize:)

cagla sikel ikinciyi dogurmus cikmis bile :) maasallah (show tv actim da)
:))))))))))))))) anam babam o koşturmacada ne ara nasıl doğuruyor bunlar çatır çatır:)))

gunaydin guzel insanlarrr hersey gonlunuzce olsun insallah Rabbim hayirlisi ile hepimize anne olmayi nasip etsin insallah sevgiler hepinize ........

DALINCIM HAMILE MI SIMDI COK COK COK COK COK MUTLU OLDUM YAAAAA BRDA BOLE HABERLER ALINCA SANKI SIRA BANA GELIYO GIBI UMITLENIYORUM YA COK SEVINDIM ALLAHIM HAYIRLISI ILE KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN 40 000 KERE MASALLAH !!!!!

BANUCUM AYNEN BENDE SENIN GIBI SON BI HAFTA NASIL GECECEK DIYE DUSUNUYOM KENDIMI DINLEMEKTEN BIR HAL OLDUM :SSSSS

Günaydın tatlımmm:) öyle valla son haftadan gıcık kapıyorum:) Bakalım sakin sakin beklemekten başka yapacak bişey yok ama, inşallah güzel haberlerimiz olur bizimde tatlım:)

sende cok yasa senı cok sevdım gercı herkes bir tatlı sagolun yaaa bercesteyı merak ettım pıknıkten kac kısı dönerler sence hahahahahahahah

canim benim bende seni sevdim evet aynen öle herkez süper burda valla insanin kafasi yerine geliyo cok sagolun. Valla canim orasi biraz süpheli iste henüz Mart ayi Kediler falan fistan yani e temiz hava mangal Protein demek enerji yani valla bilemicem yani... :)) keske triple dörtle gelseler dicem ama okadar cabuk olmuyoki bu is :)))

ben perşembe kan testi yaptıracaktım zaten de idrar etstini arkadaşım soktu aklıma bende garip haller varmış oysa ki ben farkında değilim yarın ve pazartesi sabahı da idrar testine devam edip pazartesi kan vericem hayırlısı bakalım şu an içim kıpır kıpır

hadi bakalım inşallah canım.ben hiç idrar testi yaptırmadım.ama içimde kalmasın diye önümüzdeki hafta idrar testi yapıcam :))

Back